![]() |
#1561 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Rozeznanie
|
Czy oblukała już któraś torbę podróżną i kuferek z nowego LOGO?
Jak duża jest rzeczywiście ta torba podróżna? Czy są porządnie wykonane? Mam zainteresowaną klientkę i chciałabym wiedzieć wcześniej czy polecać czy odradzać? Aha - przypomnijcie mi czy można zwracać produkty z Logo?Chyba tak ale czy sie nie mylę? Bo zamówiłabym jej tą torbę, aby sama oceniła czy ją chce, ale muszę mieć pewność, że mogę ją w razie czego odesłać?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Co do SS to widzę, ile rzęs tyle opinii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaa - zamawiając wczoraj na II termin nie zapomniałam tym razem o srubie winogronym z netto - przyjdzie ![]()
![]() |
#1566 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję ślicznie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy kolczyki amanda zostały już wycofane?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zadomowienie
|
Moje braki z 11 tki to olejki oraz CT KONTUR.DUO TURQ/WHITE ze stron wyprzedażowych
![]()
#1572 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
właśnie mama wparowała z kosmetykami ![]() -dla taty balsam po goleniu -dla siebie mama ma krem pod oczy ten z promocji po 13zł-peptydowy-taka okazja ![]() ![]() -wypróbowałam ten krem oliwka i drzewo herbaciane ![]() ![]() - i juz po raz drugi lub trzeci ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
Dziś sprawdziłam swój harmonogram i paczkę z drugiego terminu powinnam dostać dopiero osiemnastego, a dostałam ją wczoraj trzynastego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też dostałam paczuszkę dziś a termin był na 18.08. Jestem zachwycona tym lśniącym cieniem do powiek +eyeliner z netto - mam kolor tuxedo. Z jednej strony eyeliner z cienkim długim pędzelkiem w kolorze zgaszonej czerni a z drugiej cień coś w stylu błyszczyka w odcieniu kremowym z mnóstwem srebrnych drobinek z tym , że ma gęstniejszą konsystencję i nie nabiera sie tak dużo na sztyft i dużo lepiej rozprowadza na powiece , można nim cieniować i rozświetlać oko pod łukiem brwiowym , nie robi smug ani prześwitów na skórze a na dodatek bardzo trwały zarówno cień jak i eyeliner.Po prostu tak mnie zachwycił ,że biorę jeszcze 2 inne kolory ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja mama nie przyniosla nic ciekawego oprocz probek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie też brak braków w 11. ![]()
![]() |
#1577 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak się znudzi(a mi się nudzi już po ok. 50 ml), to zużywam jako lekki balsam do ciała-znika w 1-2 tygodnie ![]() czy możecie polecić coś z Avonu, żeby włosy po umyciu nie były miękkie tylko trochę sztywne, takie "sianowate" a jednocześnie miały dużą objętość? może ten spray na lato AT? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Rozeznanie
|
Dla kolorókowym bublem są perełki brązujące. Naprawdę brakowało mi już cierpliwości,zeby wydobyć z nich choć odrobinę koloru ;/ podobnie jest z perełkami rozświetlajacymi, choć tu da się wykrzesać choć minimalny efekt.
