Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów. - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-06, 13:03   #2881
aaalina
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 125
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.

bo ja wlasnie farbowalam ostatnio 2 razy majirelem 7.4 i jestem z niego srednio zadowolona niby jest ok bo taki przygaszony ten rudy i calkiem spoko , bo nie ma tego efektu co przy mango ognistoczerwonego ...
ale ja jednak wolalabym taki rudy pomaranczowy taki intensywny .
Kiedys w Poznaniu kupilam fajna farbe i bylam zadowolona z tego koloru musze poszukac na necie jej czy gdzies ja dostane o!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP0808.jpg (16,4 KB, 74 za³adowañ)
aaalina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 13:15   #2882
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

sliczne!!!!
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 13:19   #2883
kathy579
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 923
GG do kathy579

Ju¿ po myciu w³osów kolor nadal BARDZO intensywny i odrobinê ja¶niejszy, super b³yszcz± (oj nie zamieniê mojej farbkowej kombinacji - kolor naj³adniejszy jaki mia³am), nie wiem czy dziêki od¿ywce czy silikonom z Bio silka.
...oj muszê zmienic ten jedwab na inny po rapieczêtowaniu buteleczki - taki mnie buchn±³ odór alkoholu...uff, trzeba by³o bardzo wymieszaæ butelkê bo na pocz±tku lecia³a sam alkohol...chyba zmieniê na Waxa (agusiaki go chwali³a) bo mnie trochê to przera¿a i w rezultacie my¶lê ¿e ten alkohol mo¿e wysuszyæ w³osy.

Jakie jedwabie u¿ywacie?

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez aaalina Poka¿ wiadomo¶æ
bo ja wlasnie farbowalam ostatnio 2 razy majirelem 7.4 i jestem z niego srednio zadowolona niby jest ok bo taki przygaszony ten rudy i calkiem spoko , bo nie ma tego efektu co przy mango ognistoczerwonego ...
ale ja jednak wolalabym taki rudy pomaranczowy taki intensywny .
Kiedys w Poznaniu kupilam fajna farbe i bylam zadowolona z tego koloru musze poszukac na necie jej czy gdzies ja dostane o!
na tym zdjêciu wygl±da bardzo ³adnie

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska

Edytowane przez kathy579
Czas edycji: 2011-01-06 o 13:21
kathy579 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 13:22   #2884
aaalina
Raczkowanie

no ,ale widzisz kazdy ma inny ideal rudosci , ten nie jest moj jest za spokojny dla mnie
Stary 2011-01-06, 14:06   #2885
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
Napisane przez aaalina Poka¿ wiadomo¶æ
no ,ale widzisz kazdy ma inny ideal rudosci , ten nie jest moj jest za spokojny dla mnie

wiem co¶ o tym , mi te¿ ka¿dy mówi³ ¿e w poprzednim kolorku fajnie wygl±da³am, ale ja siê ¼le w nim czu³am wiêc z 2 tyg przefarbowa³am.
Dla mnie mój by³ za ciemny i za br±zowy.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

dodam ¿e mój poprzedni kolor, wygl±da³ ³adnie ale tylko na zdjêciach robionych z fleszem.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-01-06, 14:14   #2886
aaalina
Raczkowanie

dawno nie farbowalam mango ,ale lezy sobie w szafce , poczekam teraz na okres i po sobie zafarbuje , wiec pewnie za 2 tyg
ciekawe jak wyjdzie teraz po tylu farbach fyzjerskich
Stary 2011-01-06, 14:22   #2887
kasia1433
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 69

Cytat:
Napisane przez kathy579 Poka¿ wiadomo¶æ

Jakie jedwabie u¿ywacie?

Ja jestem wierna Chi z Farouka, jako¶ najbardziej mi podchodzi, ale czy dzia³a i jak dzia³a nie wiem, bo oprócz tego pryskam od¿ywkami, robiê maseczki itd. itd.
W³a¶nie pierwszy raz w ¿yciu testujê oliwê z oliwek. Wymiesza³am j± ¿ó³tkiem i sokiem z cytryny, siedzê teraz z tym majonezem na g³owie w turbanie i mam zamiar potrzymaæ toto tak z dwie, trzy godziny Ciekawa jestem czy w³osy siê poprawi±.

A je¶li ju¿ mowa o farbach, to mnie strasznie ciekawi± opalizuj±ce miedziane Marijela, wiem, ¿e to nie bêd± porz±dne rudo¶ci raczej miedziane br±zy, ale jak to gra z tym fioletem? Próbowa³ kto¶?

Edytowane przez kasia1433
Czas edycji: 2011-01-06 o 14:24
kasia1433 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 14:57   #2888
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846

Kathy ja u¿ywam jedwabiu z Joanny i jestem z niego zadowolona, ale jak wiadomo ka¿demu co innego s³u¿y wcze¶niej mia³am z AVONU taki z pomarañczowa zakrêtk±, zapomnia³am jak siê nazywa³.
meeedzik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:29   #2889
agusiaki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Woow, ile zdjêæ siê nagle narobi³o

Martolek - porównuj±c poziom 8 do 7, który Ty masz musze powiedzieæ, ¿e nie widzê du¿ej ró¿nicy. I niewiem jak w realu, ale na fotkach czerwieni w nim nie widaæ za bardzo. Masz piêkne, d³ugie w³osy

siskath - ³adny ten kolor i jasny jak na 7 poziom. Mo¿e to przez lampê? Dasz fotkê w dziennym ¶wietle?

aaalina - ja te¿ nie lubiê przygaszonych kolorów, ale ognistorudy to ciêzki kawa³ek chleba Szczególnie jak unika siê czerwieni tak jak ja.

kathy - tak, ja jedwab Waxa polecam bardzo. Przetestowa³am juz wiele dostêpnych na rynku i zosta³am przy waxie. zobaczcie na sk³ad i porównajcie z innymi. Zdecydowanie jest najkorzystniejszy a efekt jak po ka¿dym jedwabiu. Alkohol na d³u¿sz± metê wysusza bardzo... choæ dopóki go u¿ywasz regularnie nie bêdzie tego widaæ. Po odstawieniu koñce s± w dramatycznym stanie.

Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ

Edytowane przez agusiaki
Czas edycji: 2011-01-06 o 15:30
agusiaki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:30   #2890
julianna-p
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 249

kathy u mnie tez 7.44 wychodzil piekny, a zmieszany z 8 to musi byc cudo na zywo.
ja dotad splukiwalam ten ocet po 10 minutach, teraz bede robic jak Ty ; ostatnio uzywalam jedwab z joanny i bylam zadowolona, przedtem chi i jednostkowe efekty u mnie byly swietne, ale z czasem zmasakrowaly mi koncowki. mysle nad kombinacja kropelka jojoby i jakas odzywka bez silikonow na koncowki
ciesze sie, ze jestes zadowolona z kolorku, zwlaszcza po stresie jaki ostatnio przezylas

martolek ladne masz wlosy

siskath slicznie

kasia1433 ja uwazam, ze te opalizujace beda "za slabe" na moje potrzeby kolorystyczne (zreszta podobnie jak przy kadusie tak i przy majirelu moje wlosy potrzebowaly conajmniej dwoch tubek co mi sie nie kalkuluje)

ja dzisiaj chyba zetne moje wloski tak do ramion w ramach regeneracji zimowej ( chociaz z drugiej stronie nie wiem czy bede sie czula w az tak krotkich)

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:47   #2891
201709121022
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 477

Cytat:
Napisane przez siskath Poka¿ wiadomo¶æ
Melina

K³ad³am na ten sam kolor tylko ju¿ trochê sprany. Farbujê na rudo od lipca 2010, a mój naturalny kolor to raczej jasny blond. U¿y³am oksydantu 6%.

kathy

Pocz±tkowo wychodzi³ mi ciemniejszy, ale mniej wiêcej od 2-3 farbowañ, jest taki jak na zamieszczonych zdjêciach
By³abym Ci bardzo wdziêczna za fotkê w ¶wietle dziennym, najlepiej na zewn±trz, bo jak ju¿ dziewczêta pisa³y, lampa chyba troszeczkê zmieni³a kolor
201709121022 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 16:16   #2892
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

agusiaki
nie widzê alkoholu w sk³adzie , wiêc w najbli¿szym czasie chyba go kupiê.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ovax-silk.html
Dodam ¿e w Biosilk alkohol jest na 3 miejscu, a 4 pierwsze sk³adniki pe³n± najwiêksz± rolê w ka¿dym kosmetyku - wiêc musi rzeczywi¶cie bardzo wysuszac w³osy.

julianna
widzê ¿e siê wziê³a¶ za regeneracje w³osów, ale nie ¶cinaj du¿o.

kasia1433
oliwka z oliwek jest fajna - ja lubiê j± mieszac z od¿ywk±. Opalizuj±ce z Majirela wygl±daj± piêknie, ale tak jak patrzê teraz to my¶lê ¿e na moich w³osach wygl±da³y by smutno, bo za br±zowo - kiedy¶ zastanawia³am siê nad 7.42+7.4.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Melina Poka¿ wiadomo¶æ
By³abym Ci bardzo wdziêczna za fotkê w ¶wietle dziennym, najlepiej na zewn±trz, bo jak ju¿ dziewczêta pisa³y, lampa chyba troszeczkê zmieni³a kolor
...bardzo zmienia

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-01-06, 16:33   #2893
siskath
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 126

Dobrze, postaram siê jak najszybciej zrobiæ zdjêcie w ¶wietle dziennym
siskath jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 16:35   #2894
julianna-p
Wtajemniczenie

kathy dokladnie biore sie za regeneracje. zastanawiam sie tez nad zakupem odzywki typu caleido tylko czy jest sen skoro mamy delie??

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
Stary 2011-01-06, 17:23   #2895
kasia1433
Raczkowanie

Cytat:

kasia1433
oliwka z oliwek jest fajna - ja lubiê j± mieszac z od¿ywk±. Opalizuj±ce z Majirela wygl±daj± piêknie, ale tak jak patrzê teraz to my¶lê ¿e na moich w³osach wygl±da³y by smutno, bo za br±zowo - kiedy¶ zastanawia³am siê nad 7.42+7.4.
Mnie juz po g³owie chodzi by po³o¿yæ na w³osy k±piel rozja¶niaj±c± na kilka- kilkana¶cie minut, rozja¶niæ w³osy o jeden/dwa tony, a do reszty mojej Allwaves 9.44 dodaæ Majirela 8.42, ciekawe co by wysz³o, mam wizjê takiego koloru jak mia³am tu:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1294239742 z delikatn± fioletow± po¶wiat±...pewnie bêdzie niewypa³ ale ja muszê zawsze na w³asnej skórze siê przekonaæ
Kurczê, mam nowy kolor od trzech dni i ju¿ kombinujê nad nastêpnym
Oliwa chyba jest fajna, moje przypalone, z jednej strony, kud³y wygl±daj± coraz lepiej, mo¿e nie bêdê musia³a ich podcinaæ...uffff.

A z tymi jedwabiami nie bardzo wierzy³am, ¿e ¼le wp³ywaj± na w³osy, ale latem trochê zaniedba³am je przez nadmiar obowi±zków, jedwabiu nie stosowa³am i rzeczywi¶cie, po lecie w³osy mia³am starasznie przesuszone, a¿ je ¶ciê³am...do tej pory tego obciêcia nie mogê od¿a³owaæ, teraz rok zapuszczania mnie czeka, ¿eby by³o jako tako d³u¿ej Julianna-p przemy¶l to sto razy
Stary 2011-01-06, 18:06   #2896
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia1433 Poka¿ wiadomo¶æ

A z tymi jedwabiami nie bardzo wierzy³am, ¿e ¼le wp³ywaj± na w³osy, ale latem trochê zaniedba³am je przez nadmiar obowi±zków, jedwabiu nie stosowa³am i rzeczywi¶cie, po lecie w³osy mia³am starasznie przesuszone, a¿ je ¶ciê³am...do tej pory tego obciêcia nie mogê od¿a³owaæ, teraz rok zapuszczania mnie czeka, ¿eby by³o jako tako d³u¿ej Julianna-p przemy¶l to sto razy
no wlasnie mysle intensywnie i trzymam przy sobie nozyczki od dwoch godzin, pewnie skonczy sie na scieciu koncowek , ewentualnie grzywki bo tez musialabym rok zapuszczac a jakos mi sie nie chce; dzieki za wsparcie decyzji

Stary 2011-01-06, 18:41   #2897
agusiaki
Rozeznanie

Julianka, a mo¿e by¶ doda³a fotkê swoich w³osów?? Obieca³a¶ nam, ¿e po nowym roku dodasz :P

Ja te¿ muszê obci±æ koñce i to sporo.... Nie u¶miecha mi siê.

Stary 2011-01-06, 18:51   #2898
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
Napisane przez julianna-p Poka¿ wiadomo¶æ
kathy dokladnie biore sie za regeneracje. zastanawiam sie tez nad zakupem odzywki typu caleido tylko czy jest sen skoro mamy delie??
...a nie op³aca siê lepiej Espresso, mniej inwazyjny ni¿ delia - a efekt do¶æ fajny. U mnie jako¶ ten espresso bardzo wydajny - mam go od czerwca i jeszcze na jakie¶ 3 aplikacje bêdzie
Julianna przemy¶l to podcinanie ja tak na pocz±tku listopada ciachnê³am grzywkê z d³ugiej po brodê do d³ugo¶ci za brwi i do dzi¶ siê mêczê.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-01-06, 18:58   #2899
agusiaki
Rozeznanie

Cytat:
...a nie op³aca siê lepiej Espresso, mniej inwazyjny ni¿ delia - a efekt do¶æ fajny. U mnie jako¶ ten espresso bardzo wydajny - mam go od czerwca i jeszcze na jakie¶ 3 aplikacje bêdzie

to ja jestem w szoku, bo ja kupi³am pod koniec listopada i w³a¶nie w sylwestra wyrzuci³am puste opakowanie... W moim odczuciu bardzo niewydajne toto, ale i tak lubiê, bo nie ma nic lepszego.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 19:26   #2900
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

agusiaki
ja u¿ywam ok. 2 x na miesi±c na przemian z Deli± x 1 na miesi±c.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-01-06, 19:28   #2901
agusiaki
Rozeznanie

Poprawka, w³a¶nie sprawdzi³am kiedy j± kupi³am i by³o to pod koniec pa¼dziernika. U¿y³am chyba 4 razy.

Stary 2011-01-06, 20:50   #2902
kasia1433
Raczkowanie

Dziewczyny, a czy która¶ z Was u¿ywa³a pianki koloryzuj±co-od¿ywczej Vtality's? Google milcz±, wyszukiwarka te¿.

Stary 2011-01-06, 20:58   #2903
julianna-p
Wtajemniczenie

agusiaki obiecalam, ale z racji braku aparatu jakosc zdjec jest zadna ( ostatni aparat, ktory kupowalam dostal w prezencie byly, nowego sie nie dorobilam jeszcze)
to espresso mnie troche przeraza jak slysze, ze u Ciebie tak malo wydajne sie okazalo ; na szczescie na dzis nie martwie sie o kolor bo RB praktycznie sie nie splukuje (odrobina pomaranczowej wody tylko po szamponie z ce-ce )

kathy tez tak sie wlasnie zastanawiam bo w sumie mam troszke podniszczone koncowki, ale fryzure ok i nie chce sie specjalnie "okaleczyc"; na razie postanowilam upinas z powrotem wlosy na noc bo faktycznie kiedy to robilam mialy sie lepiej ( na co dzien pamietam wylacznie o grzywce bo daje olejki na twarz wiec kiedy tego nie zrobie... )

kasia 1433 dlaczego nie uzylas mixa z allvaves tego (nie pamietam dokladnie nazwy bo dawno sie nimi bawilam ) f 333 czy 333 (pomaranczowy)???

Stary 2011-01-06, 21:13   #2904
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 778

Cytat:
Napisane przez agusiaki Poka¿ wiadomo¶æ
Martolek - porównuj±c poziom 8 do 7, który Ty masz musze powiedzieæ, ¿e nie widzê du¿ej ró¿nicy. I niewiem jak w realu, ale na fotkach czerwieni w nim nie widaæ za bardzo.
w³a¶nie, na fotkach nie widaæ, ale tak na ¿ywo wydaje mi siê, ¿e troszkê czerwieni przebija
Cytat:
Napisane przez agusiaki Poka¿ wiadomo¶æ
MartolekMasz piêkne, d³ugie w³osy
Cytat:
martolek ladne masz wlosy

dziêkujê Wam bardzo
ja nie jestem z nich zadowolona, cienkie i proste druty, ale co zrobiæ

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 21:28   #2905
qeres
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 027

A jak radzicie sobie z odrostami? nie widaæ ró¿nicy pomiêdzy nimi a reszt± w³osów jak k³adziecie na nie farbê? bo ja prawdê mówi±c trochê siê ich obawiam. Moje naturalne to ciemny blond ale mia³am farbowane na jasny blond, i jak bêdê k³a¶æ farbê to albo w³a¶nie na jb albo na z³ocisty, w zale¿no¶ci jak sp³ucze siê szamponetka. Wiêc odrost bêdzie ciemniejszy i jak po³o¿ê farbê bezpo¶rednio na odrost to bêdzie ró¿nica. My¶licie ¿e bêdê musia³a najpierw rozja¶niaæ odrosty?

wymianka ciuchowa
qeres jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 22:27   #2906
kasia1433
Raczkowanie

Cytat:

kasia 1433 dlaczego nie uzylas mixa z allvaves tego (nie pamietam dokladnie nazwy bo dawno sie nimi bawilam ) f 333 czy 333 (pomaranczowy)???

Bo mi ju¿ m.in. trochê szkoda by³o pieniêdzy, trzy farby, plus inne dodatki, trzy razy kupowane w ci±gu miesi±ca to lekkie przegiêcie Na razie niech bêdzie sama farba. A ta pianka, ma byæ 3 w1 czyli stylizacja, od¿ywianie i o¿ywianie koloru. Na codzieñ u¿ywam pianek, bo mam rzadkie w³osy i muszê je trochê puszyæ, wiêc upiek³abym trzy pieczenie na jednym ogniu, mo¿e to fajna alternatywa dla nietaniego Espresso?.
Soj± drog± ciekawa jestem jaki jest ten mix Alwaves, bo ten Chantala by³ ¿ó³ty i to jego wini³am za ¿ó³t± po¶wiatê, wiêc siê ciut zrazi³am do mixów.
Z tymi mixami Alwaves jest jako¶ dziwnie samo 333 to korektor z³ocisty 444 miedzianego nie maj±. S± te¿ F 333, F 444 itp. ale one w nazwie nie maj± korektor/mixton tylko super z³ocisty, super miedziany, tak jakby to by³a farba...
Stary 2011-01-06, 23:15   #2907
julianna-p
Wtajemniczenie

martolek jak to sa proste wlosy to ciekawe co byc o moich powiedziala

kasia1433 no fakt, troche zaszalalas ostatnio; ja zanim "sie ustatkowalam" kolorystycznie potrafilam kilka razyw tygodniu szalec z kolorami. odradzam tylko mieszanie allvaves z majirelem
o jakiej piance dokladnie piszesz , cos mi umknelo
za to kocham rudosc bo przy niej moja zlocista i teraz b jasna skora nie musi sie ukrywac pod tonami samoopalacza itp

qeres ja bym zrobila prepigmentacje i po sprawia to powinno pomoc a na ciemnym blondzie wszytsko pieknie chwyta wiec dalej nie bedziesz miec problemu

Stary 2011-01-06, 23:20   #2908
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 778

Cytat:
martolek jak to sa proste wlosy to ciekawe co byc o moich powiedziala
akurat zdjêcie nie pokazuje jak wygl±daj± naprawdê- na noc zwi±zujê w³osy gumk± (swoj± drog± pewnie niezbyt dobre posuniêcie) i pó¼niej wygl±daj± przez kilka godzin tj na zdjêciu, co mnie do¶æ cieszy

kiedy¶ wstawiê bardziej realistyczne foto

dobranoc

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-07, 10:01   #2909
justnikri
szopwell

Wiadomo¶ci: 10

Pia³am nie dawno i wysy³a³am fotkê z moimi w³oskami. Problem jasnych odrostów nie by³ a¿ tak znaczny i mi nie przeszkadza³ jednak kilka myæ i góra siê strasznie odznacza;/ Za dwa dni mam chrzciny i chcia³abym ¿eby nie by³o to widoczne na zdjêciach;/ POMÓ¯CIE. Mo¿e macie pomys³ na jaka¶ p³ukankê czy co¶ ¿eby choæ troszkê zniwelowaæ tê ró¿nicê.
justnikri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:48   #2910
qeres
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 027

A gdybym zafarbowa³a w³osy na kolor zbli¿ony do odrostu i potem na³o¿y³a rudy?

wymianka ciuchowa
qeres jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.