![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze objawy ciazy!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jestem w ciąży?objawy...
mycha u mnie podobnieto też pierwsze tygodnie ciąży dopiero co w sobotę zobaczyłam II kreseczki na teście
![]() ![]() ale z objawami to u mnie jest podonie ze spaniem wczoraj wstałam ok 13:30 ![]() ![]()
#1263 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Hej dzieeczyny! Właśnie dziś zrobiłam sobie teścik i wyszły dwie kreski
![]() ![]() Co do objawów to zaniepokoił mnie spóźniający się okres. Poza mam dziwne bóle w podbrzuszu , tak jak bym miała dostać miesiączkę. Ja podobnie jak mycha mam dziwny śluz i jestem senna, roztargniona, bolą mnie piersi. Muszę umówić się do mojego lekarza. Ciekawe na kiedy będzie termin. Może trafię na moje urodziny we wrześniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zadomowienie
|
anaid5 to jako pierwsza Ci gratuluje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję, przyszła mamusiu i zapraszam do wątku o którym wspomniała Madziorka
![]()
#1267 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje anaid, dbaj o siebie i o fasolkę.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() moj TZ ostatnio zartuje ze ja teraz sama jestem jak male dziecko. jem i spie ![]()
#1269 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam Moje Drogie. Ja też bardzo się cieszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Wtajemniczenie
|
Strasznie mnie boli brzuch, szczegolnie z prawej strony (jakby wyrostek). Dodam, ze w tym miesiacu mialam jajeczkowanie z prawego jajnika. Kilka dni temu mialam krotkie plamienia, okres powinen byc ale nie ma. Bol jest typowo okresowy. Bola mnie piersi, sa nabrzmiale i wrazliwe na dotyk (ale nie sutki).
Wy tez tak mialyscie. Zrobilam test, wyszedl POZYTYWNY, ale ciagle mnie mecza te bole i swiadomosc ze malpa zaraz przyjdzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Jolineczko napewno wszystko jest ok. duzo tu juz dziewczyn pisalo ze mialo takie bole brzucha ,tak ze nie martw sie i duzo wypoczywaj
![]() ![]()
#1273 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak miałam z tego co wiem to zupełnie normalny objaw
![]()
#1274 |
Zakorzenienie
|
jolineczka rob szybciutko drugi test.. ja tez bylam pewna ze zbliza mi sie okres.. a tu dzidzius bedzie a nie @
![]() ![]() tez mialam taki bol.. poza tym od razu wieksze pelniejsze piersi.. moj TZ zawsze jak teraz patrzy na mnie to pyta czy mi zimno czy poprostu ciesze sie ze go widze ![]() ![]() ps dziewczyny moj gin mi powiedzial ze miedzy 11stym a 20stym tyg seks jest o niebo lepszy.. ze duzo szybciej bedziemy mialy orgazm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiamy cieplutko wszystkie mamuski
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
dziekuje pysiaczku
![]() ![]() ![]()
#1277 |
Wtajemniczenie
|
Wg ostatniej miesiączki (6.01) jestem teraz w 5 tygodniu, tak? Bo już zbaraniałam od tych obliczeń... Czyli zaczął się 2 miesiąc. A ja prawie w ogóle nie czuję, że jestem w ciązy. Bardziej czuję stan przedmiesiączkowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Wtajemniczenie
|
Ciągle mnie brzuch boli !!! A właściwie kłuje - jakby wyrostek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Mamusie, powiedzcie jakie miałyście objawy ciąży.
