Wszystko o Avonie 4 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-14, 11:24   #1561
alehcar
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
mnie błyszczyk do powiek jak najbardziej służy, jest super może komuś na prezent daj jak ci nie przyjmą zwrotu bo naprawdę jest super.
Z tymi błyszczykami to chyba dużo zależy od koloru, ja wybrałam mauved metal i jest dla mnie idealny, bardzo lubię go używać.
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 11:56   #1562
mischelle
Rozeznanie

Czy oblukała już któraś torbę podróżną i kuferek z nowego LOGO?
Jak duża jest rzeczywiście ta torba podróżna?
Czy są porządnie wykonane?
Mam zainteresowaną klientkę i chciałabym wiedzieć wcześniej czy polecać czy odradzać?

Aha - przypomnijcie mi czy można zwracać produkty z Logo?Chyba tak ale czy sie nie mylę? Bo zamówiłabym jej tą torbę, aby sama oceniła czy ją chce, ale muszę mieć pewność, że mogę ją w razie czego odesłać??

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 12:19   #1563
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Co do SS to widzę, ile rzęs tyle opinii U mnei z kolei (sama nie miałam) dwie koleżanki (w tym jedna po wypróbowaniu od drugiej ) zamówiły i sa zadowolone. Mojej mamy koleżanka też zamówiła już 2 i teraz jeden z tych kolorowych, więc musi jej służyć. Moja mama też go ma, ale jej to byle tusz daje radę bo ma ładne, długie rzęsy - byle się nie osypywał Wiadomo zależy dużo od rzęs i oczekiwań wobec tuszu.
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 12:35   #1564
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
Oglądałam w COK torebkę Gabriella i muszę przyznać że jest bardzo ładna, materiał jest przyjemny miękki, jest bardzo ładnie wykonana, kieszonka na suwak jest dość pojemna (spokojnie zmieści się do niej portfel albo dokumenty). A4 się do niej oczywiście nie zmieści, ale myślę że z B5 nie będzie problemu. Kolory oba są też ładne i na jesień jak znalazł.
Zastanawiam się czy jej nie zamówić.
ja wlasnie sie czaje na ta czekoladowa, chociaz ta musztardowa tez niczego sobie super ze napisalas kilka zdan o niej, to nie bede miala watpliwosci dotyczacyh jakosci i wygladu
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 12:43   #1565
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
ja wlasnie sie czaje na ta czekoladowa, chociaz ta musztardowa tez niczego sobie super ze napisalas kilka zdan o niej, to nie bede miala watpliwosci dotyczacyh jakosci i wygladu
Na żywo lepiej wyglada "musztardowa" - nie jest zbyt pomarańczowa, raczej taka beżowa z nutką musztardy

Aaaa - zamawiając wczoraj na II termin nie zapomniałam tym razem o srubie winogronym z netto - przyjdzie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 13:05   #1566
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Na żywo lepiej wyglada "musztardowa" - nie jest zbyt pomarańczowa, raczej taka beżowa z nutką musztardy

Aaaa - zamawiając wczoraj na II termin nie zapomniałam tym razem o srubie winogronym z netto - przyjdzie
wlasnie czekoladowa miala byc dla mnie a musztardowa dla mamy
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 13:27   #1567
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
mnie błyszczyk do powiek jak najbardziej służy, jest super może komuś na prezent daj jak ci nie przyjmą zwrotu bo naprawdę jest super.
Dla mnie ten błyszczyk jest straszny, ani razu nie udało mi się nim zrobić makijażu tak żeby dobrze wyglądał. Już przy nakładaniu robią się brzydkie smugi, powieka się klei, po chwili zbiera się w załamaniach powiek - koszmar. Myślałam że może musi dobrze wyschnąć żeby się nie mazał i kilkanaście minut siedziałam z zamkniętymi (niezaciśniętymi) powiekami ale i tak nie pomogło. Moja bratowa i mama mają z nim to samo, jednym słowem nikt go nie chce

