![]() |
#451 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio dziewczyna do mnie dzwoniła, że od 4 lipca będzie też Hellow Tomorrow 9, ale kicha ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś wie jak mogę upoważnić kogoś do odbioru mojego zamówienia z COKu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Rozeznanie
|
U mnie trzeba było złożyć pisemne upoważnienie w COK' u z danymi osoby którą upoważniam - imię nazwisko i numer dowodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Jak wypadł u was kat 10 ?
U mnie no cóz. Wakacje. razem ze mną tylko prawie 300 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Widac kazdy ma swoje typy. ![]()
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
ja tam uwielbiam rozświetlającą
![]() ![]() ![]() z K10 zamównie mam na około 200 zł. Dla siebie wezmę żółtą wodę z demo. Wypróbuję, a nóż widelec mi się spodoba ![]()
#458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaryzykowałam i dałam tusz klientce. Było to jakieś 3-4 dni temu i jak do tej pory, to żadnej skargi nie dostałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Ja oceniłam w KWC brązującą mozaikę na 5
![]() Wg. mnie jest dobra jako brązer i jako rozświetlacz, dlatego nie kupowałam już rozświetlającej, choć miałam taki zamiar z początku. Poza tym maluję się rzadko, więc ta mozaika mi pewnie starczy na baaardzo długo. W porównaniu do kulek brązujących nie jest tak ceglasto-pomarańczowa tylko ładnie brązowa(no chyba, że nałoży się tylko ten rudawo-brązowy trójkącik, to wtedy twarz jak marchewka będzie ![]()
#460 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wystawili mi fv z 10, zero braków. W sumie nic szczególnego nie zamawiałam praktycznie same żele i mydła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#462 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Doncia
|
Właśnie zostałam AVON REPRESETATIVE w GB, ciekawe jak będzie mi szła sprzedaż i pozyskiwanie klientek tutaj. Warunki są podobne, ale łatwiejsza jest forma dokonywania zwrotów i jest więcej ofert dla konsultantek typu demo, bo już dwa katalogi do przodu można zamówić nowości i zamówienia sklada sie z dwóch katalogów jednocześnie - z aktualnego i poprzedniego, raz na 3 tygodnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Wtajemniczenie
|
Pisząc o brakach zapomniałam wspomnieć, że w plikach do ściągnięcia jest Nova Ty nr 23 i Hello Tomorrow 10
![]() ![]() Szkoda tylko, że nie umieścili Hello Tomorrow 9, bo miałabym komplet. |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
katalog 10:
z katalogu brak: KOMPL.BIZUTERII ROSE PETAL ze strony wyprzedażowej w katalogu jest: PLYN/KAPIELI LAWENDA/LILIA alternatywna konturówka black z netto jest: WODA AVON EXTRAORD. 30ML Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2008-07-10 o 21:12 Powód: o |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Dziś dostałam pakę na 3 termin z kat. 9 ![]() - Torba Tahiti - ładna i pojemna ![]() - Krem Trilaser na cellulit z Anew - dziś posmarowałam pierwszy raz...i musze ,że krem dobrze się wchłania, ma przyjemny zapach (jak dla mnie), w dodatku po wchłonięciu sprawia uczucie gładziutkiej lekko napiętej skóry...jak na razie jestem zadowolona...najbardziej chodzi mi o redukcję cellulitu, ale wiadomo na efekty trzeba będzie dłużej poczekać, i oczywiście zadbać o diete i ćwiczenia - przyszedł mi poprawny róż z netto bezpłatny, po interwencji mailowej ![]() ![]() ![]() ![]() W kat. 10 kusi mnie oferta perfumowa ![]() ![]() Interesują mnie również te wody z demo...ale chyba w ciemno nie kupię ![]() ![]()
#470 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() ![]() Co do wód z demówki to ja mam ta wodę FIRE me Up i szczerze mówiąc nie za bardzo mi się podoba - jak dla mnie zapach za ciężki i jakiś taki mętny ale wiadomo sprawa gustu :P pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Potwierdzam w brakach biżuterię Rose Petal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
