|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zadomowienie
|
Dot.: Olejek rycynowy na rzęsy....help!!!
Dzięki dziewczyny za rady
![]() ![]()
![]() |
#1112 |
Raczkowanie
|
Dot.: Olejek rycynowy na rzęsy....help!!!
pomaga.ale jest mnóstwo wątków na ten temat,wystarczy poszukać
#1113 |
Raczkowanie
|
Dot.: olejek rycynowy
tez sie przylaczylam do Was i kupilam dzisiaj olejek zobaczymy jaki bedzie dla moich wloskow
czego nie robi sie by byc piekna hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zmoczyłam włosy, podgrzany olejek nałożyłam na całe włosy i wmasowałam w skórę głowy, założyłam "jednorazówke" i na to ręcznik i trzymałam tak ponad 1 godzine. Potem umyłam włosy 2 razy szamponem i nałożyłam jeszcze na kilka sekund odżywkę pantene, bo włosy były szorstkie. Po wyschnięciu włosy były jakieś takie szorstkie i napuszone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam calutki wątek wczoraj i od razu poszłam nałożyć na włoski olejek
![]() Nałożyłam na suche włosy i trzymałam około 2 godzin pod ręcznikiem.Póżniej 2 razy umyłam szamponem i nałożyłam odżywkę i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z efektu ![]() Nie miałam problemu ze spłukaniem olejku, włosy sa miękkie i mniej napuszone! Narazie nie widze wielkiej poprawy stanu moich końcówek ale może to przyjdzie z czasem! Ogólnie jestem na TAk i mam zamiar stosować olejek dalej! |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
zbliżają się wakacje(a jak że
![]() ![]() ![]() a mam rade dla Pan które nie chcą zeby ich włosy ściemniały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny robia takie maseczki łącząc olejek, zoltko, nafte, ewentualnie oliwe z oliwek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 |
Raczkowanie
|
Huh ponad 20 stron przeczytałam i już siły nie mam
![]() ![]() Ale póki co od tygodnia stosuje kapsułki żelowe, kupiłam w necie, to taka odżywka keratynowa głownie na pazurki, rzęsy i brwi, ale od dziś zaczęłam smarować końcówki włosów. Przyznaje że włoski brwi grubsze i ciemniejsze, co sprawia wrażenie bardziej gęstych, no i bardzo szybko odrastają nowe 'wyszarpane' włoski ![]() ![]() No i jutro do apteki lece po olejek rycynowy ![]()
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
![]()
Olejek rycynowy przyspiesza porost wlosow tak?? Ale nigdzie nie piszecie czy jesli wlosy sa farbowane to tez przyspiesza?? I czy to pomaga farbie dluzej wytrzymac?? Bo mi wlasnie zalezy zeby jak najszybciej zeszla!! A wiec???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Olejek rycynowy na farbowane wlosy??
znowu sie spotykamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem(a raczej z tego, co przeczytałam na wizażu
![]() ![]() ![]()
#1122 |
Raczkowanie
|
Ja chyba też się skuszę na ten olejek...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Rozeznanie
|
Olejek zdecydowanie przedłuża "żywotność" farby, dlatego jest bardzo częstym składnikiem kosmetyków utrzymujących kolor włosów farbowanych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Raczkowanie
|
Thx dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
Właśnie siedze przed komputerem, a na głowie mam nałożony olejek rycynowy, a na to folię i zimową czapke czym wywołuje ogólną wesołość w mojej rodzinie
![]() już tak siedze cały wieczór więc jeszcze trochę potrzymam i ide to zmyć i nałożyć maseczkę nawilżającą. Mam nadzieję, że póxniej moje włoski będą piękne ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
Olejek jest świetny... włosy faktycznie szybciej po nim rosną i są takie milutkie w dotyku
![]()
#1128 |
Raczkowanie
|
![]()
witam,
najbardziej POLECAM. Jestem jasną blondynką i nie jestem wcale a wcale dobra dla swoich włosów. Farbuje, rozjaśniam, pasemka i różne eksperymenty ![]() Justyna |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Rozeznanie
|
Dot.: olejek rycynowy - ZOB. NAFA KOSNETYCZNA!!
witam!mam Pytanie.czy Olejek Rycynowy można dodawać do Waxu i stosować go raz w tygodniu po pół godziny??
#1130 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jestem brunetka, a z tego co wiem to cytyrna rozjasnia wlosy. Czy moge uzywac samego olejka rycynowego z nafta i zoltkiem? czy mozna do tego tez dodac sok z rzepy? zwieksza jakis efekt? jak go otrzymac? Czy moge jednoczesnie stosowac szampon do farbowanych wlosow, zalezy mi na kolorze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zadomowienie
|
Właśnie nałożyłam olejek na włosy i czekam
![]() ![]() ![]() aha, a powiedzice mi kobietki, stosowałyście może czarną rzepę? bo gdzies slyszlam ze poprawia kondycje włosów i szybciej rosną i gęstnieją. A moja babcia twierdzi ze to tylko na wypadające włosy.. jak to stosować?? aha, i powiem wam ze aplikacja tego to jest straszne przezycie ![]() ![]()
"Kto z miłości nigdy nie umarł nie potrafi żyć..." Edytowane przez karolka-bobasek Czas edycji: 2007-06-23 o 18:30 Powód: zapomnialam dodac |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie można dodać sok z rzepy, ale nigdy tego nie próbowałam, mało co słyszałam o tym. możesz myć włosy szamponem do farbowanych, oczywiście ![]()
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Wtajemniczenie
|
czy ZAWSZE trzeba podgrzewać olejek?
dziś nałożyłam go po raz I-y na suche włosy, przed umyciem, na całą długość. Efekt niesamowity, choć byłam niepewna i po umyciu nałożyłam odżywkę, którą spłukałam. Czy jest konieczność używania odżywki po zatosowaniu olejku? Czy sam olejek wystarczy?
#1135 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1137 |
Zadomowienie
|
Ja nie uzywam waxu, ale sadze, ze nie powinno nic sie stac. Zastanawiam sie tylko jak ze zmyciem tej mieszkanki? Z tego co wiem, wax stosuje sie po myciu a potem sie go splukuje? Jesli tak to mozesz miec problem ze splukaniem sama woda olejku
![]()
#1138 |
Zadomowienie
|
myśle ze możesz spróbować
![]() ![]()
#1139 |
Wtajemniczenie
|
Nie dodawaj olejku do waxu, przecież nie spłukujesz go już szamponem ( jeżeli tak zrobisz efektu nie będzie ) więc będziesz miec tłuuste włosy.
#1140 | |
Moderator
|
Cytat:
Nie zawsze.Ja wogule nie podgrzewam olejku.Raz w tygodniu robie sobie przed spaniem smaruje na suche wlosy i zwiazuje w kitke,rano wstaje i zmywam bez problemu.A jak mi sie nie chce to dodaje razem z szamponem i myje tak glowe.Mysle ze odzywka jest konieczna do wlosow ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.