|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najskuteczniejsze tabletki, kapsułki, witaminki:)
moge laczyc vitapil z magnezem?
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
A myślicie że jeżeli na opakowaniu jest napisane ze po 1 tabletce na dzien powinno sie zazywac, to by sie cos stalo gdyby sie 2 bralo. Podkreslam ze było by to jeszcze przy diecie odchudzajacej.... ??
![]() |
#423 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a poza tym, to po co brać 2 tabletki, jeśli 1 dziennie zaspokaja zapotrzebowanie organizmu na zawarte w nim składniki - witaminy i pierwiastki - w co najmniej 100 procentach?
![]() |
![]() |
#424 |
Rozeznanie
|
Ja łykam Vitapil już rok czasu i dla mnie to najlepszy suplement diety, bo pokrywa w całości dzienne zapotrzebowanie na zawarte w nim witaminki. Włosy wypadają mi bardzo sporadycznie, tylko wtedy, kiedy przeżyłam naprawdę dużo stresu.
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Ja stosuje Silice Naturell (czy jakos tak) od ok 1,5 miesiaca. Wlosy co prawda wypadaja (trudno mi powiedziec czy mniej czy tak samo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
ja od ponad 2. tygodni łykam Humawit - w różnej dawce, raz po 9 raz po 6 tabletek na dzień
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Kobietki a jaki jest sklad tego humawitu? Kupilam vitapil i po trzech dniach brania tych tabletek, mialam powazne problemy ze zdrowiem, vitapil zawiera jod w duzej ilosci, ktory jest niewskazany przy problemach z tarczyca, a dokladnie gdy sie zazywa hormon tarczycy. Ja niestety nie moge lykac vitapilu, szkoda, bo chyba jest niezly
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Ja również łykam Vitapil. Nie moge powiedziec jakie są efekty bo jestem dopiero na początku kuracji pierwszym opakowaniem. Włosy wypadały ok. 50 przy myciu i 30 przy czesaniu, później w ciągu dnia juz raczej nie. Moim marzeniem jest zobaczyć jak do kratki w wannie spływa jakieś 10 włosków i na grzebieniu zostaje 5 :P Zobaczymy czy kiedyś tego doczekam
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Rozeznanie
|
Ja używam skrzypowity(ktora za pare dni mi sie skonczy)vitapilu i CalmaZinu(były w promocji 47zł za dwa opakowania) Czy to nie zaduzo dla mojej watroby
![]()
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
![]()
hej dziewczyny
![]() otoz mam do was jedno(jak narazie ![]() co jest waszym zdaniem lepsze Vitapil czy Skrzypovita? z tego co wiem to Vitapil jest tylko do wlosow a Skrzypovita rowniez na cere i paznokcie... mi glownie chodzi o wlosy tylko nie wiem co sie bardziej oplaca ![]() z gory przepraszam jesli istnieje juz taki watek ![]()
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Vitapil czy Skrzypovita?
Opłaca w sensie taniej wychodzi? Na pewno Skrzypowita 40-dniowa kuracja od 18-20 zł. W aptece dom zdrowia w necie w tej chwili coś 14.99 zł z gratisami. http://www.domzdrowia.pl/add2cart.php?product=56432
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() oplaca w sensie kupienie Vitapilu,ktory kosztuje ok36zl? zastanawiam sie czy nie maja one podobnego dzialania.. ![]()
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
Skrzypovita:
Składniki zawarte w preparacie wpływają na poprawę wyglądu skóry i utrzymanie jej elastyczności, wzmocnienie paznokci i regenerację włosów. Preparat uzupełnia codzienną dietę w witaminy A, B1, B2, B5, B6, C, biotynę i cynk. Vitapil: Vitapil jest preparatem dla wszystkich osób mających jakiekolwiek problemy z włosami. Preparat ten widocznie wzmacnia strukturę włosa, zapobiega nadmiernemu wypadaniu, łamliwości i rozdwajaniu się włosów, odżywia cebulki włosowe i poprawia ukrwienie skóry głowy. Vitapil utrzymuje także właściwe nawilżenie skóry i włosów. Dodatkowo skutecznie zapobiega nadmiernemu przetłuszczaniu skóry głowy i włosów i stanowi skuteczną ochronę pigmentu oraz barierę przeciwko ujemnym wpływom promieniowania ultrafioletowego oraz zapobiega przedwczesnemu siwieniu. Podano wg informacji www.domzdrowia.pl Skrzypovita jest preparatem o szerszym działaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio łykam skrzypowite razem z Merz special i widze efekty na cerze i panokciach. pożadanych eketów na włosach narazie brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
eeech chyba sie jednak skusze na ten Vitapil
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
Witaj
Bezkokurencyjny jak dla mnie jest Vitapil,po skrzypovicie leciały mi włosy,jednaK wiele osób go chwali. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
milo to slyszec...teraz juz jestem praktycznie pewna
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Osobiscie vitapilu nie brałam, ale jesli chodzi o skrzypovitę to napewno byłam zadowolona jesli chodzi o paznokcie i włosy, były mocniejsze i prawie w ogole nie wypadały. Szkoda, ze nie mogę sie wypowiedzieć w kwestii tego drugiego specyfiku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Brałam i skrzypowitę i vitapil ale nie potrafię powiedzieć, który preparat jest lepszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Ja brałam Skrzypowitę i efekty były marne:-(
Do tego bolał mnie po niej brzuch i było mi niedobrze. Teraz biorę Vitapil i efekty są. Włosy wyglądają na zdrowsze, nie wypadają i chyba szybciej rosną .... ![]() Poza tym dobrze się po nich czuję ![]() Tak więc jak dla mnie VITAPIL. Cmok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Skrzypovita czy Silica ?
