|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sukienki na rozne okazje:swiadek,slub cywilny ...
Cześć! Skoro ślub masz mieć w lipcu, to może wybrać sukienkę z rekawami z koronki (ale to zależy co chcesz ukryć pod rękawem). Może coś z tych propozycji Ci się spodoba.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Piękne te sukienki
![]() ![]()
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Ja na moim slubie cywilnym mialam normalna suknie slubna, kupowana w salonie sukien slubnych. Tyle tylko ze skromna i bez welonu.
To trzeba przezyc- przymiarki, itp. - to takie kobiece ![]() A oto moja suknia : |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Hmm ja maze o poprawinach ale pewnie wesele bedzie w lokalu i z poprawin nici... ale suknie znalazłam bedzie taka:
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub cywilny jaka sukienka????FOTKI??
ja ślubu kościelnego nie będę mieć to chyba wypada na cywilke iść w białej?!
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Tarasia Twoja sukienka to dla mnie ideał, ale na kościelny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() model nazywal sie SARMATA, szyta byla w Krakowie, ale kupowalam ja w salonie sukien slubnych w Tarnowie. Szczerze mowiac nic wiecej ne wiem na jej temat, bo nigdzie na necie nie znalazlam takiej... Jezeli jestes nia zainteresowana... to jeszcze wisi w mojej szafie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
Tarasia dziękuję Ci bardzo.To idealnie bo ja mieszkam w Krakowie.Dziękuję też za propozycję, ale ślub za rok i kilka miesięcy więc jeszcze nie powinnam się decydować.Ślicznie w niej wyglądałaś.Jeszcze raz dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a doradzcie mi czy na cywilny wypada isc w czarnej sukience?
dodam ze za jakis czas bede brac slub koscielny znalazlam piekna sukienke ale czarna, do niej chcialabym zalozyc szal w kolorze roz pudrowy i oczywiscie wiazanka z rozowych rozyczek, moze tez rozyczka we wlosach tylko nie wiem czy ten czarny wypada? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
Hej Engelchen;
Bylam na slubie cywilnym gdzie Pani Mloda miala czarna sukienke a Pan Mlody bardzo jasny garnitur, wygladalo to dla mnie troszke dziwnie i mi osobiscie sie nie bardzo podoblo, bo tak smutno jakos, ale jak moze rozjasnisz ja tym szalem to nie bedzie tak smutno, a jaki masz kolor wlosow ciemny? bo jak tak to mimo jasnego szala mozesz wygladac smutno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może ktoś uszyje ci taką samą tylko, że w jaśniejszym kolorze?? Tak na prawdę to twój dzień i możesz się ubrać w co tylko zechcesz ![]() a co na to twój TŻ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
jemu podobam sie w kazdej sukience
![]() on nie widzi w tym nic dziwnego zeby sukienka byla czarna ale dla mnie to takie troche malo slubne, jednak w naszej tradycji czarne ciuchy ubiera sie z innej okazji brrrr i to mnie tak powstrzymuje dlatego chcialam was prosic o rade bo jednak babki najlepiej moga to zrozumiec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Engelchen,
Mnie też nie bardzo się widzi czarna suknia na ślub, nawet z jasnym szalem. Zgadzam się z propozycją tarasi, że może dałoby się ją uszyć w troche jaśniejszym kolorze.
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
![]()
mam prosbe czy moze ktos podac mi jakies adresy salonow slubnych w Lublinie gdzie ceny sa rozsadne?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
Dot.: suknia slubna
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148891
Tutaj jest tego sporo. Pozdrawiam. ![]()
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
dzieki moze akurat skorzystam. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Choć nie jestem z twoich okolic, mogę ci podradzić coś innego, jeśli chcesz mieć suknię za rozsądną cenę. Możesz się rozejrzeć i zorientować co ci się podoba, pooglądać katalogi i uszyć na miarę. Ja mam koleżankę, która ma zakład krawiecki i poprosilam ją o uszycie sukni. Nie było problemu, wybrałam sobie model z katalogu, powiedzialam jak sobie tą suknię wyobrażam i bylam bardzo zadowolona z efektu i ceny(suknia + dodatki wyniosła mnie ok. 650zl. Propozycja może trochę dla sknerusików, ale ten sam efekt można uzyskać za niższą cenę, bo na artykuły ślubne jest ładna marża (bo przecież ludzie i tak kupią). Teraz patrząc z perspektywy czasu wybrałabym inny model, a welonu bym na pewno nie kupiła w salonie-szybciej bym sama go zmajstrowala, bo uważam, że byl wart ok połowy ceny. Albo inna rzecz, kupowaliśmy tablice (takie które nakleja się na tablice rejestracyjne samochodu), w salonie ślubnym dałąm za nie (2szt) 16 zl, a później bylam w papierniczym i takie same tablice kosztowały chyba 4zl za sztuke, albo jeszcze mniej.
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Dot.: Swiadek na ślubie!!(sukienka)
moje propozycje,co myslicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
w czym do ślubu cywilnego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
W tesco jest salon z sukniami Lissy Ferrery ... są tam suknie z zeszłej kolekcji i można je kupic nawet z 50% obnizką... polecam obejrzeć...
A zobaczyc można je na stronie http://www.lisaferrera.pl/informatio...383&info_id=25
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Wtajemniczenie
|
justynka, zapraszam na wątek lubelskie panny mlode - dowiesz się nie tylko o salonach sukien ale i o całej organizacji ślubu w naszym mieście
![]() jeśli jeszcze korzystasz z forum...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
zielony stworek
|
Dot.: w czym do ślubu cywilnego
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...%B6lub+cywilny
Była już taki podobny wątek ![]() Czemu biała suknia to niby nie wypada?Myślę,że kostiumik ładny jest dobry,ale trochę dla starszej pani.Więc może jednak suknia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
jolanta.g- sa piekne.. sama je wykonalas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
lele,ah gdybym potrafila,ale moge chociaz nacieszyc oko.troche wiecej jest na stronie elzbiety dominiak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
a szkoda, bo bym od Ciebie chciala kupic.. bo tam to pewnie cena starsznie wysoka..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Przyczajenie
|
Ja mam slub za miesiac, nie wiem czy juz wybralas sukienke ale mnie podobaja sie takie w stylu lat 60-tych lub takie eleganckie, przesylam fotki.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Przyczajenie
|
Ja bylam tak ubrana do cywilnego:
http://slub.onet.pl/10341,wasza_galeria.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem zdania że do ślubu powinno się iść w sukni i sama do ślubu cywilnego idę w zwykłej sukni slubnej, w kolorze ecru. Wybrałam tylko mniej strojną. Suknia ślubna to suknia ślubna, nie ma znaczenia czy to ślub cywilny czy kościelny.
Edit: nie spojrzałam na datę wątku ![]()
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez ewafra Czas edycji: 2009-08-29 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.