|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2881 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 125
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.
bo ja wlasnie farbowalam ostatnio 2 razy majirelem 7.4 i jestem z niego srednio zadowolona niby jest ok bo taki przygaszony ten rudy i calkiem spoko , bo nie ma tego efektu co przy mango ognistoczerwonego ...
ale ja jednak wolalabym taki rudy pomaranczowy taki intensywny . Kiedys w Poznaniu kupilam fajna farbe i bylam zadowolona z tego koloru musze poszukac na necie jej czy gdzies ja dostane o! |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Ju¿ po myciu w³osów
![]() ...oj muszê zmienic ten jedwab na inny po rapieczêtowaniu buteleczki - taki mnie buchn±³ odór alkoholu...uff, trzeba by³o bardzo wymieszaæ butelkê bo na pocz±tku lecia³a sam alkohol...chyba zmieniê na Waxa (agusiaki go chwali³a) bo mnie trochê to przera¿a i w rezultacie my¶lê ¿e ten alkohol mo¿e wysuszyæ w³osy. Jakie jedwabie u¿ywacie? ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]()
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-01-06 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Raczkowanie
|
no ,ale widzisz kazdy ma inny ideal rudosci , ten nie jest moj jest za spokojny dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem co¶ o tym , mi te¿ ka¿dy mówi³ ¿e w poprzednim kolorku fajnie wygl±da³am, ale ja siê ¼le w nim czu³am wiêc z 2 tyg przefarbowa³am. Dla mnie mój by³ za ciemny i za br±zowy. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- dodam ¿e mój poprzedni kolor, wygl±da³ ³adnie ale tylko na zdjêciach robionych z fleszem.
![]() |
#2886 |
Raczkowanie
|
dawno nie farbowalam mango ,ale lezy sobie w szafce , poczekam teraz na okres i po sobie zafarbuje , wiec pewnie za 2 tyg
![]() ciekawe jak wyjdzie teraz po tylu farbach fyzjerskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Ja jestem wierna Chi z Farouka, jako¶ najbardziej mi podchodzi, ale czy dzia³a i jak dzia³a nie wiem, bo oprócz tego pryskam od¿ywkami, robiê maseczki itd. itd.
W³a¶nie pierwszy raz w ¿yciu testujê oliwê z oliwek. Wymiesza³am j± ¿ó³tkiem i sokiem z cytryny, siedzê teraz z tym majonezem na g³owie w turbanie i mam zamiar potrzymaæ toto tak z dwie, trzy godziny ![]() A je¶li ju¿ mowa o farbach, to mnie strasznie ciekawi± opalizuj±ce miedziane Marijela, wiem, ¿e to nie bêd± porz±dne rudo¶ci raczej miedziane br±zy, ale jak to gra z tym fioletem? Próbowa³ kto¶? Edytowane przez kasia1433 Czas edycji: 2011-01-06 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 846
|
Kathy ja u¿ywam jedwabiu z Joanny i jestem z niego zadowolona, ale jak wiadomo ka¿demu co innego s³u¿y
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Woow, ile zdjêæ siê nagle narobi³o
![]() Martolek - porównuj±c poziom 8 do 7, który Ty masz musze powiedzieæ, ¿e nie widzê du¿ej ró¿nicy. I niewiem jak w realu, ale na fotkach czerwieni w nim nie widaæ za bardzo. Masz piêkne, d³ugie w³osy ![]() siskath - ³adny ten kolor i jasny jak na 7 poziom. Mo¿e to przez lampê? Dasz fotkê w dziennym ¶wietle? aaalina - ja te¿ nie lubiê przygaszonych kolorów, ale ognistorudy to ciêzki kawa³ek chleba ![]() kathy - tak, ja jedwab Waxa polecam bardzo. Przetestowa³am juz wiele dostêpnych na rynku i zosta³am przy waxie. zobaczcie na sk³ad i porównajcie z innymi. Zdecydowanie jest najkorzystniejszy a efekt jak po ka¿dym jedwabiu. Alkohol na d³u¿sz± metê wysusza bardzo... choæ dopóki go u¿ywasz regularnie nie bêdzie tego widaæ. Po odstawieniu koñce s± w dramatycznym stanie.
