Wszystko o Avonie 4 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-18, 09:46   #3001
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja miałam wczoraj I termin i już widocznie brakło A szkoda ... mimo że ten peeling nie należy do zdzieraków (a takie lubie) to fajnie masuje.
Ja go wzięłam trochę w ciemno, bo wcześniej nie miałam i dla zapachu i dlatego, że był tani ale trochę sobie jeszcze poczeka na swoją kolej

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Wypróbowałam wczoraj nowy krem na noc z serii Anew Rejuvenate (z próbki). Twarz zrobiła się bardzo gładka po nałożeniu kremu, podejrzanie gładka więc zaczęłam czytać skład. Ile tam silikonów! W kremie na noc!? Przecież to będzie zapychać. Jaka to ma być kuracja przeciwstarzeniowa kiedy skóra nie może oddychać? Potarłam palce którymi nakładałam krem, oczywiście, zwałkował się. Dobrze, że to tylko próbka, bo kusiła mnie ta oferta z gratisowym kremem pod oczy i żelem do mycia i pewnie bym sobie kupiła całe opakowanie tego kremu...
o nie! ja mam zamiar wziąć go w tej promocji z dwoma produktami gratis. ale skoro ma tyle silikonu to już sama nie wiem W ogóle to myślę, że te wszystkie kremy przeciwzmarszczkowe po nałożeniu tylko wypełniają zmarszczki tymi silikonami i dlatego lepiej wygląda, a po zmyciu skóra jest taka jak była.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Odnośnie informacji że składając zamówienie będzie widać które produkty sa dostępne a które nie - podejrzewam, ze system nie będzie działał całkowicie sprawnie - stan musiałby być aktualizowany STALE. Przecież w jednym momencie może składać zamówienie kilkaset konsultantek i moze się zdarzyć że któraś sprzed nosa coś nam "sprzątnie" - czy system od razu zareaguje??
No właśnie! coś czuję, że to będzie żadne ulepszenie. Tylko będziemy wiedzieć, jak nie będzie czegoś dłuższy czas a będzie w katalogu, tak jak to było ze złotym olejkiem, zrobią to tylko po to, żeby nie podbijać. Mała strata. Może z raz zdarzyło mi się podbić. Zawsze dobieram coś dla siebie, a jak dużo brakuje do kolejnego progu, to trudno, zostawiam jak jest.

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
w Oriflame jest taki system i działa bez problemu, stan magazynu jest na bieżąco aktualizowany i na podglądzie już widać co będzie a co nie. Myślę że tu na początku będą drobne wpadki ale jak już wdrożą system i nauczą się go obsługiwać to wszystko powinno działać sprawnie.
No ale chyba nie będą sprawdzać magazynów co 5 minut! A jak jest termin składania zamówienia danego dnia wysyłkowego to w ciągu tych 5 minut może napłynąć tysiąc zamówień i co wtedy?

Cytat:
Napisane przez sylwiasylwunia Pokaż wiadomość
o kurcze zapomniałam się zapytać- czy wiecie może, czy tusz SuperFull z różowa wstążką będzie miał opust??? bo ze sie wlicza do sprzedaży katalogowej to wyczytałam
Ma normalny wypracowany opust

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-09-18 o 13:48 Powód: post pod postem
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 10:49   #3002
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
No ale chyba nie będą sprawdzać magazynów co 5 minut! A jak jest termin składania zamówienia danego dnia wysyłkowego to w ciągu tych 5 minut może napłynąć tysiąc zamówień i co wtedy?
No ale mogą ustawić, że mają 100 rzeczy ijakjuż 100 osób zamówi to reszta będzie miała inf., że nie ma
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 10:53   #3003
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Może i tak. Zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu"
Stary 2008-09-18, 11:27   #3004
ceres86
Raczkowanie

GG do ceres86

Czy produkty z internetowej oferty specjalnej wliczają się do podstawy upustu? Z góry dzięki za odp.

ceres86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 11:51   #3005
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ceres86 Pokaż wiadomość
Czy produkty z internetowej oferty specjalnej wliczają się do podstawy upustu? Z góry dzięki za odp.
nie, nie wliczają się, w strefie konsultantki jest napisane dokładnie, które produkty wliczają się do bazy a które nie.. ( strefa konsultantki->o co pytanie->jak działają opusty)
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 11:54   #3006
ceres86
Raczkowanie

GG do ceres86

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
nie, nie wliczają się, w strefie konsultantki jest napisane dokładnie, które produkty wliczają się do bazy a które nie.. ( strefa konsultantki->o co pytanie->jak działają opusty)
Ah, dziękuję Ci bardzo

ceres86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 11:55   #3007
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dark_Despair Pokaż wiadomość
Stylowe etui na telefon w prezencie dla każdej Konsultantki która złoży zamówienie przez internet w II lub III terminie katalogu 13/2008 na kwotę min. 300zł!!!