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 13:31   #1568
Ms.Torres
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Torebka z tyłu ma taki materiał jakby lekko błyszczący a w srodku ma to samo wkleiłam zdjęcie tyłu torebki na wątku z katalogami
Proszę:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=219

dziękuję ślicznie nie mam wyjścia, zamówię zwłaszcza, że dostanę do niej gratis próbkę U by Ungaro

to już 18 lat na Wizażu
Ms.Torres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 13:38   #1569
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
Dla mnie ten błyszczyk jest straszny, ani razu nie udało mi się nim zrobić makijażu tak żeby dobrze wyglądał. Już przy nakładaniu robią się brzydkie smugi, powieka się klei, po chwili zbiera się w załamaniach powiek - koszmar. Myślałam że może musi dobrze wyschnąć żeby się nie mazał i kilkanaście minut siedziałam z zamkniętymi (niezaciśniętymi) powiekami ale i tak nie pomogło. Moja bratowa i mama mają z nim to samo, jednym słowem nikt go nie chce
mnie szybko wysycha, smugi uzupełniam a w załamaniach się nie zbiera
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 13:45   #1570
alexandra84
Raczkowanie

dziewczyny, czy kolczyki amanda zostały już wycofane?
alexandra84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 14:25   #1571
Scarlet23
Zadomowienie

Moje braki z 11 tki to olejki oraz CT KONTUR.DUO TURQ/WHITE ze stron wyprzedażowych
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 15:14   #1572
Iwona 25
Zakorzenienie

hej dziewczyny!
właśnie mama wparowała z kosmetykami Avon
-dla taty balsam po goleniu
-dla siebie mama ma krem pod oczy ten z promocji po 13zł-peptydowy-taka okazja-jeszcze nie rozpoczynałyśmy
-wypróbowałam ten krem oliwka i drzewo herbaciane Naturals no i póki co oczywiście wzrost nawilżenia...na razie ok,zapach milutki,swieży
- i juz po raz drugi lub trzeci tonik też z promocji za ok.10zł taki zielone opakowanie- z talkiem w srodku- ja stosuję na czoło i brodę- faktycznie jest super
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 17:14   #1573
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Dziś sprawdziłam swój harmonogram i paczkę z drugiego terminu powinnam dostać dopiero osiemnastego, a dostałam ją wczoraj trzynastego
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 18:37   #1574
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Dziś sprawdziłam swój harmonogram i paczkę z drugiego terminu powinnam dostać dopiero osiemnastego, a dostałam ją wczoraj trzynastego

ja też dostałam paczuszkę dziś a termin był na 18.08. Jestem zachwycona tym lśniącym cieniem do powiek +eyeliner z netto - mam kolor tuxedo. Z jednej strony eyeliner z cienkim długim pędzelkiem w kolorze zgaszonej czerni a z drugiej cień coś w stylu błyszczyka w odcieniu kremowym z mnóstwem srebrnych drobinek z tym , że ma gęstniejszą konsystencję i nie nabiera sie tak dużo na sztyft i dużo lepiej rozprowadza na powiece , można nim cieniować i rozświetlać oko pod łukiem brwiowym , nie robi smug ani prześwitów na skórze a na dodatek bardzo trwały zarówno cień jak i eyeliner.Po prostu tak mnie zachwycił ,że biorę jeszcze 2 inne kolory Jak to się stało,że nie zwróciłam na niego uwagi w katalogu to pojęcia nie mam. Ten nowy błyszczyk do powiek też nie jest zły ale ten lśniący jest o niebo lepszy.jestem
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 19:38   #1575
moren
Wtajemniczenie

GG do moren

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
właśnie mama wparowała z kosmetykami Avon
-dla taty balsam po goleniu
-dla siebie mama ma krem pod oczy ten z promocji po 13zł-peptydowy-taka okazja-jeszcze nie rozpoczynałyśmy
-wypróbowałam ten krem oliwka i drzewo herbaciane Naturals no i póki co oczywiście wzrost nawilżenia...na razie ok,zapach milutki,swieży
- i juz po raz drugi lub trzeci tonik też z promocji za ok.10zł taki zielone opakowanie- z talkiem w srodku- ja stosuję na czoło i brodę- faktycznie jest super
Ja juz w kremy Naturals nie dam sie wrobic.Potem zuzywam to 2 lata,bo ten "kibel" jest taki wielki,ze uzywam,uzywam i dna nie widac
Moja mama nie przyniosla nic ciekawego oprocz probek
moren jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 20:28   #1576
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Tez sie czaję na ten korektor - napisz mi presze jaki on ma odcień?? Jest bardzo ciepły/żółty? I czy dobrze kryje.
Są tylko dwa odcienie light i medium. Ja mam light, nie mam bardzo jasnej cery ale ten jest dla mnie bardziej odpowiedni. Medium jest ciemniejszy i cieplejszy, ale ten to mi pasuje jak jestem opalona, a ostatnio nie bywam. Moim zdaniem kryje dobrze, a mam wymagania co do korektorów.

