![]() |
#361 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Oobe _czy Ktoś Praktykuje?
Cytat:
Dziekuję Ci bardzo za podpowiedz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Praktykujemy używanie wyszukiwarki
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=128227 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=69502 Na pewno więcej info znajdziesz na specjalistycznych forach, np. astral dynamics |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Mrs Mrau
|
dzięki!
![]() jak wróce z uczelni to poczytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
nie praktykuję, bo się boję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Dot.: OOBE i LD
Ja miewałam takie coś podczas słuchnia pewnej kasety z nagraniem i skojarzyło mi się z tymi przeżyciami o jakich mówiła papryczka. Jak słucham jej, leżąc z zamknietymi oczami po jakimś czasie czuję jak mi się ręce (astralne) odrywają od ciała a później całe ciało i czuje jakbym unosiła się w powietrzu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Raczkowanie
|
gothika, a to ne byla czasem kaseta hemi-sync?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
a co to jest hemi - sync? wytwórnia? To jest kaseta z materiałami do autohipnozy, prowadzona przez dwoje ludzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Raczkowanie
|
dla zainteresowanych hemi-sync:
http://www.hemi-sync.com.pl/hsbrief.php wszystko ładnie wytłumaczone ![]()
![]() |
#370 |
Przyczajenie
|
![]()
Troche dziwne ale znalazlem w googlach was tzn kobietki wiec juz napisze co ja o tym sądze
![]() ![]() "Ostatnio zaciekawilo mnie to ... poniewaz mialem dziwne w nocy akcje, wydawalo mi sie jakbym nie mogl oddychac tz:n nie potrzebowalem tego.. i jakbym sie unosil, ale nie widac bylo ze sie unosze... Przeczytalem pare wątkow i dowiedzialem sie ze to moze byc cos w podobni do wychodzenie z ciala... Nasladowalem Traktakt o Projekcji Astralnej, pewnego dnia jak zwykle wieczorem probouje koncentrowac sie itp. kiedy sie klade spac, probowalem o niczym myslec i skupiac sie tylko w ciemnosci kiedy mam zamkniete oczy... zawuazylem jakby tunel.. ktory sie krecil w strone zegara, niestety sie wystraszylem i nigdy jeszcze tego znow nie doznalem, chcialbym ponownie to doznac ale sie nie udaje ![]() "niektorzy sie boja wychodzic z Cial bo mysla ze inna dusza wejdzie do Ciala ... Wcale to nie jest prawda bo nie ma zlych dusz, pozatym ich przewodnik nie pozwoliby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak, chyba tak jest. Mój tż ma chyba wychodzenie z ciała, choć nie jestem pewna. Odczuwa drgawki, ucisk i jakby zimne powietrze dmuchało mu po twarzy. Kilka razy słyszał tez dzwięk jakby jakas stara baba się smiała ![]() Najdziwniejsze jest to, że mam czasem noce, kiedy nie moge zasnąć, jestem niespokojna, mam wrażenie, ze ktoś jest w pokoju, w mojej głowie, przewijają się różne dziwne rzeczy.. A gdy zasypiam to budze się bardzo często w nocy z uczuciem, ze obok mnie ktoś jest. Po czym dowiaduję się, że tej samej nocy mój Tż miał "wyjscie z ciała". Natomiast gdy on ma spokojna noc to i ja szybko zasypiam i spię bez problemowo. Trochę sie boję o niego... Podobno gdy ciało astralne opusci ciało fizyczne to nie można spiącego budzic, bo moze umrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Podbijam wątek. Coś nam utonął w wizażowych odmętach.
![]() Która z was 'lata' w LD? Uwielbiam to uczucie. Czasami na jawie mam ochotę podnieść ręce i odfrunąć...
![]() |
#373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Twojemu TŻ tylko bym gratulowała umiejętności tak łatwego opuszczania ciała. ![]() ![]() I witam ponownie po bardzo długiej przerwie. Miło wiedzieć, że wątek jeszcze żyje. ![]()
![]() |
![]() |
#374 |
BAN stały
|
Ja nigdy nie miałam LD, OOBe i innych rzeczy z tego rodzaju. Własnie tylko czuje czasem obecnosc kogoś, gdy Mój tż opuszcza swe ciało astralne.
W sumie mógłby czasem mnie w nocy odwiedzic bardziej "intensywnie" hmm... wpełznać do łózka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Wtajemniczenie
|
odświeżam wątek, bo chciałabym o coś spytać osoby które siedzą w tym temacie
![]() ![]() zaznaczam że ja nie praktykuję OOBE ![]() ostatnio nie wiem czy sobie coś wkręciłam, ale czuję czasem czyjąś obecność. poznałam pewnego chłopaka, który mówił że podróżuje astralnie. wiem, że mu się spodobałam no ale nic więcej z tego nie wyszło (moja wina). czy to możliwe że on do mnie przychodzi? nie zna mojego adresu, ale w astralu to chyba żaden problem, prawda? można tak zrobić żeby pójść do kogoś choć niewiadomo gdzie ten ktoś jest? i pytanie numer dwa... czy istnieje coś takiego żeby zabronić mu przychodzić do mnie? nie wiem, może jakiś talizman ![]() ![]() po prostu czasem głupio się czuję kiedy np. biorę kąpiel a tu nagle czuję że ktoś mnie obserwuje ![]() hmmm mam dosyć rozbudowaną intuicję. bardzo często widzę po ludziach jakie mają intencje, jeśli ktoś mnie obserwuje (na żywo) to też zawsze o tym wiem. a ostatnio baaaardzo często mam wrażenie, że jestem obserwowana we własnym domu choć nikogo nie ma! kurcze, głupio mi że to napisałam ![]()
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio przypomniało mi się Oobe i postanowiłam odwiedzić ponownie ten wątek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Ja też zaczynam na nowo przygodę z OOBE od dzisiaj. Nosiłam się z tym zamiarem już dłuższy czas, ale ostatnio mam sporo życiowych zawirowań. Życzę powodzenia, sobie i wam.
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Jak Wy to robicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Na początek, http://www.oobe.pl/
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Aga, ale na co mam kliknąć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Najpierw polecam lekturę całej strony i własną praktykę. Na forum róźnie ludzie piszą.
Przez to wszystko nie mogę zapanować nad snem. Dawno nie miałam do końca udanego LD. Budzenie się co godzinę i zasypianie kolejną godzinę do przyjemnych nie należy, zwłaszcza kiedy trzeba rano wstać.
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Spróbuję jeszcze dzisiaj o tym poczytać.
Wątpię, żeby mi się udało, bo z tego co widzę, trzeba ćwiczyć, a u mnie z wytrwałością bardzo marnie. Naprawdę może udać się każdemu? Nie trzeba mieć jakichś paranormalnych umiejętności? ![]() ![]() A to zasypianie wcale nie musi być od tego. Też tak mam, nawet bardzo często ostatnimi czasy, a nie praktykuję tego całego LD. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zadomowienie
|
Ooo...mi też się przypomniało OOBE
![]() Od dziś zacznę ćwiczenia ![]() ![]()
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W LD, często tracę kontrolę nad tym co sama robię. Śnią mi się b. przykre rzeczy. Widzę to i nie potrafię się obudzić. A jak już wyrwę się ze snu to z płaczem i boję się znowu zasnąć. Często kiedy nic mi się nie śni, budzę się co godzinę, patrzę która godzina i zasypiam. W ciągu ostatniego miesiąca spałam bez przerw do dzwonku budzika całe 2 razy.
![]() |
![]() |
#388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja miewałam LD kilka razy, ale tak zaciekawiło mnie OOBE.. Czy osiągacie je przed snem czy po przebudzeniu? Wyczytałam na początku wątku, że nastawiacie budziki w nocy ![]() Aha i jeszcze.. Kilka razy zdarzyło mi się tak, że zasypiałam i już widziałam taka jakby czarną dziure, pustke nie wiem, taki stan jakby pomiędzy nie spaniem a spaniem ( ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często śnią mi się takie sytuacje. Ktoś spycha mnie w dół, uderza mną o ścianę, krzyczy, grozi, wyzywa. Może i ciekawe, ale niezbyt przyjemne. Często mam to uczucie czarnej dziury. Praktycznie zawsze kiedy zasypiam. Jeszcze nie potrafię wykorzystać tego momentu do wyjścia z ciała, a tylko przedłużam kiedy nie jestem zmęczona.
![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
LD mam naturalnie praktycznie co noc nic nie robię i mam..
czytałam właśnie jeszcze coś o "Fałszywych przebudzeniach" tz. że ktoś myśli że się obudził i robi to co ma robić po przebudzeniu, przed przebudzeniem się czuję strach, później to się okazuje że to jest ten bardzo realistyczny i się budzi.. - kiedyś takie coś miałam częściej w wieku ok 12 lat, teraz już w ogóle .. OOBE nigdy nie próbowałam.. ale mam zamiar spróbować jestem ciekawa jak to jest ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.