Zapuszczanie włosów - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-03, 22:13   #3901
MalaArielka
Wtajemniczenie

Dot.: Zapuszczanie włosów

Ja uważam, że większości kobiet długie włosy dodają urody, jednak gdy kobiety są wyjątkowo ładne i mają regularne rysy to często wyglądają super w krótkich włosach.
MalaArielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 22:42   #3902
kometahalleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Dzięki Kolor masz naturalny? A jeśli nie to czym farbujesz?
Farbuje zwykle u fryzjera, a jak nie mam czasu, to farbami L'Oreal. Na moich włosach wyjątkowo długo się trzymają i nawet jestem zadowolona.

Zaczęłam wczoraj pić drożdże - chyba już kompletnie zima mi mózg zmroziła
Ale czekam na efekty oczywiście!

kobieta kobiecie kobieco
kometahalleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 22:45   #3903
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katarynka92 Pokaż wiadomość
Miss Dior, zdecydowanie tak. Czytałam na kafeterii jakiś temat dlaczego kobiety ścinają długie włosy. Fryzjer (dziwnie się go czytało) mówił, że faceci ambitni wolą kobiety z niedługimi włosami, że te w długich wyglądają mało "profesjonalnie". Masakra jakaś. Pewnie chciał zachęcić kobiety, by częściej odwiedzały fryzjera, bo wtedy to 1) będą chciały czegoś więcej niż tylko podcinanie końcówek (już np. to cieniowanie), 2) będą częściej decydowały się na farbowanie (długie większa szkoda farbować), 3) niektóre mogą być taką zmianą tak zdołowane, że zdecydują się na przedłużanie.

Ainnel, jasne. Przesuszone, zniszczone włosy są po prostu brzydkie. Nie ważne, czy do barków, czy za tyłek. Ale te dłuższe znacznie bardziej rzucają się w oczy. Zamiast zdobić- szpecą. Gdybym miała wybrać krótkie, ale zadbane bądź długie ale zniszczone, to nie ma co się w ogóle zastanawiać. Perfekcyjny makijaż, cudowne ciuchy nie zdziałają nic, jak włosy są w opłakanym stanie (czy po prostu nawet tłuste).
Długie włosy są niesamowicie kobiece, chociaż nie mówię oczywiście, że tylko te. Piosenkarka z Roxette ma (miała) rewelacyjne włosy, pasowały do niej. Podejrzewam, że gdyby były dłuższe, nie wyglądałaby tak super. I tak samo, nie wyobrażam sobie Amy Lee (z Evanescence) czy innej wokalistki z tego typu zespołu w krótkich włosach. Włosy odzwierciedlają duszę człowieka i jego charakter. Niesamowicie wiele można z nich "wyczytać". W ogóle dlaczego (wydaje mi się) wszystkie modelki VS mają włosy jakie mają?
Mężczyżni zazwyczaj wolą długie włosy u kobiet, aczkolwiek niektórzy, jak widzą długie zadbane włosy, to myślą, że kobieta poświęca im wiele czasu, i że w głowie jej tylko pielęgnacja, oceniając ją jako próżną.

Jeżeli chodzi o znane/medialne osoby, to podalabym tu jeszcze przykład Joanny Racewicz. Moim zdaniem wygląda rewelacyjne w króciutkich wlosach, sexy i drapieżnie, o wiele lepiej niż w długich.

Cytat:
Wg wczorajszych pomiarów mam 63 cm - czyli sporo chociaż do talii jeszcze troszkę mi brakuje. Nadal uważam je za półdługie a zadowoli mnie około 70 cm...
Półdługie???
Cytat:
Napisane przez miss_dior Pokaż wiadomość
Redhaired Witch twoje włosy są cudne, nie wiem czego ty jeszcze chcesz Buzi też niczego nie brakuje

Aczkolwiek, jeżeli kobieta nie czuje się piękna "z twarzy" to właśnie długie włosy są świetnym odwracaczem uwagi i ozdobą. W dodatku odmładzają.
Zgadzam się, dobra oprawa dodaje urody
Cytat:
Napisane przez kometahalleya Pokaż wiadomość
A mam jeszcze do Was pytanie - o co chodzi z tymi białymi kuleczkami na końcówkach? to podobno nic dobrego, a ja zauważyłam u siebie takie cuś, więc pytam ;<
Kuleczki są zwiastunem rozdwajania/łamania włosów.
Cytat:

Wracając do tematu zużyłam całe opakowanie Jantaru w ciągu 2 tygodni i mam wrażenie, że efekty są bardzo mizerne... Ale poczekam z werdyktem do 15go lutego, tj. aż minie miesiąc od starego mierzenia.
U mnie jantar nie zadziałał na porost, ale ja to ja, na mnie nic nie działa

Edytowane przez StayInShape
Czas edycji: 2012-02-03 o 22:47
StayInShape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 23:32   #3904
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez MalaArielka Pokaż wiadomość
Ja uważam, że większości kobiet długie włosy dodają urody, jednak gdy kobiety są wyjątkowo ładne i mają regularne rysy to często wyglądają super w krótkich włosach.
Owszem, mnie przykładowo zachwyca ta prezenterka TVN, bodajże Anita Wagner. Super wygląda w króciutkich włosach.

