![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odszukane nuty
szampon Subrina do włosów farbowanych z proteinami pszenicy pachnie identycznie jak Kenzo Flower
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#333 |
*
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
balsam do ciala Dove Visible Effect-pachnie jak Be Delicious DKNY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
Dezodorant NIVEA ;)
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś wskazał mi dezodorant Nivea, który pachnie jak krem Nivea i to nie jest żaden antyperspirant, pamiętam, że kiedyś moja koleżanka go miała i tak bosko pachniał, a ja nie pamiętam jak on się nazywał przypomina mi się jedynie coś ze świeżością, ale to pewnie na każdym jest tak napisane.
Bardzo proszę o pomoc, jeżeli ktoś coś kojarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Przyczajenie
|
Dezodorant NIVEA ;)
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś wskazał mi dezodorant Nivea, który pachnie jak krem Nivea i to nie jest żaden antyperspirant, pamiętam, że kiedyś moja koleżanka go miała i tak bosko pachniał, a ja nie pamiętam jak on się nazywał przypomina mi się jedynie coś ze świeżością, ale to pewnie na każdym jest tak napisane.
Bardzo proszę o pomoc, jeżeli ktoś coś kojarzy
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dezodorant NIVEA ;)
Dezodorantu Nivea o zapachu kremu Nivea nie kojarzę
![]() Klasyczny krem N. przypomina trochę antyperspirant Nivea Dry. Polecam jednak Pur Blankę Blush (różowa) Avon lub Bulgari Blv- pachną identycznie jak kremik Nivea ![]()
![]() |
#338 | ||
Zakorzenienie
|
Był taki był,zwykła biała butelka i na granatowym tle napis nivea,ale szczerze mówiąc nie wiem czy jeszcze jest..yyy teraz wszystkie są takie ,ale jakieś balance,sensitive a one pachną niestety inaczej
![]() |
![]() |
#339 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A czy te perfumy, które podałaś na pewno pachną tak jak krem Nivea czy tylko tak podobnie i czy są trwałe? ![]()
![]() |
![]() |
#340 |
gamma Orionis
|
ENY, ile razy zamierzasz zakładać ten sam wątek? Połączyłam go z tematycznym, był na pierwszej stronie, więc należało cierpliwie czekać na odpowiedź. Jeżeli nie mogłaś znaleźć założonego przez siebie wątku, wystarczyło przejrzeć swoje posty. Nie mam zapędów do usuwania pytań, chyba że są przyczajoną reklamą albo pytaniem o podróbki ;]
Łączę, oby po raz ostatni... --- W temacie: Blv Bvlgari naprawdę pachnie jak klasyczny krem Nivea, ten w granatowym metalowym pudełku. Kremowo-niveowa była również limitowanka Armani Mania Summer, ale nie mam pewności czy gdzieś ją jeszcze uświadczysz.
![]() |
![]() |
#341 | |
korzonek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy kojarzycie takie kosmetyki do wlosow CHI (jedwab do wlosow, szampony itp). Wszystkie maja taki charakterystyczny dla tej firmy zapach, i marzy mi sie dowiedziec czy jakies perfumy albo wody toaletowe maja zblizony , podobny zapach. Jesli ktoraś z was kojarzy, to bylabym wdzieczna za wskazowki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Przyczajenie
|
Poszukam w tej kategorii, a nasuwaja ci sie na mysl jakies konkretne perfumy ? Latwiej by mi bylo szukac w perfumeriach ^^ Moze szyprowo owocowe? hm...