Cytat:
Napisane przez moren Pokaż wiadomość
Ja juz w kremy Naturals nie dam sie wrobic.Potem zuzywam to 2 lata,bo ten "kibel" jest taki wielki,ze uzywam,uzywam i dna nie widac
No właśnie. One nie chcą się kończyć.

U mnie też brak braków w 11. Nawet konturówka z internetowej przychodzi. A tak to wszystkie katalogowe.
Stary 2008-08-14, 20:35   #1577
Ms.Torres
Rozeznanie

Cytat:
Moja mama nie przyniosla nic ciekawego oprocz probek

jak się znudzi(a mi się nudzi już po ok. 50 ml), to zużywam jako lekki balsam do ciała-znika w 1-2 tygodnie

czy możecie polecić coś z Avonu, żeby włosy po umyciu nie były miękkie tylko trochę sztywne, takie "sianowate" a jednocześnie miały dużą objętość? może ten spray na lato AT?

to już 18 lat na Wizażu
Stary 2008-08-14, 20:55   #1578
aiso87
Rozeznanie

Dla kolorókowym bublem są perełki brązujące. Naprawdę brakowało mi już cierpliwości,zeby wydobyć z nich choć odrobinę koloru ;/ podobnie jest z perełkami rozświetlajacymi, choć tu da się wykrzesać choć minimalny efekt.

Za to i Pełnię Rzęs i SuperShock lubię (choć SS zaczął mi wysychać )

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 21:03   #1579
paulinka3110
Wtajemniczenie

Dostałam dzisiaj swoje balsamy do ust z Naturalsa...Te niby z "błyszczykowym" połyskiem Zamówiłam truskawkę i limonkę...Konsystencja żelowa-galaretowata. Smak słodziutki Ale wygląda na ustach jak normalna pomadka ochronna, nałożona w większej ilości. Żadnego błyszczyku się tam nie doszukałam

I dostałam Nawilżająco-chłodzący żel do twarzy. Efektu chłodzenia nie ma wogóle. Dosyć lepka konsystencja, mogłaby się szybciej wchłaniać i chemiczny/sztuczny zapach

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 21:07   #1580
sheryl
szeryfcio

o! perełki rozświetlające uwielbiam Efekt dla mnie super, tylko rozświetlenie. czasami trudno zauważyć, ale jest
Stary 2008-08-14, 21:12   #1581
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
Dla kolorókowym bublem są perełki brązujące. Naprawdę brakowało mi już cierpliwości,zeby wydobyć z nich choć odrobinę koloru ;/ podobnie jest z perełkami rozświetlajacymi, choć tu da się wykrzesać choć minimalny efekt.

Za to i Pełnię Rzęs i SuperShock lubię (choć SS zaczął mi wysychać )
Miałam kiedyś perełki rozświetlajace i bardzo mi się podobały - ładnie rozświetlały skórę, dawały lekki rożowy kolor. Oj jednak firmy kosmetyczne nie maja tak latwo - chyba nie ma takiego kosmetyku który by absolutnie wszystkim pasował

Instagram

Stary 2008-08-14, 21:16   #1582
buziaczek17
Raczkowanie

ja zkulek rowniez nie byłam za bardzo zadowolona zato tusz super shock jest super :P zakochalam sie takze w pudze z Anew jest naprawde wart swojej ceny

Być dziewczyna TWOICH
marzeń

jesteś moją definicją szczęścia.

buziaczek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 21:18   #1583
moren
Wtajemniczenie

GG do moren

Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość
jak się znudzi(a mi się nudzi już po ok. 50 ml), to zużywam jako lekki balsam do ciała-znika w 1-2 tygodnie

czy możecie polecić coś z Avonu, żeby włosy po umyciu nie były miękkie tylko trochę sztywne, takie "sianowate" a jednocześnie miały dużą objętość? może ten spray na lato AT?
Ja go po prostu odkladam na jakis czas,a potem mecze dalej Dla mnei zawsze byly dobre pod podklad

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj swoje balsamy do ust z Naturalsa...Te niby z "błyszczykowym" połyskiem Zamówiłam truskawkę i limonkę...Konsystencja żelowa-galaretowata. Smak słodziutki Ale wygląda na ustach jak normalna pomadka ochronna, nałożona w większej ilości. Żadnego błyszczyku się tam nie doszukałam

I dostałam Nawilżająco-chłodzący żel do twarzy. Efektu chłodzenia nie ma wogóle. Dosyć lepka konsystencja, mogłaby się szybciej wchłaniać i chemiczny/sztuczny zapach
Juz dostalas ten zel? Ja sie dopiero zaczelam zastanawiac,czy go kupic Ale chyba jednak sobie daruje...

