Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów. - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-12-01, 22:26   #2281
kathy579
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 923
GG do kathy579
Dot.: jak najbardziej "ruda" farba do w³osów

Cytat:
Napisane przez agusiaki Poka¿ wiadomo¶æ
A jednak Palina
Kibicowa³am Oli. I odnios³am dziwne wra¿enie, ¿e to by³o ustawione i ¿adne smsy nie mia³y tu nic do rzeczy. Pic na wode fotomonta¿. Paulinie u¶miech nie schodzi³ z twarzy od samego pocz±tku, jakby wiedzia³a, ¿e wygra. Dwie pozosta³e dziewczyny by³y wyra¼nie zestresowane. Dziwnie to wygl±da³o.
Poza tym wszyscy j± faworyzowali.

a ja ogl±da³am na zmianê z meczem w ¶niegu - ch³opaki siê pozaziêbiaj±... wiêc nie wiele co widzia³am z TM, ale zaczê³am kibicowaæ Paulinie, piêknie dzisiaj wygl±da³a w niektórym momentach no i na zdjêciach te¿ siê ³adnie prezentowa³a...do faworytek nie nale¿a³a

ale u mnie pada...ciekawa jestem jak bêdzie rano wygl±da³ samochód

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska
kathy579 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-02, 09:54   #2282
dafreen
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 856
GG do dafreen

Cytat:
Napisane przez julianna-p Poka¿ wiadomo¶æ
myslicie, ze krotkie rude wlosy moga bys seksowne?? krotkie znaczy gdzies tak do brody-przed ramiona bo sie zastanawiam
ja mam krótkie i rude , niestety musia³±m obci±æ mój puch bo zupe³nie nie nadawa³ siê jednak do u¿ycia... nawet szczotka mi stawa³a dêba... wiêc z takiego krótkiego bobika mam zó zupe³nie króciutkie.... czy seksowne? nie mam pojêcia

Bruno ju¿ w domku
dafreen jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-02, 11:03   #2283
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

dafreen, julianna

ogólnie u siebie wolê w³osy d³ugie...ale uwa¿am ¿e krótkie mog± byc piêkne i seksowne, zale¿y jaka fryzura moje ulubione to krótka fryzurka Halle Berry i nasza Kasia Zieliñska te¿ ma zawsze fajne fryzury i rudo¶ci, ostatecznie te¿ Ma³gosia Ko¿uchowska.

Dafreen bardzo dobrze zrobi³a¶ ¶cinaj±c w³oski, podczas zimy i wiosny odrosn± sporo i teraz na zdrowych w³oskach mo¿esz sobie zafundowaæ piêknego rudzielca. Od czerwcowego rozja¶niania te¿ ¶ciê³am bardzo du¿o w³osów i widzê ¿e s± ju¿ na dobrej drodze poniewa¿ ju¿ im wystarcza lekka regeneracja.

...and I will wear him
As i do thee...

Edytowane przez kathy579
Czas edycji: 2010-12-02 o 11:07
Stary 2010-12-02, 11:38   #2284
dafreen
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 856
GG do dafreen

Cytat:
Napisane przez kathy579 Poka¿ wiadomo¶æ
dafreen, julianna

ogólnie u siebie wolê w³osy d³ugie...ale uwa¿am ¿e krótkie mog± byc piêkne i seksowne, zale¿y jaka fryzura moje ulubione to krótka fryzurka Halle Berry i nasza Kasia Zieliñska te¿ ma zawsze fajne fryzury i rudo¶ci, ostatecznie te¿ Ma³gosia Ko¿uchowska.