Mam dylemat odnosnie krwawien czy to naormalne? od jakiedos czasu pojerzewam , ze jestem w ciazy i wszelkie oznaki pojawily sie dosc wczesnie..sniedlugo powinnam dostac miesiaczke ale wszystko wskazuje na to , ze jej raczej nie dostane...wstrzymuje sie jeszcze z testem, ale wlasnie zaczelam miec pamienia i moje glowne pytanie to jak one wygladaja, czy ludzaco przypominaja pierwsze dni miesiaczki...czy sa zupelni innej postac? bardzo chce mic maluszka i boje sie ze mimo silnego przekonania moglam sie pomylic...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
piszesz, że wszystko wskazuje na to że nie dostaniesz @; co na to wskazuje? z całego serca życzę Ci żebyś miała w sobie maluszka, ale pamiętaj że pierwszym najpewniejszym objawem ciąży jest brak miesiączki.
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
werne, zrób test ciążowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Przyczajenie
|
Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
sa przypadki bardzo silnego wyczucia organizmu i moj chyba taki jest, moze to dziwne ale od pierwszej chwili poprostu mam takie przekonanie..poza tym zaczynam miec wstret do roznego typu zapachow..jestem zmeczona i czesto w ciagu dnia odczuwam sennosc..moze to nie sa zbyt precyzyjne odczucia..ale sa
chyba strach mnie zacza paralizowac..ze mnie to straszna panikara..tak wiem ze jedynym sposobem to poprostu zrobic test.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Wtajemniczenie
|
werne, ja pamiętam, że w grudniu też myślałam (byłam pewna), że jestem w ciązy, bo bardzo tego chciałam! Mdliło mnie, chciało mi się spac itp. A to były moje urojenia i tyle...
W styczniu dostałam plamień, ale okres nie przyszedł. Chociaz byłam pewna, że w ciązy nie jestem...jednak test pokazał co innego. Więc czasami intuicja też zawodzi... Kup test ciązowy, a potem jak wyjdzie pozytywny idź do lekarza. Życzę Ci dwóch kreseczek! |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
uważam, że test możesz zrobić, ale zastanów się. nawet na ulotce testu jest napisane, że należy go zrobić ajwcześniej w dniu spodziewanej @, bo moze dojść do samoistnego poronienia ![]() Cytat:
ja też przeżyłam coś takiego (około 6-7 mca starań) byłam pewna że nam się udało, cieszyłam się już jak głupia wszystko podprządkowałam fasolce której jak się później okazało nie było we mnie ![]() ![]() niemniej jednak życzę Ci żeby to była fasolka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Raczkowanie
|
Witam Was! moze to co napisze bedzie troszke nie na temat ,ale na pierwszej tronie tego watku czytalam o ciazy urojonej a zatem ,3 m-ce temu mialam cos w tym rodzaju. Wspolzylam w dniach kiedy bylam polodna. Bylam pewna ze jestem w ciazy ,zle sie czulam , okres spoznial mi sie 7 dni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chcialam dodac jeszcze ze mam torbiela na jajniku ![]() ![]()
#1288 |
Zakorzenienie
|
ja zaszlam kiedy rzucialam palenie.. po jakichs 2 miesiacach.. i wtedy tez wlasnie dalamsobie spokoj.. postanowilam sie wyluzowac i co ma byc to bedzie.. i dokladnie wtedy kiedy bylam tak pewna ze bede miala okres okazalo sie ze nie przez najblizszych 9 miesiecy
#1289 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Na początek gratuluję wszystki mamusiom. Ja sama mam 3 córeczkę. Co do pierwszych objawów to przede wszystkim wymioty od około 5 tygodnia. Niestety trwały one aż do 7 miesiąca ale za nic w świecie nie zmieniłabym nic gdyby nie było córeczki. Mam problem kochałam się bez zabezpieczenia w 5 dniu cyklu zaraz po okresie teraz jest 20 dzień cyklu a ja mam 37 3 rano mierzone może to na sutek przeziębienia mam katar i kaszel a może tak jak przeszukałam forum mała fasolka. Objawy raz miałam zawroty głowy do tego jestem senna i kłuje nie w brzuchu ale to może moja wyobraźnia albo zwiastuny @.
Mam pytanie czy możliwe jest zajście w ciążę zaraz na piąty dzień po okresie |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.