|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#601 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 487
|
Dot.: Opalamy siê!!!!
W tesco nie ma, w Realu nie ma, na targu za 22z³
![]() ![]() W poniedzia³ek jadê do Rossmanna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 285
|
hej dziewczyny
![]() dam cynk - dzisiaj kupi³am za 13,99 z³ Dove w SuperPharm :->
![]() |
#603 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 907
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#605 |
Raczkowanie
|
![]() ju¿ mnie kusi by go u¿yæ,obecnie mam koncowkê J&J, ale taak± mam ochotê wyprobowac Dove.. tylko bojê siê smug.. kupilam do ciemnej karnacji,pomimo naturalnej-jasnej ![]()
![]() |
#606 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 111
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wlasnie sie siedze z tym na paszczy i ...NIC ![]() CO to jest? ![]() ![]() Natomiast pieknie pachnie ![]() ![]() ![]() No nic, siedze i czekam, czy sie jakis kolorek w ogole pojawi ? ![]() ![]() Ps. oooo, moj 2000post ![]()
Edytowane przez jowisia Czas edycji: 2006-06-18 o 02:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest fantastyczny, najlepszy jaki miaalm do tej pory tego typu! ![]() ![]() Nie rozumiem, czemu sie czepiacie tego spotu ![]() I co to za historia z rakotworczym skladem, alchemiczko? ![]()
![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 314
|
beoneself - wczoraj popo³udniu w carrefourze sta³ sobie dove jak byk, fakt, ¿e nie obok balsamów br±zuj±cych, tylko obok tych zwyk³ych, ale jest na bank.
![]() Jowisiu - daj avence szansê. Pierwsze u¿ycie na twarz zostawia delikatn± opaleniznê, drugie daje lepszy efekt. ![]() Sopot - fuj, mo¿e wypryszczaæ. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 656
|
Kate30, widze ¿e jednym z Twoich ulubieñców jest Dove, skusi³a¶ mnie i te¿ go od tygodnia u¿ywam
![]() est rzeczywi¶cie ¶wietny, taki konkretny br±zuj±cy balsam. je¶li siê wetrze uwa¿nie i wcze¶niej siê wsmaruje w stopy ³okcie i kolana co¶ nawil¿aj±cego to nie ma mowy o smugach. I naprawdê prawie nie ¶mierdzi, jedynie rano wyczuwam jaki¶ taki delikatny smrodek, ale naprawde delikatny. Acha ![]() HS stoi wszêdzie i wci±¿ po promocyjnej cenie, to chyba ¶wiadczy o popularno¶ci Dove ![]()
![]() |
#611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie ma dzialania jakos nawilzajacego ![]() Nalozony dzis na nia albinos o dziwo nie wybielil jak zwykle ![]() ![]() ![]() Ostatnio w ogole stosuje 2xdziennie moja avenke na naczynka, w zwiazku z czym calosc mojej twarzy wyglada nieporownywalnie do tej sprzed roku! ![]() Ps. Sopot nigdy w zyciu mnienie wypryszczyl! ![]()
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#612 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 297
|
Cytat:
![]() W samoopalaczach wysuszaj±co dzia³a DHA i jak kto¶ ma wra¿liw± i such± cerê, tak± jak Ty, to nie ma co marzyæ o nawil¿eniu. Tylko osoby z t³ust± cer± nie musz± nawil¿aæ siê dodatkowo po aplikacjach samoopalczami do twarzy, m.in. i Avene. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
ja siê troszkê boje Dove,bo DHA jest strasznie szybko w sk³adzie, 2 czy 3, a w J&J jest 6 (mowie o tych do ciemnej) i bojê siêstrasznie smug i za szybkiego,pomaranczowego efektu.. powiedzcie jeszcze,jak schodzi..? mmm strasznie mnie kusi.. i,jakie macie sposoby na nagdarstki..? bo ja mam czêsto po wewnetrznej ich stronie takie poziome biale paseczki:| z góry dziêki za odp ![]()
![]() |
#614 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 907
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a jaki jest kremik bronzujacy taki naprawdê delikatniusi? Mogê nawet tydzieñ na efekty czekaæ. Jak nie znajdê tego Eveline to muszê mieæ co¶ innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
balsam delikatnie brazuj±cy a ³adnie to moim zdaniem kolastyna. teraz ,na lato ,fajna jest wersja z drobinkami ![]()
![]() |
![]() |
#616 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 053
|
![]()
My¶lê, my¶lê co ja tu mia³am napisaæ jeszcze... No i przypomnia³o mi siê w³a¶nie. Mianowicie, ¿eby Dove wygl±da³ jeszcze lepiej
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3370 W ten sposób uzyskujê te mieni±ce drobinki, takie jak przy Eveline ![]()
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 341
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#618 |
Raczkowanie
|
Jasne,ze super.
