![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
jajuz nieraz powtarzalam ze zycie to jest niesprawiedliwe:/tyle kobiet pragnie zajsc w ciaze i ma z tym problemy podczas gdy jedna czy druga usuwa albo nie dba o nia zupelnie majac nadzieje ze poronienie-nie wspomne o tych co wyrzucaja dzieci na smietnik-zabilabym!!
Agus trzymam kciuki.i jesli bedziesz miala corunie to zycze jej(choc nie wiem jak wyglada Twoj TŻ)zeby byla tak sliczna jak jej mamusia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Marti, dziękuję za komplement ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam termin na 13 stycznia, więc w sumie już bardzo niedługo. Czuję się wyśmienicie, jestem chyba przykładem 30-tki (nawet już parę lat po...), która zaszła w ciążę bez kłopotów w 3 cyklu starań, po kilkunastu latach antykoncepcji hormonalnej, a ciążę znosi bez najmniejszych kłopotów czy niepokojów. Piszę to, żeby uspokoić, że wszystko może być OK! I z zajściem, i z ciążą! Zajrzyj do nas czasem - jesteśmy chyba najaktywniejszą grupą ciężarówek na wizażu;-))) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
wlasnie zrobilam test i wyszedl pozytywny nie moge przestac plakac!!! co za dziwne uczucie, nie planowalam tego wogole...jestesmy razem dopiero kilka miesiecy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
sama nie wiem mam mix w myslach, jak moj partner wroci z pracy bedziemy musieli pogadac juz dzwonilam do niego byl spokojny
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | ||
Zakorzenienie
|
oj jestes jestes
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() "Jestes w ciazy rozwija sie w Tobie nowe zycie a Ty osiagnelas to co w zyciu kazdej kobiety jest najwiekszym szczesciem"bylo to odpowiedzia na jakis list dziewczyny ktora zaszla w nieplanowana ciaze mnie to bardzo poruszylo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
nie moge sie uspokoic, i najgorsze to jeszcze ta niepewnosc ze moze test sie myli ze jak to kolezanka mowila pierwsz tygodnie sa nie pewnie moze ciaza sie jeszcze nie utrzymac, i koniecznie musze kupic witaminy: zelazo,kwas foliowy bo tak jak pisalam wczesniej mam objawy ze mi strasznie tego brakuje i spypiam po 10 godz,dziekuje dziewczyny za pocieszenie, dziekuje marti za piekne slowa,mam nadzieje ze wszystko mi sie ulozy i bede szczesliwa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
Caterin trzymam kciuki zeby wszytsko ulozylo sie po Twojej mysli
![]() ![]() kup folik i lykaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
o kurcze chyba cos pomieszlam wynki testu i nie wyszedl pozytywny zrobie drugi a potem jeszcze nastepny za pare dni
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
a ile kresek Ci wyszlo??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie normalnie to jest ze dwie kreski, a to byl taki test ze rezultatem mial byc krzyzk i stad cale zamieszanie, zrobilam dwa testy i oba negatywne a nawet sie juz ucieszylam, coz nie zmienia to faktu ze jednak zle sie czuje ale to moze tylko brak zelaza,za pare dni tak wogole powinno sie pojawic krawienie to sporo wyjasni i jak cos wlasnie to powtorze test
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zadomowienie
|
ja mam pytanie do dziewczy, które już przez to przeszły.
chodzi i o mdłości. czy one zawsze doprowadzają do wymiotów, czy żeby je nazwać objawem ciąży to muszą być jakoś specjalnie silne? aha no i kiedy one się mogą pojawić?? dziękuję za odpowiedź ![]()
![]() |
#1188 |
Zadomowienie
|
ja wlasnie naleze do tych kobiet w ciąży, ktore mialy mdlosci (okropne) ale nie wymiotowaly..
naprawde u mnie to byly one dosc silne.. rano nie umialm sie podniesc z lozka tak bardzo bylo mi niedobrze.. utrzymywaly sie one do poludnia i przechodzily i tak codziennie.. a zaczely sie na samym poczatku przed zrobieniem testu juz bylo mi niedobrze, ale myslakam ze to nerwy no i jak zrobilam test (a bylo to kilka dni po @) to juz sie zaczelo na calego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Mdłości nie zawsze prowadza do wymoitów, chociaz czesto ma sie taki odruch wymiotny, tak jak wtedy, gdy ci ktoś pokaze albo opowie coś totalnie obrzydliwego.
![]() Ja mam jeszcze tak, że mdłosci są większe gdy jednocześnie chce mi sie lecieć do kibla i mam np. gazy. Bo to też sie zdarza... ![]() ![]() Ale mdłosci bywają różne. Niektóre kobiety w ogóle nie maja mdłosci i to tez jest ok. U mnie w rodzinie mdłosci raczej nie było, a ja mam, wiec reguły nie ma.
![]() |
#1190 |
Zadomowienie
|
dzięki dziweczyny
![]() mi właśnie jest tak niedobrze od 6 dni. czuję się jakby miało mi się odbić ale nic się nie dzieje, a momentami mam takie jakby rwanie ale nie wymiotuje. jutro robię test mam nadzieję że jest mnie dwoje ![]()
![]() |
#1191 |
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki za fasolke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
Magdalenko ja w sumie naleze do tych kobiet ktore przechodzily ciaze prawie bez zadnych dolegliwosci jednak czasami zdarzaly sie mdlosci i raz tylko zdarzylo mi sie zwymiotowac i to sama slina.a tak jak mnie mdlilo to nie wymiototwalam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
Trzymamy kciuki
![]()
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mart86, ja też właśnie wymiotowałam samą śliną. Ale nawet takie wymioty sprawiały mi chwilowa ulgę. ![]()
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
ja tylko raz puscilam pawika
![]() ![]() ![]() EDIT chociaz w sumie to ja nie mma tak naprawde porownania bo mnie wielkie mdlosci i pawiki ominely wiec nie powinnam zawierac glosu ale co do zgagi to...buuuuuuuuuu |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale nic , wytrzymam jutro rano polecę do apteki. dobrze, że bliziutko mam ![]() jesli cho o zgagę to ponoć tragedia, moja koleżaka w ostatnim mcu strasznie cierpiała z jej powodu. ale jest na to sposób, jak tylk się urodzi to przechodzi ![]() trzymajcie się
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Magdalenko ale wiesz jak sie czas dluzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zadomowienie
|
wiem że czas się dłuży
![]() a ja już chcę mdłości i zgagi ![]()
![]() |
#1199 |
Zadomowienie
|
Dot.: Testy ciązowe
mam pytanie
czy jeśli nie ma ciąży to na teście po kilku godzinach od zrobienia go może pokazać się druga kreska??
![]() |
#1200 |
Zadomowienie
|
Dot.: Testy ciązowe
Nie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.