|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#511 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 578
|
Dot.: jak najbardziej "ruda" farba do w³osów
evelyn potwierdzam jeszcze raz, ¿e kolorek bardzo ³adny.
![]() Ja te¿ mia³am ¶wi±teczne przygotowania- mêcz±ce:P ab92 bardzo ³adny kolor ![]() mystica d³ugie i rude w³oski. ¦liczne i widaæ, ¿e nie zniszczone ![]() *** P³omiennego feniksa na pewno kiedy¶ wypróbujê. Muszê byæ gotowa:P.
#512 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 48
|
Joanna - Plomienna iskra (czy jako¶ tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 318
|
mniam, wszystkie d³ugie rude w³osy s± prze¶liczne
![]()
![]() |
#514 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 202
|
kurcze dziewczyny wszystkie macie ¶wietne te rude w³oski
![]() ![]() ja wam powiem ¿e mi mango te¿ wysz³o dosyæ nie równo ale siê tym zabardzo nie przeje³am bo u mnie wygl±da tak jak bym mia³a pasemka z dwuch odcieni rudo¶ci wszyscy mowi± ¿e fajnie to wygl±da ![]() ![]()
#515 |
Rozeznanie
|
Uf^
![]()
#516 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 201
|
Hej dziewczyny.. mam pytanie co do p³omiennej iskry z Joanny jak wychodzi i czy d³ugo siê trzyma, no i oczywiscie czy nie niszczy w³osów?
Zaznaczam ¿e mam w³osy koloru ¶rednio-jasnego br±zu a koñce w s³oñcu wpadaj± w rudy..my¶licie ¿e wyjdzie mi ta p³omienna iskra czy polecacie jak±¶ inn± farbê?? |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 150
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zadomowienie
|
Isile ja juz zakupilam bursztyn z castinga, bede farbowac w sobote, o tym ze czerwone wycodza to nic nie wiem ale podobno zamiast rudego wychodzi braz.. tego sie boje bo juz raz po casting pure paprika wyszedl mi braz, ja chce rudy!! niewiem co zrobie czy zafarbowac samym bbursztynem kupilam 2 opakowania czy wymieszac bursztyn z jakims jasniejszym kolorem a wlosy mam takze jasny braz.
#519 |
Rozeznanie
|
gingerbabe
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- ¶wietny ten w±tek ze zdjêciami, która poda³a¶. ![]() narla ma cudne odcienie rudo¶ci. Tyle, ¿e ona miesza jakie¶ farby o których nie mam pojêcia:/
#520 |
Raczkowanie
|
oo ten w±tek rzeczywi¶cie super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Wiem, ¿e moje pytanie mo¿e byæ trochê nie na temat w tym w±tku, ale mo¿e wiecie czy zafarbowanie w³osków jasnym br±zem pokryje czerwieñ? Chcê szybko zej¶æ z rudego niestety.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#522 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Mi szkoda kasy na mango i chce nied³ugo spróbowaæ p³omienna iskrê. Czyta³am, ¿e ona pokrywa tylko w³osy blond i boje sie czy mi dobrze odrosty pokryje. Ja mam ciemny blond w³oski naturalne i nie wiem czy i jak mi pokryje odrost. Ciê¿ko jest mi siê wypowiedzieæ bo nie u¿ywa³am ¿adnej z tych farb. ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364796&page=4
w po¶cie 116 Blameworthy napisa³a ¿e k³ad³a na ciemny bursztyn i wyszed³ jej cudowny kolor, wiêc chyba i ja zaryzykujê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mo¿e i ja siê w weekend ufarbuje ![]() Nie wiem ju¿ sama |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 726
|
kupilam plomienna iskre joanny, zamierzam uzyc rozjasniacza i na to iskre, zobaczymy co wyjdzie
![]() mam wlosy ciemny rudy-jasny braz , po mango loreala, ktore wyszlo b ciemno
#526 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczêta, jako¶ zapomnia³am o tym w±tku.
Mia³am wstawiæ zdjêcie, ale niestety matryca w aparacie mi posz³a i mam problem ![]() Jedyne co mogê POWIEDZIEÆ, to to, ¿e jesienny li¶æ joanny jest naprawdê fajny! Praktycznie w ogóle siê nie wyp³ukuje, mam ju¿ ze 2 tygodnie i nie nast±pi³a ¿adna zmiana w odcieniu, a w³osy ci±gle s± b³yszcz±ce. Z tej okazji zamówi³am sobie 9 pude³eczek ![]() Jak tylko uda mi siê zdobyæ aparat - wiadomo, telefonem nie zrobiê bo nic z tego nie wyjdzie ![]()
#527 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 726
|
jak Ci wyszedl ten jesienny lisc, na czerwono czy na marchewkowo?
#528 |
Rozeznanie
|
Ani na czerwono, ani na marchewkowo. Tak miedziano. Bardzo jak Mango Loreala.
