|
|
#3001 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trochę sobie jeszcze poczeka na swoją kolej![]() Cytat:
o nie! ja mam zamiar wziąć go w tej promocji z dwoma produktami gratis. ale skoro ma tyle silikonu to już sama nie wiem W ogóle to myślę, że te wszystkie kremy przeciwzmarszczkowe po nałożeniu tylko wypełniają zmarszczki tymi silikonami i dlatego lepiej wygląda, a po zmyciu skóra jest taka jak była. Cytat:
Cytat:
Ma normalny wypracowany opust
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-09-18 o 13:48 Powód: post pod postem |
||||
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Może i tak. Zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu"
|
#3004 |
|
Raczkowanie
|
Czy produkty z internetowej oferty specjalnej wliczają się do podstawy upustu? Z góry dzięki za odp.
|
|
#3005 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, nie wliczają się, w strefie konsultantki jest napisane dokładnie, które produkty wliczają się do bazy a które nie.. ( strefa konsultantki->o co pytanie->jak działają opusty)
|
|
|
|
#3006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę na zdjęciu w strefie, że etui to jest to same, które było zdaje się, że w tamtym roku prezentem razem z kuferkiem za zakupy na określoną kwotę |
|
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy tak w ogóle będzie :P Bo to chyba nie sprawdzone informacje?
Cytat:
|
|
|
|
|
#3009 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
oto składy: krem na noc rejuvenate AQUA PEG-8 ETHYLHEXYL PALMITATE DIMETHICONE ISOCETYL STEARATE TROMETHAMINE ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER DILAURYL THIODIPROPIONATE DI-PPG-3 MYRISTYL ETHER ADIPATE HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER PHENOXYETHANOL SILICA THIODIPROPIONIC ACID LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE CAPRYLYL GLYCOL CHLOROSALICYLIC ACID SQUALANE ISOCETETH-20 PEG-100 STEARATE PARFUM CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER SODIUM HYALURONATE ECLIPTA PROSTRATA EXTRACT PEG-40 STEARATE POLYSORBATE 60 GLYCERIN PEG/PPG-20/23 DIMETHICONE BUTYLENE GLYCOL STEARETH-20 GOSSYPIUM HERBACEUM EXTRACT PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 TOCOPHEROL MICA CI 77891 koncentrat rejuvenate AQUA GLYCERIN DIMETHICONE PEG-8 PENTYLENE GLYCOL HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER BUTYLENE GLYCOL SILICA ETHOXYDIGLYCOL PHYTOL POLYMETHYL METHACRYLATE BIS-PEG-15 DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER DIMETHICONE CROSSPOLYMER MICA GLYCERETH-26 PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER PHENOXYETHANOL SQUALANE PARFUM SODIUM POLYACRYLATE CHLORPHENESIN DISODIUM EDTA MENTHYL LACTATE DIMETHICONOL STEARDIMONIUM HYDROXYPROPYL PANTHENYL PEG-7 DIMETHICONE PHOSPHATE CHLORIDE PANTHENOL SODIUM DEHYDROACETATE SODIUM HYDROXIDE POLYSORBATE 60 BENZOPHENONE-4 CARICA PAPAYA EXTRACT HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT GOSSYPIUM HERBACEUM EXTRACT ANDROGRAPHOLIDE SODIUM HYALURONATE XYMENYNIC ACID PHOSPHORIC ACID HYDROLYZED MILK PROTEIN PLANKTON EXTRACT LECITHIN C12-15 ALKYL BENZOATE GLYCINE SOJA EXTRACT RETINYL PALMITATE TOCOPHERYL ACETATE ASCORBYL PALMITATE BETA-CAROTENE CI 77891 kusi mnie promocja krem+krem pod oczy+żel Anew(świetny |
||
|
|
|
#3010 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
A, i zapach ten nie jest podobny do Today.
|
|
#3011 |
|
Wtajemniczenie
|
według mnie pachną niemal identycznie jak Extraordinary, są może nieco delikatniejsze ale to mogę powiedzieć tylko na podstawie stron zapachowej..
|
|
|
|
#3012 |
|
Rozeznanie
|
Daj, może okaże się, że ten skład nie jest aż taki straszny. Ja tego kremu użyłam tylko raz, więc trudno przewidzieć jak faktycznie będzie się sprawował przy regularnym stosowaniu.