Dodatkowe upominki U by Ungaro jeśli w tym zamówieniu na 300zł znajdzie się woda U by Ungaro dodatkowy prezent - torebka wieczorowa lub balsam do ciała U by Ungaro.
Oferta limitowana - dla pierwszych 9000 konsultantek.

widzę na zdjęciu w strefie, że etui to jest to same, które było zdaje się, że w tamtym roku prezentem razem z kuferkiem za zakupy na określoną kwotę
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:23   #3008
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Może i tak. Zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu"
Ciekawe czy tak w ogóle będzie :P Bo to chyba nie sprawdzone informacje?
Cytat:
widzę na zdjęciu w strefie, że etui to jest to same, które było zdaje się, że w tamtym roku prezentem razem z kuferkiem za zakupy na określoną kwotę
No chyba to samo. Mogliby dać coś nowego
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:51   #3009
Ms.Torres
Rozeznanie

Wink Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Wypróbowałam wczoraj nowy krem na noc z serii Anew Rejuvenate (z próbki). Twarz zrobiła się bardzo gładka po nałożeniu kremu, podejrzanie gładka więc zaczęłam czytać skład. Ile tam silikonów! W kremie na noc!? Przecież to będzie zapychać. Jaka to ma być kuracja przeciwstarzeniowa kiedy skóra nie może oddychać? Potarłam palce którymi nakładałam krem, oczywiście, zwałkował się. Dobrze, że to tylko próbka, bo kusiła mnie ta oferta z gratisowym kremem pod oczy i żelem do mycia i pewnie bym sobie kupiła całe opakowanie tego kremu...
Cytat:

o nie! ja mam zamiar wziąć go w tej promocji z dwoma produktami gratis. ale skoro ma tyle silikonu to już sama nie wiem W ogóle to myślę, że te wszystkie kremy przeciwzmarszczkowe po nałożeniu tylko wypełniają zmarszczki tymi silikonami i dlatego lepiej wygląda, a po zmyciu skóra jest taka jak była.
mam próbkę tego kremu i nie ma tam tyle silikonu ile w koncentracie-a każą na ten koncentrat kłaść jeszcze krem na dzień

oto składy:
krem na noc rejuvenate
AQUA PEG-8 ETHYLHEXYL PALMITATE DIMETHICONE ISOCETYL STEARATE TROMETHAMINE ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER DILAURYL THIODIPROPIONATE DI-PPG-3 MYRISTYL ETHER ADIPATE HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER PHENOXYETHANOL SILICA THIODIPROPIONIC ACID LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE CAPRYLYL GLYCOL CHLOROSALICYLIC ACID SQUALANE ISOCETETH-20 PEG-100 STEARATE PARFUM CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER SODIUM HYALURONATE ECLIPTA PROSTRATA EXTRACT PEG-40 STEARATE POLYSORBATE 60 GLYCERIN PEG/PPG-20/23 DIMETHICONE BUTYLENE GLYCOL STEARETH-20 GOSSYPIUM HERBACEUM EXTRACT PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 TOCOPHEROL MICA CI 77891
koncentrat rejuvenate

AQUA GLYCERIN DIMETHICONE PEG-8 PENTYLENE GLYCOL HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER BUTYLENE GLYCOL SILICA ETHOXYDIGLYCOL PHYTOL POLYMETHYL METHACRYLATE BIS-PEG-15 DIMETHICONE/IPDI COPOLYMER DIMETHICONE CROSSPOLYMER MICA GLYCERETH-26 PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER PHENOXYETHANOL SQUALANE PARFUM SODIUM POLYACRYLATE CHLORPHENESIN DISODIUM EDTA MENTHYL LACTATE DIMETHICONOL STEARDIMONIUM HYDROXYPROPYL PANTHENYL PEG-7 DIMETHICONE PHOSPHATE CHLORIDE PANTHENOL SODIUM DEHYDROACETATE SODIUM HYDROXIDE POLYSORBATE 60 BENZOPHENONE-4 CARICA PAPAYA EXTRACT HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT GOSSYPIUM HERBACEUM EXTRACT ANDROGRAPHOLIDE SODIUM HYALURONATE XYMENYNIC ACID PHOSPHORIC ACID HYDROLYZED MILK PROTEIN PLANKTON EXTRACT LECITHIN C12-15 ALKYL BENZOATE GLYCINE SOJA EXTRACT RETINYL PALMITATE TOCOPHERYL ACETATE ASCORBYL PALMITATE BETA-CAROTENE CI 77891

kusi mnie promocja krem+krem pod oczy+żel Anew(świetny ) może dać to na biochemię do analizy?

