|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Lublin BERSHKA Olimp 4 ?
Wie ktos moze czy w Olimpie 4 ma byc bershka ? I jakie wogle skepy mają byc otwarte ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
... choć nie Westwood
|
Dot.: Lublin BERSHKA Olimp 4 ?
Nie będzie. W ogóle nowe sklepy mnie nie satysfakcjonują...
![]() 5-10-15, Adidas, Alma, Apart, apteka, Artman, Atrium, Bank Millenium, Bialcon, Big Star, biuro podróży, Bytom, Cache Cache, Cafe Singi, Camaieu, CCC, Clarcs, Cleopatra, Coccodrillo, Comp Studio, Denny Rose, Ecco, Empik, Era, Fratelli, Galeria Prezentów, Go Sport, Hac Hac, In Medio, Jensi Fashion, Kakadu, KappAhl, Kazar, Koral, Leroy Merlin, Levi's, Life Line, Madonna, Marconi, Mediator, Monnari, Moodo, Nestle, Nike, Optical Center, Pawo, Pierre Cardin, Plus GSM, Polbita, pralnia, Red Star, Reporter Young, Saturn, Sephora, Shoe Flex, Sisley, Sizeer, Smyk, Solar, Splendo, Sunset Suits, Szefler, Śliwiński, Tchibo, TP SA, Tuzzi, Wojas, Vanila, Venezia, Veneziana, Vision Express, Vito Vergelis, Vobis, Volcano, Zibi.
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednym slowem - jak zwykle nic ciekawego ... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedynie ten KappAhl co nowy w lublinie i może być
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Manm nadzieje,ze moze Felicity nas nie zawiedzie
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ciesze się że będzie empik, będę miała bliżej niż do plazy.
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
ale to chyba nie jest pelna lista sklepow ?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
A ja liczyłam na Motivi
![]() To już oficjalna lista? |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
i znowu nie ma ZARY, a kiedyś w kurierze pisali że ma być
![]() znowu to samo wszędzie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
W Felicity raczej nie będzie przynajmniej na razie
, bo z tego co mi wiadomo w Felicity mają powstać 2 markety i nic więcej...
Have fun, you're a wife ! 27 czerwiec 2009 Edytowane przez sobczi Czas edycji: 2009-04-14 o 19:29 |
|
|
|
|
#14 |
|
... choć nie Westwood
|
Dostałam darmową gazetkę "Olimp" i tam była ta sama, więc chyba jest to ostateczna i oficjalna lista. Niestety.
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
wie ktos moze cos nt. pracy w olimpie 4 ?? tzn gdzie mozna wysylac cv itp
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, jestem nowa. Znalazłam to forum, gdy szukałam nazw nowych sklepów w Olimpie. Mnie to totalnie nie satysfakcjonuje... Okej, Lublin najbogatszy nie jest, ale najbiedniejszy też nie.
Mam koleżankę z Białegostoku. Ona ma tam Pimkie, Bershkę, Zarę, C&A... i wiele innych. Wstyd mi było, kiedy chciała iść na zakupy w moim mieście. Czy my, jako klientki i fanki młodzieżowych marek nie możemy jakoś wpłynąć na ludzi, którzy się tym zajmują? Ja rozumiem, że w Lublinie niektórych nie stać na markowe ciuchy, ale bez przesady. 3 poprzednie części to wystarczający zestaw dla osób, które na kasie nie śpią. Na początku słyszałam, że w Olimpie miało być kino - i nie ma. Potem, że ma być New Yorker - nie ma. Z Zarą to samo. I z Saturnem <lol2> Męczy mnie trochę jeżdżenie do Warszawy po ubrania, które i tak tam są poprzebierane. Myślałam, że coś się zmieni, ale w dalszym ciągu Plaza to numer jeden, chociaż daleko jej do ideału. To też zależy od gustu. Wszystko to oczywiście moje zdanie. |
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie. Tyle, że ta moja koleżanka nawet sobie nie zdaje sprawy, że ma tak fajne sklepy. W jej mieście strasznie długo była (bo inaczej tego nie nazwę) prawdziwa bieda. Opowiadała mi, że ludzi nie stać na żadne ubrania, więc po co w ogóle dawali takie drogie, markowe sklepy... Gdy ją gościłam, była zachwycona, bo wzięłam ją do cukierni, do kina, do Cornera... Ale sklepy to prawdziwa tragedia, ot co. Kielce też większe niż Białystok i nic specjalnego... Nie wiem, na jakiej zasadzie to działa. W końcu nie należy oceniać miasta od ilości fajnych sklepów, ale teraz jest to jakaś niebywała atrakcja dla nastolatek. I naprawdę wątpię, że jakieś Felicity to zmieni. No nic, poczekamy. Nie wyprowadzam się z Lublina (jeszcze) bo mam szkołę XD
Edytowane przez Pfannkuchen Czas edycji: 2009-05-02 o 15:08 |
|
|
|
|
#20 |
|
... choć nie Westwood
|
Dziewczyny, ja też żałuję, że nie mamy Zary, Bershki, Stadivariusa czy Pull&Bear, ale w Felicity ma być New Yorker i C&A na przykład, więc zawsze to jakiś plus
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno mają być takie sklepy: Sephora, Venezia, Prima Moda, Puma, 5.10.15., Adidas, Ecco, Reebok, RTV EURO AGD, Rossmann, Wójcik, Nike, Coffee Heaven, Vobis i Vobis Mobile, ING Bank Śląski, Era, Mc Flek, Orange, Time Trend/Kaligraf, Costa Coffee, Plus GSM, Cafe Club i Koral Jubiler, salon obuwniczy Deichmann, odzieżowe Tatuum i Tatuum Accessories, Diverse, a także Kazar, Ochnik, Farmaco, Jubiler W. Śliwiński, Sferis, sklep jubilerski Yes, kantor wymiany walut J&M. ale jest jeszcze powierzchnia do wynajęcia więc jakaś szansa jest ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- poprawka do poprzedniego wpisu, niestety ;((( http://new.felicity.pl/index.php?id_...pid=media&im=6 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
dajcie spokój, niby to felicity ma być takie och ach a sklepy będą praktycznie te same co w plazie czy olimpie. a tak liczyłam na bershke.
We are young So let’s set the world on fire We can burn brighter than the sun Edytowane przez liquefy Czas edycji: 2009-05-05 o 10:41 |
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym, żeby w tym całym Felicity był sklep Forever 18 - może go znacie? Wiem, że piszę to sobie na darmo, ale super byłoby mieć pod ręką jeszcze jedno (WIĘKSZE) Tally Weijl, Bershkę, Pimkie, River Island...
Oprócz oczywiście upragnionej przez wszystkich ZARY. A o GAP to już nie wspomnę bo tego nigdzie w Polsce nie ma ps. Ja jakoś nie jestem zbyt wielką fanką New Yorkera. A taki szum wokół tego ci ludzie od Felicity robią... Może to będzie trochę off top ale co sądzicie o wyburzeinu Galerii Centrum? Dzisiaj byłam tam z koleżanką - wygląda to biednie, bo tabliczki z nazwą firmy wiszą krzywo, a w Empiku stoły puste... Mam takie głupie przeczucie, że wyburzą ten Empik i przeniosą go do Olimpu. Uważam, że 2 Empiki jak na Lublin to stanowczo za mało Oni sobie chyba jakieś jaja robią. Porażka. ;/
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktycznie, strasznie drogo kosztuje coś, co nawet firmowe nie jest - a to jest nie w porządku. Najbardziej dobija mnie, że w GC ciągle usuwają fajniejsze sklepy. Jak byłam mała, chyba River Island było ;/ Perfumy? Dziękuję, taniej mam już w perfumerii. Ale ten Empik... To jedyne fajniejsze miejsce. I już nie chodzi o sam towar ( wiadomo, że czasem wybrakowany ) ale o spokój, który tam panuje. Nie czuje się tego kretyńskiego 'lansu', co w Plazie. W GC chociaż można było sobie spokojnie poczytać... I nie tylko młodzież przychodzi, ale także starsi ludzie. Co nam wszystkim zostanie? Empik w jakimś badziewnym Olimpie, do którego komuś może być niewygodnie dojechac? Bo GC to chociaż śródmieście jest... I każdy przyjdzie. A do Olimpu - już nie. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do Olimpu, to kiedy tak oficjalnie będzie otwarcie? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
... choć nie Westwood
|
17 czerwiec.
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki (:
Co prawda, miało być otwarcie już w kwietniu, ale ja nigdy nie wierzę w takie gadanie. Zawsze jest opóźnienie...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Oni sobie chyba jakieś jaja robią. Porażka. ;/