![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
mam nadzieje ze ten czarny scenariusz to tylko przypuszczenia i wierze ze tak wlasnie jest!!napewno mozecie miec razem dzidziulka!i niebawem bedziecie!!
moze to malo pocieszajace ale pamietam jak moja kuzynka miala martwa ciaze i okazalo sie ze plod byl obciazony jakas choroba genetyczna i dlatego organizm go odrzucil.ona wtedy strasznie cierpiala po utracie dzieciatka ale potem zrozumiala ze lepiej sie tak stalo niz miala urodzic chore dziecko.dzis ma dwojke wspanialycha przedewszytskim zdrowych corek i nie ma watpliwosci teraz ze to co sie stalo bylo dla niej blogoslawienstwem a nie przeklenstwem!!mam nadzieje ze kiedys staniesz przed lustrem ze zdrowym bobasem i stwierdzisz to samo!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie, czy można się szczepić przeciw tym wszystkim paskudnym chorobom, kiedy podejrzewa si e już u siebie ciąże.. Bo ja chyba juz jestem, a nie pomyślałam o tym wcześniej. Oj głupiam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane to znowu ja
![]() Chyba stalo sie to na co czekalam, ale nie jestem pewna i czuje sie dosc dziwnie, mianowicie @ mialam dostac w czwartek a tu do dzis ani widu ani sluchu tylko bol brzucha.. a oprocz tego strasznie bola mnie piersi( juz chyba od 2 tygodni) chodzie susiu co chwila a tak pozatym to tez hce mi sie starsznie spac (ale to mozee przez ta zmiane pogody). i jeszcze do tego strasznie kloje mnie raz w jednym raz w drugim jajniku takie dziwne uczucie..jutro bede testowac i starsznie sie tego boje.. kurcze dziwne uczucie... |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
baska201 trzymam kciuki za 2 krechy!!!!
#906 |
Zadomowienie
|
Baska, napisz jak tam wynik testu!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zadomowienie
|
No dziewczyny jednak do was dolacze.. wyszly dwie wyraznie krechy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
To gratulacje dla przyszłej mamusi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
cześć Laseczki. Właśnie przeleciałam wąteczek i zasmarkana od łez wzruszenia i smutku przy niektórych postanowiłam się dołączyć.
Staramy się o bejbusia z mężem, ale jakoś nie wychodzi. Ale też prawdę mówiąc nie wzięliśmy się do tego po "fachowemu " ;-). Tylko albo będzie albo nie. Ale teraz bardzo chcielibyśmy żeby wyszło jak najprędzej. Teraz właśnie mi się @ skończyła i takie pytanko mam. Co ile mamy się przytulać zby wyszło w końcu? I od kiedy. Mam cykle nieregularne co 31-37 dni nawet. Za obserwację śluzu wzięłam się dopiero pod koniec poprzedniego cyklu, więc nie mam w tym zbytniego doświadczenia. Proszę o pomoc, może z Wami się uda ![]() pozdrawiam wszystkie szcześliwe które zobaczyły 2 kreseczki i te które marzą tak jak ja o tym by je ujrzeć. buziaki
#910 |
Zadomowienie
|
Baska - no to moje gratulacje!! Teraz trzymaj sie i dbaj o Was.
Olivka - ja polecam zaczac kilka dni po skonczonej miesiaczce (a skoro masz cykle 31-37 dniowe), to mozesz nawet troche ponad tydzien po miesiaczce no i milej zabawy CODZIENNIE!! Kiedys czytalam, ze najlepiej przytulac sie rano, ale ja stosowalam metode - wieczor - i sie udalo!! Powodzenia!! |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Raczkowanie
|
tak zrobię Kamilka
![]() a za którym razem Wam się udało?
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baska- GRATULACJE!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zadomowienie
|
Kasiu tez slyszalam o tym, ze lepiej co drugi dzien, bo plemniki sa lepszej jakosci i jest ich wiecej. Ale ja doradzam tak, bo mi sie udalo w ten sposob za 1szym razem, no i zabawa tez przy tym jest niezla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
olivko polecam te strone
![]() http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089979.html ps gratulacje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zadomowienie
|
Dziekuje a moze raczej dziekujemy wszytskim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
dzięki laseczki.Biorę się do roboty
![]() Boszeee co ja bym dała za dwie krechy we wrześniu ;D pozdrawiam
#918 |
Zakorzenienie
|
mi sie udalo z apierwszym razem i tego zycze rowniez Tobie Olivko!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny.ja juz sama niewiem co jest ze mną.wydaje mi sie ze jestam w ciąży. jakies 4 tygodnie temu zauwazylam zmiany tzn.pierwsze to byly moje piersi a mianowicie brodawki robily sie jakies wieksze a sutki lekko bola przy ucisku do ciala a kolor maja bordowy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
z tego co piszesz to objawy typowo ciazowe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie tak bym zrobiła jak mówi Marti ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówi się że dobrze jest się kochać co drugi dzień, gdyż nasienie mężczyzny potrzebuje się tzw odrodzić. Przy częstym (czyt. codziennym) kochaniu się ilość nasienia maleje, o to w tym chodzi, żey było go jak najwięcej gdyż zwiększają się szanse ![]() Myśmy zaczęli starać się o bejbisia w zeszłym roku czerwcu i od lutego tego roku jestem w ciąży ![]() ![]() Trzymam kciuki ![]() Gratulacje dla Baśki201 ![]() ![]()
![]() |
#924 |
Przyczajenie
|
cześc mama pytanie,jestem w ciąży , kupiłam testy ciążowe i wysły pozytywnie, ale jeszcze pujde do ginekologa sie upewnic, ale mam pytanie, od dwóch dni mam mdłości i wymioty. co bym nie zjadła czy wypiła wszystko zwracam, a najgorsze just to że również wymiotuję krwią i niewiem co ma to oznaczać , czy to jest normalne. prosze o odpowiedź.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Przyczajenie
|
dzięki, napewno pujde do lekarza, ale naprzwde mam dosyć jestem taka słaba, a niestety nic nie zjem bo nawet herbata mi wylatuję, a jeżeli ta mo jeszcze trwać około 12 tygodni to chyba nie dam rady
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lekarz cię o wszystko wypyta, ja też jak miałam wymioty to strasznie osłabiona byłam, nogi jak z waty i dosłownie na czworaka czołgałam się do łóżka. Herbata inne ciepłe napoje odpadały bo organizm tego nie przyjmował. Dawałam rade z mineralną wodą niegazowaną ew. herbata z dodatkiem korzenia z imbiru. Imbir ma właściowści przeciwymiotne. Fakt troche pomagało. Przez pierwsze dwa miesiące jechałam na jogurtach, pieczywie chrupkim ale tylko pszennym bo ten ze zbożami drażnił żołądek i pomidory ze śmietana i serki twarożki. Trzeba jeść bardzo powoli i małe porcje. Dużo wypoczywaj - twój organizm się przyzwyczaja i niestety to się odbija na samopoczuciu.
![]() |
#929 |
Przyczajenie
|
dzieki za pomoc, tylko że mój problem polega natym , az wstyd sie przyznać, ja jeszcze nigdy nie byłam u ginekologa i troche sie boję tego "pierwsego razu", a co do tych mdłości to mam nadzieje że mi sybko przejda o inaczej naprawde będzie ciężko, a zwłaszcza w wpracy wogóle nie mogę sie skupić . Jeszcze raz dzieki za odpowiedx. troche sie uspokoiłam. pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.