|
|
#601 | |
|
BAN stały
|
Dot.: olejek rycynowy
Cytat:
nigdy tyle rzęs mi nie wypadło co w ciągu tych kilku tygodni, myślicie że to od olejku????? może też coś takiego zaobserwowałyście na początku?? błagam o wsparcie, mam nadzieję, że to normalne i ustanie w końcu
|
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#603 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam Was dziewczyny, napiszcie mi tu szybciutko, jak to jest,olejku mam dolewac do szamponu czy odzywki,i ile ? skoro wam tak szybko rosną włoski to moze i mi zaczną szybciej odrastac te nowe
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj zakupiłam olejek - małą buteleczkę i narazie mam zamiar stosować go tylko na moje suche końcówki
wiecie co zrobiłam?? wlałam ten olejek do pustego opakowania po serum na końcówki Avonu... tylko się nie śmiejcie bałam się że będę sobie za dużo lała na rękę, a teraz mam praktyczny "dozownik" hi hi - polecam
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2006-08-17 o 14:51 |
|
|
|
#605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tak wykombinowalam z buteleczką po mgielce radical,przelałam Lotion Seboradin,grunt to sobie dogadzac.
|
|
|
#606 |
|
BAN stały
|
no a ja właśnie porzuciłam kurację olejkiem na rzęsy, po tym jak jednego dnia wypadło mi 10 (??!!??!!??) sztuk
mam ino nadzieję, że odrosną...
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps chyba brwi mi trochę ściemniały ![]() a jak wspomninała wcześniej to nakładam go tylko na końcówki i muszę Wam powiedzieć, że wczoraj prostowałam je i tek ślicznie i szybko się wyprostowały że szok!!! chyba na dłuuuugi czas się z nim nie rozstanę
|
|
|
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
Oszołomiona Waszymi zachwytami poleciałam wczoraj do apteki po olejek.
Nałożyłm go wczoraj wieczorem na włoski i poszłam spać. Dzisiaj umyłam głowę (trochę ciężko go zmyć) i .... ...i jestem zachwycona!!! Moje włosy wyglądają na bardzo nawilżone, gładkie... Właśnie pozbyłam się siana na głowie. Włoski się nie puszą, są miękkie, gładkie i ślicznie się świecą nawet po wysuszeniu ich suszarką!!! Najbardziej podoba mi się to, że końcówki wyglądają bosko!!! Ja też długo się z nim nie rozstanę!!!! |
|
|
|
#609 |
|
BAN stały
|
ja olejek nakładałam tylko na rzęsy, starą szczoteczką po tuszu, nie wiem dlaczego tak się sypią
szkoda, że będę musiała zaprzestać tej kuracji, bo rzeczywiście pociemniały trochę (nie mam już jaśniejszych końcówek )ponieważ zostałam z butlą olejku, to wysmarowałam nim włosy i... rzeczywiście fajniusie chyba będę stale dodawać do szamponu i odżywki, zobaczymy tylko jak z przetłuszczaniem będzie |
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Hmm to mój pierwszy post bo właściwie to olejek rycynowy ściągnął mnie na to forum. Zachęcona waszymi postami, sama rozpoczęłam kurację rycynką ] Jestem po 3 dniu stosowania go na brwi i rzeski, puki co wszystko jest ok Niema jakichś cudownych rezultatów ale odnoszę wrażenie jakby były troszke ciemniejsze. ![]() Pozdrawiam cieplutko i życże owocnej kuracji olejkiem !
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
3mamy kciuki
|
|
|
|
#613 |
|
Rozeznanie
|
Ja uzywam olejku rycynowego na rzesy i brwi i musze przyznac ze jest, jak juz wiele osob pisalo naprawde dobry. Od dzisaij zaczne nakladac go na wlosy jako odzywka, bo nawet nie wiedzialam, ze mozna.
|
|
|
|
#614 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, a czy któraś z Was nakładała ten olejek na suche włosy bezpośrednio przed ich prostowaniem ??
|
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#616 |
|
Rozeznanie
|
Nie?
A ja myślałam, że mi ładnie nabłyszczy włosy i nie pozwoli na wysuszenie...
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecej tego nie zrobie a spłukiwałam włosy długo i obficie wiec raczej robiłam to dobrze. Jak dla mnie olejek to tylko do spłukiwania![]()
|
|
|
|
|
#618 |
|
Rozeznanie
|
ewelinka92 taki temat i napisala, ze podobno majac wlosy ciemny blond i nakladajac na godzine olejek wlosy staly sie rude. Mialyscie taki przypadek..?
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słyszałam ze włosy po olejku(długotrwałym stosowaniu) ciemnieją ale zeby rude
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zadałam takie pytanie, bo pomyślałam, że olejek rycynowy może z powodzeniem zastąpić jedwab Farouk przed prostowaniem
|
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bo jedwab wchłania sie we włosy a olejek nie |
|
|
|
|
#622 |
|
Rozeznanie
|
Achaaaa....
Dzięki Kadunia Jak mi coś odbije i spróbuję, to dam Ci znać
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze nie bedzie tak źle z tym olejkiem![]() |
|
|
|
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
No więc po całonocnej kuracji z olejku na suche włoski zmyłam go dzisiaj z wielką ulga, bo gdy zobaczyłam swoje włosy rano w lustrze... Straszny widok
Ale dokładnie je umyłam nałozyłam odzyweczke i czekałam tak aż wyschną... A teraz przepięknie lśnią i wydają się być takie mięciutkie Podoba mi sie ten efekt jednak hmm miałam dziś wrażenie że wypadło ich trochę więcej niż zwykle... Przeraziłam się troszke, bo oczekuje zupełnie odwrotnego efektu no ale niema się co zniechęcać po pierwszym razie. Następnym razem zafunduje sobie maske z żółtkiem i olejkiem, bo jestem strasznie ciekawa działania zółtka. Tyle się tutaj naczytałam o nim No więc będę stale informowała o działaniu tego cudownego olejku na moich włosiskach Buziaki ! |
|
|
|
#625 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a nawet specjalna jednak pobawię się jeszcze trochę z tą miksturą, bo efekt na włosach jest super może jednak rzęsy się opanują i przestaną wypadać
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wszystko wróciło szybko do normy i włosów wypada znacznie mniej ![]() po prostu olejek powoduje szybsze wypadanie słabych wlosów nie ma sie czego obawiać.
|
|
#627 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
A stosujecie nafte kosmetyczna plus olejek plus zoltko plus cytryna??
jakie to daje efekty na dluzsza mete? I ile trzymacie to swinstwo na glowie?
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie sie wydaje ze te wypadające rzęsy nie były od olejku![]() |
|
|
|
|
#630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uffff... podniosłaś mnie troche na duchu ! Bo dzis znów zauważyłam na poduszcze 4 włosy kiedy sie obudziłam, a przez noc nigdy nie wypadały Ale w sumie to logiczne ze pozbywam się starych włosków na rzecz tych nowych
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

wiecej tego nie zrobie a spłukiwałam włosy długo i obficie wiec raczej robiłam to dobrze. Jak dla mnie olejek to tylko do spłukiwania
Jak mi coś odbije i spróbuję, to dam Ci znać
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)