![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
no dobrze, ale oliwa z oliwek też jest do smarzenia i do polepszenia smaku ale jakoś nakłada się na włosy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No co Ty ?! hah pewnie myślała że zaparcia masz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Raczkowanie
|
ale nie wszyscy o tym widza tym bardziej mnie dziwi ,że farmacełci sie nie interesuja
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez NelluSiIa Czas edycji: 2011-03-26 o 06:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Rozeznanie
|
nellusia widze ze stawiasz glownie na seboradin i olejki
![]() ![]() masz az 45 cm? jej Ty szczesciaro ![]() ![]() ![]() a i mialam pytanie odnosnie tego przedluzania ta metoda clip -in bo mam dosc geste wlosy i nie sa ani proste ani krecone ..ciezko je w sumie wyprostowac (bo cos dosc sztywne) i nie wyroznialo by sie to od moich naturalnych wlosow? ![]() jakby mi tak jak Tobie w miesiac 2 cm rosly to do wesela bym miala 7-8 cm dluzsze to moze by sie dało jakos fryzyure fajną zrobic a tak to wielki znak zapytania... ![]()
zapuszczam wlosy ![]() JESZCZE BĘDZIE PRZEPIĘKNIE, JESZCZE BEDZIE NORMALNIE..... Edytowane przez brzydkie Czas edycji: 2011-03-26 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
na miesiac rosnie mi bez wspomagaczy dokladnie 1.6-1.7 cm (obliczylam sobie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() włosy rosną mi bardzo szybko od seboradinu , miesiac temu dorzucilam nafte i olej rycynowy na stale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja mam wlasnie geste wlosy i powiem to tak .. jak bys miala ich malo to bys nie dala rady je przypiac bo by nie mialy sie na czym trzymac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do wesela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Nindżopesz
|
Matka mnie dobiła, proszę ją żeby mi kupiła Amlę Gold i Vatikę kokosową bo ma ten sklep Little India pod nosem a ona "po co ci tyle olejów?"
![]() BTW czy Vatikę można nakładać na suche końcówki jako zabezpieczenie? Obiło mi się o uszy (a raczej o oczy), że tak ale wolę dopytać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Rozeznanie
|
NelluSiIa 3 lata jakiej długosci mialas ? ile sciełaś?
![]() nosisz rozpuszczone czy w kucyku? duzo dotykasz ? czeszesz? ![]() oleje nakladasz na długo? zeby miec zupelnei zdrowe to musiałabym polowe włosow sciac a strasznie nie chce tego robic ![]()
#1450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ok. 38-40cm nie chce podawac liczby z kosmosu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jaką masz aktualna dlugość włosow?sa zniszczone bardzo czy raczej tak z umiarem ![]() ![]() Ja Ci ze swojej strony i praktyki zyciowej z wlosami moge powiedziec tyle ... ja sie wzbranialam przez te 3 lata z podcieciem ... wiele czytalam na temat tego ze wlosow rozdwojonych jak sie nie podetnie a same sie beda kruszyc to wtedy jeszcze bardziej beda w stanie wyniszczenia dlatego scielam i nie zaluje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i w ciagu 9 miesiecy urosłymi ok. 12 cm a, od listopadauzywam seboradin dosłownie codziennie a, od stycznia 2 razy dziennie sporadycznie nakładam jako z olejkiem rycynowym ale, teraz musze sie wziac sie za nie i nakładać 2 razy w tyg. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Rozeznanie
|
mam troche poza ramiona deliaktnei wycieniowane .ja juz powinnam 2 lata temu obciac wykruszyla mi sei polowa od prostowania mialam co polowy plecow mniej wiecej.W zasadzie te 2 cm troche podcielam pierwszy raz od roku...ja zazwyczaj chodze w rozpuszczonych lubie tez dotykac;P
![]() tak nie ufam swoim wlosom ze boje sie ze nawet jakbym obciała z 6 cm to i tak by staly w miejscu. ![]() to naprawde nie normalne ze 2 lata nie rosną wcale.