Dafreen bardzo dobrze zrobi³a¶ ¶cinaj±c w³oski, podczas zimy i wiosny odrosn± sporo i teraz na zdrowych w³oskach mo¿esz sobie zafundowaæ piêknego rudzielca. Od czerwcowego rozja¶niania te¿ ¶ciê³am bardzo du¿o w³osów i widzê ¿e s± ju¿ na dobrej drodze poniewa¿ ju¿ im wystarcza lekka regeneracja.
ja w³a¶nie uwielbiam Halle w króciutkich w³osach, piêkna jest

w sumie na samiutkich koñcach zosta³y mi jeszcze takie troszkê zdech³e, ale my¶lê ¿e jedno ¶ciêcie jeszcze i bêd± zdrowiutkie

Bruno ju¿ w domku
dafreen jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-02, 20:10   #2285
julianna-p
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 249

kathy fakt wygladala naprawde ladnie, ale mnie jakos ona nie przekonuje. poza tym najwiekszy minus ma u mnie za to ciagle opowiadanie o swojej niesmialosci/pochodzeniu z malej miejscowosci. wiekszosc dziewczyn z programu miala podobna sytuacje, a tylko ona jedna non stop opowiadala o tych swoich dramatach... dla mie wziela na litosc caly program. i fakt byla faworyzowana (przynajmniej na tych czesciach pragramu ktore widzialam - tez mecz w przerwach ).

agusiaki tez kibicowalam Oli (za truskawkowy blond -przynajmniej na moim tv).

dafreen mysle, ze musza byc seksowne skoro Cie TZ nie przegonil na przedluzanie; ja wlasnie u siebie generalnie wole dlugie; ale ostatnio chorowalam na krotkie. problem mam zawsze taki, ze mam wyraziste rysy i nie chce wygladac zle

co rudzizny-> kupilam dzisiaj kolejne dwie delie i znalazlam najnowsza saszetke"plomienny rudy". na razie wzielam jedna(nie popadajmy w paranoje ) , ale mysle czy moze jednak nie kupic dwoch pozostalych w sklepie

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-02, 20:18   #2286
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

[QUOTE=julianna-p;23538433]kathy fakt wygladala naprawde ladnie, ale mnie jakos ona nie przekonuje. poza tym najwiekszy minus ma u mnie za to ciagle opowiadanie o swojej niesmialosci/pochodzeniu z malej miejscowosci. wiekszosc dziewczyn z programu miala podobna sytuacje, a tylko ona jedna non stop opowiadala o tych swoich dramatach... dla mie wziela na litosc caly program. i fakt byla faworyzowana (przynajmniej na tych czesciach pragramu ktore widzialam - tez mecz w przerwach ).

julianna

...fakt ¿e lecia³a na lito¶æ, te¿ tego nie lubiê....
no to ciekawa jestem tej Joanny...jak by co daj znac.
...dlaczego z Artego kupujesz Cherry? Melon to rudy...no i jak wychodzi ten Cherry?

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-02, 20:28   #2287
julianna-p
Wtajemniczenie

[QUOTE=kathy579;23538652]
Cytat:
kathy fakt wygladala naprawde ladnie, ale mnie jakos ona nie przekonuje. poza tym najwiekszy minus ma u mnie za to ciagle opowiadanie o swojej niesmialosci/pochodzeniu z malej miejscowosci. wiekszosc dziewczyn z programu miala podobna sytuacje, a tylko ona jedna non stop opowiadala o tych swoich dramatach... dla mie wziela na litosc caly program. i fakt byla faworyzowana (przynajmniej na tych czesciach pragramu ktore widzialam - tez mecz w przerwach ).

julianna

...fakt ¿e lecia³a na lito¶æ, te¿ tego nie lubiê....
no to ciekawa jestem tej Joanny...jak by co daj znac.
...dlaczego z Artego kupujesz Cherry? Melon to rudy...no i jak wychodzi ten Cherry?
zartujesz?? jest opcja melon?? pieknie, dobrze ze nie kupilam. pisalam o cherry bo w hurtowni w ktorej bylam ekspedientka powiedziala mi ze cherry to jedyna opcja dla rudych. mowiac szczerze nigdy nie sprawdzilam w necie oferty. dlatego bardzo sie ciesze ze nie kupilam. dziekuje za oswiecenie. jak kupie dam znac.

saszetke bede testowac pewnie w okolicach swiat i oczywiscie dam znac, po delii porobilam fotki komorka i jak dorwe sie do tel TZ to wstawie ( moj ma uszkodzony kabel

jeszcze co do finalu TM to jakos marne wrazenie, nudnawo i kiepskawo. dziwny stroj Tyszki i Rubikowej pomine. nie wiem jak Wam, ale mi sie nie podobalo