to już 18 lat na Wizażu
Ms.Torres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:51   #3010
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Vegusia Pokaż wiadomość
Doradźcie jeszcze coś proszę...mianowicie odnośnie Tomorrow..choc w nutach nie wyczytalam wanilii, to na forum widziałam kilka opinii, iż są nieco waniliowe...obawiam sie tylko czy nie bedą za bardzo jaśminowe, bo jaśmin w Today mnie po prostu dobija i Today zupełnie mi nie odpowiadają...bardzo proszę o jakieś opinie w miarę Waszego rozeznania
O, właśnie. Tomorrow najbardziej kojarzą mi sie z waniliowymi jeśli chodzi o zapachy Avonu. Podobne są do starych "Vanilla Fields" Coty.
A, i zapach ten nie jest podobny do Today.
Stary 2008-09-18, 13:04   #3011
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Figa2203 Pokaż wiadomość
Witam,
Czy sa już pierwsze spostrzeżenia odnośnie zapachu BOND GIRL 007.
Wyczytałam że jeżeli komuś przypadł do gustu zapach Tomorrow z serii TTA avonu to ten też sie spodoba.
Nie wąchałam więc nie potwierdzam.
według mnie pachną niemal identycznie jak Extraordinary, są może nieco delikatniejsze ale to mogę powiedzieć tylko na podstawie stron zapachowej..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-18, 13:27   #3012
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość
kusi mnie promocja krem+krem pod oczy+żel Anew(świetny ) może dać to na biochemię do analizy?
Daj, może okaże się, że ten skład nie jest aż taki straszny. Ja tego kremu użyłam tylko raz, więc trudno przewidzieć jak faktycznie będzie się sprawował przy regularnym stosowaniu.
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 17:02   #3013
Ktosia79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
Zamawialam tez dla siebie kpl bizuterii Julie, musze przyznac, ze jest bardzo ladnie zrobiony, naprawde bardzo mile sie zaskoczylam perelki bardzo ladnie sie prezentuja, te 3 kolory sa swietnie dobrane, w zadnym wypadku nie sa tandetne. Kolczyki maja idealna wielkosc, jestem bardzo zadowolona, ze zamowilam ten komplecik, bo bedzie pasowal i do eleganckich ubran jak i bardziej luznych jak u tej pani na zdjeciu
Również mam ten komplet i jestem z niego zadowolona. Byłam dziś w nim w pracy i wzbudził zainteresowanie paru osób. Perełki w naszyjniku mają średnicę tak ok.5 mm a w kolczykach 8 mm i ładnie się prezentują. Nie za duże - nie za małe.
Mam też torebkę Ungaro, błyszczy i świeci..że... W środku żadnej kieszonki, miejsca nie za dużo, tak na wieczorowe wyjścia, ale u mnie chyba za mini kosmetyczkę będzie robić
Fotki kompletu i torebki wstawiłam na wątku ze zdjęciami...
Ktosia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 17:04   #3014
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość
mam próbkę tego kremu i nie ma tam tyle silikonu ile w koncentracie-a każą na ten koncentrat kłaść jeszcze krem na dzień

oto składy:

Mnie też własnie to kusi strasznie, mogłabyś dać do analizy, ja kompletnie się nie orientuję w tych składach!

Cytat:
Daj, może okaże się, że ten skład nie jest aż taki straszny. Ja tego kremu użyłam tylko raz, więc trudno przewidzieć jak faktycznie będzie się sprawował przy regularnym stosowaniu.
Miejmy nadzieję, bo trochę się na nie napaliłam ale nie chcę żadnego zapychacza!(jak te moje słowa brzmią...)
Stary 2008-09-18, 17:51   #3015
porzeczka2602
Zakorzenienie

to etui (za zamowienie na 300,00 w II i III terminie) jest za każde wydane 300,00
ja miałam na II termin nieco ponad 600,00 i mam 2 ;
mi osobiście sie nie podobają ale dam jako gratis wiec jak dla mnie mogłoby byc wiecej takich ofert