Rudy to nie kolor w³osów, rudy to charrrrakter ![]() Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ Edytowane przez agusiaki Czas edycji: 2011-01-06 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
kathy u mnie tez 7.44 wychodzil piekny
![]() ![]() ja dotad splukiwalam ten ocet po 10 minutach, teraz bede robic jak Ty ![]() ![]() ![]() ciesze sie, ze jestes zadowolona z kolorku, zwlaszcza po stresie jaki ostatnio przezylas ![]() martolek ladne masz wlosy ![]() siskath slicznie ![]() kasia1433 ja uwazam, ze te opalizujace beda "za slabe" na moje potrzeby kolorystyczne (zreszta podobnie jak przy kadusie tak i przy majirelu moje wlosy potrzebowaly conajmniej dwoch tubek co mi sie nie kalkuluje ![]() ja dzisiaj chyba zetne moje wloski tak do ramion w ramach regeneracji zimowej ( chociaz z drugiej stronie nie wiem czy bede sie czula w az tak krotkich ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
agusiaki
nie widzê alkoholu w sk³adzie , wiêc w najbli¿szym czasie chyba go kupiê. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ovax-silk.html Dodam ¿e w Biosilk alkohol jest na 3 miejscu, a 4 pierwsze sk³adniki pe³n± najwiêksz± rolê w ka¿dym kosmetyku - wiêc musi rzeczywi¶cie bardzo wysuszac w³osy. julianna widzê ¿e siê wziê³a¶ za regeneracje w³osów ![]() ![]() kasia1433 oliwka z oliwek jest fajna - ja lubiê j± mieszac z od¿ywk±. Opalizuj±ce z Majirela wygl±daj± piêknie, ale tak jak patrzê teraz to my¶lê ¿e na moich w³osach wygl±da³y by smutno, bo za br±zowo - kiedy¶ zastanawia³am siê nad 7.42+7.4. ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2893 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Dobrze, postaram siê jak najszybciej zrobiæ zdjêcie w ¶wietle dziennym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Wtajemniczenie
|
kathy dokladnie biore sie za regeneracje
![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurczê, mam nowy kolor od trzech dni i ju¿ kombinujê nad nastêpnym ![]() Oliwa chyba jest fajna, moje przypalone, z jednej strony, kud³y wygl±daj± coraz lepiej, mo¿e nie bêdê musia³a ich podcinaæ...uffff. A z tymi jedwabiami nie bardzo wierzy³am, ¿e ¼le wp³ywaj± na w³osy, ale latem trochê zaniedba³am je przez nadmiar obowi±zków, jedwabiu nie stosowa³am i rzeczywi¶cie, po lecie w³osy mia³am starasznie przesuszone, a¿ je ¶ciê³am...do tej pory tego obciêcia nie mogê od¿a³owaæ, teraz rok zapuszczania mnie czeka, ¿eby by³o jako tako d³u¿ej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Rozeznanie
|
Julianka, a mo¿e by¶ doda³a fotkê swoich w³osów?? Obieca³a¶ nam, ¿e po nowym roku dodasz :P
Ja te¿ muszê obci±æ koñce i to sporo.... Nie u¶miecha mi siê.
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Julianna przemy¶l to podcinanie ja tak na pocz±tku listopada ciachnê³am grzywkê z d³ugiej po brodê do d³ugo¶ci za brwi i do dzi¶ siê mêczê.
![]() |
#2899 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to ja jestem w szoku, bo ja kupi³am pod koniec listopada i w³a¶nie w sylwestra wyrzuci³am puste opakowanie... W moim odczuciu bardzo niewydajne toto, ale i tak lubiê, bo nie ma nic lepszego.