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 20:39   #2288
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

[QUOTE=julianna-p;23538917]
Cytat:

zartujesz?? jest opcja melon?? pieknie, dobrze ze nie kupilam. pisalam o cherry bo w hurtowni w ktorej bylam ekspedientka powiedziala mi ze cherry to jedyna opcja dla rudych. mowiac szczerze nigdy nie sprawdzilam w necie oferty. dlatego bardzo sie ciesze ze nie kupilam. dziekuje za oswiecenie. jak kupie dam znac.

saszetke bede testowac pewnie w okolicach swiat i oczywiscie dam znac, po delii porobilam fotki komorka i jak dorwe sie do tel TZ to wstawie ( moj ma uszkodzony kabel

jeszcze co do finalu TM to jakos marne wrazenie, nudnawo i kiepskawo. dziwny stroj Tyszki i Rubikowej pomine. nie wiem jak Wam, ale mi sie nie podobalo
...dla nas to melon albo miód http://www.artego.pl/kolor_odswiezenie.asp
Strój Anji - tandetny, i Joana by³a jaka¶ sztuczna - te¿ mi siê nie podoba³o.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-02, 20:49   #2289
julianna-p
Wtajemniczenie

no wlosy joanny wygladaly jak peruka, nie wiem mi milosc do ¿ó³tych lokow przeszla po przedszkolu. uwielbiam taki ksztalt fryzury jak miala, ale ten kolor masakra, zreszta one byly jakies martwe...

dzieki za odnosnik, "uratowalas zycie" eskepdientki bo jakby mia tam mahon wyszedl na wlosiu to chyba bym

jak chronicie Wasze wlosy przed mrozem?? bo ja dzisiaj zwiazalam po raz kolejny w warkocz i schowalam , ale nudzic mi sie zaczyna

Stary 2010-12-02, 20:58   #2290
agusiaki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

[QUOTE=kathy579;23539199]
Cytat:

Strój Anji - tandetny, i Joana by³a jaka¶ sztuczna - te¿ mi siê nie podoba³o.
...by³a jakas sztuczna?? Ona ZAWSZE jest sztuczna. A ja nie znoszê tego jej lansowania siê i¶cie hamerykañskiego. Jak s³yszê jej akcent to mi siê nó¿ w kieszeni otwiera. "Tap madl"
Mój ojciec jest rodowitym amerykañcem, mieszka tam bez przerwy od 24 lat, nie ma kompletnie kontaktu z jêzykiem (brak ¶rodowisk polskich w jego otoczeniu) i mówi NORMALNIE po polsku. Jasne, ¿e ma k³opot ze znalezieniem odpowiedników s³ów po polsku, ale nie robi tego sztucznego akcentu! A ta gwiazda betlejemska szczyci siê, ¿e jest polk± a mówi jakby uczy³a sie jêzyka od wczoraj. Przez to ca³a "gala" wysz³a jak wysz³a.
A nota bene Rubikowa nie lepsza. Momentami tez mia³am wra¿enie, ¿e na si³ê próbuje przysepleniac i papugowac ten durny akcent.
Sorki za OT, ale nie mogê przej¶æ obojêtnie.

Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ
agusiaki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-02, 21:06   #2291
julianna-p
Wtajemniczenie

[QUOTE=agusiaki;23539686]
Cytat:

...by³a jakas sztuczna?? Ona ZAWSZE jest sztuczna. A ja nie znoszê tego jej lansowania siê i¶cie hamerykañskiego. Jak s³yszê jej akcent to mi siê nó¿ w kieszeni otwiera. "Tap madl"
Mój ojciec jest rodowitym amerykañcem, mieszka tam bez przerwy od 24 lat, nie ma kompletnie kontaktu z jêzykiem (brak ¶rodowisk polskich w jego otoczeniu) i mówi NORMALNIE po polsku. Jasne, ¿e ma k³opot ze znalezieniem odpowiedników s³ów po polsku, ale nie robi tego sztucznego akcentu! A ta gwiazda betlejemska szczyci siê, ¿e jest polk± a mówi jakby uczy³a sie jêzyka od wczoraj. Przez to ca³a "gala" wysz³a jak wysz³a.
A nota bene Rubikowa nie lepsza. Momentami tez mia³am wra¿enie, ¿e na si³ê próbuje przysepleniac i papugowac ten durny akcent.
Sorki za OT, ale nie mogê przej¶æ obojêtnie.
z akcentem to jest juz inna historia. brat mojej mamy mieszka w stanach od 30 lat i tez nie smiga z zadnym akcentem, ale juz jego zona to istna "d¿oana2"

