![]() |
#1531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Czy porównałybyście do jakiegoś zapachu nuty Surreal?
![]()
#1532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym sie tak nie rozpedzala,aczkolwiek trzeba im przyznac,ze sa coraz lepsi ![]() ![]() A co do TG,to mi tez sie podoba.Obie wersje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1534 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Żaden bubel z kolorówki mi się jeszcze nie trafił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
No ja też już długo, długo siedzę w Avonie. I faktycznie wypuszczają coraz więcej produktów wartych uwagi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Przyczajenie
|
Jestem strasznie zawiedziona. Kupiłam portfel z nowej oferty logo[ten czerwony] a przysłali mi ten czarny ze starej.
Co do wątku z szamponami Naturals no to mi odpowiada. Nie żałuję że go zamówiłam ![]() Pozdrawiam;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki a ktoś może wie czy warto tę torebke na końcu katalogu 12 kupic? A teraz z innej beczki czy ktoś chce perfumy botanicals vitality, dla mnie jakieś takie denerwujące i mocne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a na pewno wpisałaś ten kod tego czerwonego portfela z HT? bo jak ten z formularza zamówień to Ci dobry wysłali. Jeżeli dobry kod wpisałas to napisz do nich, to w końcu nie Twoja wina, co innego zamawiałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tą torebkę. ładnie pasuje do sukienek wieczorowych i ma solidny łańcuszek. Tylko musisz wziąść pod uwagę, że błyszczy się tylko z jednej strony. Ja ją kupiłam za 20zł... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Raczkowanie
|
Oj dziekuje ci za odpowiedz, a jakim cudem ją chapnełaś za 20 zł.?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Rozeznanie
|
pewnie z zimowego katalogu-pamiętam ją ![]() mam na nią chętkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie:
True Glow- mówię stanowcze ![]() ![]() ![]() ![]() Avon Shine- jak dla mnie pachnie za bardzo cytrusowo. Jak płyn do mycia naczyń o zapachu lemon. O wiele ładniej i weselej pachnie już Make me smile, Wish of Happiness lub Urban flowers- Roma. PS. A dzisiaj dostałam zamówienie od jednej klientki na trzy perfumy za prawie 100 zł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
najgorszy dla mnie był tusz do rzes Caligraphy - pare lat temu wyszedł z pompa, jako nowość z grzebykiem - kupiłam, wtedy na romocji za 35 zł (kiedys to było więcej niż teraz) i w końcu tusz leżał, az się przeterminowała i z ulga wyrzuciłam do śmieci. niestety moim zdaniem w zvonie mozna trafic na bubelki ja ostatnio odesłałam im do Gawrolina podkład nawilzający ten co miał 3 odcienie - miałam medium deep najciemniejszy, strasznie nie podobał mi sie kolor, i robił smugi, choc opinie na kwc miał dobre, aż dziwne, bo laski lubia krytykowac avon (niekiedy bardzo niesłusznie według mnie), może inne odcienie były ładne , ale ten mi nie podszedł - ale co za problem, spakowałam i oesłałam, straciłam jedynie tyle co opłata za wysyłke (kurcze ta poczta szaleje wysyłki podrożały !!!), ale jakbym kupiła w sklepie to bym została z bublem w domu, więc nie jest żle . lubie błyszczyki avonowskie, pomadki, nie przepadam za cieniami te 4 kolory z lusterkiem - mam smokey eyes, ale jak dla mnie za lekki kolor daja, ale wiem jednoczesnie że niektórzy takiego efektu własnie oczekują. perfumy niektóre bardzo fajne są (osobiscie najbardziej lubie przeklinane przez niektórych Far Away i Tommorow, mysle że te nowe U by Ungaro tez mi sie spodobaja, sądząc po opisie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Proszę: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=219 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 |
Zakorzenienie
|
Jakieś braki z 11 pewne są?
