![]() |
#871 |
BAN stały
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
no i chyba czas mu troszke pomogl.teraz zastanowil sie nad tym na spokojnie i bardzo sie cieszy ze bedzie mial dzidziusia.chyba chce wrocic ale powiezial mi ze musi to jeszcze przemyslec.chce isc ze mna do lekarza w poniedzialek .trzymajcie kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
BAN stały
|
wiecie co?ale tu milo.na innym watku forum to zosatalm zjechana na czym swiat stoi. a tu widze wyrozumialosc i powage z sytuacji.DZIEKUJE JESTESCIE KOCHANE
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Kitko musimy się jokość wspierać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
BAN stały
|
dziewczyny prosze o rade(jesli mozecie to napiszcie mi odpowiedz na gg bo nie wiem czy bede na wizazu dzisiaj ale sie postaram) bo zrobilam test ide jutro do lekarza ale strasznie boli mnie podbrzusze przy prawym jajniku i okolice pod mostkiem.tak bardzo ze nie moge sie ruszyc z bolu.nie wiem co mam robic.czy to jest normalne bo chyba az tak mocno to nie.wiedzialam ze moga byc takie w podbrzuszu delikatne bole ale nie chyba tak ze az placze z bolu?co jest grane?
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
hej mnie tez bolal brzuch i jajnik-ale nie tak mocno.Wez no-spe, powinna pomoc i jest bezpieczna.ginekolodzy ja przepisuja
#877 |
BAN stały
|
przepraszam to ten sma post co na innym forum jest ale niestety nie mam sily opisywac tego kolejny raz
bylam...dzisiaj o 5 rano zaczelam krwawic ale nie tak jak okres nie bede opisywac jak bo niktorym sie to wyda niesmaczne.po prostu nie to samo.bolalo przy tym strasznie mocno.siedzialm godzine w lazience pozniej napisalam TZ smsa ze tak sie stalo.przylecielismy do lekarza a ze mam daleko to juz byla 7.on czekal na zewnatrz.nie chceili mnie przyjac bo lekarka sie miala spoznic a do innego nie mogli.to sie wkurzylam powiedzialam ze musze i koniec.uslyszala mnie taka jedna lekarka.wziela mnie do siebie.zbadala i powiedzial ze dzisiaj rano przezylam wczesna poronienie.zdaza sie to podobno do 5 tygodnia.plod mial 3 tygodnie okolo.przeszlam nimily zabieg lyzeczkowania -tak to sie chyba nazywa.wiadomo o co chodzi.tylko moim zdaniem zrobila to na od******* bo po kilku godzianch zaczelam krwawic znowu a ona powiedzial ze okres moge miec dopiero za miesiac albo dwa.no a poza tym zabieg trwal ok.7-10 mionut nie wiem ile to trwa ale tyle moje trwalo.moze naprawde olala sprawe bo wkoncu nie bylam jej pacjentka i za mnie siana nie dostaje.nie wiem o co chodzi.a moze tyle to trwa... TZ na pocztaku przytulil mnie i pocieszal a pozniej sie nie odzywal na ten temat.jak na niego nakrzyczalam ze pewnie go to nic nie obchodzi to powiedzial ze sie myle i sie nie odzywal chyba godzine do mnie.tak mi smutno bylo...pozniej powiedzial mi ze on to przezywa ale na sowj sposob i nie potrafi sie otworzyc jesli chodzi o take sprawy.tez kochal tego dzieciaka ale go stracil i jest mu z tym okronie.lekarka powiedziala ze powodem tego mogl byc silny stres w ostatnim tygodniu albo jakas moja choroba-kiedys chorowalam na jajniki bardzo mocno to ona stwierdzial ze to mogla byc przyczyna ale nie musiala.wiec teraz dolinka |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi przykro Kitko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zadomowienie
|
Witam!