|
|
|
|
#3013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam też torebkę Ungaro, błyszczy i świeci..że... W środku żadnej kieszonki, miejsca nie za dużo, tak na wieczorowe wyjścia, ale u mnie chyba za mini kosmetyczkę będzie robić ![]() Fotki kompletu i torebki wstawiłam na wątku ze zdjęciami... |
|
|
|
|
#3014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale nie chcę żadnego zapychacza!(jak te moje słowa brzmią...![]()
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
to etui (za zamowienie na 300,00 w II i III terminie) jest za każde wydane 300,00
ja miałam na II termin nieco ponad 600,00 i mam 2 ; ![]() mi osobiście sie nie podobają ale dam jako gratis wiec jak dla mnie mogłoby byc wiecej takich ofert |
|
|
|
#3016 |
|
Konto usunięte
|
zamowilam sobie niewielkie zamowienie do COK-u i peeling winogronowy mam
|
|
|
|
#3017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówienie na I termin k13. Brak:
- Zielona Emilia ze stron wyprzedażowych (a szkoda, bo ją chciałam )Poza tym wszystko przyjdzie. |
|
|
|
#3019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- w Oriflame podczas składania zam.przez konsultantkę automatycznie "wystawia się" faktura) a w paczce go nie było (brak w magazynie). Jednak kiedy odbierałam paczkę już czekała na mnie faktura korygująca.
|
|
|
|
|
#3020 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.Czy mogę ładnie prosić o spakowany katalog 15/2008 w PDF.
|
|
|
|
#3021 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Rozeznanie
|
W Twoim Stylu jest strona zapachowa U by Ungaro dla niej- żeby powąchać trzeba odkleić taką małą folię. Jak się potrze nadgarstkiem to czuć zapach tak intensywnie jakby się użyło próbki
![]() Chciałaby żeby tak wyglądały strony zapachowe w katalogu.. teraz często nawet nie czuć, że kartka w ogóle pachnie ![]() by the way w katalogach link do netto 15/2008 z kataloginfo |
|
|
|
#3023 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo prosze o pomoc!
mam zaległą płatność i jeżeli jutro zapłace i prześle im blankiet zapłaty to odblokują mi paczke prosze o odpowiedź |
|
|
|
#3024 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3025 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Na ofercie netto jest napisane że w k.15 produkty z oferty netto zwiększają bazę opustu zamówienia, a warunkiem zwiększenia opustu jest dostępność magazynowa produktu. Czyli z netto też nie będzie można podbić
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajnie! be sponatneous w netto w końcu
mam nadzieję, że zostawicie dla mnie chociaż jedną buteleczkę zanim ja - dzień E - złożę regularne zamówienie w k15
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli o mnie chodzi to na pewno zostawię! Właśnie chcę wykończyć ten zapach i została mi jeszcze 1/4 buteleczki i już mi się znudził. Psikam się nim po domu
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, a niby podnieśli ceny katalogów po to by jakość była lepsza... tylko moim zdaniem jest gorsza U by Ungaro na stronie zapachowej jest ledwo wyczuwalny...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.

A szkoda ... mimo że ten peeling nie należy do zdzieraków (a takie lubie) to fajnie masuje.
ale trochę sobie jeszcze poczeka na swoją kolej
W kremie na noc!? Przecież to będzie zapychać. Jaka to ma być kuracja przeciwstarzeniowa kiedy skóra nie może oddychać? Potarłam palce którymi nakładałam krem, oczywiście, zwałkował się. Dobrze, że to tylko próbka, bo kusiła mnie ta oferta z gratisowym kremem pod oczy i żelem do mycia i pewnie bym sobie kupiła całe opakowanie tego kremu...
W ogóle to myślę, że te wszystkie kremy przeciwzmarszczkowe po nałożeniu tylko wypełniają zmarszczki tymi silikonami i dlatego lepiej wygląda, a po zmyciu skóra jest taka jak była. 

Hej dziewczyny.Czy mogę ładnie prosić o spakowany katalog 15/2008 w PDF.
U by Ungaro na stronie zapachowej jest ledwo wyczuwalny...