|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4891 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.
Julianko witaj
![]() Jestem zdziwiona, ¿e Tobie wysz³a czerwieñ ![]() Ja niestety nie zrobi³am zdjêcia zaraz po farbie, a teraz to mine³y ju¿ prawie 3 tyg i kolor jest sprany (efekt dzisiejszy w zal±czniku) W zasadzie to ja mam refleksy a nie pasemka. O taki efekt w³a¶nie mi chodzi³o. Koñce te¿ dosta³y po doopie, wiêc pewnie jednak je zetnê. Zastanawiam siê tylko jak bardzo mnie poniesie ![]()
#4892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4893 |
Rozeznanie
|
Dziêkujê Kathy
![]()
#4894 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Agusiaki pomimo moich z³owieszczy wizji efekt naprawdê bardzo ³adny! Subtelnie i naturalnie
![]() Julianna jestem, jestem, tylko dzia³am jako cichociemna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Btw, dorwa³am siê do Alterry, ale narazie bez rewelacji. Jako, ¿e przy takim sk³adzie nie spodziewam siê fajerwerków dora¼nie po zastosowaniu, to zu¿yjê wszystko (mam maskê i od¿ywkê Granat i Aloes) i zobaczymy. Póki co w³osy wygl±daj± tak, jak po samym szamponie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ojej, Melina zdradzasz nas z szatynkami?? ![]() Nie opuszczaj nas i fotkê do albumu wstaw. Jak ciemny br±z sobie zafundowa³a¶? Rudy ma to do siebie, ¿e siê ci±gle do niego wraca ![]()
![]() |
#4896 | |
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
Wiadomo¶ci: 13 317
|
Cytat:
![]() Ja w przysz³ym tygodniu wreszcie bêdê farbowa³a w³osy, ostatnio testowa³am szamponetkê Joanny p³omienny rudy i ca³kiem fajny efekt, ale krótkotrwa³y niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
![]() Ja ju¿ po farbowaniu, nie jestem do koñca pewna co to za kolor wyszed³, bo w ka¿dym ¶wietle inaczej wygl±da ![]() Aczkolwiek móg³by byæ ja¶niejszy ![]() Agusiaki miesza³am tak jak radzi³a¶, wiêksz± czê¶æ mixton, mniejsz± tycjan i do tego jeszcze miedziany blond. Dziêkujê jeszcze raz ![]() A jednak! ![]()
![]() |
#4898 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 760
|
Cytat:
![]() wrzucam zdjêcie z lamp± i bez moich kude³ków trochê czasu po farbownaiu revlonem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 308
|
Witam. Jakie¶ 2 tygodnie temu pisa³am w sprawie nieudanego farbowania.Mia³am napisaæ jak siê kolor spierze. W³a¶nie siê spra³ mi kolor. We wcze¶niejszych postach zamieszcza³am kolory jakie mnie interesuj±. Jak je osi±gn±æ? Oprócz tych co zamieszcza³am wcze¶niej interesuje mnie co¶ takiego. Jeszcze nie jestem zdecydowana jaki kolor wiec chcia³abym wiedzieæ jak osi±gn±æ te wszystkie kolory?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Rozeznanie
|
Dziêkujê za pochwa³y
![]() fuksja - ja nie wiem gdzie Wy kupujecie te saszetki joanny, bo u mnie rudego joanny jeszcze na oczy nie widzia³am nigdy ;/ martolek - daj no fotkê do oceny ![]() milk - kolorek masz piêkny ![]()
Rudy to nie kolor w³osów, rudy to charrrrakter ![]() Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ Edytowane przez agusiaki Czas edycji: 2011-05-18 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
kathy dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() a teraz historia mrocznej wisni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolor wyszedl lekko czerwony i blizej 7 poziomu, ale i tak sie ciesze, ze to nie wisnia ![]() ![]() agusiaki ![]() ![]() ![]() ![]() melina jak moglas tak slicznie wygladalas w rudosci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() milk piekne wlosy, jaki numer revlonu uzylas?? siskath teraz to mi sie dopiero przyda ta terapia na forum, bo jestem uzalezniona jak wpadam w sidla farbowania .... ![]() dzisiaj w hurtowni widzialam sliczny kolor z goldwella 8or ![]() ![]() ![]() wybaczcie dluuugi post ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Agusiaki, Julianna Mo¿e byæ i tak, ¿e wrócê, never say never to jedna z moich dewiz
