![]() |
#2281 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Cytat:
![]()
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
a nie miałaś jakiś stresów w tym miesiącu, albo może chorowałaś. Może po prostu coś się rozregulowało. Nie sądzę, żebyś była w ciąży, wbrew pozorom zajście w ciąże może być naprawdę trudne i czasochłonne. Trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli.
![]()
#2283 |
Zadomowienie
|
Niema co się martwic, glowa do góry dziewczyny.
Nasze szczęście Julia ![]() Edytowane przez antoinettee Czas edycji: 2009-04-01 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz jak się wszystko wyjaśni.
![]() |
#2285 |
Zadomowienie
|
A jednak dostałam dziś @ ;-) bossko
![]()
#2286 |
Raczkowanie
|
U mnie cykl znowu się wydłuża, dziś 34 dzień
![]() Test zrobiłam - jedna gruba krecha. Poprzedni cykl miałam 37 dni a ten to już sama nie wiem ile będzie trwał. Po tych tabletkach anty to jestem chyba całkowicie rozregulowana. Najgorsze jest to, ze bóle miesiączkowe mam juz cały tydzień, dziś w pracy chodziłam do toalety co godzine bo miałam wrażenie, że dostałam okres i że mi leci a jednak majtki miałam suche i czyste jakbym je dopiero co założyła ?! Jak ja nadal bedę miała takie długie te cykle to chyba do głowy dostane. Jest mi bardzo ciężko ustalić dni płodne, date spodziewanej miesiączki itp. Ja chcę bobasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
no to się ciesze, że się cieszysz. Doświadczona nie jestem, ale jednak rację miałam
![]()
![]() |
#2288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zanka205 dobra wróżka z Ciebie, dzieki za dobre słowo ![]()
![]() |
#2289 |
Raczkowanie
|
No i dzis w koncu dostalam @. Najlepsze, ze dostalam rano a teraz juz prawie sie konczy ????!
Znajac zycie jeszcze troszke poleci ze mnie jutro i po wszystkim. Czy to znacza ze nadal nic nie wraca do normy ??? Taki krotki ten okres to chyba nienormalne ![]() Pomocy! O zachodzeniu w ciaze staram sie nie myslec i nawet mi to wychodzi. Ale te krotkie miesiaczki mnie nie pokoja tymbardziej ze przed tabletkami mialam 7-9 dni. |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasze szczęście Julia ![]() Edytowane przez antoinettee Czas edycji: 2009-04-01 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem, jeśli nie możesz ustalić kiedy masz dni płodne, to powinniście "robić to" cały czas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Napiszę tutaj to pytanie...Bo chyba tutaj pytanie jest bardziej adekwatne do tematu....Dziewczyny czy zawsze w pierwszych tygodniach ciąży bolą piersi??Czy mogą troszkę później??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny.
Biorę microgynon dzisiaj 11tabletkę. Od 8 tabletki współżyłam bez zabezpieczenia dodatkowego, tylko tż nie kończył we mnie. Na ulotce jest napisane że tabletka ma działanie natychmiastowe i nie ma potrzeby stosowania dodatkowych metod. Myślicie że wszystko jest ok? Czy może jutro iść do gina i się dowiedzieć czy nie muszę wziąć tabletek 72h po? |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zadomowienie
|
Myślę, ze wszystko jest ok, nie martw sie
![]()
#2295 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
Nie wszystkie kobiety maja wszystkie objawy przykromi jest ok |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Raczkowanie
|
piersi raczej bolą w pierwszych tyg. i to np u mnie byl pierwszy objaw!! baaardzo bolały. Ale wlanie nie zawsze musza bolec... moze po prostu @ sie zbliza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie kobietki. dlugo tu nie zagladalam. w pazdzierniku zeszlego roku poronilam w 6 tyg. i w sumie nie pamietam jakie byly moje pierwsze objawy bo jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to po 6 dniach poronilam. i teraz staram sie z chlopakiem o drugie dziecko. w tym miesiacu pazwie w kazdy dzien plodny "probowalismy" i od kilku dni zauwazylam ze mam napady glodu, jestem zmeczona, mam wyczulony wech.zaczelam sie cieszyc.ale czasem boli mnie podbrzusze jakbym miala dostac okres.i nie wiem.przewiduje okres na 21-22.05 ale nie chcialam czekac i zrobic jutro test.ale myslicie ze jak pokaze ze jestem w ciazy to i tak dostane okres i nie bede w ciazy? bo wiem ze test za wczesnie zrobiony nie musi oznaczac ze ciaza sie utrzyma.jak myslicie czy przy tych bolach jest mozliwosc bycia w ciazy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli test pokaze ciaze to nie sadze bys okres dostala.. zycze Ci zeby nasionko ladnie zakielkowalo w Tobie i ladnie sie przyjelo, zebys nie musiala przezywac koszmaru poronienia raz jeszcze.. mysle ze na odczuwanie jakichkolwiek objawow to jest deczko za wczesnie.. wyczulony wech czy napady glodu pojawiaja sie zazwyczaj pozniej min w 6 tyg, tyle ze organizm lubi platac figle jak doszukujemy sie w sobie objawow ciazy nie majac jej potwierdzenia. ale oczywiscie od kazdej reguly sa wyjatki ![]() ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-05-16 o 17:36 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Raczkowanie
|
dzieki za szybka odpowiedz. nie wiem czy mnie nie pokusi na zrobienie testu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2301 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, ja juz prawie zapomnialam o tym ze staram sie o dziecko, moze dlatego, ze seksu ostatnio cos malo ....
