|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: suknia slubna
nieopłacona reklama
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-05-09 o 13:42 Powód: nieopłacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Będę świadkowa. Jak mam wyglądać?
Cytat:
![]() Zapytaj Pannę Młodą jakiego koloru będzie miała suknię, żeby czasem nie wybrać podobnej kolorystyki do jej kreacji. Ważne,aby w tym dniu to właśnie Młoda wyróżniała się w tłumie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Będę świadkowa. Jak mam wyglądać?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1209334032
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1209334157 boskie są !!!
![]() |
#424 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sukienki na różne okazje: dla świadkowej, na ślub cywilny, dla gościa i inne...
ja też własnie kupilam czerwoną sukienkę na wesele...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienki na różne okazje: dla świadkowej, na ślub cywilny, dla gościa i inne...
do czerwonego fajnie pasują czarne dodatki, albo w kolorze zimnego srebra. Jeśli chodzi o buty, to może subtelne szpilki albo sandałki na lekkiej szpilce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Przyczajenie
|
![]()
no właśnie też obstawiam na czarne sandałki na szpilce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Sukienki, które przypadły mi do gustu, może którejś z Was się spodobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Przyczajenie
|
tunika ze spodniami
Edytowane przez ewelina1991_91-16 Czas edycji: 2008-05-22 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Gdzie w Polsce mozna kupic suknie Maggie Sottero,ktore wkleila rav 12345???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
dziewczyny mam sukienke pytanie jakie dodatki. buty chcialabym raczej czarne. jaka torebka? jakie dodatki - bizuteria?
Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-08-17 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
ja bym wszystko przełamała czerwnienią
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
czy cos takiego byloby ok? mam w domu taka tylko gruba skadajaca sie z 3 takich do tego kolczyki w takim kolorze i wisiorek. torebka moglaby byc czarna?
Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-08-17 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
ponawiam pytanko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Suknie dla druhen i nie tylko
![]()
![]() |
![]() |
#435 |
Przyczajenie
|
druhna w rozmiarze 44
Cześć dziewczyny!
Proszę doradżcie mi jaką suknie powinna ubrać lekko puszysta świadkowa. W sklepach jest ogromny wybór sukienek, ale wiadomo, że jak ktoś ma tu i ówdzie za dużo, to nie we wszystkim wygląda dobrze. Mam tym bardziej problem, gdyż nie mam obiektywnego doradcy pod ręką, a sprzedawczynie w sklepach wiadomo...Dobrze nie doradzą. Proszę o podpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
Dot.: druhna w rozmiarze 44
na modowym jest temat moda plus size (jakos w tym stylu) dziewczyny pokazywalay tam bardzo ladne sukienki napewno cos ci wpadnie w oko
p.s a ze sama jestem rozmarowka 40 z plusem to moim zdaniem sukieneczki odcinane pod biustem lekko za kolano , ale przejzyj sobie tamten temacik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Dot.: druhna w rozmiarze 44
Dokładnie tak, zapraszam na nasz wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198624 Zaprezentowałyśmy tam sporo sukienek, które nadadzą się na taką okazję ![]() PS: Jeszcze linki do postów rav12345, która zaprezentowała fajne sukienki dla większych dziewczynek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=325 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=324 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=326 niektóre z tych sukienek wystąpiły też w wątki Plus.
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Sukienki na różne okazje: dla świadkowej, na ślub cywilny, dla gościa i inne...
Potrzebuję Waszych sugestii... Kupiłam jakiś czas temu sukienkę z załącznika na wesele w czerwcu. Jakie dodatki? Buty, torebka,, biżuteria?? Myślałam o czymś żeby nadać bardziej młodzieżowy charakter, np. szeroka, złota plastikowa bransoletka i mała kopertówka. Zastanawiałam się również czy pasował by do tego ostry róż?? Może jakieś inne pomysły?? Jakie włosy i makijaż do tego żeby stworzyć ładną kompozycję? :P
Sorki że takie wielkie to zdjęcie. Tu załączam mniejsze ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-08 o 10:50 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
A oto moja sukienka!! Będę świadkiem w lipcu i tę sukienkę kupiłam - kolorek w rzeczywistości jest bardziej żywy. Zastanawiam się nad dodatkami - jestem brunetką z ciemną oprawą oczu, lekko opalona skóra. Chyba dodatki w kolorze srebra najbardziej pasują ... Może jakieś sugestie ? Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#440 |
Przyczajenie
|
Sukienki na różne okazje: dla świadkowej, na ślub cywilny, dla gościa i inne...
W sierpniu biore slub cywilny i kolor mojej sukienki bedzie czerwony (kroj podobny jak na tej ze zdjecia), dodatki zlote, wlosy upiete z lekkimi zloto-czerwonymi dodatkami-zaden welon.
Tez zastanawialam sie nad czyms bialym , kremowym, ecrii,ale stwierdzilam , ze dlaczego nie mialabym byc w tym dniu naprawde wyjatkowa! Te jasne kolory pozostawaiam dla slubu koscielnego. Ja bym do tego wziela oczywiscie srebrne dodatki i jak pisalas czarne buty, tez moga byc ze srebrem. Torebka rzecz jasna, pod kolor butow, jak wyzej wspomniane. Mam czerwona sukienke do slubu cywilnego, ktora ma zdobienia w kolorze zlotym. Dodatki u mnie beda w kolorze zlota. Sprobuj dobrac dodatki w kolorze Twoich zdobien, a sorry dla poprzednich pisarek,ale nie zalozylabym czarnych sandalek do tej sukienki-za ostro by sie gryzlo! Sex-owne czerwone sandalki pasowaly by idealnie. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-08 o 10:51 Powód: 3 posty pod sobą - proszę używać opcji EDYTUJ!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co sadzicie o dlugiej sukience na wesele dla 19-o latki?? nie bede wyglada, jakos zbyt powaznie? chcialabym wygladac swiezo
![]() ![]()
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Gdzie można kupić powyższe suknie wieczorowe??
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się do prośby.
![]()
![]() |
#444 |
Przyczajenie
|
ja z kolei chciałabym zapytać, czy wypada przyjść na wesele (jako gość) w czarnej sukience sięgającej długością dosyć wysoko ponad kolano, przykrywającej mniej więcej 2/3 uda. kupiłam juz taka sukieneczke i boję się popełnić jakąś gafę..
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Kupiłam sobie taka kiecke na wesele przyszlego szwagra
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#448 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja w zeszłym roku do brudno-różowej sukienki założyłam właśnie bardzo podobne peep-toe z tym że były brązowe i z takiego jakby zamszu i moim zdaniem wyglądało super. Do tej sukienki najlepiej by pasowały w beżu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ślub cywilny jaka sukienka????FOTKI??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.