Co do balsamow z Avonu,to ja troszke z innej beczki.Natknelam sie na allegro na balsamy do ust z Avonu z USA.Nawet fajnie wygladaja,sa takie w opakowaniach np.w tulipany,z biedronka,motylkiem I sa owocowe
moren jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 21:34   #1584
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie te balsamy do ust są takie sobie. Kupiłam sobie truskawkę i arbuz.
PLUS- zapach i smak Widać delikatny połysk.
MINUS- żelowa konsystencja, źle się nakłada na usta, trochę się klei, słabo nawilża Poza tym moje opakowanie chyba trochę felerne, bo nie wsuwa się
Reasumując, o wiele bardziej podobały mi się balsamy do ust Naturals ze względu na konsystencje i nawilżenie. Czy ktoś wie czy one wrócą???
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 21:38   #1585
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Juz dostalas ten zel? Ja sie dopiero zaczelam zastanawiac,czy go kupic Ale chyba jednak sobie daruje...
Ja też go mam i pisałam o nim chyba w sobotę. Potwierdzam, nie chłodzi,a w sumie na tym mi najbardziej zalezało. Skóra się lekko lepi ale nie jakoś tragicznie. Nie próbowałam pod makijaż i nawet nie mam zamiaru (ale ktoś pisał ze podkład/puder się roluje na nim) - wzięłam go z myslą o stosowaniu jako maseczka

Skoro juz mowa o tych nowych balsamach do ust Color Trend - z KWC zostaną usunięte niemal wszystkie recenzje z powodu zbyt krótkiego czasu używania. Uprzedzam więc zeby nie wystawiać po kilku dniach recenzji

Instagram

Stary 2008-08-14, 21:59   #1586
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Ja też go mam i pisałam o nim chyba w sobotę. Potwierdzam, nie chłodzi,a w sumie na tym mi najbardziej zalezało. Skóra się lekko lepi ale nie jakoś tragicznie. Nie próbowałam pod makijaż i nawet nie mam zamiaru (ale ktoś pisał ze podkład/puder się roluje na nim) - wzięłam go z myslą o stosowaniu jako maseczka

Skoro juz mowa o tych nowych balsamach do ust Color Trend - z KWC zostaną usunięte niemal wszystkie recenzje z powodu zbyt krótkiego czasu używania. Uprzedzam więc zeby nie wystawiać po kilku dniach recenzji
No to mnie zmartwiłyście tym żelem że nie ma uczucia chłodzenia, bo kupiłam go właśnie z przeznaczeniem na maseczkę chłodzącą po upalnym dniu. Ale może będzie tak jak z tymi perełkami brązującymi - mówicie że nie dają efektu żadnego, a u mnie wręcz przeciwnie efekt widoczny jest aż za bardzo (a może tylko mi się wydaje bo do tej pory używałam tylko rozświetlających)
A co myślicie o tym nowym kremie z demo z peptydami? Bo zastanawiam się czy go nie zamówić, bo cenowo się opłaca i może faktycznie byłby dobry na zimę... jak myślicie?
Stary 2008-08-15, 13:06   #1587
ekstradyska
Raczkowanie

co do kremów z naturalsa zgadzam się z wami - one nie chca sie kończyc
meczę sie z tym z drzewa herbacianego i oliwa odkąd wszedł do avonu, czyli ponad pół roku temu jakoś
oczywiscie uzywam nie codziennie, bo raczej wole cos droższego i bardziej działajacego,
więc chyba tez sobie chwilowo daruje kupowanie z tej serii kremów do twarzy, a ten oddam mamie bo juz serio nie mam cierpliwości
ale moja wypowiedż nie oznacza tego, że ten krem jest zły, bo tak absolutnie nie jest - jest po prostu zwykły, najzwyklejszy krem pielegnacyjny bez ograniczen wiekowych, ja te naturalsy jak i te kremy duże do twarzy z serii avon care porównuje do takich zwykłych duzych nivea soft np, czyli ogólno-pielegnacyjnych

ja dzisiaj własnie skonczyłam krem hydrofirming-lift z solutions do cery suchej, miałą go juz drugi raz, ale ja używałam go na noc a nie na dzien, bo za bardzo tresciwy był, jak na mojej skórze to się sprawdził
ale czekają na mnie 2 liv botanicals - mam na dzien i na noc, i jeszcze ten że l do mycia twarzy (bo oczywiście nie mogłam nie kupic tego zestawu co był niedawno 3 w cenie 1 ), i te kremy sa jak dla mnie ok, moja mam zuzyła kiedyś liv botanicals na dzien, był wydajny i powiedziała że fajny jest, ale z daleka od oczu, bo muli do nich
a mam jeszcze solutions ten w tubce niebieski z filtrem 30 , kojay, bardzo mi przypasował, tylko twarz troche się swieci, ale to filtry więc wybaczam, ładnie się wchłąnia , moja cera go lubi (mam sucha w kierunku normalnej obecnie)
mam zapasy