Za to i Pełnię Rzęs i SuperShock lubię (choć SS zaczął mi wysychać ![]()
#1579 |
Wtajemniczenie
|
Dostałam dzisiaj swoje balsamy do ust z Naturalsa...Te niby z "błyszczykowym" połyskiem
![]() ![]() ![]() I dostałam Nawilżająco-chłodzący żel do twarzy. Efektu chłodzenia nie ma wogóle. Dosyć lepka konsystencja, mogłaby się szybciej wchłaniać i chemiczny/sztuczny zapach ![]()
![]() |
#1580 |
szeryfcio
|
o! perełki rozświetlające uwielbiam
![]() ![]()
#1581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1582 |
Raczkowanie
|
ja zkulek rowniez nie byłam za bardzo zadowolona zato tusz super shock jest super :P
![]() ![]()
#1583 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do balsamow z Avonu,to ja troszke z innej beczki.Natknelam sie na allegro na balsamy do ust z Avonu z USA.Nawet fajnie wygladaja,sa takie w opakowaniach np.w tulipany,z biedronka,motylkiem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PLUS- zapach i smak ![]() MINUS- żelowa konsystencja, źle się nakłada na usta, trochę się klei, słabo nawilża ![]() ![]() Reasumując, o wiele bardziej podobały mi się balsamy do ust Naturals ze względu na konsystencje i nawilżenie. Czy ktoś wie czy one wrócą??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro juz mowa o tych nowych balsamach do ust Color Trend - z KWC zostaną usunięte niemal wszystkie recenzje z powodu zbyt krótkiego czasu używania. Uprzedzam więc zeby nie wystawiać po kilku dniach recenzji ![]()
![]() |
#1586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co myślicie o tym nowym kremie z demo z peptydami? Bo zastanawiam się czy go nie zamówić, bo cenowo się opłaca i może faktycznie byłby dobry na zimę... jak myślicie?
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Raczkowanie
|
co do kremów z naturalsa zgadzam się z wami - one nie chca sie kończyc
meczę sie z tym z drzewa herbacianego i oliwa odkąd wszedł do avonu, czyli ponad pół roku temu jakoś oczywiscie uzywam nie codziennie, bo raczej wole cos droższego i bardziej działajacego, więc chyba tez sobie chwilowo daruje kupowanie z tej serii kremów do twarzy, a ten oddam mamie bo juz serio nie mam cierpliwości ale moja wypowiedż nie oznacza tego, że ten krem jest zły, bo tak absolutnie nie jest - jest po prostu zwykły, najzwyklejszy krem pielegnacyjny bez ograniczen wiekowych, ja te naturalsy jak i te kremy duże do twarzy z serii avon care porównuje do takich zwykłych duzych nivea soft np, czyli ogólno-pielegnacyjnych ja dzisiaj własnie skonczyłam krem hydrofirming-lift z solutions do cery suchej, miałą go juz drugi raz, ale ja używałam go na noc a nie na dzien, bo za bardzo tresciwy był, jak na mojej skórze to się sprawdził ale czekają na mnie 2 liv botanicals - mam na dzien i na noc, i jeszcze ten że l do mycia twarzy (bo oczywiście nie mogłam nie kupic tego zestawu co był niedawno 3 w cenie 1 ), i te kremy sa jak dla mnie ok, moja mam zuzyła kiedyś liv botanicals na dzien, był wydajny i powiedziała że fajny jest, ale z daleka od oczu, bo muli do nich a mam jeszcze solutions ten w tubce niebieski z filtrem 30 , kojay, bardzo mi przypasował, tylko twarz troche się swieci, ale to filtry więc wybaczam, ładnie się wchłąnia , moja cera go lubi (mam sucha w kierunku normalnej obecnie) mam zapasy zastanawiam się czy dobrze rpobie uzywając kremów z avonu, bo nicy napakowane chemikaliami itp, ale powiem wam uzywam ich różnych (anew solutions naturals avon care) od kilku lat, nigdy nie dostałam uczulenia ani nic sie złego nie działo owszem kupie sobie czasem jakiś vichy garnier nivea, ale ostatnio np stwierdziłam że avon pasuje mi bardziej niż nivea czy myslicie że kremy avonoskie do twarzy sa godne polecenia, czy raczej chemiczne i fu... ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wszystkie kremy oprócz typowo naturalnych (np. Hauschka) są chemiczne-we wszystkich kremach jest praktycznie to samo, tylko w różnych proporcjach itp. ![]() a tak, to co komu służy-jeśli lubisz Avon i pasuje Ci bardziej niż Nivea, Garnier itp., to czemu miałabyś z nich rezygnować? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Kontynuuję przygodę z Wizażem pod innym nickiem. Edytowane przez Aviiieee Czas edycji: 2008-08-15 o 17:27 Powód: bład ort. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Konto usunięte
|
brzoskwioniowy z naturalsa calkiem przyjemny, ale nie lubie taich niekonczacych sie historii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.