![]() ![]() ![]() Zrobi³am Vitality's 6/00. Najpierw mia³am plan zrobiæ na wodzie 3% ale potem sobie uzmys³owi³am, ¿e mam jednak sporo rozja¶nione w³osy i ¿e mo¿e mi to wyj¶æ za ciemno, wiêc zrobi³am na 4,5%. Kolor wyszed³ ³adny, z refleksami, bardzo podobny do mojego naturalnego. Bêdzie siê oczywi¶cie wyp³ukiwa³ i teraz planujê "br±zowe zakupy" z Vitality's, bardzo podoba mi siê 6/1 ale muszê siê poradziæ fryzjerki czy baza jest na tyle naturalna, ¿e nie bêdzie zieleninki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Julianna, kiedy¶ która¶ dziewczyna pyta³a dok³adnie o ten kolor, bo twierdzi³a, ¿e ju¿ nigdzie nie mo¿e go dostaæ, mo¿e jeszcze tu zajrzy. Fryzjerka mi go poleca³a i podoba mi siê, ale jeszcze siê na niego nie zdecydowa³am, bo jak ju¿ co¶ mi podpasuje (do tej pory Majirel) to robiê zapasy jak wiewiórka orzechów na zimê ;p
Melina, a mówi³a¶, ¿e chyba wrócisz do ciemnych. Nawet nasze zachwyty nad Twoimi rudo¶ciami i bosko pasuj±c± do nich piêkn± mleczn± cer± nie pomog³y Ciê powstrzymaæ ![]() Kathy, pamiêtam, ¿e od razu mi napisa³a¶, co my¶lisz o tej masce WAX-u do farbowanych, ale na razie szampon dalej stoi na mojej pó³ce i spisuje siê nie¼le. Sza³ to to nie jest, ale kolor dobrze siê trzyma. A teraz przy moim dwukrotnym dziennym myciu w³osów to jednak istotne. Kurcze, no nie wiem, co bym musia³a zrobiæ, ¿eby nie myæ codziennie w³osów. Nawet jak mia³am d³ugie to musia³am to robiæ, choæ wszyscy wokó³ przekonywali mnie, ¿ebym próbowa³a je przetrzymaæ przez dwa dni i po jakim¶ czasie siê przyzwyczaj±. Nigdy mi siê to nie uda³o i chyba uzna³am w koñcu, ¿e taka uroda tych moich w³osi±t. Agusiaki, jak te¿ jestem antypasemkowa, ale Twoje prezentuj± siê ¶licznie. Pewnie zrazi³y mnie polskie g³owy ze szpetnymi "domowymi" pasemkami, które potem jeszcze szpetniej odrastaj±. U Ciebie piêknie wysz³o ![]() Milk, kolor ¶wietnie siê prezentuje. W takich rudo¶ciach zdecydowanie gustujê ![]() Miszona, je¶li nie lubisz WAX-ów to ten te¿ na pewno Ci nie podpasuje, wiêc nawet nie próbuj. Od¿ywki u¿ywam rzadko, raczej wtedy, kiedy pojawia siê jaki¶ problem z rozczesaniem w³osów. Mniej wiêcej raz na tydzieñ stosujê maskê (na razie te¿ WAX-ow±). W lipcu mia³am dekoloryzacjê, codziennie suszê w³osy suszark±, a w³osy s± w dobrym stanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Wtajemniczenie
|
siskath w poznaniu tego koloru jest mnostwo
![]() ![]() ![]() na razie czekam do soboty bo jak kupie wczesniej to wiem, ze pofarbuje ![]() ![]() ![]() ja mam jeszcze stary zapas artego, lechera, alvaves, matrix, renee blanche ![]() melina inspirujesz bo ladny ten kolorek na palecie ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 768
|
Cytat:
Pragnê takiego koloru, ale bojê siê eksperymentów... gdyby¶cie zobaczy³y moje w³osy teraz po Majirel... suche, sztywne, matowe (!) a kolor wyp³uka³ siê naprawdê paskudnie... chcê daæ im chwile odpocz±æ przed nastêpn± koloryzacj±, ale jestem naprawdê za³amana... :|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Ale Nam w±tek od¿y³
![]() I same eseje do czytania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogólnie jestem zadowolona, na pewno jest o wiele lepiej ni¿ poprzednio- nie widzê czerwieni i jest ciut ja¶niej ![]() A czy która¶ z Was k³ad³a br±zow± hennê na brwi? jakiej¶ konkretnej firmy? Ja zawsze od¶wie¿a³am tak± jak± mia³am w domu tzn grafitow± lub czarn± ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: Chcia³abym mieæ rude w³osy
ja u¿y³am dzisiaj loreal feria preference mango... ¶wietna farba! rudy ¶liczny! a mialam ciemnny braz i zlapalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 760
|
Dziêkujê dziewczyny za mi³e s³owa! Ale to ja powinnam dziêkowaæ wam za rady
![]() U¿y³am revlon revlonissimo 7.40 na sp³ukan± p³omienn± iskrê joanny. Melanchton z czystym sercem poleci³abym ci szamponetkê joanny, ja j± uwielbiam w³osy s± po niej cudowne, idealnie wpasowuje siê kolorem pod revlona. |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Natomiast Alterra dzia³a jak najbardziej ale tylko tylko i wy³±cznie jako kompres - pod rêcznikiem nie krócej ni¿ 1 godzinê - wtedy zobzczysz ró¿nicê.
