|
|
#481 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze chciałam się wypowiedzieć na temat moich wrażeń po obejrzeniu papierowego K12 otóż:
woda toaletowa Vitality by Liiv dla mnie smierdzi niemiłosiernie, nawet nie umiem opisać tego zapachu, przypomina mi coś ale nie mogę zupełnie skojarzyć co, jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś roztarty wstrętny chwast, blleah porażka totalnaNaturalsy seria Drzewo Herbaciane i Ogórek pachnie dla mnie miętą (?!) coś te strony zapachowe chyba niezbyt dokładnie oddają zapachyNaturals Morela i Słonecznik dość mdły owocowy zapach, bardziej mi suszoną morelą to pachnie Senses reflection (fioletowe) pachną dla mnie jak skrzyżowanie my moment i romantic kiss, wyrażnie wyczuwam te nutu z romantic kiss ale są trochę "zmydlone" ogólnie taki mydlany zapach |
|
|
|
#483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Te landrynki nie brzmią zachęcająco... A czy w Make Me Wonder wyczuwasz orchideę? Jest w opisie. A o jakim smaku jest ta guma do żucia, którą czujesz w balsamie arbuzowym?
|
|
|
|
|
#484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli chodzi o Make Me Wonder niestety nie umiem powiedzieć bo zapach był dla mnie ostry i "pieprzny" ze szybko odstawiłam go od nosa, ja tam wyczuwałam jedynie przyprawy ale byćmoże na skórze rozwija się inaczej więc nie chcę wprowadzać w błąd, trzeba spróbować na sobie co do balsamu arbuzowego to skojarzył mi się z gumą zdaje się hubba-bubba arbuzową oczywiście
|
|
|
|
|
#485 |
|
Rozeznanie
|
Ashiva, z Twoich opisów mnie najbardziej zainteresował właśnie Make Me Wonder
jeśli mi się uda,to sobie jutro skoczę może do avonu...
|
|
#486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie każdy ma inny gust więc zawsze opinia na temat jakiegoś zapachu będzie subiektywna ![]() zapomniałam jeszcze napisać o szkatułce tej która będzie dostępna w logo, muszę przyznać ze ładnie wygląda, jest dość duża więc zmieści więcej świecidełek niż ta dostępna w katalogu i o ile po zobaczeniu jej w ulotce byłam pewna ze jej nie kupię teraz zaczynam rozważać jednak opcję zakupu |
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie zamówiłam Make me Smile
ciekawa jestem, ale myśle że mi się spodoba poza tym zero braków. Dostane jakies dodatkowe katalogi nr 10. Niech się wypchają po co mi one
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie mimo wakacji wyjątkowo dobrze-powyżej 500zł i może jeszcze będzie coś na dalsze terminy. Potwierdzam brak biżuterii Petal ze strony wyprzedażowej. Poza tym w brakach mam miniaturkę kremu Anew z netto i perfumetki Today też z netto.
|
|
|
|
#489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To mnie zasmuciłaś tą wiadomością - bo liczyłam, że to będzie coś ładnego i delikatnego. Ten Cedr mnie tak zaintrygował - no cóż - poczekam i sama ocenię
|
|
|
|
|
#490 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, mam do was pytanie dotyczące nowych kredek do makijażu 3w1. Czy któraś z was testowała może? Nie są zbyt miękkie jak na powieki? (skoro można ich też używać do ust...) Zastanawiam się czy nie będą się rozmazywać i zbierać w załamaniu powiek. Mam ochotę na różową - to jest raczej delikatny czy intensywny róż?