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
agusiaki
ja u¿ywam ok. 2 x na miesi±c ![]()
#2901 |
Rozeznanie
|
Poprawka, w³a¶nie sprawdzi³am kiedy j± kupi³am i by³o to pod koniec pa¼dziernika. U¿y³am chyba 4 razy.
#2902 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy która¶ z Was u¿ywa³a pianki koloryzuj±co-od¿ywczej Vtality's? Google milcz±, wyszukiwarka te¿.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Wtajemniczenie
|
agusiaki obiecalam, ale z racji braku aparatu jakosc zdjec jest zadna
![]() ![]() to espresso mnie troche przeraza jak slysze, ze u Ciebie tak malo wydajne sie okazalo ![]() ![]() kathy tez tak sie wlasnie zastanawiam bo w sumie mam troszke podniszczone koncowki, ale fryzure ok i nie chce sie specjalnie "okaleczyc"; na razie postanowilam upinas z powrotem wlosy na noc bo faktycznie kiedy to robilam mialy sie lepiej ( na co dzien pamietam wylacznie o grzywce bo daje olejki na twarz wiec kiedy tego nie zrobie... ![]() kasia 1433 dlaczego nie uzylas mixa z allvaves tego (nie pamietam dokladnie nazwy bo dawno sie nimi bawilam ) f 333 czy 333 (pomaranczowy)???
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Cytat:
![]() ![]() dziêkujê Wam bardzo ![]() ja nie jestem z nich zadowolona, cienkie i proste druty, ale co zrobiæ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 027
|
A jak radzicie sobie z odrostami? nie widaæ ró¿nicy pomiêdzy nimi a reszt± w³osów jak k³adziecie na nie farbê? bo ja prawdê mówi±c trochê siê ich obawiam. Moje naturalne to ciemny blond ale mia³am farbowane na jasny blond, i jak bêdê k³a¶æ farbê to albo w³a¶nie na jb albo na z³ocisty, w zale¿no¶ci jak sp³ucze siê szamponetka. Wiêc odrost bêdzie ciemniejszy i jak po³o¿ê farbê bezpo¶rednio na odrost to bêdzie ró¿nica. My¶licie ¿e bêdê musia³a najpierw rozja¶niaæ odrosty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo mi ju¿ m.in. trochê szkoda by³o pieniêdzy, trzy farby, plus inne dodatki, trzy razy kupowane w ci±gu miesi±ca to lekkie przegiêcie ![]() Soj± drog± ciekawa jestem jaki jest ten mix Alwaves, bo ten Chantala by³ ¿ó³ty i to jego wini³am za ¿ó³t± po¶wiatê, wiêc siê ciut zrazi³am do mixów. Z tymi mixami Alwaves jest jako¶ dziwnie samo 333 to korektor z³ocisty 444 miedzianego nie maj±. S± te¿ F 333, F 444 itp. ale one w nazwie nie maj± korektor/mixton tylko super z³ocisty, super miedziany, tak jakby to by³a farba... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Wtajemniczenie
|
martolek jak to sa proste wlosy to ciekawe co byc o moich powiedziala
![]() kasia1433 no fakt, troche zaszalalas ostatnio ![]() ![]() ![]() o jakiej piance dokladnie piszesz , cos mi umknelo ![]() za to kocham rudosc bo przy niej moja zlocista i teraz b jasna skora nie musi sie ukrywac pod tonami samoopalacza itp ![]() qeres ja bym zrobila prepigmentacje ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kiedy¶ wstawiê bardziej realistyczne foto ![]() dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
szopwell
Wiadomo¶ci: 10
|
Pia³am nie dawno i wysy³a³am fotkê z moimi w³oskami.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 027
|
A gdybym zafarbowa³a w³osy na kolor zbli¿ony do odrostu i potem na³o¿y³a rudy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.