#1453 |
Raczkowanie
|
35 cm to nie jest mało moim zdaniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiesz ja tez tak myslalam .... ja myslalam sobie tak ... boze co te dziewczyny tu mowia ;/ jak mam przyciac 10 cm jak pozniej sie okaze ze to za malo i po uszy bede miala wlosy i to jeszcze gorzej bedzie dla mnie ;/;(( ale stwierdzilam ze jak nie sprubuje to sie nie przekonam ... tak sie balam po wyjsciu od fryzjerki ze znowu stana w miejscu a tu mile zaskoczenie ruszyly z kopyta przy odpowiednich olejach zaczely sie ladnie regenerowac biale kropeczki poznikaly ![]() tak to jest PROSTOWNICA NAM WŁOSY WYNISZCZA !! kto to takie cholerstwo stworzyl ...?! taka zaraze ...;/ jak by nie istniala to by nie bylo takich problemow ...;/ rosna ale to co jest na czubku nie wplywa na to co jest na dole ... to co ci urosnie to to na dole ci sie wykruszy i tak w kolko;/;/;/ Edytowane przez NelluSiIa Czas edycji: 2011-03-26 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba zainwesuje w Redicala dodatkowo z rycyna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Raczkowanie
|
wiesz co moja sis sciela sobie wlosy miesiac i kilka dni temu do wlasnie ramion i krusza jej sie bardzo ale stosuje oleje do tego stosuje wode brzozowa lotion seboradin pije pokrzywe i skrzyp polny i stosuje ogolem wszystko to co ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Raczkowanie
|
ja tez mam takie wrazenie ze mi sie zaczely przeltuszczac ale wydaje mi sie ze po olejach bo seboradin nie uzywam go tak duzo bo mnie by podraznil takze sama nie wiem co na to poradzic ... z oleji i seboradinu nie zrezygnuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Raczkowanie
|
ja tez nrazie nie zamierzam chyba ,zej ednak przedłuże bo obecnie jestem w kropce
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
w ogole wciaz nurtuje mnie jedno pytanie ... mam wlosy w koku np. to czy ten ucisk i ta gumka je nie zniszcza?;/ bo ja juz sama nie wiem co mam myslec
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Raczkowanie
|
no mi chodzi ogolnie o koka .. nie zeby byl scisniety gumka tylko wiadomo gumka i tak nawet jesli lekko to i tak sciska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Raczkowanie
|
Wiitaaam !
Dawno nie pisałam, ale bacznie śledziłam wasze wpisyy. No więc teraz musiałam napisać bo dzis zmierzyłaaam włosy ( miałam nie mierzyć, ale nie moglam się powstrzymac ! ) i wyszłoo 43 cm ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uff, to tylee. ![]()
#1463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie 67 cm ![]() No to jeszcze ze 3 miesiące do równej 70-tki i luusss... ![]() Popijam pokrzywę i skrzyp od tygodnia, ciekawe czy coś dadzą ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-26 o 19:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Raczkowanie
|
O jejjuuniuuu , 67 !
![]() MOtywujesz mnie do dalszego zapuszczaniaaa ! ![]()
#1465 |
Raczkowanie
|
dziewczyny tylko pamiętajcie aby nie przesuszyć włosów np. po seboradinie! Ja niestety je przesuszyłam i cóż końce trzeba co troche podcinać ( ✂✂✂... białe kuleczki). Moglam nic nie robic z włosami a mialam by je dluzsze takze z głowa używajcie tych specyfikow. olej nawet tez moze przesuszyć jak za dluzo sie do trzyma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Konto usunięte
|
dziś mija rok od ostatniego podcięcia
![]() falowane mają 43 cm czyli tyle co ma Kasia ![]() niestety kondycja końcówek jest straszna ![]() ![]() demotywuje mnie moja babcia która mimo 75 lat ma blond warkocz do pasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Raczkowanie
|
ja ścinalam ostatni raz 16 stycznia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prawie 3 miesiac bez prostowania wlosow ! ostatnio na sylwestra ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.