#529 |
Raczkowanie
|
Kupi³am wczoraj jesienny li¶æ zaraz kawa mi siê zaparzy i nak³adam farbê
![]() Nie lubiê zmieniaæ farb do w³osów ale je¶li z tej bêdê zadowolona to zacznê j± stosowaæ |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 326
|
p³omienna iskra ma sama w sobie oxydant 9procent a wiêc mocniejszy, mi rozja¶ni³a w³osy z ciemnego rudobr±zu do jasnego rudobr±zu. Teraz kupi³am chantal jasny tycjan i rozja¶niacz 9 procent, mam nadziejê, ¿e w koñcu bêdê ruda.
#531 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na³o¿y³am farbê szczypie jak ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Nie wiem czy to komu¶ pomo¿e, ale ja juz wychodzi³am z ró¿nych kolorów na rudy i teraz te¿ jestem w trakcie (robi³am Loreal Mango i jest ciemno rudy). Dla mnie najlepszym wyj¶ciem by³a farba z salonów Lovely Look. U¿ywaja naprawde dobrych farb i pani zesz³a mi z br±zu na piêkny ognisty rudy kolor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
![]()
Kolor za ciemny w zasadzie za czerwony- oby po kilku myciach zja¶nia³ do marchewy.
Na³o¿y³am farbê na bardzo sprany rudy, ale trzyma³am 60 min bo mi siê pralka w trakcie popsu³a. Bêben zacz±³ waliæ jak opêtany-masakra. Zdjêcia trochê kiepskie, bo ¶wiat³o tragiczne, ciemno na dworzu, pada deszcz, plucha taka. Jak wyjdê na zakupy to zrobiê foto w lepszym ¶wietle. My¶lê, ¿e gdybym trzyma³a farbê 40 min kolor by wyszed³ fajniejszy. ¦rednio jestem zadowolona a do tego muszê zadzwoniæ po serwis do pralki. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#534 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 318
|
a jaka to farba?
![]() i czemu Loreal Mango jest taka droga? ![]() ![]() PS. Casting na ciemne w³osy to farbowanie na br±z z rud± po¶wiat±, nie na rudy. Mi przy w³osach w miarê jasnych wysz³o co¶ br±zowawego, tylko w jasnym s³oñcu rudawego. Nie polecam, to obok prawdziwych rudo¶ci nigdy nie sta³o...
![]() Edytowane przez Mystica23 Czas edycji: 2010-04-10 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
Jak zmywa³am farbê to wypad³o mi sporo w³osów.
Oczywi¶cie po umyciu na³o¿y³am du¿o odzywki bo nie mog³am nawet palcami ich przeczesaæ. Po wysuszeniu nie zauwa¿y³am, ¿eby by³y popalone czy zniszczone. £adnie b³yszcz± ![]() G³owa mnie swêdzia³a strasznie po na³o¿eniu farby która swoj± drog± ¶mierdzia³a niesamowicie. By³am na chwilê na dworzu i nawet nie taki z³y jest ten kolor (ja¶niejszy i bardziej pomarañczowy ni¿ na zdjêciach które wrzuci³am). Zobaczê jak bêdzie siê wyp³ukiwaæ mo¿e za miesi±c znów na³o¿ê-tylko, ¿e nie na tak d³ugo. Plusem jest to, ¿e na moj± d³ugo¶æ w³osów wystarczy 1 opakowanie (cena 5.76 ![]() Mystica ja nie miesza³am nigdy farb do w³osów. Mango jest drogie bo ogólnie Loreal ma drogie produkty. Ciê¿ko uzyskaæ efekt pomarañczy z kupnych farb. Mi zawsze tu¿ po farbowaniu kolor wpada w czerwieñ po 4-5 myciach jest ju¿ marchewkowy. Ja pomarañcze mia³am jak rozja¶ni³am w³osy i na³o¿y³am Garnier 100% color 743. Ale za drugim razem kolor wyszed³ ciemniejszy z domieszk± czerwieni. Wszystko zale¿y od naturalnych w³osów. Jasnym blondynkom wyjdzie marchewa, ciemnym blondynkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
W takim razie ja muszê kupiæ ze 3 opakowania.. bo mam ze 2 razy d³u¿sze w³osy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Lubie d³ugie w³osy-zazdroszczê Tobie twoich ![]() Ta farba ma faja konsystencjê bo nak³ada siê j± na zwil¿one w³osy jak szampon delikatnie j± trzeba wmasowaæ we w³osy dlatego 1 opakowanie mi starczy³o. Ja na³o¿y³am 1.5 bo sama jestem w domu i nie mia³ kto mi sprawdziæ czy dobrze j± rozprowadzi³am wiêc, z³u¿y³am jeszcze po³owê z drugiego opakowania w celu "nawalenia" farby na maxa na ca³± g³owê. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 356
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
gingerbabe a my¶lisz ¿e na jasnym br±zie w s³oñcu nawet rudawym wyjdzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.