|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
szeryfcio
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
.Ale rok temu zamawiałam LBD i coś mi się wydaje, że były bez. Extraordinary też oczywiście miałam w folii.
|
|
#3782 |
|
Doncia
|
Ja z 16 wezmę dla siebie torebkę Gabrielle tą musztardową i mam nadzieje że faktycznie ma kolor musztardy, niestety zobacze ją dopiero jak kupie bo siedzę w GB, a tu jej nie ma. z 17 do kompletu wezmę portfel - ciekawe jak wygląda w środku??
z 16 też wezmę krem z glinką do mycia twarzy ze SPA, bo w GB akurat tego kosmetyku nie ma pomimo iż seria marokańska róża jest w PL będę akurat w kamp. 16-1 więc zaszaleję trochę, mam nadzieje że katalogi 17 i 1 będą sprzyjające szaleństwu, pomimo iż jestem też konsultantką w GB to rodzinny AVON też bede wspierać |
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
W wątku ze zdjęciami jest jej zdjęcie. A portfel jest tylko w brązowym kolorze w 17?
|
|
|
|
#3784 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Bardzo zaciekawił mnie katalog świąteczny. Jak tak sobie wyliczyłam, to na samo moje zamówienie wyjdzie około 150 zł .I mam prośbę. Mogę prosić o demo. Bardzo proszę i pozdrawiam.
|
#3785 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzuciłam fotki zegarka męskiego Romeo...Bardzo ładny zegarek na żywo! Solidnie wykonany...ładnie wygląda na męskiej dłoni bo jest taki "masywny"
.Ta ostatnia fotka to moja dłoń
|
|
#3786 |
|
Konto usunięte
|
jakie wrazenia z neonowym tuszem do rzes?przede wszystkim chodzi mi o kolor turkusowy
![]() i jak z tym nowym eyelinerem neonowym CT?? co sadzicie o kremowych sztyftach do powiek z CT? |
|
|
|
#3787 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie przeglądam kat17 na avonet i pierwsze co mnie zaciekawiło to te karty za zakupy?chyba czegoś nie łapię- wiecie o co w tym chodzi
![]() a co do listy zakupów ![]() podkład w pędzlu zestaw do francuskiego manicuru srebrny lakier mirror shine |
|
|
|
#3788 |
|
Doncia
|
miałam ten podkład i powiem szczerze że go oddałam, ale to zapewne dlatego że lubie podkłady rozświetlające, lekkie, a ten jest bardziej matujący i pędzlem ciężko się go rozprowadzało i tak musiałam palcami rozsmarowywać go aby nie było smug
|
|
|
|
#3789 |
|
Rozeznanie
|
Jak narazie średnia wydaje mi się ta 17
i chyba czeka nas jakiś boom w kolorówce, co mnóstwo rzeczy wycofują! oby tylko nie zastapili ich wszelkimi produktami, które znamy z amerykańskich katalogów...narazie tylko świateczna edycja szminek ucr zachęcam ciekawe co będzie w ciągu dalszym pielęgnacji.
|
|
#3790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9311916]jakie wrazenia z neonowym tuszem do rzes?przede wszystkim chodzi mi o kolor turkusowy
![]() i jak z tym nowym eyelinerem neonowym CT?? co sadzicie o kremowych sztyftach do powiek z CT?[/quote] Eyeliner neonowy CT serdecznie polecam! Mam kolor granatowy, jest bardzo intensywny (już po pierwszym nałożeniu) i fanie "lśni". Pędzelkiem dobrze się nakłada na powiekę i rysuje ładne kreski. Bardzo trwały, trzyma się cały dzień bez poprawek. |
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wysuwane szminki to wycofali? Klientka kupiła jedną kiedyś i jest bardzo zadowolona, chciałaby drugą, a tu klops. Ani w K14 ani w K15 ich nie ma. Chyba nawet w 16 i 17 poza jakąś jedną w którymś zestawie ich nie ma? I jak tu tłumaczyć klientkom, że coś było, ale już nie ma... Może w przyszłym roku się pojawią, ale to strasznie długo czekać na jedną szminkę
|
|
|
|
#3795 |
|
Konto usunięte
|
