![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
ja tez jakos tak bede miala wizyte.i nie moge sie juz doczekac bo prawdopodobnie poznam plec maluszka
![]() ![]() ![]() Olivko powodzonka zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak już będziesz wiedziała to koniecznie napisz ![]() ![]()
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
jak juz bede wiedziala to caly wizaz sie dowie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
Witam
Dziewczyny mam pytanie. Przed chwila zmierzylam temperaturke i dzisiaj skoczyla temp.i sluz ktory sie tez dzisiaj pojawil jest taki jak owulacyjny czyli białko kurze. Pytanie moje brzmi: czy juz jest po owulacji czy wlasnie teraz jest? Przytulac sie zawsze przed skokiem temp i przed sluzem? czy wlasnie dzisiaj, jak sie pojawił? Jak to jest?Bo ja juz sie pogubilam pozdrawiam
#965 |
Zakorzenienie
|
Marti żyje jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olivia nie mogę Ci pomóc, bo nigdy tego nie śledziłam i nie pilnowałam. U mnie było to tak chciałam mieć dziecko i tż też więc zaczeliśmy się starać i po jednym czy dwóch miesiącach już wiem o ciąży ![]() Mój Mateusz kończy dzisiaj 5 miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
to wszytskiego najlepszego dla Mateuszka z okazji jubileuszu<toast>
płatku ja czuje sie wysmienicie.prawie nic mi nie dolega.czasami cos tak pobolewa no i ostatnio zaczyna mnie swedziec skora na brzuszku ale to normalne bo sie rozciaga ![]() ![]() ![]() wierze Ci ze nie amsz na nic czasu.mialam okazje obcowac z ronymi dziecmi w roznym okresie wiekowym i te wlasnie 5 miesieczne i te ktore zaczynaja uczyc sie sztuki chodzenia wymagaja najwiekszego skupienia.Twoj maluszek juz pewnie chcialby sam siedziec a jeszcze za bardzo nie umie.lezenie zapewne juz mu nie odpowiada i ma chlopak "nerwa":P: oj czeka mnie to czeka.ja za rok o tej porze bede miala takie rozterki jak Ty dzis ![]() jesli chodzi o plec dziecka to ja jestem bardzo nastawiona na chlopca.takie mialam od poczatku przeczucie i calyczas zyje z myla ze to bedzie On ![]() ![]() a tak wogole to dziekuje za takmile slowa ![]() ![]() ![]() ![]() Olivko ja tez nie pomoge Ci bo kompletnie sie na tym nie znam.ja tylko liczylam sobie orientacyjnie dni plodne.podczas cyklu w ktorym zaszlam w ciaze (w dniach plodnych)kochalismy sie z TŻ dwa razy dzien po dniu i w ciaze zaszlam od razu.takze do roboty.kochaj sie i jak jest sluz i jak go nie ma ![]() ![]() Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2006-08-19 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ciąża lub jej brak- bóle brzucha
Czesc Wenezja jak tam u ciebie.Mam nadzieje,że juz urodziłaś,a jesli nie to życze Ci szybkiego i szczesliwego rozwiazania.U mnie juz 20 tydz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Rozeznanie
|
Aniad27, już urodziłam!!!
![]() Moja kochana Emilka przyszła na świat 14 sierpnia. Pospieszyła się troszkę, bo miała się pokazać 19. Ma śliczne, czarne włosy! ![]() ![]() Co do porodu, to poszło szybko. Lekarz twierdził, że się pomęczę bo pierworódka, ale go zaskoczyłam! ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że i u Ciebie wszystko gra! ![]() ![]()
#969 |
Przyczajenie
|
Witam Cie serdecznie i GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! niezle sie spisałas.Nie napisalas jeszcze jaka Emilka jest duża.U mnie jeszcze niewiadomo bo Nasz szkrab nie chce pokazac niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
dziewczeta a co tu taka cisza zapanowala??jak sie czujecie?baska odezwij sie i napisz co tam u Ciebie.pawiki Ci towarzysza czy sie obeszlo bez??a Ty Olivko?jak Twoje starania??
no i Ty płatku.co tam u Ciebie slychac??jak Mateuszek? reszta dziewczyn??co to za milczenie??nie mam co czytac ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Hej . Spac nie mozesz???
ja pospalam w dzien , bo padalam na twarz niestety i teraz nie czuje zmeczenia, ale za chwile bede musiala zalegnac, bo skoro swit jutro zrywam sie z lozka,bo ide do pracy...niestety. a poza tym jakies przeziebienie mnie lapie, co mnie jakos tez martwi. najbrdziej lubie przed zasnieciem jak czuje ze dzieciak mi w brzuchu tanczy. i wtedy jest jakby odwrotna sytuacja, to maluch klysze mnie do snu...