![]() Opiszę krótko sytuację. Pytanie:czy mimo Femodenu można być w ciąży? Zwykle po odstawieni w niedzielę(ostatnia tabl.) we wtorek rano był okres. W poprzednim miesiącu był dopiero w czwartek wieczorem i jakoś go mało było .Zwykle trwa 5-6 dni teraz trwał 4 i taki skapy.Mineło kilka dni a ja jakoś dziwnie się czuję.Wciąż mi niedobrze i albo przeważnie nic nie mam ochoty jeść albo bym jadła mnóstwo.Coś mnie pobolewa w dole brzucha od czasu do czasu.Zjadłam 9 tabletek z nowego opakowania,czyli juz trochę od miesiączki minęło.Nie pije dużo a co kwadrans biegam do ąłzienki boli mnie głowa i kręgosłup w krzyżu. Mam nadziję ,że nie bedzie jeszcze maleństwa bo wolałabym z tym poczekać,ale sama już nie wiem bo skąd nagle takie złe samopoczucie...Co myślicie? Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
zapewne to tabletki antykoncepcyjne tak?
niestety albo i stety istnieje taka mozliwosc...ja kiedys ogladalam program z kobietami ktore zaszly w ciaze podczas brania pigulek(prawidlowego) najlepiej byloby abys zrobila test bedziesz wtedy spokojniejsza bo nawet jeslimialas krwawienie ktore przeciez spowodowane jest naglym spadkiem poziomu hormonow a nie wydalaniem jajeczka to mozesz byc w ciazy tak wiec szybciutko do apteki ![]() objawy o ktorych wspominasz sa typowe dla wczesnej ciazy. mozliwe rowniez ze masz nietolerancje tabletek(zalezy ile czasu je przymujesz)i one powoduja owe dolegliwosci. tak wiec najlepiej byloby jesli zrobilabys na poczatek test a nawet wybrala si do lekarza ktory z pewnascia rozwieje wszelkie watpliwosci!!ja zycze zcalego serca powodzenia!!i trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
Wlasnie czytam to wszystko bo chcialam zobaczyc jakie sa wczesne objawy ciazy i...
'bole w krzyzu oraz lekkie nudnosci, ktore z kazdym dniem sie nasilaly' Mam dokladnie to samo, do tego spoznia mi sie juz okres... Edytowane przez sugar-krk Czas edycji: 2009-05-22 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Marti86
![]() Poczekam do miesiaczki tj. 2 tyg. bo jakos mysli nie dopuszczam ze wpadłam,choć brak mi juz tłumaczeń na samopoczucie. Wielkie dzięki za odpowiedz. Zastanawia mnie też jak jest śluz we wczesnej ciąży. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
kochanie miesiaczka o niczym nie swiadczu
![]() miesiaczka do puki bedziesz przyjmowac tabletki antykoncepcyjne bedzie wystepowala bo to krwawienie jak juz wspomnialam spowodowane jest ogromnym spadkiem hormonow(oczytalam sie kiedys na ten temat bo sama przyjmowalam tabletki przez prawie 3 lata) pamietaj tez ze tabletki szkodza dla malenstwa wiec naprawde nie ma z czym zwlekac!!juz nie odwrocisz tego co sie stalo ![]() ja swojej ciazy rowniez nie planowalam.w sumie u mnie to byl przypadek ale raczej spodziewany gdyz nie zabezpieczalismy sie i mielismy swiadomosc ze moge zajsc w ciaze ![]() ![]() co do sluzu to w ciazy jest on bardziej obfity niz zwykle.ja mam wciaz uczucie wilgoci ktore no nie jest zbyt przyjemne.i pamietak ze tak bylo od samego poczatku.ty przyjmujac tabletki nie powinnas miec takiego sluzu (choc nie wiem jak to jest jak sie zajdzie w ciaze pomimo przyjmowania hormonow)wiec tu nie wiem co moge podpowiedziec. prosze Cie o jedno!!zrob ten test dla dobra swojego i zdrowia(jesli jestes w ciazy)malenstwa ktore jesli jest bedzie dla Ciebie niebawem calym swiatem a reszta problemow ujdzie gdzies w kat zapewniam! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zadomowienie
|