teraz pewnie sie naraze, ale ja generalnie calkiem lubie takie sztucznawe efekty, problem tylko ze nie mozna przesadzic bo joana wczoraj moglaby stanac i sie nie ruszac i ... milebysmy kolejna woskowa figure

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 21:07   #2292
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
no wlosy joanny wygladaly jak peruka, nie wiem mi milosc do ¿ó³tych lokow przeszla po przedszkolu. uwielbiam taki ksztalt fryzury jak miala, ale ten kolor masakra, zreszta one byly jakies martwe...

dzieki za odnosnik, "uratowalas zycie" eskepdientki bo jakby mia tam mahon wyszedl na wlosiu to chyba bym

jak chronicie Wasze wlosy przed mrozem?? bo ja dzisiaj zwiazalam po raz kolejny w warkocz i schowalam , ale nudzic mi sie zaczyna
...a ja my¶la³am ¿e ty te Cherry u¿ywa³a¶ i jako¶ jest fajnie i nie czerwono.
Ja te¿ noszê ró¿ne czapki, z d³ugim pomponem, szar± do kompletu z szalikiem i mam te¿ fajn± pilotkê czarn± obszyt± puszkiem z indiañskimi frêdzelkami...mój pies j± uwielbiai szaleje na jej punkcie, ale do rzeczy w³osy po d³ugo¶ci wisz± sobie na mrozie - ale chyba te¿ bêdê je chowac pod czapkê.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-02, 21:17   #2293
julianna-p
Wtajemniczenie

ja mam tylko szara z tego roku, mam kilka kaszkietow, ale nosilam je od kilku lat (w sensie kaszkiety a nie te konkretne), marzy mi sie wlasnie pilotka albo cos wesolego bo odkad skonczylam 20 mam tylko powazne czapki,
kathy jakiego masz psa??

Stary 2010-12-02, 21:20   #2294
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
ja mam tylko szara z tego roku, mam kilka kaszkietow, ale nosilam je od kilku lat (w sensie kaszkiety a nie te konkretne), marzy mi sie wlasnie pilotka albo cos wesolego bo odkad skonczylam 20 mam tylko powazne czapki,
kathy jakiego masz psa??

Pinczerkê - która wygl±da jak ma³y jelonek, jestem w niej totalnie zakochana mimo ¿e bywa wrednawa...

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-02, 21:24   #2295
julianna-p
Wtajemniczenie

oj to musi byc cudna, ja mam australijskiego terierka, mega cudo, ale na poczatku mial tez mega wredny charakter i wtedy tona ksiazek/poradnik i behawioryzm i ........... mam powszechnie uznany ideal psa

Stary 2010-12-02, 21:34   #2296
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
oj to musi byc cudna, ja mam australijskiego terierka, mega cudo, ale na poczatku mial tez mega wredny charakter i wtedy tona ksiazek/poradnik i behawioryzm i ........... mam powszechnie uznany ideal psa

To te¿ fajny, ³adny piesek wygooglowa³am - bo nie zna³am tej rasy.
Ale nie mam z ni± problemy teraz zim± bo za³atwia swoje sprawy w kuwecie, latem zreszt± te¿.
Niestety nie chce wyj¶æ z ³ó¿ka a jak chce siê j± wypêdziæ to warczy, i nie cierpi ¿adnych ubranek - nie da sobie prawie nic za³o¿yæ.

...and I will wear him
As i do thee...