Cytat:
Napisane przez kometahalleya Pokaż wiadomość
Farbuje zwykle u fryzjera, a jak nie mam czasu, to farbami L'Oreal. Na moich włosach wyjątkowo długo się trzymają i nawet jestem zadowolona.
Masz może jakieś fotki?

Cytat:
Napisane przez StayInShape Pokaż wiadomość
Półdługie???
Nie twierdzę, że to sensowne myślenie

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-03, 23:42   #3905
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, bo jednak długie włosy trochę odciągają uwagę od twarzy I w krótkich fryzurkach najlepiej prezentują się osoby o pięknych twarzach. Dlatego ja zapuszczam włosy, niech będą jak najdłuższe
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 04:34   #3906
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
No tak, bo jednak długie włosy trochę odciągają uwagę od twarzy I w krótkich fryzurkach najlepiej prezentują się osoby o pięknych twarzach. Dlatego ja zapuszczam włosy, niech będą jak najdłuższe
Ej bez przesady, bo...

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 06:57   #3907
miss_dior
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Indios Bravos Pokaż wiadomość
Ej bez przesady, bo...
Właśnie!!

Albo taka Emma Watson. Ślicznie wygląda w krótkich. Ale jak popatrzę na stare zdjęcia, to... w długich jeszcze śliczniej
miss_dior jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-04, 07:33   #3908
Karen15
Zakorzenienie

krótkie włosy nawet fajne, ale wymagają codziennego układania.
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 08:23   #3909
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
krótkie włosy nawet fajne, ale wymagają codziennego układania.
Zależy Ja z moimi rozpuszczonymi na codzień nie robię nic poza wgnieceniem odrobinki oleju
Swoją drogą myślisz, że z krótkimi roboty nie ma? Czasami nawet więcej niż z długimi- bo długie Ci się poodgniatają to zepniesz i po sprawie a krótkie czasem trzeba nawet i myć żeby do porządku doprowadzić

Stary 2012-02-04, 08:47   #3910
Shandusia
Wtajemniczenie

GG do Shandusia

Cytat:
Zależy Ja z moimi rozpuszczonymi na codzień nie robię nic poza wgnieceniem odrobinki oleju
Swoją drogą myślisz, że z krótkimi roboty nie ma? Czasami nawet więcej niż z długimi- bo długie Ci się poodgniatają to zepniesz i po sprawie a krótkie czasem trzeba nawet i myć żeby do porządku doprowadzić

Karen chyba chodziło właśnie o to że to krótkie wymagają codziennego układania a nie długie
Shandusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 09:23   #3911
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Napisane przez Shandusia Pokaż wiadomość
Karen chyba chodziło właśnie o to że to krótkie wymagają codziennego układania a nie długie
Ja patrzyłam tylko na jedno oko chyba

Karen- sorki, Shandusia- dzięki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-04, 09:41   #3912
Shandusia
Wtajemniczenie

GG do Shandusia

Cytat:
Ja patrzyłam tylko na jedno oko chyba

Karen- sorki, Shandusia- dzięki
Zdarza się najlepszym krótkie co prawda wymagają układania w większości przypadków za to długie wymagają większego nakładu pracy przy pielęgnacji,trudniej dbać np. o końcówki itd.
Stary 2012-02-04, 09:50   #3913
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Zdarza się najlepszym krótkie co prawda wymagają układania w większości przypadków za to długie wymagają większego nakładu pracy przy pielęgnacji,trudniej dbać np. o końcówki itd.
Co prawda to prawda Aczkolwiek u mnie jest tak, że im mniej uwagi im poświęcam (oczywiście bez przesady) tym są lepsze