tylko,delikatna. ale-uwazam,ze na wakacje,kiedy nie ma czasu i chêci na dok³adne wsmarowywanie balsamow typu J&J ktore mocno br±zuj± , Kolastyna jest super, bo nie zostawia smug, ¯ADNYCH NIC A NIC ![]() --------------------------- a ja w³a¶nie wysz³am z k±pieli, wypeelingowalam sie, zachwycam siê teraz g³adkimi udami ![]() ![]() i chyba siê wysmaruje Dove.. chociaz siê boje :P
![]() |
#619 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 286
|
............
Edytowane przez Micha³84 Czas edycji: 2014-08-12 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#620 |
Wtajemniczenie
|
No no
![]() ![]()
![]() |
#621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samoopalacze do cia³a z drobinkami, tzw. roz¶wietlaj±ce maj± w sk³adzie mike - czyli bez miki s± bezdrobinkowe. Teraz wiêkszo¶æ firm robi samoopalacze barwione. Poczytaj sobie KWC. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 965
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#623 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 569
|
![]() ![]() Ma swietny rumiankowo cytrusowy zapach Nawet moj TZ go nei wyczuwa Jak posmaruje sie Daxem od razu wyniucha i mowi ze mam samoopalacz Teraz zastanawiam sie nad Dove |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 249
|
Laski, kupi³am dzi¶ Olejek br±zuj±cy z oplaizuj±c± per³±, Bielendy. Komsmetyk ma formê ¿ley, ³adnie pachnie cytrusami. Ma ¶liczne opalizuj±ce drobinki. Zawiera wit E, wyci±g z oszecha no i olejski cytrusowe. Mo¿ana go stosowaæ na sucho i mokro. Jutro bêdê testowaæ, ale mo¿e któa¶ z Was juz go "przerobi³a"? Mo¿e co¶ mi umknê³o w w±tku.
Olejek kosztuje ok 18z³ za 200ml. Chodzi mi o to: http://www.bielenda.com.pl/index2.php?lang=pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Raczkowanie
|
No i jestem po uzyciu Dove, okolo 3 godzinki
![]() czuje na sobie samoopalacz,ale mniej niz w przyppadku J&J. nie mam smug,oprocz nadgartkow - tutaj mam leciutko nienaturalnie:/ kolor skory chyba sie nie zmienil... ale to wkoncu dopiro 1 raz. uzyje jeszcze na noc ;D i jutro dam znaæ..
![]() |
#626 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
![]()
No i w koñcu siê uda³o!!!
Od kilku dni chodzê bez makija¿u ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
To i ja dopiszê do naszej bogatej kolekcji balsamów br±zuj±cych swoje odkrycie balsam po opalaniu i kapieli utrwalajacy opaleniznê z serii Family Lirene z wit. E, mas³em kakaowym (200 ml/ ok. 20,00 PLN) zamiast dihidroxyacetone zawiera nie¶mierdz±c± erytrulozê . Efekt opalanizny jest wolniejszy, ale za to ¶wietnie nawil¿a, nie jak wiêkszo¶æ balsamów z DHA, które wysuszaj±. Balsam bardzo ³adnie siê wsmarowuje i nie pozostawia smug, ani zacieków, nie brudzi te¿ ubrañ. Ja po czterech aplikacjach mam ³adnie oz³ocon± skórê.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 381
|
contax mozna link do KWC?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 343
|
Cytat:
![]() Micha³, my¶lê dok³adnie tak jak Contax - ten podzia³ na "damskie-mêskie" to ¶ciema, g³ówna ró¿nica to zapach i opakowanie ![]() Niestety nie znam koloryzowanych samoopalaczy, ale u¿ywanie tych "zwyk³ych" te¿ staje siê ³atwe, trzeba tylko odrobinkê wprawy. Mój "patetnt" na brak plam to bardzo dok³adne wmasowanie - a¿ do momentu, kiedy skóra jest ca³kiem "sucha", nie ma takich "wilgotnych jeziorek", nie wolno nic zostawiæ do swobodnego wch³oniêcia. No i peeling - to mêskiej skórze z pewnosci± te¿ dobrze zrobi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie napisz, jak siê sprawdza. Ciekawie sie zapowiada ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.