Edytowane przez kathy579
Czas edycji: 2010-12-02 o 21:37
Stary 2010-12-02, 21:47   #2297
julianna-p
Wtajemniczenie

sorry, dalam nie cala nazwe, juz sie poprawiam - tu link do psa identycznego jak moj http://puppydogweb.com/gallery/silky...er_attwood.JPG

w sumie to duuzo piekniejsza wersja yorka (jak na ironie dostalam rodowodowego yorka, ktory okazal sie silkiem)

no moja kruszyna tez spi pod koldra, najlepiej wyglada to jak wchodze do pokoju a on sam sie wczolgal juz pod koldre i lezy na poduszcze z lapkami jak do gory

na warczenia ja osobiscie ostro reagowalam, ale teraz jestem z niego dumna, i z kuwety tez korzysta przy tych mrozach w ogole go nie wyprowadzam , jak odpuszczaja wychodzi w ubranku na troche
, ale normalnie jak widze te biedne male yorki wyprowadzane przy -15 bez ubranek to mam ochote zwrocic uwage wlascicielom (brutalnie)

wlasnie zauwazylam o ubranku- probowalas pelerynki?? moj tez nie znosi ciuskow wymyslnych, ale w pelerynke wejdzie w spokoju. i jeszcze w takie golfy jakby

i nie chcialam Cie urazic, ale ostatnio wciaz widze takie dwa malenstwa yorcze bez niczego jak sie mecza na dworze wiec reaguje ostrzej

Edytowane przez julianna-p
Czas edycji: 2010-12-02 o 22:01
Stary 2010-12-02, 22:54   #2298
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
sorry, dalam nie cala nazwe, juz sie poprawiam - tu link do psa identycznego jak moj http://puppydogweb.com/gallery/silky...er_attwood.JPG

w sumie to duuzo piekniejsza wersja yorka (jak na ironie dostalam rodowodowego yorka, ktory okazal sie silkiem)

no moja kruszyna tez spi pod koldra, najlepiej wyglada to jak wchodze do pokoju a on sam sie wczolgal juz pod koldre i lezy na poduszcze z lapkami jak do gory

na warczenia ja osobiscie ostro reagowalam, ale teraz jestem z niego dumna, i z kuwety tez korzysta przy tych mrozach w ogole go nie wyprowadzam , jak odpuszczaja wychodzi w ubranku na troche
, ale normalnie jak widze te biedne male yorki wyprowadzane przy -15 bez ubranek to mam ochote zwrocic uwage wlascicielom (brutalnie)

wlasnie zauwazylam o ubranku- probowalas pelerynki?? moj tez nie znosi ciuskow wymyslnych, ale w pelerynke wejdzie w spokoju. i jeszcze w takie golfy jakby

i nie chcialam Cie urazic, ale ostatnio wciaz widze takie dwa malenstwa yorcze bez niczego jak sie mecza na dworze wiec reaguje ostrzej
S³odziak s³odziszewski
moja chodzi w pelerynie z golfem i do tego chusteczka z myszk± miki
na mróz nie wychodzi bo nie chce bo to zmarzlucha...mia³am na my¶li ubrana w które trzeba w³o¿yæ oddzielnie ka¿d± ³apkê takich ona nie toleruje i warczy

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-03, 00:05   #2299
agusiaki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
O raju, jakie cudeñko
Schrupa³abym Przepiekny!

Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ
agusiaki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-03, 12:59   #2300
julianna-p
Wtajemniczenie

kathy, agusiaki dziekuje w imieniu MB, ogolnie jego wyglad odpowiada cudownemu charakterowi, jest cudownym maluchem, bardzo uczuciowym i inteligentnym.
ale juz ubranie dresikow, ktore mi sie podobaly nie wchodzi w gre. dlatego nosi pelerynke z kapturem obszytym futerkiem..
Twoja tez musi cudnie wygladac z ta chustka
tez wole unikac wyprowadzania malego w takie temperatury bo strasznie sie trzesie juz w okolicach 0

Stary 2010-12-03, 15:02   #2301
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

...by³am przera¿ona jak dzisiaj zobaczy³am - przywi±zanego psa do porêczy przed bankiem, raczej starszy piesek i do tego le¿a³ na ¶niegu - trochê ¿a³ujê ¿e nie zareagowa³am...