Facet moj pracuje na wieczorna zmiane (juz 3 lata), wiec jak on wraca do domu to ja juz spie bo rano musze wstac do pracy i tak niestety to wyglada. W weekendy ostatnio cos nie mozemy sie dogadac, jakos tak wszystko sie popieprzylo i to chyba przeze mnie i przez to ze wpadlam w jakas beznadziejnosc....... dzis 16 dzien 3 cyklu po odstawieniu tabletek... moze w koncu wszystko sie ureguluje. Zycze wytrwalosci ! (bo mi tego ostatnio brakuje...) |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
jestem w 8 tygodniu ciąży. chciałam zapytac o nudności... u mnie występują na wieczór... zaczynam odczuwac je już ok 18....a ok 21-22 koszmarr!!!! ale rzadko kiedy wymiotuje... chcialam zapytac, czy nudności na wieczór są normalne?
#2303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma reguły .... ja miałam calutki dzień od rana do wieczora prawie 2 miesiące a nasilały się właśnie wieczorem przed snem.
M jak MAMA ![]() ![]() http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081100700730.png Edytowane przez becia_leszno Czas edycji: 2008-05-19 o 13:31 Powód: błąd ort. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam podobnie jak Becia... u mnie mdłości zaczynały się po zmianie pozycji z leżącej na siedzącą, czyli od samiuśkiego rana do momentu w którym padnięta nie położyłam się spać. Wymiotowałam w tym okresie dość często, na szczęście trwało to ponad 3 tygodnie - tylko i aż bo myślałam, że się wykończę i nic nigdy już mi nie będzie smakować.
#2305 |
szeryfcio
|
Ja nie miałam żadnych mdłości na szczęście, ale jeśli już trochę gorzej się poczułam to właśnie na wieczór ok. 22 ( jak byłam bardzo zmęczona).
#2306 |
Raczkowanie
|
Ja 3 dni temu dowiedziałam się,że jestem w ciąży
![]() - ból piersi - zaczerwienione sutki -co jakiś czas ból/kłucie podbrzusza - upławy -ból głowy -zmęczenie |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Rozeznanie
|
Kochane a ja mam troche wstydliwe pytanie;/Biore co prawda pigulki i niestosuje juz z TZ innej antykoncepcji.Co prawda niebiore ich punktualnie co do godziny ale roznica wynosi gora 4 godziny.Dostalam normalnie okres w czasie 7 dniowej przerwy i zaczelam kolejne opakowanie ale w trakcie tej przerwy kochalam sie z Tz i teraz mam jakies dziewne obiajwy tz bardzo czesto siusiuam ale odczywam trzy tym bol i pieczenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
lekarz kaze zrobić badanie moczu i przepisze tabletki.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Raczkowanie
|
![]()
Moja sytuacja:
Długo byłam na tabletkach anty (około 5 lat), przerwałam w listopadzie, ale strasznie znosiłam okresy, a w lipcu mam śłub i z moich obliczeń wynikało, że właśnie na swój ślub okres dostane, więc postanowilam do tabletek wrócić. Wzięłam paczke Diana 35 (przy czym zapomniałam jednej tab. - 13, ale zawsze była dodatkowo gumeczka) teraz mam 7 dniową przerwę, w pon. powinnam zacząć nową paczkę, a okresu jeszcze nie ma!!! ![]() 12.05. rano strasznie się czułam, ale zwaliłam na przejedzenie... Jak myślicie dziewczyny? czy możliwa jest ciąża przy tab + gumki? ![]() sama nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.