#972 |
Zakorzenienie
|
wlasnie ze nie moge...a powod...taki sam jak Twoj
![]() wstalam o 7 (zwykle wstaje miedzy 9-10 wiec dzis wczesniej)pojechalam na pobor krwi wrocilam zdrzemnelam sie godzinke potem po obiedzie jeszcze2,5 i jestem zywa jak bumcykcyk ![]() moj maluszek ma juz swoje pory.jak sie klade zawsze kopie i mowie do niego ze jest lobuziak bo nie da zasnac mamusi ![]() ![]() ![]() ![]() a Ty cieplutko sie ubieraj.goraca herbatka z cytrynka i bedzie ok!!buziaki lece juz spac bo sie pozno zrobilo ![]() ![]() dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miałam identycznie ja Wy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie i Mateuszka wszystko dobrze. Mati pochłania coraz więcej czasu. Właśnie woła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
ja juz zaczynam coraz gorzej spac.no i rano zawsze sie przeciagam i lapia mnie te potworne skurcze lydek
![]() ![]() ![]() Buzka dla Was a dla melgo mezczyzny w szczegolnosci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() do lekarza wybieram sie znowu po 1 wrzesnia bo sobie na urlop poszedl.. bylam i oczywiscie powiedzial ze nie moze stwierdzic jednoznacznie ze jestem w ciazy, wiec moze po tym 1 wrzesnia bede juz tak pewna na 100% pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Marti mi mój gin przepisał tabletki na skurcze, ale guła jestem bo nazwy nie pamiętam
![]() ![]() ![]() ![]() Mati jest coraz fajniejszy, uczy się ciągle nowych rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
staram sie spac na lewym boku ale wkurza mnie bijace jak mlot serducho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zadomowienie
|
to i ja podziele sie moimi wrazeniami z poczatkow ciazy
![]() ![]() ![]() ![]()
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
podpisuje sie pod odopowiedza Bafi,nie masz sieczym przejmowac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Rozeznanie
|
Faktycznie! Nie pochwaliłam się ile ważyła i mierzyła!
![]() ![]() Zobaczysz jak Ci czas zleci do stycznia. Ja sama pamiętam jak to po raz pierwszy test robiłam, jak się zastanawiałam nad wyglądem dzieciaczka... a tu już po wszystkim ![]() ![]()
#982 |
Raczkowanie
|
Ciąża lub jej brak- bóle brzucha
Mam pytanko... Czy ból w dole brzucha kilka dni po owulacji (przy staraniu sie o dzidziusia) moze byc objawem ciazy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
Dot.: Objawy ciąży
Pewnie może, ale nie musi
![]() Z tego co wiem, to co kobieta to inne objawy ciąży. W każdym razie ja naprzykład pierwsze co, to poczułam oklepane juz mdłości i ogrooooomną chęć spania wszedzie i o każdej porze. Tylko, że to juz był ok. 6 tc, czyli juz wiedziałm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
j.w.
Miałam takie bóle, ale nie kojarzyłam ich z ciąża, raczej z jakimś stanem chorobowym (hi) bo sie utrzymywaly dlużej niż zwykle. Okazało sie, że nie stan chorobowy tylko ciąża ![]()
#985 |
Wtajemniczenie
|
Mysz_ka
Ja widzę, że Ty permanentnie unikasz kontaktu z wyszukiwarką forum Proszę Cię, abyś oszczędziła mi bezsensownej pracy i raczyła zajrzeć do obszernego archiwum wizażu- bo -po pierwsze primo: o ciąży dyskutujemy na poczekalni -drugie primo- na poczekalni jest pięćdziesiąt wątków z objawami i bólem brzucha w roli głównej -trzecie primo- na ginekologii jest pięćdziesiąt tysięcy ![]() ![]() ![]() A oto ta dam: ![]() WYSZUKIWARKA Będę wdzięczna, jeśli moja prośba będzie potraktowana poważnie.
![]() |
#986 |
Wtajemniczenie
|
Helo
![]() Jeszcze nie mam 100%pewności, że jestem w ciąży, ale wszystko za tym przemawia. Zrobiłam dwa testy, które wyszyły pozytywnie, mimo, że za drugimrazem kreska było słabowidoczna. Ide w piątek do lekarza, mam nadzieję, że potwierdzi fakt zaistnienia dzidzusia ![]() Jeśli chodzi o moje samopoczucie, to ogólnie jest ok, gdyby nie to, co pisałyście, czyli straaaaasznie chce mi się spać i jestem tak zmęczona... Same dobrze wiecie. Narazie nic innego się nie dzieje i mam nadzieje, że dalej tak będzie. Trzymajcie kciuki za piątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zadomowienie
|
buena gratuluje
![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Nie dziękuję, żeby niezapeszyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
buena gratulacja
![]() Basiu a co u Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zadomowienie
|
Marti dziekuje, że pytasz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Ty jak sie czujesz? jak maluszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.