Edytowane przez agasza123 Czas edycji: 2010-05-20 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]() Sama bym sobie kupila takie perfmy o podobnej (tej samej) nucie, ale dla mnie w tej chwili jest to jak szukanie igly w stogu siana. Tez bym wolala konkretke nazwy ![]()
![]() |
![]() |
#349 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Konkretniej to np. Ivoire Balmain, Miss Dior (nie Cherie!), olejek Gwiazdy Pustyni Arba Wardat, Comme des Garcons klasyk, Comme une Evidence YR, Chanel Cristalle i No. 19, Knowing, Gres Cabaret, troszkę Narciso Rodriguez EDP i EDT, Lovely SJP, Soir de Lune, Grey Flannel. W każdym jest troszkę tej nuty, ale zaden chyba nie pachnie w stu procentach jak ten jedwab (też go uwielbiam
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Zania swietnie, ze nie jestem jedyna fanka tego zapachu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
Znacie moze perfumy o zapachu zblizonym do serii Dieta Orientalna Marokańskie Złoto Bielendy ? Ponoć zawiera olej arganowy (którego zapach uwielbiam) , ale sama seria pachnie inaczej - mniej aptecznie/serowo
![]() ![]() Seria wycofana ( nie dziwota, pielęgnowala średnio, kupilam dla zapachu) , a ja za zapachem naprawdę tęsknię. Jakieś resztki widuję na all, jednak przez wątpliwe właściwości pielęgnacyjne chyba nie kupię. Tym bardziej ze przecież nic bardziej nie dodaje urody niż nowa flacha ![]() Żaden znany mi oriental ani klasyczne orzechowe i miodowe pachnidla w/w nie przypominają. Myślalam o Clinique Simply, ale to tez nie to.
Wątek Rudowłosych Wizażanek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202470 Poszukuję starych zapachów Guerlain !!! Edytowane przez restless Czas edycji: 2010-05-23 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tu wyczuwam wyrazna nute waniliowa (ale byc moze dlatego, ze wszedzie jej szukam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() agasza123 jak juz przetestujesz zaproponowane przez Dzika Truskawke zapachy to daj cynk ![]()
![]() |
![]() |
#355 |
Przyczajenie
|
Własnie dzis testowałam dwa zapachy : jeden w perfumerii drugi ma moja dobra kolezanka wiec wpadlam na testy xD
Lovely rzeczywiscie odbiega od zapachu CHI dlatego, że jest słodki, bardzo , moim zdaniem Narciso jest za to gorzkawy, takie gorzkie kwiatki, nie wiem czy bys stwierdzila ze podobne, aczkolwiek dla mnie to nadal nie to. Oczywiscie pewnie nie uda nam sie znalezc idealnie takiego zapachgu ale warto szukac. Jeszcze raz dziekujemy Dzikiej Truskawce ![]() ![]() Edytowane przez agasza123 Czas edycji: 2010-05-25 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | ||
Zakorzenienie
|
Już wiem czym mi pachnie jedwab CHI,pachnie wodą toaletową Ted Lapidus Pour homme
Załącznik 3170979 nie wiele z tej wiedzy korzyści ,bo wcale nie łatwo je kupić ![]() ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-06-09 o 07:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
widzę, że nie tylko ja się zachwycam jedwabiem Chi ;D
zapach cudny!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Wpisz tu zomzing
|
jeśli myślisz o EDP, to dla mnie pachnie on w otwarciu zupełnie jak peeling Lusha Angels on Bare Skin (albo mydło Fresh Farmacy), a CHI w ogóle nie przypomina
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Przyczajenie
|
Bardzo bym chciała przetestować ale skoro sa tak trudno dostepne to pewnie mi sie nie uda..
![]() A ostatnio mam druga obsesje i namietnie szukam perfum, ktore zblizone by byly do zapachu żel pod prysznic dove cream oil https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...egnujacymi.htm On jest bardzo popularny i moze ktoras z was go kiedys uzywala i przypominal jej cos ten zapach. Jest niesamowicie zmyslowy, po prostu cudo! I przy okazji polecam ten zel chocby dla zapachu..mmm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | ||
Zakorzenienie
|
Istnieje duże prawdopodobieństwo że zmieniło się po prostu opakowanie,bo ogólnie Ted Lapidus Pour Homme Jest w sklepach tylko w innym opakowaniu
![]() a nie ,chyba nie bo tam jest Ted Lapidus a na tych dostepnych Lapidus by Ted Lapidus
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-06-10 o 17:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.