Masz rację. Zrobię jak piszesz, bo jednak moje życzenia to tylko zyczenia...a fakt może byc inny. Zrobię dziś lub jutro i napiszę jak wyszło.Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zuch dziewczyna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam marti86 test i wyszedł negatywny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie ze sie cieszysz ![]() ![]() ![]() na wszelki wypadek zrob sobie ogolne badania bo moze brak Ci jakiejs wit i stad te zle samopoczucie ![]() ![]() ![]() ![]() a tak z innej beczulki to dzis poraz pierwszy poczulam ruch malca ![]() ![]() ![]() to zapewne nie jest pierwszym objawem ciazy alejestemtak zwiazana z tym watkiem ze musze sie tym koniecznie podzielic ![]() Platku, Sylwio-Zuzo co u Was?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
Cześć Marti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marti ruchy dziecka w brzuchu wspominam do dzisiaj są to cudowne i niezapomniane chwile ![]() ![]() Sylwio mam już gg włączone, ale nie mam żadnych kontaktów więc musisz się pierwsza do mnie odezwać, buziaczki dla Was dziewczyny ![]() ![]() Sugar to niepokojące co piszesz, mam nadzieje, że o tym samobójstwie to nie mówisz poważnie. Całe życie jeszcze przed Tobą jeżeli Cię to pocieszy to mam koleżnkę, która urodziła w wieku 17 lat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Raczkowanie
|
platek nie chce robic jakiejs afery tutaj ale czy powaznie mowie czy nie... nie wiem rozne mysli mnie nachodza
Edytowane przez sugar-krk Czas edycji: 2009-05-22 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zadomowienie
|
sugar poczytaj sobie moją historję u góry i jak widać czasem tylko żle się czujemy a nie jest to ciąża.Trzymaj się i głowa do góry!
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.U mnie wszystko ok.Tez bylam u rodzinki, bo u mnie w domu to jest tak goraco.....ale juz wrocilam
![]() ![]()
#893 |
Zakorzenienie
|
Sylwia własnie sprawdziłam twój suwaczek i fajny macie dzisiaj jubileusz ślubny
![]() ![]() ![]() Iście diabelski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
tak to fakt
![]() ![]() Moj maz tez sie wczoraj smial ze to diabelska data.
#895 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny moj malec wierzga juz jak szalony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co u Was?? |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Rzabbocop
|
sugar a nie masz tam jakiejs koleżanki?
może któraś ma spoko mamę i z nią mogłabś pogadać, żeby załatwić test ciążowy a to nie musi być ciąża - zmiana klimatu i diety daje czasem bardzo "ciekawe" objawy trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
hej opuszczam forum.Zycze Wam duzo szczescia i pociechy z dzieci.
Mi jest to nie pisane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziecko zmarlo ![]() ![]() ![]() To juz drugi raz.......
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Sylwio tak mi przykro
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
sylwio slowa otuchy napewno nie bardzo Cie teraz pociesza ale wierze ze urodzisz jeszcze wiele dzieci ktore bedziesz kochala i ktore beda zdrowe!!
ja czekam az za jakisczas odezwiesz sie na tym forum z najweselsza nowina ze znow jestes w ciazy i napewno te ciaze donosisz!! bede czekala do skutku!!nie zalamuj sie teraz tylko zbieraj jak najszybciej sily do poczecia malenstwa!!oby to stalo sie jak najszybciej!!trzymam kciuki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
hej dzieki dziewczyny jestescie kochane
![]() ![]() Na tym etapie nawet nie chce miec dzieci.Pozdrawiam ps bede zagladac do Was co jakis czas :wink:
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.