![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: olejek rycynowy
A więc: +wlosy wydaja sie mocniejsze, mimo ze to dopiero 1 uzycie +sa mieciutkieale na koncach nadal twarde(ich to chyba nic nie wyleczy) +nie czuc zapachu tej "maseczki" +wlosy mniej sie pusza i sa takie jakby podatniejsze mna styling minusy: -ohydny zapach maseczki, poprostu mialam ochote... -wlosy nie sa blyszczace i sa matowe(nie wiem czy to nie zasluga mojego "genialnego olejku do prostowania" -wlosy przy myciu i plukaniu byly twarde i niezbyt mile w dotyku ale to chyba zasluga samego zoltka Wiec polecam nakladac chyba tylko SAM olejek na wlosy bo zoltko dodaje... nieco...dziwnych efektow ale napewno bede robila sobie taka "kuracje" raz w tygodniu tylko ze juz bez jajka..
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
tak, tak maseczka z żółtka jest okropna w użyciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Iwona16-1988, ja zrozumiałam, że to od wcierania w końcówki włosy zaczęły szybko rosnąć i stąd moje zdziwienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Przyczajenie
|
Powie mi ktoś czy witamina E w kapsułkach, wcierana we włosy przyśpiesza ich wzrost??
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Konto usunięte
|
Wzięłam dzisiaj opakowanie po tuszu, bardzo dokładnie domyłam i wleję tam olejek rycynowy i będę mieć tanią i skuteczną odżywkę do rzęs
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
dula32 jak ja wcierałam w końcówki to włosy szybciej rosły jedynie,jeśli zaś będziesz wcierała w skórę głowy to możliwe,że pojawią Ci się nowe włoski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Zauważyłam szybsze rośnięcie włosów po jakimś 4-5 zastosowaniu,a stosowałam 2 razy w tygodniu. A oprócz szybszego rośnięcia to włosy przestały mi wypadać,co było prawdziwym cudem,a końcówki włosów z rozdwojonych,"wicherkowat ych" stały sie gładkie a po rozdwajaniu zero śladu. Czasami też stosuję olejek rycynowy z jakąś odżywką, ale mam jedną zasadę:zawsze olejek musi być podgrzany,gdyż lepiej się rozprowadza na włosach no i w cieple włosy lepiej się regenerują (ja go zazwyczaj podgrzewam w mikrofalówce,ale z odkręconą nakrętką ponieważ wtedy szybciej się podgrzewa).Pozdrawiam i życzę miłego stosowania tego CUDA.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
ehh.
moje wloski sa przy glowie ladne a na koncach takie straszne siano... ale za nic ich nie zetne, zbyt dlugo zapuszczalam!!! kiedys Wam wkleje zdjecie... na ostatnim odcinku wloskow mam juz moze 1/20 tego co na glowie... czy ten olejek moze pomoc? mi chodzi przede wszystkim zeby to sie jakos zrownalo... zeby te moje nieszczesne koncowki byly gesciejsze i miekkie... dodam ze boje sie zastosowac olejek na skorze glowy bo i bez tego tam wlosy mi sie przetluszczaja, natomiast konce sa suchutkie.... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
mam blond rozjaSNIANE WŁOSY czy olejek mi je przyciemni?
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#974 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny!!
Ja tez stosuje olejek rycynowy! Rok temu mieszkajac jeszcze w Polsce kupowalam go za 3zl wielka butle i efekty byly super: wlosy lsniace i mocne. Teraz znowu zaczelam kuracje rycynowa, mieszkam we Francji a tu olejek kosztuje ok 24zl!!!!!!!!!! Przerazilam sie widzac te cene ale naprawde warto!!! Olejek jest tu drozszy niz odzywka np Pantene!!!Efekty super!! Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro cenią go drozej niż odżywke pantene to musi byc lepszy;p
![]() |
#976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą olejek jest świetny,ja mieszkam go nawet z olejkiem jojoba,kokosowym bądz migdałowym i wtedy też nakładam na skórę głowy i przeciągam na włosy. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Wkładam go na jakieś 15 - 20 sekund
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
Kurcze jutro musze kupić wkońcu ten olejek. W piatek byłam u fryzjera i tak mi włosy ściachała
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
słyszałam ze olejek troche przyciemnia włosy(duzo osob mowi tez ze rzesy
![]() ![]() no ja własnie miałam problem z nakładaniem go, wiec dziekuje ze powiedziałas mi o tej mikrofali mam nadzieje ze bedzie łatwiej ![]() EDIT: A mam jeszcze pytanie. Jak go używasz? Nakładasz przed myciem, a potem z mywasz? Czy w jakiś inny sposob? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Niedawno kupiłam olejek rycynowy i używam go do wszystkiego
![]() ![]() ![]() ![]()
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówi się do fryzjerek a one robią swoje ![]() co do olejku rycynowego to nie wiem czy ci tak szybko urosną po nim włosy... dziewczyny pisały że nie bardzo pomaga...
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
A ja robie sobie maseczke z jednej lyzki stolowej olejku rycynowego ,jednej lyzki nafty, 2 zoltek i soku z polowy cytryny i musze powiedziec ze chociaz zrobilam sobie ta maseczke drugi raz to widze poprawe w kondycji wlosow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
uzywam olejku rycynowego na wlosy ale po nim na pewno szybciej wlosy nie rosna niee. mozna go mieszac z nafta i wcieram w skore glowy wtedy rzeczywiscie szybciej rosna. mi w miesiac urosly niecale 2 cm
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Wtajemniczenie
|
Od dzisiaj tez uzywam tego olejku. Mówicie, że mieszacie go z żółtkami i sokiem z cytryny- czy przez tę cytrynę nie rozjaśniło wam włosów? Bo z tego co wiem cytryna ma właśnie takie wlasciwosci rozjasniające, rozświetlające blondy.. a przy stosowaniu na włosy farbowane, kolor nie schodzi szybciej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
od 3 dni używam tego olejku na rzęsy
![]() wiem że to smieszne, ale już zauważyłam poprawę ![]()
#986 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
a w jaki sposób go nakładasz?
![]() bo ja dość dziwny ![]()
#988 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co to za dziwny sposób? Też chcę wiedzieć ![]()
![]() |
#990 |
Wtajemniczenie
|
trochę po off topuję, ale tyneczko- masz świetny podpis, już jakiś czas temu go u Ciebie zauważyłam i tak mi się wbiły te słowa do głowy, że często w jakiś trudnych sytuacjach przypominają mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.