![]() |
#571 |
Raczkowanie
|
Dot.: OOBE i LD
Bo to nie jest dla takich ludzi...rany boskie...Ludzie ze słabą psychiką nie potrafia tego ogarnąc.To jest niesamowite doświadczenie a nie przekleństwo albo kara boska...
Ludzie,których znasz musieli wcześniej miec problemy psychiczne,samo OOBE tego nie wywołuje,inaczej pełno byłoby artykułów o tym w prasie hehh...nie a tak na poważnie to OOBE nie ma nic wspólnego z chorą psychiką,bez przesady.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
Akurat jeśli chodzi o OOBE to wiem ,,troszkę " wiecej od ciebie.Więc albo tu wszystkim wkręcasz,żeby się wykazac albo ci twoi znajomi już wcześniej cierpieli z powodu choroby psychicznej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Zauważ, że to nie ja pisałam wcześniejszego posta.
Najpierw orientuj się z kim rozmawiasz, a potem się przechwalaj swoją wiedzą na temat OOBE.
Like an empty bottle takes the rain And heal, heal, heal, heal." Edytowane przez veronicas15 Czas edycji: 2009-07-05 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak sobie myślę, że te twoje posty i tupanie nóżką "ja wiem najlepiej!" nic tu nie zadziała - i raczej w drugą strone to pójdzie ![]()
![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, tak czytam ten wątek od początku i nie zrozumiałam jednego... czy Wy wchodzicie w ten trans OOBE zaraz jak zamierzacie iść spać, czy budzicie się rano i próbujecie wtedy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale kiedy ja ćwiczyłam to robiłam to w nocy, bo wtedy łatwiej mi się było skupić - cisza.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
Próbowałam przed pójściem spać... próbowałam odliczać do tyłu i... zasnęłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Przyczajenie
|
A wiecie że niedawno próbowałam tego OOBE i prawie mi się udało?To było tak:Położyłam się w łóżku i odprężyłam i zaczęłam liczyć od 200 do 1 no i jak byłam przy 178 to poczułam tekie dziwne ,,wibracje'' i miałam wrażenie że oczy(które miałam zamknięte)mi drgały.No a kiedy już miałam wejść w trans to mój pies szkeknął i ja otworzyłam oczy i byłam strasznie słaba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
BAN stały
|
Hej ludzie piszcie coś!Ja niestety musiałam zmienić nicka na Atramella ale zapewniam że to ja Martell!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy to się odnosi do tematu, ale zastanawiam się, czy czucie zapachów podczas snu ma jakiś z tym związek
![]()
![]() |
#583 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: OBE-prawda czy bajer?
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
ale wam fajnie
![]() Ja się podziele moimi doswiadczeniami. Niestety ostatnie miałam kilka lat temu - pewnie dlatego, ze cwiczyłam jogę intensywnie. Pierwsze opdejście było z płytą z muzyką releksacyjną. Nie odliczałam, tylko leżac wygodnie skupiałam się bardzo powoli na każdej częsci ciała - od stóp do głowy. Gdy juz poczułam pierwsze mrowienie w palcach, kostach, szłam dalej, wyżej, i wyzej. Potem już mrowiała mi i pulsowała cała głowa, została tylko twarz, nie mogłam jej "wciągnąc". Nagle poczułam szybkie "wpadanie" w poduszkę. I tu urwałam, bo się przestraszyłam.... ![]() Następnego dnia, opowiedziałam to koledze - który mnie zachęcił i uczył o OOBE. I dostałam od niego lanie ![]() ![]() ![]() Hmm.. w kazdym razie przerwałam te praktyki, zapominając o nich na jakis czas. pare miesiecy pózniej śniłam o czymś realistycznie i nagle zobaczyłam swój pokój rozmazany, moje łózko, moje nogi i miałam wrazenie, ze moje ciało fizyczne lezy i sni, a moje ciało astralne usiadło i powooooli zapadało się w fizyczne. btw, mam fajna ksiązkę o przygodach faceta, którego poznałam przy okazji promocji tejze ksiązki, straszny pijak i wariat, ale jak przeczytałam w koncu to byłam w szoku co on wyprawiał z ciałem ![]() to "miłosc i wolnosc poza ciałem". Na allegro za ok. 20 zł. Polecam
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale to jest to samo ![]() ![]() Poznalas autora ksiazki osobiscie ![]() ![]() ![]() Lilka_vanilka jak Ci poszly kolejne próby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Zadomowienie
|
Kilka razy w życiu doświadczyłam OOBE - ale nigdy świadomie tego nie robiłam, po prostu... jakoś tak wyszło.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
ja też wierzę w OBE ale nigdy nawet nie próbowałam. mój tż bardziej w tym siedzi - medytuje i dwa razy udało mu się wyjść z ciała. ma jednego kumpla który też tak potrafi od 15 roku życia
![]() dla mnie dziwaczne, dość straszne zjawisko. z drugiej strony pocieszający fakt - jeśli można opuścić swoje ciało w jakiś inny, metafizczny sposób pod postacią "duszy", "energii", czymkolwiek, to znaczy, że musi być COŚ po śmierci ![]()
![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Ciekawi mnie czy są wśrod nas podrózniczki, ktore regularnie doznają oobe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Z tego ciała to się naprawdę wychodzi, czy to tylko złudzenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Zadomowienie
|
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do autora książki, to poznałam go w radiu, jak przyjechał do nas na promocję swojej ksiązki, a ten od enigmy - marcin mizera to jego znajomy. No a po audycji.. się trochę chłopaki wyluzowali ![]() A Ty masz jakieś doswiadczenia? poza ciałem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do OOBE to owszem mam swoje doświadczenia, ale w czasach kiedy wątek powstał nawet nie wiedzialam ze coś takiego istnieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Przyczajenie
|
no proszę cię dziewczyno nie wypisuj bzdur :/... OObe jest odmiennym stanem świadomości! I nie wiele wspólnego ma to ze snem... fakt jest wiele teorii na ten temat jedni mówią ze to nasza świadomość przenosi się poza ciało druga zaś że to tylko bardzo realistyczne halucynacje wywołane transem i jeszcze kilka mniej znaczących teorii ale nikt nigdy nie nazwał tego "świadomym snem".... Nie wiem z kad te stwierdzenia wzięłaś ale jesteś w błędzie.
Cytat:
Wiele ludzi po przeczytaniu o tym zjawisku nagle sobie zdaje sprawe '' O ja!! Przeżyłem kiedyś takie coś" - Niestety większość z tych osób miało realistyczny sen o lataniu albo inny nietypowy sen który pozostał nam w pamięci a nie OOBE... Podczas oobe nie tracimy świadomości tak jak jest podczas snu. Fakt nasze ciało wtedy śpi ale nasza świadomość i zmysły ciągle pracują a podczas snu jest wręcz przeciwnie... wiec nauczcie się "Sen to nie to samo co oobe". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
Miarru
W OObe wchodzimy bez tracenia swiadomosci, bezposrednio wychodzac z ciala. I wtedy jak jestes w paralizu poprostu widzisz jak sie oddzielasz. Ale swiadomosc mozna tez odzyskac juz w toczacej sie akcji snu. I wtedy tez mozna przeniesc sie do astrala. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W świecie astralnym jest jedna zasada "Zło przyciąga zło", jeśli wchodzimy tam z myślą o robieniu zła, możemy wtedy spotkać kogoś podobnego na swojej drodze, ale jeśli nie mamy złych zamiarów nic złego tam nas nie spotka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
Sam Sugier mówil, ze to własciwie jedno i to samo.
Skoro podczas swiadomego snu mozemy wejsc w astral i podczas wyjscia z paralizu tez to wszytsko sprowadza sie do jednego - do podrozy. A tak tłumacze, zeby nam sie miło rozmawiało i watek nie umarl ![]() Edytowane przez Asik_ Czas edycji: 2010-03-19 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Raczkowanie
|
ja miałam ostatnio okropne przezycie
![]() uhhh do teraz mam ciarki jak o tym pisze.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.