|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
nie moge otworzyc katalogu numer 1
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Raczkowanie
|
nie odnajduje mi pliku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Raczkowanie
|
dzieki wielkie, juz mam.
co do katalogu mam nadzieje ze tylko w rosji wycofuja LBD, widze wielkie powroty blyszczyku "kameleon" z color trend i olejku do kapieli z sss ![]() Co do widoku na bizuterie nie zrobia chyba wielkiej przeceny tak jak w tym roku w katalogu nr 1 chociaz powiem ze sie postarali bo wrzucili ladna ![]() Wkurzony jestem o to ze niecaly rok temu wycofali biala lilie a teraz wprowadzja pod wielka nowoscia moim zdaniem lekko przeginaja bo probuje zrobic z klientek debilki, mam klientki co zamawiaja u mnie przez 5 lat katalog w katalog i zawsze sie smiejemy z tych nowosci.... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4418 |
Raczkowanie
|
Dostałam takową informację, iż zestaw do manikiuru oraz zestaw do makijażu zawarte w "Hello Tomorrow" nie są objęte opustem. Grrr... ale zdzierają z nas kase
![]()
#4419 |
Zakorzenienie
|
Może ktoś mi powie do kiedy jest ważny katalog 15?
![]()
#4420 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bedzie w 2009
![]() |
#4424 | ||||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2008-10-29 o 14:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
Ms. Torres, i pisałaś do nich?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak plecy ![]()
![]() |
#4428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z reguły w firmach kurierskich kierowcy jeżdżą własnymi samochodami bo są na własnej działalności gospodarczej, niektóre są tylko oklejone ale teraz już coraz rzadziej ![]() praca dodatkowa za 1 zł od paczki ![]() ![]() no właśnie i mają minę jakby to za darmo robili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Wtajemniczenie
|
odnośnie kurierów, to ja mam teraz bardzo miłego Pana, ale wcześniej paczki dostarczał mi jakiś dziadzia a czasem pomgała mu żona, i on już nie był taki miły, a jak trafiło na nią i miałam np. cztery paczki to zadzwoniła domofonem i kazała mi po nie zejść bo ona nie ma siły i noie da rady mi ich wnieść.. a nowy Pan każdą ilość mi przynosi z uśmiechem, bardzo miły Pan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Raczkowanie
|
Poradźcie mi który krem do stóp jest najlepszy? Zastanawiam się nad nawilżającym z silikonem, głęboko nawilżającym albo intensywnie zmiękczającym stopy ze str. 114 nie wiem który wybrać.
I jeszcze nie wiem co z supertrwałym błyszczykiem, gdyby ktoś mógł opisać jak się sprawuje byłabym wdzięczna ![]() A no i jeszcze płyn do kąpieli, myślałam nad kremem malinowym, ale też nie mogę się zdecydować ![]()
kazać mu zeskoczyć z EGO na IQ Edytowane przez madzik87 Czas edycji: 2008-10-29 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Raczkowanie
|
Ostatnio bawiłam się tym tuszem do kresek. W katalogu wygląda on na granat ze srebrnymi drobinkami. Natomiast w rzeczywistości nie jest aż tak niebieski, bo jest w nim ciut zieleni, ale nie za dużo by od razu mówić o turkusie. Można podciągnąć pod morski (w sumie też zależy jak kto wyobraża sobie ten kolor :P). Dlatego wydaje mi się, że nie jest ani jasnoniebieski ani szafirowy
![]() ![]() ![]() ![]()
Jesteśmy już razem ---> http://tickers.tickerfactory.com/ezt...6fc5/event.png ![]() Moje portfolio ---> http://ceres86.deviantart.com/ ![]() Edytowane przez ceres86 Czas edycji: 2008-10-29 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W końcu mają Ci dostarczyć do domu a mieszkasz w konkretnym mieszkaniu. A jak nie ma siły nosić, to niech się nie bierze za taką robotę. Ja na szczęście nie mam takich problemów. Faceci (choć czasem bywała też babka) są różni bardziej lub mniej mili ale żaden jeszcze łaski nie robił. A jak byłam w ciąży to mi do mieszkania wnosili i stawiali gdzie poprosiłam jak była ciężka paczka. Do tych kurierów to mam tylko czasem małe "ale". Że jak była zima to oni chyba te kosmetyki na mrozie w nocy w aucie trzymali. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() dostałam odpowiedź: "Szanowna Pani, W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że Woda perfumowana Little Black Dress jest dostępna w naszej ofercie katalogowej. Peeling do ciała z serii Clearskin - nie mieliśmy takiego produktu, ewentualnie z tej serii Scrub do ciała." ![]() ![]() w ogóle ta odp. jakaś wymijająca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zadomowienie
|
Ale na pewno peeling = scrub? Właśnie tez sama się kiedyś nad tym zastanawiałam, jak mnie siostra zapytała jaka jest róznica miedzy peelingiem a scrubem?
#4436 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że to jest to samo, może scrub jest delikatniejszy. Gdzieś czytałam, że peeling jest mocniejszy i nie polecany do skóry wrażliwej, a scrub może być. Ja te co miałam scruby to wszystkie były delikatniejsze od peelingów. Więc może tu jest ta różnica?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
Ale policz w ten sposób, że co tydzień facet rozwozi po kilkadziesiąt paczek, to już jest ładna kwota jak na kilka godzin miesięcznie poświęconych na to.
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie co do LBD odpowiedzili dobrze, bo pytałaś dlaczego woda LBD jest wycofana, a aktualnie nie jest jeszcze wycofana ![]() w sprawie peelingowo-scrubowej to mnie też się wydaje, że to to samo. Może mieć jedynie minimalnie inne właściwości, ale nawet firmy kosmetyczne często używają tych dwóch pojęć zamiennie przy jednym kosmetyku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Rozeznanie
|
ostatnio na szkoleniu kosmetycznym z avonu Pani kosmetyczka powiedziala ze peeling i scrub to to samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
8 października 2008 13:23 dostałam poniższą odpowiedź: Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na pani zapytanie, informujemy, że oferta Wyprzedaż Mikołaja! Nowości Kolekcji Sparkling wlicza się do bazy opustu. Opust produktów wynosi 20%. Z pozdrowieniami, Sylwia M. Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska Cytat:
Cytat z korespondencji był na dowód, że mają błędne informacje w strefie, a nie że odpowiedź dotyczyła Gorącej 5 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.