|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka pani świadek. ..?
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=zJdFjmnRWro
![]() |
![]() |
#902 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- http://www.slubclick.com/blogs/slub-...owej-i-druhen/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Jeśli PM nie ma nic przeciwko to jak najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
pewnie ![]() dziewczyny a myslalyscie o sukience na poprawiny?????
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
u mnie Pani Młoda wręcz zażyczyła sobie żebym miała długą sukienke. średnio mi to pasuje, bo nie czuję się w takich najlepiej i prawde powiedziawszy będzie to sukienka na jeden raz..no ale ok, to jej dzień więc niech będzie tak jak sobie wymarzyła. Na drugi dzien dostałam "wolną rękę".
![]() Edytowane przez apka88 Czas edycji: 2011-09-24 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |||
Przyczajenie
|
Dot.: Sukienka na wesele koleżanki - jakie buty i dodatki?
hej mam problem ;/ mam jasnobłękitną sukienke na wesele i nie wiem jakie dodatki typu pasek buty i torebke wybrac... pomóżcie
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- mam jasno błękitna sukienke i nie wiem jaki kolor butow paska i torebki wybrac. prosze o pomoc |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Przyczajenie
|
witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Przyczajenie
|
Dot.: Skromny Ślub Cywilny JAKA SUKIENKA ???
A co myślicie o takiej sukience na ślub cywilny?
http://allegro.pl/sukienka-rozkloszo...html?source=oo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziewczęca. Z odpowiednimi dodatkami może wyglądać bardzo ładnie np. zielone czółenka, mały bukiecik z kremowych drobnych kwiatów i ładna biała/kremowa opaska we włosach. Krój dla drobnej figury z mniejszym biustem.
P/S Gdy brałam ślub przede mną panna młoda była ubrana na czarno czarna sukienka czarne buty grrrrrr - STRAAAASZNIE to wyglądało. W tym dniu powinno się bawić kolorem. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Przyczajenie
|
Mam raczej delikatna urodę, więc myślę, że taka sukienka do mnie pasuje. Spotkałam się już z opiniami od koleżanek z pracy, że jest za dziewczęca i nie wypada na ślub. Według nich powinnam się ubrać bardziej kobieco. Patrząc jednak z drugiej strony przez resztę życia w małżeństwie będę już kobietą, teraz jeszcze przez chwilkę panną (panienką)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Raczkowanie
|
Najważniejsze, abyś to właśnie Ty czuła się dobrze w tym dniu. Określenie "kobieco" można rozpatrywać na różne sposoby. Jesteś osobą drobną, niewysoką - taka w kolanka sukieneczka w sam raz.
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- A gdybys jednak zdecydowała się na klasyczną ślubną - link powyżej - to taka w stylu lat 60. Nie jest długa i wygląda prześlicznie na niskiej osóbce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny, jeśli mogę to też podepnę się do wątku.
Spodobała mi się ta sukienka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1296724718 jest dostępna na allegro jednak po zamówieniu totalna załamka. Poszłam do krawcowej i uszyje mi coś podobnego tylko dół nie z koła a z litery A żeby mnie ie pogrubiała i góra trochę lepiej dopasowana. Ze względu na to, ze ślub mam 1 września to zamówiłam też bolerko. Jednak mam problem z doborem butów i kwiatów... Może jakieś sugestie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Raczkowanie
|
A jakiego koloru będzie suknia biała czy ecri? A koronka w jakim kolorze? To bardzo ważne przy doborze dodatków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Przyczajenie
|
Dokładnie taka jak na zdjęciu - biała satyna z czarną koronką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
Ja widziałabym białe czółenka z odkrytymi paluszkami/lub satynowe białe sandałeczki, ale przełamałabym kolorystykę odważnym bukietem z dodatkiem czerwonego akcentu.
A usteczka w łagodniejszym ale tez czerwonawym odcieniu - może być delikatny czerwony błyszczyk. Czy wolisz jednak coś łagodniejszego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Przyczajenie
|
Dzięki za sugestie... ten drugi bukiecik jest super... myślę właśnie nad czymś wyrazistym ale malutkim.
