|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak najbardziej "ruda" farba do w³osów
Cytat:
...i jeszcze wpad³ mi w oko sweterek, d³ugi rozpinany, d³u¿szy z ty³u - zamiast guzików tak jakby ¿abocik czy falbanka z tego samego materia³u swetrowego, kolorki szary, czarny, bordo i zielony... Jutro bêd± zakupy ![]() A na koronkowe spódnice to chyba jaka¶ moda jest teraz bo ju¿ du¿o widzia³am, do tego fajnie wygl±daj± d³ugie kozaki. Wiecie co jeszcze mi chodzi po g³owie rzêsy doczepiane - mamo!! jak to super wygl±da (takie na sta³e) w³a¶ciwie nie trzeba siê malowaæ ![]()
![]() |
#1922 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
Veronic czekamy na fotki
![]() kathy sztuczne rzesy na stale?? marzenie ![]() ![]() co do dlugich swetrow to mi sie udalo na poczatku pazdziernika upolowac w mango dlugi zielony kardigam, ktory teraz jest moim jesiennym plaszczem ![]() a dlugie kozaki bym musiala kupic, bo wyciagnelam kilka dni temu te z zeszlego sezonu i sie okazalo, ze skorka sie rozwarstwila ![]() ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jednak nie zosta³am z nimi na sta³e. Swoje mam bardzo d³ugie i gêste, a te by³y jeszcze d³u¿sze i dra¿ni³o mnie to, ¿e górne rzêsy mi siê zaczepia³y o dolne w czasie mrugania ![]()
![]() |
#1924 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
a ja polecam p³omienn± iskrê z joanny!! farba taniutka a efekty naprawdê super! powiem szczerze ¿e z joanny by³am bardziej zadowolona ni¿ z loreala (farbowa³am siê mango). farba z joanny jest trwa³a- nie spiera siê, w³osy po farbowaniu s± miêkkie i pachn±ce. naprawdê gor±co polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
...no w³a¶nie s³ysza³am jak jedna znajoma prawie nerwicy dosta³a jak co rano rzêski liczy³a na poduszce, mo¿e lepiej by³o by zaopatrzyæ siê w kêpki, ale w ka¿dym razie wygl±da to niesamowicie
![]()
#1926 |
Wtajemniczenie
|
agusiaki wlasnie problem w tym, ze nie mam paragonu
![]() ![]() kathy a probowalas masterpiece i 2000 calorie razem?? ![]() w sumie te rzesy faktycznie wygladaja oblednie, ale jakbym miala co rano liczyc rzesy na poduszce bym sie chyba depresji nabawila ![]() ![]() ![]() macie jakies sposoby na mega-jesiennego dola??
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie próbowa³am jeszcze stosowc 2, master i 2000. Jak je stosujesz, mi bardzo odpowiada szczoteczka Master.
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2010-10-27 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1928 |
Rozeznanie
|
Ja bym siê sama na to nie skusi³a, bo swoje w³asne mam jak malowana lala. Tylko szwagierka mnie strasznie namawia³a twierdz±c, ¿e na moich gêstych i d³ugich bêdzie mega efekt. No i by³, fakt. Zosta³am reklamówk± jej us³ug na fotkach
![]() Sama jednak uzna³am, ¿e d³u¿sze jest wrogiem d³ugiego ![]() ![]() Mi tylko sen pomaga na depreche jesienn±.
Rudy to nie kolor w³osów, rudy to charrrrakter ![]() Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ Edytowane przez agusiaki Czas edycji: 2010-10-27 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1930 |
Rozeznanie
|
kathy - rzês naturalnych to nie niszczy. Jednak¿e ³atwo przy demjkija¿u wyrwaæ sobie rzêsê (sztuczn± wraz z w³asn±), co nie zdarza mi siê przy demakija¿u moich naturalnych rzês. chyba chodzi o to, ¿e tamte s± grubsze i sztywniejsze i ³atwiej je poci±gn±æ niechc±cy wacikiem.
Niemniej szok jak ju¿ zdje³am to mia³am niez³y. Mia³am wra¿enie, ¿e mam ³yse oczy ![]()
#1931 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kathy szczoteczka od master jest wlasnie swietna bo ma sluszny rozmiar ![]() a co do tego duetu to zaczelam tak stosowac jak w douglasie byla promocja, za 60 zl (chyba) bylo razem master i 2000 calorie ![]() ![]() tylko musi przeschnac miedzy jedna a druga aplikacja i trzeba uzywac koniecznie zalotki ![]() ![]() co do rad na depresje -> sen pomogl, na winko i basen sie umowilam ![]() ![]() ![]() aaa ja w ten weekend robie sobie swoja odzywke na rzesy ze skladnikow z mazidel, ostatnio urosly mi po niej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
julianna
no to czekam na przepis od¿ywki na porost rzês, ja próbowa³am olej rycynowy ale szybko zaprzesta³am - za t³uste i mi w oko wchodzi³o. julianna/agusiaki By³am na zakupach no i niestety spódnicy nie kupi³am, dlatego ¿e ma niestety grub± gumkê w pasie - nie wygl±da to na mnie jako¶ specjalnie, za to kupiona bluzka w stylu arabskim szara (trochê koronek przy szyi), d³uga i do tego sweterek te¿ d³ugi ciemny fiolet, fajnie to wygl±da, jutro lecê jeszcze do sklepu po spodnie, takie ala leginsy, wygl±daj± jak jeansy z kieszeniami, biodrówki ale s± z takiej grubszej bawe³ny - super wygl±daj± do d³ugich kozaków, d³ugich sweterków a przy okazji s± bardzo wygodne. ![]() ![]() Agusiaki widzia³am fajne spódnice w Promode p.s Jak ju¿ pisa³am wcze¶niej smaruje ³epetynê Radicalem - w³osy zrobi³y siê takie niesforne, dlatego ¿e trzeba dobrze preparat wetrzeæ w skórê, wiêc muszê zrobiæ przedzia³ki co jest rezultatem rozpl±tania loczków i Puchu...czy macie inn± szybk± metodê wcierania?
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2010-10-28 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Dziewczêta jako, ¿e rude ¿ycie towarzyszy Wam ju¿ jaki¶ czas mam pro¶bê... Od jakiegos czasu farbujê siê na rudo, przerobi³am ju¿ chyba wszystkie l'oreale, jednak wci±¿ poszukujê farby, która pomo¿e mi uzyskaæ wymarzony odcieñ. Czy której¶ z Was uda³o siê uzyskaæ taki jak na za³±czonym zdjêciu? Proszê o pomoc i s³odkiego, rudego ¿ycia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 737
|
mam juz fotke no to dodam dla zainteresowanych
![]() jak juz wspomina³am wcze¶niej Farba Marion odcieñ Mied¼ ![]()
#1935 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 648
|
Piêkny! Która to z Marionów?
![]() |
#1936 |
Rozeznanie
|
Farba czyli ten zielony
ten zolty to szampon ![]()
#1937 |
Zakorzenienie
|
Jaki by³ twój kolor przed farb± Marion?
#1938 |
Rozeznanie
|
taki sam tylko sp³owia³y
bo wczesniej uzywalam szamponu tej firmy ![]()
#1939 |
Zakorzenienie
|
a odrost pewnie blond?
#1940 |
Wtajemniczenie
|
kathy uwielbiam takie bluzki, na pewno swietnie wyglada w polaczeniu z Twoimi rudymi wlosami
![]() ![]() fabre marion ja osobiscie odradzam bo mialam watpliwa przyjemnosc uzywac jej jeszcze jako nastolatka, moje wlosy osobiscie strasznie zniszczyla, a kolor znikl po tygodniu, przy czym odrostow rudych wtedy zupelnie nawet nie tknela ![]() agniuszka87 kolor bardzo interesujacy, ale jak wyzej mam spore watpliwosci co do tej farby, napiszesz cos o kondycji wlosow bo nie zawuazylam opinii( jesli przeoczylam- sorry) Migotka90 nie uzywam farb drogeryjnych, ale z profesek podobny kolor uzyskiwalam allvaves. kolor na poziomie 7, rudosc mozna podkrecic jeszcze mixem, a sa tanie i wydajne wiec moze zastap loreale ![]() a ja wlasnie szukam jakiejs fajnej fryzury na jesien i zupelnie nie wiem co wziac ![]() ![]() jak znajde pomysl to sie podziele, wszelkiem pomysly mile widzianie, bo mimo tysiaca zdjec na dysku nic do mnie nie "przemawia", a wczoraj slicznie obcielam siostre na mega krociutko i teraz mnie korci ![]() przepis na odzywke wyle na priva w przyszlym tygodniu jak bede robic sobie i mamie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 236
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do fryzury zale¿y jak bardzo krótkie w³osy chcesz mieæ ;> |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
Julianna
Ja dos³ownie ju¿ od paru lat borykam siê z tym samym problemem co ty - w³oski podniszczone bardziej w górnej warstwie i dlatego za bardzo wycieniowane. Te¿ my¶lê o zmianie od lat mam to samo, mo¿e podetnê sobie grzywkê z d³ugiej na tak± do brwi?..widzia³am u kogo¶ fajnie to wygl±da.