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 18:01   #3016
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

zamowilam sobie niewielkie zamowienie do COK-u i peeling winogronowy mam
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 18:02   #3017
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
No właśnie! coś czuję, że to będzie żadne ulepszenie. Tylko będziemy wiedzieć, jak nie będzie czegoś dłuższy czas a będzie w katalogu, tak jak to było ze złotym olejkiem, zrobią to tylko po to, żeby nie podbijać. Mała strata. Może z raz zdarzyło mi się podbić. Zawsze dobieram coś dla siebie, a jak dużo brakuje do kolejnego progu, to trudno, zostawiam jak jest.

w Oriflame też sporo dziewczyn składa na raz zamówienia a system działa bez zarzutu i nigdy nie było (przynajmniej u mnie) z nim problemu. Jeśli tam się sprawdza to tutaj też będzie bo podejrzewam że wprowadzą ten sam
Stary 2008-09-18, 18:28   #3018
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Zamówienie na I termin k13. Brak:
- Zielona Emilia ze stron wyprzedażowych (a szkoda, bo ją chciałam )
Poza tym wszystko przyjdzie.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 18:32   #3019
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
w Oriflame też sporo dziewczyn składa na raz zamówienia a system działa bez zarzutu i nigdy nie było (przynajmniej u mnie) z nim problemu. Jeśli tam się sprawdza to tutaj też będzie bo podejrzewam że wprowadzą ten sam
System w Oriflame faktycznie jest świetny, choć czasem zdarzaja się wpadki. Ja raz miałam krem na fakturze (dla niewtajemniczonych - w Oriflame podczas składania zam.przez konsultantkę automatycznie "wystawia się" faktura) a w paczce go nie było (brak w magazynie). Jednak kiedy odbierałam paczkę już czekała na mnie faktura korygująca.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-18, 18:48   #3020
filutek
Raczkowanie

Hej dziewczyny.Czy mogę ładnie prosić o spakowany katalog 15/2008 w PDF.
filutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 18:50   #3021
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez filutek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.Czy mogę ładnie prosić o spakowany katalog 15/2008 w PDF.
czy moge ladnie prosic o korzystanie z wyszukiwarki?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 19:01   #3022
bleki00
Rozeznanie

W Twoim Stylu jest strona zapachowa U by Ungaro dla niej- żeby powąchać trzeba odkleić taką małą folię. Jak się potrze nadgarstkiem to czuć zapach tak intensywnie jakby się użyło próbki
Chciałaby żeby tak wyglądały strony zapachowe w katalogu.. teraz często nawet nie czuć, że kartka w ogóle pachnie

by the way w katalogach link do netto 15/2008 z kataloginfo
bleki00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 19:11   #3023
patryk1305
Raczkowanie

Bardzo prosze o pomoc!
mam zaległą płatność i jeżeli jutro zapłace i prześle im blankiet zapłaty to odblokują mi paczke
prosze o odpowiedź
patryk1305 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-18, 19:14   #3024
dorocia235
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Czy któraś dziewczyna zamawiała tą torebkę ?
dorocia235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 19:24   #3025
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Kiedy masz wystawioną tą fakturę?
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 19:28   #3026
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Na ofercie netto jest napisane że w k.15 produkty z oferty netto zwiększają bazę opustu zamówienia, a warunkiem zwiększenia opustu jest dostępność magazynowa produktu. Czyli z netto też nie będzie można podbić
Stary 2008-09-18, 20:07   #3027
margo80
Zakorzenienie

ale fajnie! be sponatneous w netto w końcu mam nadzieję, że zostawicie dla mnie chociaż jedną buteleczkę zanim ja - dzień E - złożę regularne zamówienie w k15

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-18, 20:09   #3028
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

jeżeli o mnie chodzi to na pewno zostawię! Właśnie chcę wykończyć ten zapach i została mi jeszcze 1/4 buteleczki i już mi się znudził. Psikam się nim po domu
Stary 2008-09-18, 20:12   #3029
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Kiedy masz wystawioną tą fakturę?
Dzisiaj
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 20:18   #3030
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
W Twoim Stylu jest strona zapachowa U by Ungaro dla niej- żeby powąchać trzeba odkleić taką małą folię. Jak się potrze nadgarstkiem to czuć zapach tak intensywnie jakby się użyło próbki
Chciałaby żeby tak wyglądały strony zapachowe w katalogu.. teraz często nawet nie czuć, że kartka w ogóle pachnie

by the way w katalogach link do netto 15/2008 z kataloginfo

Dokładnie, a niby podnieśli ceny katalogów po to by jakość była lepsza... tylko moim zdaniem jest gorsza U by Ungaro na stronie zapachowej jest ledwo wyczuwalny...
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości