|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4561 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 6 498
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.
Po pierwszym u¿yciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
moni@ dopiero teraz zauwazylam Twoja wypowiedz o lecherze
![]() ![]() ![]() kathy zapas ja mam w dawnym mieszkaniu saszetek i fabr wszelkich, moja Mama sie smieje, ze moglaby sklep otworzyc ![]() melina zyjesz?? ![]() fuksjaa jeszcze bizuterie kocham ![]() ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 103
|
Witam wszystkie rudow³ose dziewczyny
![]() Mam pytanie czy która¶ z Was u¿ywa³a Pantene Pro-V - Ekspresja koloru - szampon do w³osów rudych http://torebka.kafeteria.pl/index.ph...=view&id=12138 lub szampon ziaja cynamonowy kolor zaprogramowany (w³osy rude, br±zowe) co my¶licie o tych szamponach i z jakiej firmy polecacie szampony i od¿ywki do w³osów ruuuudych?
Moja wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post23026612 Edytowane przez OnaO Czas edycji: 2011-04-12 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 677
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4566 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Cytat:
![]() Kurde, podczas ostatniego farbowania zapomnia³am - a chcia³am - dodaæ trochê 6/64 (a'propos : w³a¶nie dlatego, ¿e zostawi³am j± u rodziców, gdzie te¿ mam prawdziwe w³osowe laboratorium Dextera). Teraz ¿a³ujê, bo on robi³ tak± ³adn± "bazê" pod rudy i kiedy siê spiera³ zostawia³ mi piêkny, ¿ywy, ciemny rudy i przed³u¿a³ trwa³o¶æ koloru. A mój obecny ju¿ zaczyna blakn±æ i mi wychodz± jakie¶ s³omkowe refleksy ![]() ![]() Skoñczy³a mi siê ukochana od¿ywka z Pantene, mknê po ni± dzisiaj i biorê wielk± butlê, dawno nie by³am tak zadowolona ze sklepowej odzywki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Wtajemniczenie
|
kathy to chyba byla jakas kampania reklamowa lechera bo u nas tez regularnie go zachwalalali
![]() ![]() melina tez sie tak pozno bralam za mgr ![]() ![]() ![]() no to jest fakt bez takiej bazy kolor potrafi szybko zjechac ![]() ![]() kiedys juz pisalas o tym cudzie z pantene, ale jakos nie lubie tej firmy zawsze mi wlosie oblepiala ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
Wiadomo¶ci: 13 317
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Wtajemniczenie
|
to chyba jedyna farba, ktora nie jest profesjonalna, ale wiele osob ja sobie chwali
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
![]()
Cze¶æ dziewczyny
![]() ![]() moje naturalne wlosy to ciemny br±z, ale odwali³o mi i rozja¶ni³am. pomalowa³am na szampañski blond z londy, ju¿ który¶ raz z kolei ale teraz wpada mi w zielony ![]() Od jakiego¶ czasu zastanawiam siê nad rudym ![]() ![]() pytanie ogólnie jest takie : jaki bêdzie efekt na moich rozja¶nionych, zielonoblond wlosach? czy ka¿da farba bêdzie wychodzi³a 100 x bardziej intensywna? ![]() chce loreal 743 http://www.goldmax.pl/farba-loreal-e...acturers_id=21 Edytowane przez nicemonia Czas edycji: 2011-04-13 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
|
Cytat:
![]() Jak farbowa³am na ró¿ne odcienie br±zu to te¿ u¿ywa³am ró¿nych farb Joanny i by³am zadowolona, dlatego zaryzykowa³am z Joann± i nie ¿a³ujê. ![]() Nastêpnym razem mo¿e zrobiê sobie jeszcze k±piel rozja¶niaj±c± to wyjdzie ja¶niej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 38
|
jak ja bym chcia³a mieæ naturalnie rude w³osy!!!! ale niestety nie zosta³am obdarowana ognistym kolorkiem w³osów
![]() polecam ogólnie farby garniera, je¶li chodzi o rudy kolor to proponuje numerek 743, ale mimo wszystko na koloryzacje lepiej udaæ siê do fryzjera który nam doradzi odpowiedni dla was kolor. |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4574 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Moja z Gliss kura te¿ siê w³a¶nie koñczy, wiêc zastanowiê siê nad Pantene w takim razie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Cytat:
A mam jeszcze pytanie, mogê przy mieszaniu farby z utleniaczem rozcieñczyæ go nieco wod±? Powiem Wam, ¿e jestem trochê za³amana- rudy chyba zaczyna byæ modny... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Julianna U¿y³am od¿ywki Alterra morelowej, trzyma³am ok 1 h na w³osach - rezultat rewelacja piêkne loki i zero puchu, wiêc jednak sprawdza siê u mnie tylko przy wyd³u¿onym czasie trzymania na w³osach. Naprawdê bardzo dobra, czuæ ¿e w³osy s± zregenerowane i piêknie pachn±. A jak ta 2 od¿ywka? Mój kolorek teraz jaki¶ morelowy, ¶liczny i jasny ![]()
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-04-13 o 20:06 Powód: dopis. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
a jak± inn± farb± mogê uzyskaæ taki kolor? zaznaczaj±c, ¿e wlosy s± rozja¶nione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Wtajemniczenie
|
kathy ja tez bardzo ja lubie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wstawisz moze fotke, bo potrzebuje zmiany i inspiracji ![]() martolek daawno temu rozcienczylam chyba farbe z alvaves ![]() ![]() rudy jest modny od kilku sezonow ![]() ![]() ![]() melina ja sie zbralam pod koniec kwietnia za mgr ( do czerwca mialam oddac ![]() ![]() fuksja moim zdaniem juz masz swietny kolor ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dorad¼cie mi proszê!!!! mam w³osy w kolorze ciemnego blondu ale chcia³am go zmieniæ na rudy ale siê trochê obawiam, bo nie chcê ¿eby mi wyszed³ jaki¶ czerwonawy. kupi³am sobie farbê garniera color naturals czerwieñ miedziana 6.46 powiedzcie mi czy zaryzykowaæ, czy mo¿e wybraæ inny kolor? czy lepiej mo¿e wybraæ Garnier 100% Color 743 - z³ocisty miedziany blond?
a mo¿e jaki¶ inny? dorad¼cie! najbardziej lubiê farby garniera bo ich jestem w miarê pewna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 242
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 37 011
|
Cytat:
Skoro my¶lisz o rudym zapewne takim marchewkowym to radzi³abym Ci jednaj wybraæ Garnier z³ocisty miedziany blond. Ja farbujê w³osy Garnier czerwieñ miedziana, s± do¶æ ciemne i wpadaj± w czerwieñ. Jaki¶ miesi±c temu wrzuca³am tu zdjêcie w ¶wietle dziennym zaraz po ufarbowaniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 7.43 blond miedziano z³ocisty
![]() |
#4586 |
Wtajemniczenie
|
kathy trzeba dodac, ze ciemny blond na palecie farb wypada znacznie ciemniej niz tzw. "ciemny blond" w obiegowej opinii
![]() ![]() dzasminka mango kladzie sie na mokre wlosy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | ||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 280
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 242
|
dzasminka mango kladzie sie na mokre wlosy
![]() tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 6 498
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.