#1943 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
witam jestem nowa i mam pytanie jako, ¿e jeste¶cie bardzo do¶wiadczonymi rudzielcami:P ja z natury tez jestem rudzielcem ale moje w³osy prze¿y³y ju¿ tysi±ce farb raczej drogeryjnych, w tym momencie mam sprany kolor ale moim marzeniem jest taki jak na zdjêciu. mo¿e podpowiecie jaka farba da mi taki odcieñ, gdy¿ wszystko co ostatnio testuje wychodzi na czerwono a nie o taki efekt mi chodzi!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Przyczajenie
|
ta Mied¼ firmy Marion w sumie nie wygl±da jak mied¼ wed³ug mnie ;D
ale slicznie wygl±da... podobnie do mojej "plomiennej czerwieni po 3-4myciach(po prostu na blondzie pojasnia³o ³adnie) i chyba t± farb± pofarbuje nastêpny raz ![]() pytanie tylko czy pod ni± musze rozja¶nic odrosty ciemne najpier czy pokryje ladnie wlosy? ((tzn.czy zawiera rozja¶niacz tez? ; p
#1945 |
Rozeznanie
|
naturalnie mam cemny blond
a kondycja w sumie nie zauwazylam aby wlosy byly gorsze niz zawsze sa blyszczace miekkie jak dla mnie taki sam efekt jak u fryzjera ale dosc tanszy ![]()
#1946 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 846
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ³adny kolor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1948 |
Wtajemniczenie
|
kathy gratuluje zmian
![]() ![]() ![]() ![]() no ta gorna wartswa jest najgorsza, niestety ja trik z grzywka do brwi mam prawie ciagle bo chyba lepiej w nij wygladam, fakt podkresla "rudosc" ![]() zwlaszcza jak sie ladnie zetknie z moimi trojkolorowymi oczami ![]() ![]() ![]() co do farbowania u fryzjerow to ta ich " artystyczna wizja" jest z reguly koszmarna ![]() ![]() ![]() ![]() czekoladowoo zimny odcien allvaves na poziomie 7 wychodzil naprawde chlodny i pieknie pokdreslal zimna urode mojej siostry ![]() ![]() ![]() z tymze jezeli naprawde nie masz widocznych pajaczkow itp to moim zdaniem rownie dobrze mozesz sprobowac cieplejszych barw,uwazam ze rozowe policzki sa urocze ![]() agniuszka87 ja po tej farbie mialam biale koncowki, wiec podziwiam ![]() ![]() aparusek mi taki kolor wychodzil po revlonie 7.34 jak krotkie bym chciala?? hmm tak jak wyzej marzy mi sie seksowny styl, ale potrzebowalabym chyba struktury wlosow kathy ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2010-10-31 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 236
|
Cytat:
![]() ![]() Wszyscy mi radz± powrót do naturalnego br±zu ale mnie tak ci±gnie do tego rudego ![]() A co do fryzur to mi sie szalenie podobaj± asymetrie ![]() ![]() http://ikf.styl.fm/fryzury-krotkie/fryzura853059.htm - ta jest ca³kiem sympatyczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Rozeznanie
|
Agniuszka - kolor piêkny!! Idealnie komponuje siê z Twoimi b³êkitnymi w nieskoñczono¶æ oczami.
Ja po³ozy³am sobie chantala i niestety po tym co zrobi³am sobie matrixem nadal mam ró¿nice pomiêdzy odrostami i grzywk± a d³ugo¶ci± w³osów. I to pomimo zastosowania 6% wody na odrost, a 3% na d³ugo¶æ. Farba nie chce mi chwycic intensywno¶ci± na d³ugo¶ci. Momentami w sztucznym o¶wietleniu mam wra¿enie, ¿e kolor wpada w szaro-bur± zieleñ (sic!). Jestem w¶ciek³a na tego matrixa jak nie wiem. Rzucê sobie chyba color toucha na d³ugo¶c, bo nie zdzier¿ê tej ró¿nicy.... Te¿ mam ostatnio ochotê obci±æ w³osy. Bêde ¿a³owa³a, bo lubiê moje d³ugie w³osy, ale ta ró¿nica w kolorze i podniszczenie d³ugo¶ci mnie dobija.
Rudy to nie kolor w³osów, rudy to charrrrakter ![]() Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ Edytowane przez agusiaki Czas edycji: 2010-11-01 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.