Stary 2012-02-04, 10:02   #3914
Shandusia
Wtajemniczenie

GG do Shandusia

Cytat:
Co prawda to prawda Aczkolwiek u mnie jest tak, że im mniej uwagi im poświęcam (oczywiście bez przesady) tym są lepsze
Ja zauważyłam coś podobnego...tylko ze uwielbiam zajmować się moimi włosami Ale taka 'obsesja' sprawia,że ciągle się czegoś dopatrzę, a tu końcówka rozdwojona, a tu nie taki efekt jakiego bym oczekiwała, a nie urosły tyle ile chciałam.. chyba będę spinała włosy żeby codziennie nie patrzeć w lustro czy przypadkiem nie urosły
Stary 2012-02-04, 10:06   #3915
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Ja zauważyłam coś podobnego...tylko ze uwielbiam zajmować się moimi włosami Ale taka 'obsesja' sprawia,że ciągle się czegoś dopatrzę, a tu końcówka rozdwojona, a tu nie taki efekt jakiego bym oczekiwała, a nie urosły tyle ile chciałam.. chyba będę spinała włosy żeby codziennie nie patrzeć w lustro czy przypadkiem nie urosły
Ja też miałam hopla na tym punkcie. Ale moje włosy jak moja cera- reagują bardzo źle na zbytnią pielęgnację. Cera się buntuje w postaci pryszczy i szarego zmęczonego wyglądu a wlosy się przetłuszczają i nadmiernie wypadają.
Teraz zażegnuję ten problem Od jakiegoś miesiąca nie trzymam maseczki po myciu więcej niż 2 minuty
Zmieni się to gdy pod koniec lutego zamówię sowbie Waxa jako wzmocnienie kuracji Jego zawsze moje włosy super tolerowały

Stary 2012-02-04, 10:07   #3916
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Ej bez przesady, bo...
No dobrze, już dobrze Moja Mamusia uważa, że jestem piękna, więc na pewno coś w tym jest A tak serio- to w zasadzie nie jest takie ważne. A tak w ogóle, odebrałam wczoraj pierwsze badania Testosteron podwyższony, DHEA bardzo podwyższone, TSH bardzo podwyższone... lipa. No ale nic, niedługo wizyta u lekarza

Cytat:
Indios, ale Ty przecież nie masz krótkich włosów Masz półdługie (na ostatnich zdjęciach, które wstawiałaś), albo nawet długie- po rozprostowaniu. Swoją drogą, u niektórych ładniej się układają włosy długie, u innych krótkie. Mnie się najlepiej układały jak były przed łopatki Bo jeszcze nie były takie ciężkie.
Stary 2012-02-04, 10:08   #3917
Shandusia
Wtajemniczenie

GG do Shandusia

Cytat:
Ja też miałam hopla na tym punkcie. Ale moje włosy jak moja cera- reagują bardzo źle na zbytnią pielęgnację. Cera się buntuje w postaci pryszczy i szarego zmęczonego wyglądu a wlosy się przetłuszczają i nadmiernie wypadają.
Teraz zażegnuję ten problem Od jakiegoś miesiąca nie trzymam maseczki po myciu więcej niż 2 minuty
Zmieni się to gdy pod koniec lutego zamówię sowbie Waxa jako wzmocnienie kuracji Jego zawsze moje włosy super tolerowały
Ja chyba też muszę zrobic podobnie bo wydaję sporo kasy na różne specyfiki do włosów a że moje włosy mają niską porowatość to nie potrzebują aż tylu odżywek/masek a ja im ciągle coś aplikuje i wcale nie wyglądają przez to lepiej
Stary 2012-02-04, 10:30   #3918
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
No dobrze, już dobrze Moja Mamusia uważa, że jestem piękna, więc na pewno coś w tym jest A tak serio- to w zasadzie nie jest takie ważne. A tak w ogóle, odebrałam wczoraj pierwsze badania Testosteron podwyższony, DHEA bardzo podwyższone, TSH bardzo podwyższone... lipa. No ale nic, niedługo wizyta u lekarza .

Skąd ja to znam :/
Może masz PCO?
Ja mam :/

Cytat:
Indios, ale Ty przecież nie masz krótkich włosów Masz półdługie (na ostatnich zdjęciach, które wstawiałaś), albo nawet długie- po rozprostowaniu. Swoją drogą, u niektórych ładniej się układają włosy długie, u innych krótkie. Mnie się najlepiej układały jak były przed łopatki Bo jeszcze nie były takie ciężkie.
Nie mam Nie pisałam o swoich Ja mam półdługie Długie będą dla mnie gdy będą podobnej długości do Twoich

Cytat:
Ja chyba też muszę zrobic podobnie bo wydaję sporo kasy na różne specyfiki do włosów a że moje włosy mają niską porowatość to nie potrzebują aż tylu odżywek/masek a ja im ciągle coś aplikuje i wcale nie wyglądają przez to lepiej
Spróbuj chociaż przez tydzień Ja od rauz poczułam różnicę