![]() ![]()
#1547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolorówkowe buble wg mnie (oczywiście z tego co używałam, bo wielu rzeczy z kolorówki nei miałam) - tusz Pełnia rzęs - tusz SuperShock - sypki podkład mineralny - lakiery NailWear - mozaika brązująca Za to bardzo lubię błyszczyki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Off-wietrzko: dziękuję z aopinie na temat lasera ![]() Sheryl: dziękuje za info i zdjecie kredki. Jednak sie nei zdecyduję, bo w tak jasnych kolorach na oczach czuję sie jakbym miała podpuchnięte oczy i wogóle ich nie miała ![]()
![]() |
#1548 |
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie tusz pełnia rzęs to absolutny KWC
![]() a co do tej niebieskiej kosmetyczki za 11,90 przy zakupie produktu solutions to odradzacie zakup tak jak ancia19 bo nie warta tej kasy,też tak myślicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, nie wiem czy w dobrym forum piszę ale może mi pomożecie. Niedawno przeprowadziłam sie do Międzyrzecza (woj lubuskie) no i szukam tutaj biura avonu ale nie mogę znaleźć co mnie troszkę dziwi bo jak mieszkałam w sporo mniejszym miasteczku to biuro avonu było. Jak tak sobie myślę to dochodzę do wniosku że może najbliżej będzie w Gorzowie, no ale co tam pisze do Was może macie jakieś pomysły, będę wdzięczna
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
szeryfcio
|
To i ja się wypowiem:
![]() True Glow - bardzo mi się podoba. Avon Shine - według mnie pachnie jak cytrynowy płyn do mycia naczyń. SuperShock mi się nie podoba. Pełnia Rzęs - tak. A z zasady nie tykam Color Trendu. Chociaż kiedyś w sieci natknęłam się na dobre opinie korektora perfekcjonisty, więc skusiłam się i ...jestem bardzo z niego zadowolona. ![]()
#1553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli ktoś uzyskuje SS taki efekt jaki obiecuje Avon to tylko pozazdrościć ![]() Cytat:
![]() Tez sie czaję na ten korektor - napisz mi presze jaki on ma odcień?? Jest bardzo ciepły/żółty? I czy dobrze kryje.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najbardziej w Avonie lubię to że w ciągu 3 miesięcy można oddać produkt. Chyba żadna inna firma kosmetyczna nie daje aż tak długiego okresu (o ile w ogóle jakiś daje :P ) Fakt nacięłam się parę razy na produktach Avon, ale i tak uważam że nie jest źle, a ostatnio jest coraz lepiej. Najgorszą serią dla mnie jest CT (poza korektorem oczywiście) Chociaż powinni zwiększyć ilość kolorów szminek, bo mają głównie jasne róże, wiele odcieni brązów, mizerny wybór fioletów, a jeśli chodzi o czerwony to u nich wychodzi pomarańczowy zamiast czerwonego a marzy mi się jakaś ładna czerwona szminka. Oglądałam w COK torebkę Gabriella i muszę przyznać że jest bardzo ładna, materiał jest przyjemny miękki, jest bardzo ładnie wykonana, kieszonka na suwak jest dość pojemna (spokojnie zmieści się do niej portfel albo dokumenty). A4 się do niej oczywiście nie zmieści, ale myślę że z B5 nie będzie problemu. Kolory oba są też ładne i na jesień jak znalazł. Zastanawiam się czy jej nie zamówić.
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Raczkowanie
|
łeeee miałam dzisiaj iść wysłać zwrot do Avonu a fakturę mam z 13 maja :/ a dziś jest już 14... nic spróbuję i tak wysłać, mam nadzieję że jakoś się uda i przyjmą zwrot
![]()
![]() |
#1557 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Raczkowanie
|
Też tak myślę, ale warto spróbować
![]() ![]()
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Zakorzenienie
|
Brak braków na II termin katalogu 11/2008
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.