I ponawiam prośbę o zdjęcia satynowych cieni do powiek. Jeśli któraś z was ma możliwość je zrobić będę wdzięczna. |
|
|
|
#491 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim! Mam prośbę, czy możecie napisać w kolejności od najjaśniejszego do najciemniejszego kolorku podkładów w avonie. Wydaje mi się, że najjaśniejszy jest odcień IVORY, potem NUDE, ALMOND, CREAM i na końcu WARMEST BEIGE. Ale chcę się jeszcze upewnić, jak Wy to widzicie
|
|
|
|
#492 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
A moze ktoś widział te nowe pudry z Anew, chciałam sobie kupić w demo a nie wiem który,w domu mam -natural beige-. pozdrawiam Ewa
|
|
|
|
#494 | |
|
Doncia
|
Cytat:
przeglądając zapowiedzi do kolejnych katalogów z avon gb, zauważyłam nową serię naturals - śliwka + nektarynka, niestety kartka nie była zapachowa wiec nie moge powiedziec jak będą pachnieć te nowe naturalsy. z innych nowości to sezonowe kremy do stóp - tym razem będą z imbirem i jak co roku będzie to krem rozgrzewający i scrub wąchałam kartke zapachową nowej wody U by Ungaro - zapach mogłabym zaliczyć do LBD podobnych, nie słodki, nie zaciężki, kwiatowy, taki bardziej klasyczny, o wiele ładniejszy niż tej Cynti jakieś tam |
|
|
|
|
#495 |
|
Rozeznanie
|
Zarówno Naturals jak i Foot Works brzmi świetnie!!!! Moim zdaniem na 90% do Pl też dotra te serie
dzięki za newsy
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
imbir
z pewnością się skuszę
|
#497 |
|
Konto usunięte
|
hej mam pytanko czy ktos mial ta mgielke LBD [bo jest w netto] i czy jest trwala jak perfumy czy nie za bardzo?
|
|
|
|
#498 |
|
Konto usunięte
|
A ja chciałam tylko zapytać, czy ten błyszczyk jest jeszcze w ofercie katalogu?
|
|
|
|
#499 | |
|
Doncia
|
Cytat:
.... moja mama latem zawsze używa mgiełek bo są lżejsze, a co za tym idzie są mniej trwałe, dlatego tez z tego co pamiętam jest ich 75 ml za o wiele niższą cenę niż EDP |
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie. Zapomnialam zlozyc zamowienie z katalogu, ale w tygodniu bede w COKu. Czy moge kupic tam wszystkie produkty, ktore mialam zamowic? Nie chce skladac zamowienia na odbior w COKu, tylko kupic wszystko na miejscu? Czy sa tam dostepne pakiety katalogów?
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast produkty z oferty netto często są niedostępne
|
|
|
|
|
#502 |
|
Rozeznanie
|
wszystko powinnas dostac, co jest dostepne w aktualnie obowiazujacym katalogu, czasem zdarzaja sie jakies braki, ale dosc rzadko. Pakiety katalogow sa jak najbardziej dostepne, mi czasem pracownicy COKu szli na reke i jak zabraklo mi kat ktore wlasnie obowiazywaly, kupowalam pakiet mieszany, np 2 katalogi obowiazujace i 8 nowych
i placilam jako pakiet 10 szt ![]() widze ze sie spoznilam z odp
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. A powiedzcie mi jeszcze na ile minimum musze zlozyc zamowienie? I jaki bede miala opust? Bo rozumiem, ze za wszystko musze zaplacic na miejscu
|
#504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Upust taki jak w przypadku zamawiania paczek
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#506 |
|
Raczkowanie
|
Co do mgiełek - miałam kiedyś mgiełkę Pur Blanca i była jakaś... tłusta. Zostawiała tłustą warstwę na skórze i plamy na ubraniu. Dopiero jak rozcieńczyłam ją wodą, można było jej bez problemu używać.
|
|
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Mam pytanie czy jeżeli teraz nie awansuje na kolejny stopień Tpsa, to przy następnym katalogu już nei zgarnę nagrody, jeżeli przekroczę ten próg, ale nie teraz? Pozdrawiam! |
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli nie przekroczysz wymaganego progu to przerywasz TPS i w ramach niego już nic nie dostaniesz.
|
|
|
|
#509 | |
|
Doncia
|
Cytat:
... niestety z mgiełkami trzeba postępować ostrożnie, bo możne to grozić przymusowym przebieraniem |
|
|
|
|
#510 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() teraz to sama nie wiem czy kupowac ja ![]() ale jest tansza niz pefrumy i to chyba skusi mnie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.

dla mnie smierdzi niemiłosiernie, nawet nie umiem opisać tego zapachu, przypomina mi coś ale nie mogę zupełnie skojarzyć co, jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś roztarty wstrętny chwast, blleah porażka totalna
coś te strony zapachowe chyba niezbyt dokładnie oddają zapachy
arbuzową oczywiście
jeśli mi się uda,to sobie jutro skoczę może do avonu... 

z pewnością się skuszę