czyli jest taki z brokatem? czy to nie sa te same eyelinery z CT co byly tylko kolory byly srebrne i zlote?
|
|
|
|
#3796 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przy okazji, czy pasek do niego jest brązowy, czy bardziej wiśniowo-brązowy, jak to sugeruja zdjęcia ? Cytat:
|
||
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
karty będą upoważniały do zakupu wybranych produktów z kat.1 taniej- (co roku w pierwszym katalogu jest tak oferta )- tak jak w tamtym roklu można było kupić m.in. wodę In bloom (innych kosmetyków w tej chwili nie pamiętam ) |
|
|
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9314863]czyli jest taki z brokatem? czy to nie sa te same eyelinery z CT co byly tylko kolory byly srebrne i zlote?[/quote]
Nie, nie ma w sobie brokatu, jest to normalny kolor tylko że metaliczny |
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
w 17 nie ma mojego ulubionego podkładu nawilżającego
najpierw był w jednym katalogu kupiłam z ciekawości a jak mi przypasował to go długo długo nie było i pojawił się w 16 z dzwoneczkiem !!! Teraz widzę, że znowu go nie ma, najpierw coś wprowadzają a potem pokazują ostatni raz w regularnej sprzedaży, przecież nawet go nie było w tej regularnej sprzedaży!!! strasznie mnie to wkurza.
|
|
|
|
#3801 |
|
Rozeznanie
|
właśnie weszłam w posiadanie korzennej serii foot works-pachnie niemal identycznie jak winter warmth
krem dobrze nawilża ale scrub jest dość słaby(jak ten jeżynowy czy arbuzowy).
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3803 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Szczerze mowiac, nie wiem czy je wycofali, ale faktycznie ich nie widze w katalogach, no chyba, ze slepa jestem ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
zapewne chodzi o balsamiczna szminkę Pro-To-Go, która ostatnio była dostępna w kat.12 dostępna będzie w kat.16 w zestawie Hollywood wraz z płynnym tuszem do kresek, lusterkiem kompaktowym i kosmetyczką za 42,9zł |
|
|
|
#3806 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Joanna d'Moder
|
Destiny666 dziękuję za zdjęcie rękawiczek i skarpetek do refleksologii.Mam pytanie odnośnie opisu.Opis ze zdjęcia odnosi się do rękawiczek.Czy odpowiada on punktom umieszczonym na skarpetkach (tzn.czy jest taka sama numeracja)?
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomocy :P
Od kiedy zostałam liderem nie mam zakładki dotyczącej KR na mojej stronie ?? Co się stało, ktoś może pomóc czy może liderzy nie biorą udziału w KR ??
|
|
|
|
#3810 |
|
Rozeznanie
|
Też zostałam właśnie liderem i mi zniknęło KR, podejrzewam, że liderzy biorą udział w jakichś programach liderów (o których ja jeszcze nic nie wiem) a w KR tylko konsultantki.
W ogóle witam wszystkie Avonowe maniaczki, chętnie dołączę do Waszego grona i podzielę się przeróżnymi wrażeniami odnośnie kosmetyków
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.

przynajmniej ja zamawiałam co najmniej 5 flakonów i folii nie miały. Za to z tych za 49,90 zł opakowane w folie miałam tylko extraordinary

.
.

oby tylko nie zastapili ich wszelkimi produktami, które znamy z amerykańskich katalogów...

najpierw był w jednym katalogu kupiłam z ciekawości a jak mi przypasował to go długo długo nie było i pojawił się w 16 z dzwoneczkiem !!! Teraz widzę, że znowu go nie ma, najpierw coś wprowadzają a potem pokazują ostatni raz w regularnej sprzedaży, przecież nawet go nie było w tej regularnej sprzedaży!!! strasznie mnie to wkurza.
krem dobrze nawilża ale scrub jest dość słaby(jak ten jeżynowy czy arbuzowy).