|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak najbardziej "ruda" farba do w³osów
agusiaki, ten kolor na zdjêciu jest trochê inny, nie jest czerwony, jest taki jaskrawy pomarañcz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
agusiaki, troche nieprzewidywalne ale jak to mówi± jest ryzyko jest zabawa :P i tak farbuje co 21 dni, wiec nied³ugo wymy¶le co innego
![]() wa¿ne ze nie wyszed³ zielony ![]() aa ja ironie zrozumia³am , pretensji nie mam ![]() Edytowane przez judytkkaa1987 Czas edycji: 2010-10-01 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
Ja kupi³am dzisiaj w hurtowni Vitality's 8.44 (8.4 nie by³o w palecie) do tego utleniacz 6% (¶wietnie pachnie kokosem).
Julianna-p dobrze ¿e nie kupi³am 7.44 Vitalitys bez amoniaku bo jak by mi burgund wyszed³ to nastêpna dekoloryzacja by mnie czeka³a. Judytkkaa1987 kolor ³adny, taki naturalny - zadbane w³osy (widaæ nie zrozumia³y¶my siê), masz krêcone tak jak ja, Meadow Fajny odwa¿ny kolorek Agusiaki Napisz koniecznie o tym matrixsie - czy to jest so color?
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2010-10-01 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
meadow ladnie,ogniscie, ale czy mi sie zdaje czy grzywka jest ciemniejsza??
koloryzacja co 21 dni , skad ja to znam ![]() kathy mi o tym , ze kolor wychodzi jak burgund mowila pani, ktora je sprzedawala, dodajac, ze juz kilka klientek mialo ogromne wrecz pretensje i , ze w zwiazku z tym nie beda juz wiecej go zamawiac ![]() agusiaki jestem magazynierem od prawa ![]() ![]() ![]() oj bratnia duszo tez zdawalam 4 razy egzam na prawko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najciekawszego egzaminatora mialam na pierwszym podejsciu- koles tak krzyczal, ze po wyjsciu z egzaminu bylam glucha na prawe ucho ![]() na jednym uslyszalam tez, ze "rudy to jednak charakter" ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Mnie te¿ trzyma szaleñstwo farbowania co 21 dni
![]() W³a¶nie po³o¿y³am Majirel 7.44 na lekko sprany tycjan Chantala. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to wam powiem, ¿e dzisiaj jest 21 dzieñ - w domu ¶wie¿utka farba i kusi tak strasznie ¿e a¿!! - na obronê mam to ¿e nie chcê zniszczyæ w³osów i mam migrenê. Te czêste farbowanie ma swoje uj¶cie - te farbki za szybko siê wyp³ukuj± ![]()
![]() |
#1597 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 648
|
Cytat:
![]() ![]() To fakt, zazwyczaj ciê¿ko farby sklepowe przyjmuj± na naturalnym rudym, bo to grube w³osy i ten "zdecydowany" odcieñ. O jakim¶ ch³odnym odcieniu mo¿na zapomnieæ. Ja siê przymierzam do 7.44, 7.43 albo 8.4... Jeszcze siê nie zdecydowa³am. Chcê takie jak w po¶cie 1546. ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Podoba mi siê, tylko zdjêcie jakie¶ takie kiepskie...
I love Vintage! Edytowane przez CocoPoznan Czas edycji: 2010-10-01 o 18:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Wtajemniczenie
|
nie, grzywka nie jest ciemniejsza, raczej ja¶niejsza, ale ¿adne ¶wiat³o nie chce mi tego odzwierciedliæ na zdjêciu...
wstawiam dzisiejsze zdjêcie w innym ¶wietle tylko zaznaczam, ¿e w³osy PRZY G£OWIE S¡ JA¦NIEJSZE OD RESZTY a kolor ciemniejszy na zdjêciu to akurat w ten sposób efekt przez ¶wiat³o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
zdjêcia z telefonu niestety , dlatego jako¶ s³aba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna mocno wycieniowana fryzurka - te¿ siê zastanawiam nad grzywk±
![]() |
#1602 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do prawka to mia³am wtedy jeszcze straszliwie buntowniczy charakter i nie ba³am sie niczego. W zwi±zku z tym urz±dza³am tam dzikie awantury po tym jak mnie oblewali bo chcieli mnie (tak jak i innych kursantów) zmusiæ do dania ³apówki. W³±cznie z tym, ¿e sk³ada³am oficjalne skargi. Znali mnie tam ju¿ z nazwiska nawet po roku jak wraca³am ![]() ![]() ![]() Medow - na tym zdjêciu nie widaæ czerwieni ![]() ![]() Kathy - tak mam matrixa socolor, tego samego który sie kole¿ance takainna zmy³ do blondu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1603 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja g³upia ![]() ![]()
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Jessiczka,
Dziewczyny trzeba pamiêtaæ o testowaniu nowych kolorków na kosmyku w³osów - ja te¿ czasami zapominam i potem p³aczê....zaraz bêdê testowa³a na kosmyku moj± 8.44 wiêc trzymajcie kciuki ![]()
#1605 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Ja nigdy nie testujê. Szkoda mi czasu i kasy
![]() ![]() Powodzenia Kathy!