![]() |
#4910 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 6 498
|
Dziewczyny , mo¿e która¶ wrzuciæ paletê vitality's?
![]() ![]() ![]() edit: nieaktualne, ju¿ mam ![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-05-19 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja te¿ musia³am podci±c w³osy (wtorek) - 5 cm ,,gone,, ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4912 |
Wtajemniczenie
|
kathy wisienka wyszla mi RB
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() koncowki musze podciac ![]() ![]() co do szamponetki joanny mialam ten sam problem- czerwnien na poszczegolnych pasmach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Mój chytry plan jest taki, ¿e zaprzestanê eksperymentów, wrócê do Alcantary ze s³ab± wod± (3%). Kiedy¶ farbowa³am mocniejsz±, bo mia³am na g³owie jakie¶ pozosta³o¶ci Palette i innego dziadostwa i teraz w³osy na dole s± nieco ja¶niejsze i szybciej siê z nich wyp³ukuje kolor, wiêc najpewniej zrobiê prepigmentacjê. Pierwszy raz, ale wyedukowa³am siê wpierw na wiza¿u.
![]() A potem hulaj dusza, wracaj urodo, witajcie wielbiciele i adoratorzy....! ![]() ![]() Ech, gdzie te czasy, kiedy ludzie zaczepiali mnie na ulicy, ¿eby powiedzieæ, jakie mam piêkne w³osy...! ![]() ![]()
![]() |
#4914 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, a co dok³adnie za olejki macie na my¶li?? Poproszê o jakiego¶ linka ![]() Martolek - ja polecam hennê w kremie, np. reflectocil (IMHO najlepsza) Czy która¶ z Was u¿ywa³a mo¿e tego szamponu venity https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ja.html&next=1 ?? Jestem ciekawa jakie efekty po odcieniu dla lisiczek. Mo¿e siê skuszê?? Tylko gdzie to to mo¿na nabyæ? W ross nie widzia³am. Mo¿e w naturze albo SF?
Rudy to nie kolor w³osów, rudy to charrrrakter ![]() Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ Edytowane przez agusiaki Czas edycji: 2011-05-19 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() |
#4916 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aaaa, takie w sensie ¿e ![]() Idê szukaæ tego Twojego Osmo ![]()
![]() |
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mia³o byæ tak piêknie! ![]() ![]() Na koniec po¿alê siê jeszcze, ¿e kondycja i wygl±d moich w³osów bardzo ujemnie wp³ynê³a na moje samopoczucie i samoocenê....! ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- P.S. O Alcantarze dowiedzia³am siê oczywi¶cie z Wiza¿u ![]() W±tek o niej mo¿na przejrzeæ tutaj. Z mojego do¶wiadczenia wynika, ¿e zachwyty s± w pe³ni uprawione. ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nastêpnym razem chyba zafarbuje w³osy kolorem 8.34 z Vitalitys - bardzo kusi mnie ten kolor, strasznie by³am zadowolona stosuj±c Mijarel w³a¶nie w tym odcieniu - kolor rudy br±z bardzo twarzowy, stonowany ale ¿ywy.
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() |
#4919 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 6 498
|
Kathy, w³a¶ciwie o czym ¶wiadczy kolejno¶æ refleksów po kropce? Np czym sie ró¿ni 34 od 43? Ja próbowa³am 8.43 , bo 8.34 akurat w sklepie nie by³o, wyszed³ baardzo z³oty, w sumie ma³o miedziany.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ,,8.43 - 4 jest tu refleksem pierwszoplanowym czyli nasyceni jest najwiêksze natomiast z³oto ju¿ 2-go planowym. Za to 8.34 jest z przewag± refleksu z³otego ![]() ...fajny awatar ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- a....ten olejek Allwavesu to serum z siemieniem lnianym 75 ml (opakowanie kulka)....dla ciekawskich ta firma ma te¿ od¿ywki z pigmentem rudym takie same kulki z pompk± jak Vitalitys ..o ile pamiêtam tañsze o jakie¶ 10 z³ - czy kto¶ zna?
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-05-19 o 20:06 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.