![]() |
#1381 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Dziewczyny a co myslicie o takiej sytuacji:biore Cilest ale ten miesiac mialam bardzo nerwowy,w pierwszym tygodniu 3 razy spoznilam sie z tabletka,raz ok 12 godzin (nie wiem czy przekroczylam ten czas), 2 razy po ok 10 godzin,wczoraj spoznilam sie 12 godzin a dzis powinnam lyknac ostatnia pigulke i tez jej zapomnialam a wroce do domu tak pozno ze 12 godzin bedzie przekroczone
![]() Myslicie ze w tym przypadku ciaza jest mozliwa?Nie zeby to jakas tragedia byla,nawet bym sie ucieszyla,chyba..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw sie wbrew pozorom nie tak łatwo jest zajść w ciążę. te kilka godzin które się spóźniłaś to nie tak dużo chyba, sprawdź na ulotce. powodzenia
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wlasciwie to nie myslalam jeszcze o dziecku ale jak na mloda mame to juz swoje lata mam i taka wpadka to by byl wlasciwie szczesliwy zbieg okolicznosci bo zanim sama sie zdecyduje duzo wody uplynie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no to tym bardziej powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się boje zrobić test ![]() ![]() Troche jestem zagubiona w tym wszystkim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Obyś nie dostała@ Powodzenia!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Cytat:
a oto moje maleństwo ![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-05-22 o 09:21 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Zadomowienie
|
Sliczna dzidzia
![]() ![]() ![]() co do slubu w 20tc to wydaje mi sie ze brzuszek moze byc widoczny [u mnie byl], ale jesli sukienke wypozyczasz to nawet dwa dni przed odbiorem powinnas miec mozliwosc zrobienia "korekty" w talii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
w sumie to tak, co do tej sukienki, ale obawiam sie, ze nie wejde w nia, nawet jak Pani mi ja poszerzy troche... obstawiam,ze brzuszek moze juz byc dosc dosc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jeja jaka słodka kropeczka, aż mi się łezka wzruszenia w oku zakęciła. tym bardzej że jak czytam o Twoich objawach to mam ochotę zrobić teściora gratuluję maleństwa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Rozeznanie
|
Majka poczekaj z testem do terminu miesiączki, trzymam kciuki zeby nie przyszła
![]() Ja test (Quick Vue czy jakoś tak) zrobiłam 2 dni przed spodziewaną @ wyszła jedna wstrętna krecha. Jeśli chodzi o objawy to miałam zupełnie takie jak na @ bóle podbrzusza, piersi i PMS, zrobiłam zakupy tamponowo - podpaskowe, w nocy przed terminem @ złapały mnie takie skurcze ze obudziłam TŻ i poprosiłam o rozpuszczenie tabletki, leżałam i wyłam z bólu. Rano @ nie przyszła. Dwa dni po terminie kupiłam kolejny teścik (bobo-test) mialam zrobić go w sobotę rano, oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam go w piątek po południu TŻ był przy mnie podczas testowania i robił zdjęcia, początkowo pojawiła się jedna kreska, zrobiło mi sie smutno, ale juz po chwili naszym oczom ukazała się druga piękna rózowa kreseczka ![]() Czytałam że niekture kobiety juz kilka dni po zapłodnieniu miewają objawy ciąży, ja jakotakich nie miałam.
#1392 |
Zadomowienie
|
och niunieczek takimi opowieściami dodajesz nadziei. to oznacza że niczego nie można byc pewnym
![]()
![]() |
#1393 |
Wtajemniczenie
|
Ja pierwsze objawy miałm po tygodniu od zapłodnienia. Straszna zgaga! Byłam pewna, że to z przejedzenia. Później piersi bardzo mnie bolały, wrecz paliły żywym ogniem. Nosiłam luźny biustonosz - bo bez było niewygodnie a w ciasnym bolało jeszcze gorzej. Już wtedy (tydzień przed @) wiedziałam, że to musi być ciąża. No i te bóle brzucha wyjątkowe wczesne jak na okres.
Test zrobiłam bodajże w środe (wyszła jedna krecha i cień drugiej). Na drugi dzień kolejny test i dwie piękne kreseczki! W piątek lub sobotę miałam dostać @, ale nie dostałam... Magda - jeżeli w piątek masz mieć @ a się mocno niecierpliwisz, to w środę zrób teściora! Trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zadomowienie
|
Dziękuje dziewczyny za wsparcie.
