![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Konto usunięte
|
na pewno tak jest ale co mi po takich włosach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś postanowiłam że trzeba zacząć dbać o włoski na nowo może zacznę stosować pokrzywę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
ja tez sie wypowiem chodz jestem na tym watku pierwszy raz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
Ja dziś kupiłam herbatę z pokrzywy.
Blee, strasznie mi nie smakuje, bo ja w ogóle nie przepadam za ziółkami ale skoro warto to jakos moze wytrwam ![]() I kupiłam tez Szampon Wzmacniający z Joanny z wyciągiem ze skrzypu i rozmarynem ![]() ![]() Może przez miech to + Radical to urosną mi troche wiecej niz tak jak zawsze ![]()
#697 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() mam tylko problem, a mianowicie nie wiem jak to napisac ale po bokach czola mam takie krotkie wloski ktore sa jasniejsze od innych tak jakbym miala zakola w ktorych sa takie wloski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Raczkowanie
|
ja zapuszczam wlosy od 3 lat stoja w tym samym miejscu koszmar totalny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ten seboradin to jest szampon, ampułki, odzywka czy co? ![]()
![]() |
#700 |
Raczkowanie
|
wiesz co kasiu ja stosowalam tylko lotion
![]() http://www.tanie-leczenie.pl/images/7091A.jpg on jest do przetłuszczających sie wlosow mi sie nie przetluszczaja ale ten z zen-szeniem nie wplywa na porost wlosow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
Ale jesli ten lotion z zen-szeniem nie przyspiesza porostu to jest jeszcze jakis inny tak?
Bo jesli polecasz to moze rzeczywiscie kupie bo cena nie jest wysoka ![]() Tylko narazie kupiłam ampułki Radical. Jak skonczę kurację to mozliwe ze kupie seboradin, bo widze, ze jest o nim sporo pozytywnych opinii ![]()
Rób to co robisz brat, świat jest dziki, nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim. Edytowane przez kasia2277 Czas edycji: 2011-01-09 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
Ten żółty z zen-szeniem nie przyspiesza porostu wlosow niby jest do regeneracji wlosow ja go mialam tylko raz nic nie pomogl ale nie smierdzial oto on: http://images.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/p/zdrow...zone-200ml.jpg jego nie polecam
![]() ![]() kolejnym z serii seboradinu jest niebieski oto on: http://images.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/p/zdrow...wy-200-ml-.jpg ja go nie stosuje nie mam lupiezu takze nie wplywa na porost wlosow jest przeciwzapalny i przeciwlupiezowy ![]() zas 3 z nich czyli Lotion Seboradin Niger- z czarną rzodwią do przetłuszczających sie wlosow jest super na prost wlosow ![]() wplywa na porost wlosow musisz kupic z dozownikiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do radicala ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Raczkowanie
|
O Radicalu wlasnie czytalam, opinie byly podzielone, ale postanowilam spróbowac
![]() ![]() A jeszcze jedno. Czy on przyspiesza porost wlosow po dluzszym czasie czy juz po kilku myciach. A i czy naprawdę pojawiają się nowe włoski? ![]() ![]()
#704 |
Raczkowanie
|
Szampon stosowała moja siostra strasznie smierdzial mi sklejal wlosy ..;/ ale dzieki niemu przestaly jej wlosy wypadac.
balsamu nie stosowalam wiec sie nie wypowiem ![]() a co do plynu - o ktorym tak wspominam i zachwalam wiec tak : przed polozeniem sie spac psikasz sobie skore glowy ale tez w umiarkowanych ilosciach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie za odp.
![]() Myslę, że na moją skorę nie powinien zle dzialac. Uzywalam bardzo duzo roznych odzywek ziołowych i innych, uzywam roznych szamponów i nie trzymam sie caly czas jednego, bo mi się nudzą i wyprobowuję caly czas jakies nowe i nigdy nie mialam problemu ze skórą głowy. W sumie nie mam ani przetłuszczających się włosów, ani nie wypadają mi tak bardzo tylko czasem jak mocno pociągnę szczotką lub przy myciu. Najgorsze jest to, że wolno mi rosną i chcialabym to przyspieszyc ![]() ![]() Raczej za jakies 2 tygodnie jak skonczę kurację z Radicalem kupie ten lotion i wyprobuje. Mam nadzieje ze przy nastepnym pomiarze wlosow bedzie gdzies ze 2 cm wiecej ![]() ![]() Dzięki za wszystkie info ![]()
#706 |
Zakorzenienie
|
Szukałam wlaśnie tego seboradinu ale nigdzie nie moge go znalezc ;/
![]() |
#707 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
do seboradinu lepiej sie przyzwyczaic ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Jeśli chcesz dowiedziec sie czegos wiecej na temat seboradinu mozesz zagladnac na przyklad tu :https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=45571 mysle ze znajdziesz wypowiedzi dziewczyn ktore stosowaly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
nie , chodzilo mi o apteki
![]() Heheh moze jeszcze gdzies poszukam ![]()
![]() |
#709 |
Przyczajenie
|
na miesiąc?;/ masakra! to ile Ty tego nakładasz? przecież po połączeniu z wodą wystarczy odrobina i się świetnie rozprowadza!
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- spróbuj w doz'ie albo super-pharmie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Rozeznanie
|
nigdy radicalu.. wlosy sa nie dorozczesania..i mam po nim lupiez. Zreszta tak czy siak nie zrobil na moim wlosach nic z czego bym sie ucieszyla. Uwazam ze kupowanie i tracenie pieniedzy na jakies specyfiki to bezsensu bo wlosy nie przyspiesza swojego rosniecia.. Kazdy ma swoje tępo... i w glownej mierze zalezy to od tego co jemy.. Najlepiej o tym nie myslec za czesto.. bo mozna zeswirowac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- dziewczyny sprubowala ktoras z was mieszanki kawowej ? ![]() pijecie drozdze ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- a co do seboradinu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
Dolce vita
|
Muszę jeszcze wypróbować ten Seboradin. DZiś odbiorę po pracy moje zamówienie (m.in. nafta, olej rycynowy,Vitapil, szampon Farmony i ampułki Radical).
Miałam jakis czas temu straszne problemy z wypadaniem włosów. Używałam przez półtora miesiąca szamponu Dermeny, suplementów i odżywki z Bingo. I miałam mnóstwo małych włosków. |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Raczkowanie
|
Jak bede widziala jakies efekty to napisze ![]()
#716 |
Konto usunięte
|
mi też odżywki starczają na krótko.
walę ile wlezie. wiem że to zbędne ale... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie czy sciac wlosy mam przed stanik zastanawiam sie nad tym bo mam suche i kursza mi sie jak myslicie? podciac i zapuscic juz normalne czy dalej to drazyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Raczej podciąć moim zdaniem lepiej zapuszczać zdrowe włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Raczkowanie
|
w grudniu podcielam 5 cm ok. i nie kruszyly sie przez 3 tyg. i znowu zaczynaja jak myslicie mam podcinac sporadycznie co miesiac po 1-2cm czy moze odrazu ciachnac z 9cm... boje sie ze jak ciachne te 9 to dalej mi sie bd kruszyc tyle ze bd krotsze hmmm ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.