zdaję relację: ani balsam dodający blasku i objętości, ani maseczka kokosowo-bananowa nie obciążyły mi włosów. Ale też nie wiem, czy cokolwiek dały
![]() ![]() Kolejna sprawa: mam mgiełkę LBD i śmierdzi alkoholem, zapach jest mało wyczuwalny. Też macie takie spostrzeżenia odnośnie mgiełek? |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Wtajemniczenie
|
co do mgiełek to jest fakt,ja mam Pur Blancę i jak jej używam to aż mnie przytyka momentami od tego alkoholu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Wtajemniczenie
|
na fakturze wystawionej dziś brak braków, z netto przyjdzie tusz ekstremalnie wydłużający
byłam dziś w COKu i niuchałam te nowe wody i tak: Fire Me Up pachnie jak landrynki, ale jednakowoż ten zapach ma coś w sobie podoba mi się Make Me Wonder według mnie jest ostry, raczej nieprzyjemny dla mojego powonienia, strasznie przyprawowy Make Me Smile pachnie dla mnie skórką cytrynową, taki zapach cytrusowy z nutką delikatnej goryczki, znacznie przyjemniejszy i ciekawszy niż woda Rome poniuchałam również owocowy lśniący balsam do ust, wszystkie sztyfty są z przezroczystej masy wazelinopodobnej jeśli chodzi o zapachy: Smakowity Ananas pachnie trochę jak ananas z puszki tak bardziej słodko Orzeźwiająca limonka pachnie dziwnie, jak lubię cytrusowe zapachy to ten niespecjalnie przypadł mi do gustu, raczej nie współgra z naturalnym zapachem masy z której zrobiony jest sztyft Soczysty Arbuz troszkę jak guma do rzucia dość delikatny ale przyjemny zapaszek Apetyczna Truskawka najbardziej wyrazisty z całej czwórki, zapach cukierkowy ale ładny truskawkowy ![]() Jogurtowe żele pod prysznic pachną smakowicie, slodko i kremowo, da się wyczuć delikatną woń jogurtową ale to dodaje im tylko "pyszności" Biżuteria Eunice według mnie jest tandetna niewarta tych pieniędzy podobnie jest z bizuterią Connie może nie jest tak tandetna jak poprzednia ale również do luksusowych nie należy ma niefajny ciemnozłoty kolor i jest strasznie lekka jakby nadmuchana... to tyle z moich wrażen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Wtajemniczenie
|
ashiva-a którą z niuchanych nowych wód polecasz najbardziej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zadomowienie
|
Eloł
![]() mam też już fakturkę no i biżuteria w brakach jest , pozatym 5 gratisowych katalogów nr 10 ![]() Była gdzieś umieszczona oferta netto do kat 11?? Bo nie znalazłam ![]() ![]()
#477 | |
Wtajemniczenie
|
to zależy co kto lubi, ja wybrałabym Fire Me Up jest ciepły i raczej słodki zapach ale nie duszący (taki landrynkowy w sumie fajny bo inny), ale jeśli ktoś lubi świeżuchy to lepszy będzie Make Me Smile jest orzeźwiający i cytrusowy, stanowczo odradzam Make Me Wonder dla mnie to śmierdziel i pachnie inaczej niż na stronie w katalogu (na żywo znacznie gorzej...)
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=403 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Wtajemniczenie
|
ja na temat jakości wypowiedzieć się nie mogę bo tylko wąchałam, i stwierdzam że zapachy są "pyszne" natomiast jeśli chodzi o walory samego kosmetyku to Naturalsy mają to do siebie że nie wszystkich użytkowników zadowalają, one w zasadzie tylko pięknie pachną
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zadomowienie
|
Na fakturze brak brakow, tylko woda Treselle alternatywna (CE).
W COKu dokupilam katalogow plus zel tropics i peeling sunset. Od razu po powrocie zrobilam z nich uzytek. Co do porownania zapachow trudno powiedziec, strasznie dawno nie uzywalam czegokolwiek z recharge czy poprzednich tropikow. Ale sunset mi sie podoba, tropics troche mniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.