Dziś będąc w pracy postanowiłam że jak tylko wróce do domu to zrobie test. Od rana źle się czuję i chyba załapałam znowu przeziębienie. Ale nie moge wziąć żądnych leków bo nie wiem czy nie zaszkodzę dzidzi jeśli taka jest. Więc podjęłam decyzję że ten test zrobie. Ale oczywiście stchórzyłam. ![]() Dzięki za wszystkie słowa. Taka dziwna jestem ostatnio, sama nie wiem czemu tak się katuje. Wcześniej to bym już po kilku testach była. Nic już nie wiem. ![]() PS basienkawśliczna ta twoja "kropeczka" |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
slonce zrob ten test, po co meczysz siebie... a przy okazji wiesz wiedzac ze jestes w ciazy, bardziej o siebie uwazasz, dbasz i starasz sie nie narazac dzidzie na zadne zle rzeczy
![]() a co do kropeczki to dziekuje... ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
no ciekawa jestem jak to bedzie w moim wypadku, zobaczymy, jak bede mogla tylko z domu wyjsc to wybieram sie do wypozyczalni by porozmawiac z Panią co i jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zadomowienie
|
czytam i czytam o Waszych objawach i mam taką straszną nadzieję
![]()
![]() |
#1399 |
Zadomowienie
|
To jest nas dwie!!!
![]() Basienkaw jaki nie byłby wynik to wiem że to mocno przeżyje. Dlatego czekam na wekend żebym mogła się wypłakać do woli albo skakać ze szczęścia (wiem, wiem-ostrożnie) a nie myśleć że trzeba do pracy czy coś tam. Mam przeczucie że to nie ciąża. Dziś w nocy śniło mi się że robiłam ten test i wyszło że jestem. A moje sny zawsze sprawdzają się na odwrót ![]() W pracy uważam (w razie czego) i leków na moje przeziębienie nie biore (pierwszy raz w życiu). Ale truję......... przepraszam was dziewczynki. Dam znać w sobote a teraz już znikam na inne wątki. Trzymajcie się kochane!!! Dbajcie o siebie i wasze szczęścia!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj znac co i jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Przyczajenie
|
rybkad: Tez biore Cilest i wiele razy zdarzalao mi sie zapominac wziasc pigulek ale bralam duzo za pozno. Biore je od trzech lat i jakos do tej pory nie zaszlam w ciaze chociaz chcialam zeby tak bylo. Mala wpadeczka a ile przy tym radosci. Jutro biore ostatnio pigule i zaczynam dzialac na powaznie - chce dzidziusia i to juz. Nie moge sie wprost doczekac. Tobie zycze duzo szczescia i sle buziaki!!!
![]() basienkaw:moim zdaniem sukienka nie powinnas sie martwic, bo napewno w nia wejdziesz. A jezeli juz zdarzy sie cos takiego to dobry salon sukien slubnych lub super krawcowa potrafia zdzialac cuda. Moja kuzynka brala slub w szostym miesiacu ciazy i miala tak zrobiona i dopasowana sukienke, ze nikt oprocz rodziny nie wieduial, ze ona jest w ciazy. Mam jednak nadzieje, ze u Ciebie uda sie wszystko bez dodatkowego stresu. Pozdrawiam serdecznie.
#1402 |
Zakorzenienie
|
nie stresuje sie w sumie, przejde sie jak juz bede mogla do mojej wypozyczalni i porozmawiam z Panią co i jak i czy bedzie na tej mozliwosc dopasowania
![]() ale ogolnie jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Zadomowienie
|
majka mam nadzieję, że Ty zobaczysz 2 kreski. mnie się niestety znowu nie udało
![]()
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
przykro mi... ja jak przestalam wyczekiwac, to same sie pojawily
![]() ciekawe jak Majka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi strasznie.. caluje cie ![]() ![]()
![]() |
#1406 |
Zadomowienie
|
z jakiegoś powodu nie wierzę, ze do następnego miesiąca ![]()
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
![]()
#1408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkim, którym się udało życze wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia Matki! Liczyłam że dziś do nich dołącze, ale cóż......... widocznie tak miało być. Zastanawiam się tylko skąd te bóle i skurcze brzucha? Już drugi tydzień. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
majka przytulam cię mocno i życzę powodzenia za miesiąc. przecież w koncu musi nam się udać, prawda??
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.