zastanawiam się czy dobrze rpobie uzywając kremów z avonu, bo nicy napakowane chemikaliami itp, ale powiem wam uzywam ich różnych (anew solutions naturals avon care) od kilku lat, nigdy nie dostałam uczulenia ani nic sie złego nie działo
owszem kupie sobie czasem jakiś vichy garnier nivea, ale ostatnio np stwierdziłam że avon pasuje mi bardziej niż nivea
czy myslicie że kremy avonoskie do twarzy sa godne polecenia, czy raczej chemiczne i fu... ?
ekstradyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 14:44   #1588
Ms.Torres
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość
czy myslicie że kremy avonoskie do twarzy sa godne polecenia, czy raczej chemiczne i fu... ?

wszystkie kremy oprócz typowo naturalnych (np. Hauschka) są chemiczne-we wszystkich kremach jest praktycznie to samo, tylko w różnych proporcjach itp.

a tak, to co komu służy-jeśli lubisz Avon i pasuje Ci bardziej niż Nivea, Garnier itp., to czemu miałabyś z nich rezygnować? ja tam sobie chwalę Avon i będę używac, dopóki mi się nie znudzi/albo skóra przestanie pozytywnie reagować

to już 18 lat na Wizażu
Stary 2008-08-15, 15:38   #1589
Aviiieee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość
co do kremów z naturalsa zgadzam się z wami - one nie chca sie kończyc
meczę sie z tym z drzewa herbacianego i oliwa odkąd wszedł do avonu, czyli ponad pół roku temu jakoś
oczywiscie uzywam nie codziennie, bo raczej wole cos droższego i bardziej działajacego,
więc chyba tez sobie chwilowo daruje kupowanie z tej serii kremów do twarzy, a ten oddam mamie bo juz serio nie mam cierpliwości
ale moja wypowiedż nie oznacza tego, że ten krem jest zły, bo tak absolutnie nie jest - jest po prostu zwykły, najzwyklejszy krem pielegnacyjny bez ograniczen wiekowych, ja te naturalsy jak i te kremy duże do twarzy z serii avon care porównuje do takich zwykłych duzych nivea soft np, czyli ogólno-pielegnacyjnych

ja dzisiaj własnie skonczyłam krem hydrofirming-lift z solutions do cery suchej, miałą go juz drugi raz, ale ja używałam go na noc a nie na dzien, bo za bardzo tresciwy był, jak na mojej skórze to się sprawdził
ale czekają na mnie 2 liv botanicals - mam na dzien i na noc, i jeszcze ten że l do mycia twarzy (bo oczywiście nie mogłam nie kupic tego zestawu co był niedawno 3 w cenie 1 ), i te kremy sa jak dla mnie ok, moja mam zuzyła kiedyś liv botanicals na dzien, był wydajny i powiedziała że fajny jest, ale z daleka od oczu, bo muli do nich
a mam jeszcze solutions ten w tubce niebieski z filtrem 30 , kojay, bardzo mi przypasował, tylko twarz troche się swieci, ale to filtry więc wybaczam, ładnie się wchłąnia , moja cera go lubi (mam sucha w kierunku normalnej obecnie)
mam zapasy

zastanawiam się czy dobrze rpobie uzywając kremów z avonu, bo nicy napakowane chemikaliami itp, ale powiem wam uzywam ich różnych (anew solutions naturals avon care) od kilku lat, nigdy nie dostałam uczulenia ani nic sie złego nie działo
owszem kupie sobie czasem jakiś vichy garnier nivea, ale ostatnio np stwierdziłam że avon pasuje mi bardziej niż nivea
Mnie osobiscie podpasowały niektóre kremy Avonowskie a szczególnie Solutions i brzoskwiniowy z Naturalsa - mnie to, że sie długo "nie może skończyć" bardzo odpowiada, poniewaz nie lubię co chwilę kupować kremów

Edytowane przez Aviiieee
Czas edycji: 2008-08-15 o 17:27 Powód: bład ort.
Aviiieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 15:55   #1590
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

brzoskwioniowy z naturalsa calkiem przyjemny, ale nie lubie taich niekonczacych sie historii
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości