|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lublin BERSHKA Olimp 4 ?
A nie wiecie, na kiedy przewidywane jest otwarcie Felicity? Na ich stronie jest napisane, ze w drugiej połowie 2009, no ale to już jakby nieaktualne
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
to prawda wszystko, mogli się lepiej postarać z tym olimpem, ja marzę o river island, to co było w GC to porażka, przydałby się taki river jak w arkadii, zara oczywiście, bershka, stradi czy pull&bear. W olimpie natomiast zaskoczyło mnie mohito, ładne rzeczy i niedrogie, sisley też fajny, co myślicie? Jesli chodzi o kaphall to spodziewałam sie czegoś lepszego, z warszawy lepiej wspominałam ten sklep.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
mohito tez jest niezly
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
ja nie wiem, czego w Lublinie jest takie dziadostwo jesli chodzi o sklepy? 20 reporterow i croppow, na co tyle tego komu:/
a gdzie new yorker, zara, bershka? Lublin miasto wojewodzkie, a nic tu nie ma:/ Zamość się rozwija, Chełm tez, Rzeszów ma Millenium, a u nas pseudo galerie... kompletnie tego nie kumam, za biedni jestesmy na takie sklepy czy co |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.