Stary 2012-02-04, 10:47   #3919
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli nie widać różnicy, to faktycznie nie ma co strasznie kombinować Pozostaje tylko pozazdrościć

Cytat:
[/COLOR]

Skąd ja to znam :/
Może masz PCO?
Ja mam :/

Nie mam Nie pisałam o swoich Ja mam półdługie Długie będą dla mnie gdy będą podobnej długości do Twoich
Nie wiem, podejrzewałam PCO, ale teraz wychodzi na to, że w ogóle mogę mieć niedoczynność tarczycy (u mnie w rodzinie wszystkie kobiety mają z nią problemy). No nic, nie będę gdybać przed pójściem do lekarza.

Wiesz, jakbym ja miała Twój skręt, to bym miała włosy za łopatki pewnie Ja jak mam naturalne fale, to włosy sięgają do pasa. Ale ostatnio i tak chodzę w prawie prostych, bo wolę suszyć ze względu na zatoki. No i się niby cieszę długością. Niby- bo i tak zazwyczaj związuję włosy. Mam taką dziwną schizę, że jak jem, to muszę mieć związane włosy, inaczej się denerwuję, że mi zaraz do jedzenia wpadną
Stary 2012-02-04, 11:10   #3920
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Jeśli nie widać różnicy, to faktycznie nie ma co strasznie kombinować Pozostaje tylko pozazdrościć

Nie wiem, podejrzewałam PCO, ale teraz wychodzi na to, że w ogóle mogę mieć niedoczynność tarczycy (u mnie w rodzinie wszystkie kobiety mają z nią problemy). No nic, nie będę gdybać przed pójściem do lekarza.

Wiesz, jakbym ja miała Twój skręt, to bym miała włosy za łopatki pewnie Ja jak mam naturalne fale, to włosy sięgają do pasa. Ale ostatnio i tak chodzę w prawie prostych, bo wolę suszyć ze względu na zatoki. No i się niby cieszę długością. Niby- bo i tak zazwyczaj związuję włosy. Mam taką dziwną schizę, że jak jem, to muszę mieć związane włosy, inaczej się denerwuję, że mi zaraz do jedzenia wpadną
No i ja właśnie jakbym miała za łopatki w skręcie to byłyby dla mnie długie
Ale chyba wole wybrać gęstość na początku i kondycję
Na ślub i tak sobie z nimi jakieś upięcie pokombinuję, więc nie będzie tak źle Jak już wyrównam warstwy (poza grzywką) to poproszę mamę o ścięcie w taki półokrąg Powiny się kręcić ładnie no i będę czuć w ręce tę gęstość włosów Nic- tylko zapuszczać A kolejna warstwa zbliża się do zrównania z dołem Już widziałam po ostatnim cięciu

Stary 2012-02-04, 13:36   #3921
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
No i ja właśnie jakbym miała za łopatki w skręcie to byłyby dla mnie długie
Ale chyba wole wybrać gęstość na początku i kondycję
Na ślub i tak sobie z nimi jakieś upięcie pokombinuję, więc nie będzie tak źle Jak już wyrównam warstwy (poza grzywką) to poproszę mamę o ścięcie w taki półokrąg Powiny się kręcić ładnie no i będę czuć w ręce tę gęstość włosów Nic- tylko zapuszczać A kolejna warstwa zbliża się do zrównania z dołem Już widziałam po ostatnim cięciu
Ojeju, ślub niedługo? Ale fajnie Zazdroszczę Masz już jakieś upięcia na oku?
Stary 2012-02-04, 15:19   #3922
Shandusia
Wtajemniczenie

GG do Shandusia

Cytat:
Jeśli nie widać różnicy, to faktycznie nie ma co strasznie kombinować
Już pisałam o tym kiedyś-mam mocne,błyszczące włosy, gęste, grube i nic nie muszę robić (a robię;p) ale żeby nie było za pięknie to końcówki się ciągle rozdwajają. Olejuje,zabezpieczam silikonem, kremem z Biedronki, podcinam, sama jak widzę jakąś to też podcinam odpowiednimi nożyczkami..i Jak umyję włosy to pięknie,ładnie a już kiedy są mniej świeże i sypkie widzę mnóstwo rozdwojonych.I tylko przy twarzy.Tył zdrowy.
Stary 2012-02-04, 15:46   #3923
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Cytat:
Ojeju, ślub niedługo? Ale fajnie Zazdroszczę Masz już jakieś upięcia na oku?
Na blogu Azjatyckiego Cukru był taki fajny asymetryczny koczek
Albo taki albo zakręcę moje lokasy na papiloty i będę mieć sprężynki