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-03, 19:06   #2302
julianna-p
Wtajemniczenie

kathy przeciez to "tylko zwierze" , a jakiego ma dobrego wlasciciela w taki zi±b wyprowadzi na spacer czworonoga, az tak go kocha

dosc offtopow bo mnie wywala, nie wiem Dziewczyny jak w w-wie z saszetkami joanny, ale ja widzialam ich sporo w malych drogeriach, nawet pod poznaniem. chociaz nie wiem czy zamienilabym efekt delii bo swietnie sie trzyma jak na razie ,w dodatku mam typowa marchewke bez zadnej czerwieni a slyszalam , ze joanny saszetki maja dawac troche czerwonawy kolor

Stary 2010-12-03, 19:12   #2303
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

dziewczyny musicie za³adowac avatara na nowo jak wam siê mój nowy podoba? kolor jest mega...

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2010-12-03, 21:09   #2304
julianna-p
Wtajemniczenie

a ja sadzilam, ze to dzieki iplusowi mi sie avek nie wyswietla, wiecie ten zabojczo szybki intrnet:h ahaha:

wlosy tej dlugosci to moje marzenie,

kathy kolorek genialny

Czas edycji: 2010-12-03 o 21:12
Stary 2010-12-04, 22:07   #2305
nataliaaa88
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 587
GG do nataliaaa88

witam, wyprobowalam juz kilka rudych kolorków, farbowa³am na swoj nat.kolor sredni braz, wychodzil rudy ale ciemny teraz mam wlosy z poswiata rudosci, zastanawiam sie pomiedzy mango z loreal a plomiennym feniksem z pallette, chcialabym sie dowiedziec ktory z nich wyjdzie jasniejszy? tzn bardziej rudy na moim kolorze. czy ktoras z was farbowala ktoras z tych farb na sredni braz?

wymiana:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post27112875
nataliaaa88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-05, 18:27   #2306
julianna-p
Wtajemniczenie

wieki temu uzywalam obu i obie chwytaly, ale feniks jednak lepiej wychodzil na brazie (przynajmniej u mnie)

Stary 2010-12-06, 13:48   #2307
nataliaaa88
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 587
GG do nataliaaa88

dziekuje Ci za odpowiedz wiec wezme tym razem feniksa, mam nadzieje ze wyjdzie

wymiana:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post27112875
nataliaaa88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-06, 14:54   #2308
julianna-p
Wtajemniczenie

prosze; pochwal sie efektami

Czas edycji: 2010-12-06 o 14:55
Stary 2010-12-07, 11:47   #2309
arbuziaczek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31

Mia³am feniksa z Palette, wyszed³ fajny kolor naprawdê, ale nie wiem, gdzie go kupiæ, bo w Rossmannie ju¿ go nie widzê... A to jak na razie mój nr 1, chocia¿ niszczy w³osy. I niestety tej czerwieni do koñca nie da³o siê unikn±æ, ale i tak nie jest ¼le.
Podoba mi siê na drugim miejscu Joanna P³omienna Iskra. Nie niszczy w³osów i kosztuje nieca³e 6z³.
Teraz kupi³am Joanna Color Professional miedziano-czerwony jasny blond i za jakie¶ 3 tyg wypróbujê. I mam takie pytanko jakby kto¶ móg³by mi powiedzieæ: skoro mam 50ml farby i 130ml utleniacza i na farbie pisze, ¿eby zmieszaæ j± z utleniaczem w proporcji 1:1,5, to ile ml tego utleniacza u¿yæ?

Edytowane przez arbuziaczek
Czas edycji: 2010-12-07 o 11:48
arbuziaczek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-07, 13:13   #2310
aniakf
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 315

Hej!Zafarbowa³a w³oski tonerem (najpierw mokka niby ta najja¶niejsza z matrixa, potem na to blond miedziano z³oty z goldwell colorance (9KG)), wyszed³ mi rudawy kolor, ale do¶æ ciemny.jak mogê go szybko rozja¶niæ?wiem, ¿e toner siê zmywa, ale od tyg. ju¿ myjê w³oski nawet czasem po dwa razy dziennie i dopiero leciusieñko siê zmieni³ odcieñ. A w pt.mam imprezê rodzinn± i chcia³abym mieæ ja¶niejszy....co zrobiæ?
aniakf jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.