Co do bucików mam mieszane uczucia... 1 wrzesień... wszystkiego można się spodziewać po pogodzie... zastanawiałam się nad butami z odkrytymi palcami ale jak będzie padać deszcz to może być to mało ciekawe. Chyba skłonie się do czegoś z pełnym przodem ale tył może być na paseczkach... co myślicie ?? Ostatnia kwestia... fryzury i makijażu... trochę mnie to przeraża bo ciężko mi dotrzeć gdziekolwiek na próbę ze względu na to, że mam 20-to miesięczne dziecko, które jest żywym srebrem... nie usiedzi chwilii w jednym miejscu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
Mój brat miał we wrześniu ślub i miał przepiękną słoneczną pogodę
![]() Można połączyć element spójny dla bukietu a wsówkami do fryzury..... Makijaż delikatny - jasny cielisty cień, delikatnie mieniący się, troszkę różu i lub delikatne usteczka w neutralnym kolorze cielisty lub z akcentem dopasowanym do dodatków jak fryzura czy kolor bukietu. \ Dużo zależy od typu urody jakim jesteś, jak masz mocną wyrazistą urodę można poszaleć im delikatniejsza uroda tym delikatniejszy makijaż. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Przyczajenie
|
Bardzo ciekawe fryzurki, nie które nawet pasowałyby do moich włosów- mam do ramion - ale właśnie problem w tym, że zostanie mi chyba potraktować je prostownicą w domu. Jeszcze zobaczę co wymyślimy ze Świadkową ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Ślub 15 czerwca... Codziennie szukam czegoś dla siebie i już mam taki mętlik w głowie ![]() To jest mój drugi ślub, więc nie chciałabym przesadzić z sukienką, ale też chciałabym być widoczna ![]() Wzrost mam 170, duży biust ![]() Proszę pomóżcie ![]() Co myślicie o takiej? http://ftp.eliteestyl.nazwa.pl/sukni...tystWEB300.jpg Edytowane przez Agnirek Czas edycji: 2013-03-27 o 08:45 Powód: błą∂ w pisowni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Przyczajenie
|
Problem - sukienka dla świadkowej
Witajcie! Jestem w czerwcu świadkową na ślubie mojej koleżanki, od pewnego czasu szukam jakiejś fajnej sukienki ale nic nie mogę znaleźć. Dzisiaj w Mohito znalazłam sukienkę, która nawet mi się podoba. Tylko jest jeden problem jej kolor. Zastanawiam się czy to w ogóle wypada. A Wy jak myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem - sukienka dla świadkowej
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#925 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem więcej - powinnaś koniecznie to zrobić, może Twoja koleżanka planuje np. jakąś paletę kolorystyczną lub kolor przewodni. Wtedy byłoby jej miło, gdybyś kupiła kieckę pod kolor całej oprawy przyjęcia weselnego ![]() ![]() Teraz w sklepach pojawiają się nowe kolekcje na lato, na pewno będzie coraz więcej sukienek i coraz większy wybór, więc nie śpiesz się z zakupem.
Razem od 6 sierpnia 2007 Zaręczeni od 5 grudnia 2012 Wychodzę za mąż 20 czerwca 2014 ![]() Edytowane przez cukraktywna Czas edycji: 2013-04-28 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Przyczajenie
|
mierzyłam, ta pierwsza była za duża choć jak dla mnie mała strata bo mi się nie podobała; natomiast w tej drugiej wyglądałam dość dziwnie, wydaje mi się, że za mocno odstawała na biodrach przez co wyglądałam śmiesznie biorąc pod uwagę mój niski wzrost
![]() rozmawiałam już z koleżanką na ten temat, nie będzie żadnego koloru przewodniego, wiec wybór sukienki należy w zupełności do mnie nie spieszę się ![]() ![]() Edytowane przez paaattie19 Czas edycji: 2013-04-28 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj będąc na zakupach widziałam wiele sukienek właśnie w tym kroju, który mierzyłaś. Modny fason, także spokojnie znajdziesz coś w czym będziesz czuła się dobrze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#928 |
Zadomowienie
|
fason sukienki ok, ale jak dla mnie wzór odpada dla świadkowej, jakaś gładka bądź dyskretniej zdobiona byłaby bardziej na miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi, no cóż nie pozostaje mi nic innego jak dalej szukać
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
Nic innego mi nie pozostało jak ponowić dalsze szukanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
nie za bardzo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.