![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: olejek rycynowy
Cytat:
![]() Poza tym rumianek delikatnie rozjasnia wlosy jasne. z ciemnymi ci sie nie uda. Gdyby tak bylo, to na masową skalę produkowany by rozjaśniacze z tego ziółka. A niestety :P A jak wieszosc zauwazyla rycyna przyciemnia KAZDE wlosy tylko nie moje kolorowe :P Blond tez mam na glowce i jakos nie widze róznicy w kolorze. Ani rude nie sciemnialy ![]() ![]()
![]() |
#662 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#663 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
mi tez sam sie wchłania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
BAN stały
|
no ale jak już ustaliłyśmy w tym wątku, mój przypadek jest specjalny
![]() żeby było śmiesznie to rzęsy olejek jak najbardziej przyciemnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
Kadunia
no właśnie wydawało mi się że dałam za mało ![]() ![]()
#670 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() specjalnie dla Ciebie jutro rano pogrzebie w oku co by sprawdzić jak to jest z tym wchłanianiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
A zwróćcie uwagę na to, że włosy są bardziej lśniące a ich struktura jest bardziej gładka. Widzicie tę róznicę?
Ja juz po pierwszym zastosowaniu olejku mialam wrazenie "mokrych wlosów". Kolor się ożywił i nabrał głębi. Tak jak tym paniom z reklam farb i szamponów ![]() Ponizej zdjecie moich włosów, ale 2 dni po umyciu (mam jakies wyjątkowe szczescie, ze nie musze codziennie tego robic ![]() Załącznik 563723 Załącznik 563724 3.JPG
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2006-10-03 o 19:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
zainspirowana tym watkiem kupialm olej rycynowy, uzywam go od tygodnia, dodaje do szamponu a raz w tyg bede nakladac na wosy samego.
narazie ok, ale to zaszybko na rezultaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może ja mam inne oczy ![]()
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
Hmmm, no ja również nakładam go dość sporo na rzęsy 2. Wyraxnie widać małe tłuste kropelki, ale przez noc doskonale się wchłania i nie widać go zupełnie, nie czuć tez żeby rzęski zrobiły się jakieś tluste
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
właśnie jestem po pierwszym malutkim zabiegu rycynowym
![]() dodałam troszkę do szamponu i do odżywki i muszę przyznać, że widzę różnicę, mianowicie włosy są bardziej miękkie i gładkie, a właśnie o to najbardziej mi chodziło ![]() myślałam, że po wysuszeniu będą tłuste, ale nie są, więc i tu plus. następnym razem idę krok dalej i strzelę sobie maseczkę z olejkiem i jajami XD pozdrawiam ![]()
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Kupilam wczoraj olejek, mala buteleczka, tak na sprobowanie. Niestety, nie mialam czasu go uzyc, a musialam umyc glowe, bo spieszylam sie do pracy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Uzylam olejku i niestety nic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
za pierwszym razem zazwyczaj nie ma cudów
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
no tez przyznaje ze po jednym uzyciu (zwłaszcza ze wymieszalam z odrobiną odzywki i trzymalam raptem niecale trzy godziny) tez nie mialam jakichs suuuper efektów... ale wlosy byly troche ladniejsze
teraz nakladam jak mam czas (czyli raz na tydzień) na 1-2 godziny przed myciem i teraz własnie siedze tez z tym olejkiem ![]() myslalam o nakladaniu na noc, ale ze względu na wypadanie moich kłaków staram sie ich nie suszyc suszarką, a rano nie mam czasu czekać az same wyschną (trzeba by było specjalnie wczesniej wstac...a ze mnie leń ![]() a rzesy to są poprostu cudne po tej kuracji olejkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#683 |
Przyczajenie
|
olejek rycynowy jest jednym z najlepszych rzeczy jakie miałam: na włosy, brwi, rzęsy i paznokcie. wzmacnia, nawilża, nie mam rozdwojonych włosów i rozdwajających się paznokci. A to wszystko za ok. 3 zł. i troche cierpliwości!!!!!!!!!!!!! !
#684 |
Raczkowanie
|
Ja używam olejku rycynowego do brwi i rzęs. Nie zauważyłam ekstremalnej różnicy ale stan moich rzadkich, jasnych brwi poprawił się. a co do włosów także słyszałam o jego dobrym działaniu szczególnie dla włosów zniszczonych np. prostownicą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A mmoze cos zle robie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
ja uzywam ok 2 tygodni, codziennie dodaje krople szamponu i myje wlosy. co ktorys dzien wcieram w sam olejek we wlosy i zostawiaj na 2 godzinki.
mialam problem, poniewaz moje wlosy prawie wogolenie rosly (!!!) a teraz zauwazylam jakby sie troche ruszyly, byc moze to tylko sugestia, ale karmie sie ta mysla ![]() po uzyciu oleju mam bardzo miekkie wlosy. to chyba zalezy od wlosow, bo moja kolezanka uzywa tak smao jak ja i ma sianowate, okropnie suche, wiec moze nie do wszystkich wlosow jest dobry ? |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Ja narazie zrezygnowalam z olejku, kupilam sobie maske do wlosow. Uzywalam juz jej kilka razy i jest tak samo jak po olejku - identyczny efekt puszenia sie wlosow. Wiec pewnie trzeba jeszcze poczekac, a ja bym tak chciala miec wszystko od razu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Przyczajenie
|
Moje włosy po olejku są zdrowsze, ale strasnzie wypadają...i chyba będę musiała go odłożyć
![]()
#689 |
Rozeznanie
|
Używałam olejku jakiś czas i włosy szybciej rosły ale... zaczęły wypadać, były nie do rozczesania bez wyrwanyc wlosow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.