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo ¿e siê nie chce..ale wiesz z dwojga z³ego lepsze to ni¿ 4 tygodnie chodzic z niechcianym kolorkiem ![]() , na razie po³o¿y³am na w³oski maskê koloryzuj±c± mied¼ z Vitalitys - no muszê odczekaæ te 4 tygodnie (czyli jeszcze jeden tydzieñ) - i chyba wybiorê siê do fryzjera na ciêcie koñcówek ahhh z tym zapuszczaniem , nie tak ³atwo jak siê farbuje ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- wiecie co jestem w szoku, u¿y³am w³a¶nie maski miedzianej z Vitality's Exspresso - znowu inn± metod± - 10 min trzyma³am zamiast 2 min - i w rezultacie piêkne ostro miedziane w³osy, równiutko pokryte, tak jak po ¶wie¿ej farbie albo jeszcze lepiej, bardzo jestem zadowolona!! moja metoda na t± maskê: myje w³osy szamponem potem balsam który u³atwi rozczesywanie wycieram rêcznikiem k³adê maskê expresso na 2 min potem jeszcze raz dodajê maskê na ca³o¶c na 10 min sp³ukujê na koniec od¿ywka bez sp³ukiwania suszê dyfuzorem na suche w³osy wosk Joanny
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
kolorek taki jak w 1526
#1609 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 737
|
dziewczyny a czy ktoras z was uzywala moze joanny plomienny lisc? na opakowaniu sie mi bardzo podoba ale jestem ciekawa waszych opinii jak kolorek kondycja wlosow itp?
![]()
#1610 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
meadow przepraszam, pomylilam nicki, Twoj kolor mi sie podobal
![]() agusiaki bo rudosc to charrrakter ![]() kathy jesli ta maska taka dobra to sie chyba na nia skusze ![]() ja sobie na razie czekam z kolorem , az sie lepiej poczuje ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Rozeznanie
|
I jak wysz³o z tym 8.44? I jak± firma?
#1612 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
witam znów
![]() s³uchajcie mam problem, otó¿ pofarbowalam siê dzi¶ excelencem 7.43 i mi nie chwyci³o;( odrosty- ok s± rude, ale na dlugo¶ci... pozbylam sie jedynie blondu i jest teraz taki mysi szaro brazowawy bez cienia rudo¶ci wygl±da to koszmarnie;( nie wiem co robiæ: ¶cinaæ? na takiego boba czy co¶? ale nawet jak zetne to bede miec koñce innego koloru (a raczej "bez koloru") jak zetne to ich nawet nie zepne w takie "fisiu fisiu" ![]() zostawic? i narazie chodziæ w tym fisiu fisiu? i podcinaæ w³osy co jaki¶ czas? traktowac je waxem ¿eby odrasta³y szybciej spróbowac pofarbowaæ jeszcze za pare dni?? waln±c jaki¶ ciep³y br±z? ¿eby wyrówna³ sie mniej wiecej kolor?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1614 |
Przyczajenie
|
w³asnie siana nie mam... o dziwo;P
zastanawiam siê czy nie pofarbowaæ na br±z ¿eby mniej wiecej równo chwyci³o, bo teraz te rude odrosty to bardzo siê rózni±... tylko czy jak ten w³os by³ taki niue wiem zapchany? martwy? od rozjasniania to czy wogole jest sens? czy chwyci? |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak chcesz to pofarbuj na br±z, a je¶li twoje w³osy by³y przedtem mocno rozja¶nione to w³a¶nie dobrze, ¿e da³a¶ t± rud± farbê. To pomo¿e br±zowi nadaæ ³adny kolor. Ale wtedy bêdziesz mieæ ciemne w³osy. Ja radzê jednak na razie kupiæ saszetki Delii 7.4 i nak³adaæ to. Po 2 tygodniach mo¿esz pofarbowaæ jeszcze raz na docelowy rudy.
I love Vintage! Edytowane przez CocoPoznan Czas edycji: 2010-10-03 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Przyczajenie
|
chyba ju¿ zrobie ten br±z- jak beda ros³y to przynajmniej te odrosty nie bêd± tak widoczne, bo bêda w zbli¿onym do br±zu kolorze, kiedy¶ juz tak robilam (choc wtedy nie by³y tak rozna¶nione, wtedy na sprany rudy nak³ada³am)
bedê waxowaæ by szybciej ros³y, obcinaæ koñce, a¿ zetne ca³e rozja¶nienie (przy okazji beda zdrowsze)... i na wiosne bedê ruda <3 poczekam, wytrzymam... dla rudo¶ci warto... i obiecuje nigdy juz nie rozjasniac wlosów!! ![]() wczoraj z tej desperacji zastanawia³am siê czy nie zacz±æ je¶æ miêsa (by wp³yn±c na kondycje w³osów;P )- hahahaha xD ale chyba sie nie odwa¿ê:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak nie jesz miêsa to polecam biotynê w tabletkach i je¶æ owsiankê.
![]() |
#1618 |
Przyczajenie
|
z³oty jasny szatyn z garniera kupi³am
jak pofarbuje dam znaæ czy ¿yjê xD czytaj: czy da sie z domu wyj¶c ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja farbowa³am ogolnie z kondycji w³osów jestem zadowolona nie s± jakies sianowate czy cu¶ powiedzia³abym normalne ale kolor mi sie nie podoba zalezy jaki rudy chcesz osiagnac i jaki masz wyj¶ciowy kolor ![]() u mnie wyszed³ ciemno bury br±zowy ale ja mam ciemne wlosy ![]() ale ju¿ wróci³am do rudych ![]() rozjasniacz + p³omnienna iskra = zadowolenie ![]()
![]() |
#1620 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 737
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.