Skrzypovita czy Silica ? Co według Was jest lepsze ?
Chodzi o to,że chcialabym miec ogólem zdrowsze i bardziej blyszczące włosy i aby zaczęły mi szybciej rosnąć ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skrzypovita czy Silica ?
Z racji bycia wege nie stosowalam Skrzypovity (o ile sie nie myle to to z zelowymi kapsulkami) ale Silice mialam i bylo okejos.Jednak najbardziej polecalabym Ci H-Pantoten. Fakt, drozej wychodzi, ale ja zawsze kupuje najwieksze opakowanie (120 tabl., place ok.45zl)) i jem po 2 tabletki dziennie (producent pisze, ze przy dluzszym stosowaniu mozna 2 zamiast 4) i uwazam, ze to najlepszy suplement
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc to moim zdaniem obydwa wymienione przez Ciebie środki są dobre. W tego typu preparatach chodzi głównie o zawarte w nich składniki (cynk, krzem, witaminy z grupy B). Ja stosuję tabletki o wszystko mówiącej nazwie SKRZYP I POKRZYWA
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Ja brałam skrzypovite i przez pół roku super działała na moje włosy. Ale później nie widziałam rzadnych efektów, może organizm się przyzwyczaił. Nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
łykam skrzypovite od ponad roku i nie mam wlosow jak villas. nie blyszcza sie bo je rozjasnialam z czarnych na jasniejsze. nie wypadaja i chyba w miare szybko rosna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Przyczajenie
|
stosowałam przez pół roku silice i niestety efektów nie zauważyłam. włosy jak wypadały tak wypadają a już o wzmocnieniu to nie wspomnę....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
Ja stosowałam Skrzypowitę i efekt zerowy, włosy nadal wypadają, choć kiedyś były bardzo gęste, pięknie rosły. Wydaje mi się, że po jej przyjmowaniu wypadanie się nasiliło. Włoski mocno wypadają i są słabe. Oby to było przejściowe. Stosowałam też jakiś czas temu Silicę, i z tego co pamiętam to rezultaty były widoczne. Z tych dwóch preparatów poleciłabym więc Silicę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
ja biore od 3 miesiecy Silice Naturell. Jest relatywnie tania i lyka sie ja tylko 1 raz dziennie (co za wygoda). Faktycznie koncowki zaczyly mi sie po niej mniej rozdwajac,a wlosy ostatnio coraz mniej wypadaja . Chociaz nie wiem czy to zasluga Silicy czy tez po czesci nafty i olejku rycynowego, ktorych rowniez uzywam. Co do paznokci i cery nie widzie rewelacji- moze troche rzadziej rozdwajaja mi sie paznokcie i zniknely "braki witamin". Skrzypowity nei probowalam.
Kiedys bralam tez Capivit A+E, ale nic nie dal, szkoda na niego kasy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Inneov- warto kupić?
ponawiam pytanie poprzedniczki
![]()
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inneov- warto kupić?
Brałam Inneov przez 5 miesięcy. Włosy rzeczywiście zdecydowanie mniej wypadają i zrobiło się ich jakby więcej ale żadnych efektów regeneracji nie zauważyłam. Końcówki jak były suche przed kuracją tak i po niej. Miałam stosować zgodnie z zaleceniami przez 6 miesięcy ale zamiast ostatniego opakowania Inneov kupiłam Vitapil (i kontynuuję nim kurację). Szczerze mówiąc żadnej wielkiej różnicy pomiędzy tymi dwoma specyfikami nie zauważyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.