Stary 2012-02-04, 16:44   #3924
MalaArielka
Wtajemniczenie

Cytat:
Na wszelki wypadek lepiej mieć dłuższe, hehe

Napisane przez miss_dior
Cytat:
Aczkolwiek, jeżeli kobieta nie czuje się piękna "z twarzy" to właśnie długie włosy są świetnym odwracaczem uwagi i ozdobą. W dodatku odmładzają.
Cytat:

Czasami gdy jakaś dziewczyna ma piękne, długie włosy i figurę ok, a nie widać jej twarzy to sie wydaje, że jest pewnie bardzo ładna. A jak się zobaczy twarz to się okazuje, że jednak nie... Dlatego owszem jest to dobry "odwracacz" uwagi.
MalaArielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 19:05   #3925
poppy seed
Zakorzenienie

Cytat:
Na wszelki wypadek lepiej mieć dłuższe, hehe

Napisane przez miss_dior

Czasami gdy jakaś dziewczyna ma piękne, długie włosy i figurę ok, a nie widać jej twarzy to sie wydaje, że jest pewnie bardzo ładna. A jak się zobaczy twarz to się okazuje, że jednak nie... Dlatego owszem jest to dobry "odwracacz" uwagi.
tak szczerze mówiąc to wydaje mi się, że i tak większośc ludzi bardziej zwraca uwagę na włosy i figurę niż na twarz

chociaż możliwe, że tak myślę, bo należę do tych, którzy w tych kwestiach mają braki, za to twarz w porządku, to chyba jedyna 'rzecz', którą lubię w swoim wyglądzie

Edytowane przez poppy seed
Czas edycji: 2012-02-04 o 19:08
poppy seed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 21:32   #3926
blond_i
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poppy seed Pokaż wiadomość
[FONT="Century Gothic"][SIZE="2"]tak szczerze mówiąc to wydaje mi się, że i tak większośc ludzi bardziej zwraca uwagę na włosy i figurę niż na twarz
Rany, obyś miała racje
Stary 2012-02-04, 21:46   #3927
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poppy seed Pokaż wiadomość
tak szczerze mówiąc to wydaje mi się, że i tak większośc ludzi bardziej zwraca uwagę na włosy i figurę niż na twarz

chociaż możliwe, że tak myślę, bo należę do tych, którzy w tych kwestiach mają braki, za to twarz w porządku, to chyba jedyna 'rzecz', którą lubię w swoim wyglądzie
Czy ja wiem... mam wrażenie, że nie raz rozczarowałam kogoś twarzą Ale czy to jest takie ważne? Ważne jest to, co myślą ludzie, którzy nas lubią i którym na nas zależy Swoją drogą, ja mam już jakieś schizy, bo ciągle podrywają mnie gówniarze w wieku licealnym i aż mi głupio pokazywać twarz bo mi się wydaje, że usłyszę, że "to jakaś stara baba" Bo reszta -włosy, ubranie- wygląda faktycznie jak u nastolatki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-04, 23:44   #3928
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Czy ja wiem... mam wrażenie, że nie raz rozczarowałam kogoś twarzą
Swoją drogą, ja mam już jakieś schizy, bo ciągle podrywają mnie gówniarze w wieku licealnym i aż mi głupio pokazywać twarz bo mi się wydaje, że usłyszę, że "to jakaś stara baba" Bo reszta -włosy, ubranie- wygląda faktycznie jak u nastolatki
Zupełnie jak ja chociaż mnie nawet gówniarze nie podrywają Czasami jakiś facet przejdzie obok, obejrzy się, zajrzy w facjatę i idzie dalej Pewnie biedaki liczą na nieletnią laseczkę
Ale że jestem mężata i dzieciata to nie będę z tego powodu płakać.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-04, 23:57   #3929
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
Zupełnie jak ja chociaż mnie nawet gówniarze nie podrywają Czasami jakiś facet przejdzie obok, obejrzy się, zajrzy w facjatę i idzie dalej Pewnie biedaki liczą na nieletnią laseczkę
Może sobie myślą tak: "ciekawe jak wygląda ta niewiasta, o tak pięknych włosach"?
Stary 2012-02-04, 23:59   #3930
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha, to dobrze, że Cię gówniarze nie podrywają We mnie gustują tylko nieletnie dresy A tak w ogóle, masz tak ciekawe włosy, że nic dziwnego, że mężczyźni chcą Cię zobaczyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości