Samoopalacze i kosmetyki br±zuj±ce - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Biochemia kosmetyczna

Notka

Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-05-11, 07:28   #1681
justi2001
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9
GG do justi2001 Send a message via Skype™ to justi2001
Dot.: Opalamy siê!!!!

Czesc samoopalaczomaniaczki . Ja tez zaczynam do nich nalezec . Ale mam do Was pytanko. Czy ktoras z Was testowala moze samoopalacz Chanel? Jest dostepny w 2 wersjach. Do skory jasnej i ciemnej. Pelna nazwa to Chanel Soleil Indentite. Link na allegro do niego to: http://www.allegro.pl/item194214588_...moopalacz.html. Niestety na KWC go nie ma. A pani w Spehorze zachwalala go w nieboglosy.

Obecnie "lecze" straszne plamy po Avene. Ale chyba sama jestem sobie winna, lecz do niego szybko nie zamierzam wracac. No i jutro zamierzam zakupic sobie albo tego Chanela albo Clarinsa http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10570. Aha, dodam, ze samoopalam tylko twarz. Reszte na solarce, bo chyba bym sie inaczej wykonczyla .

I jeszcze pytanko.... Poniewaz zostaly mi jeszcze plamy na policzkach po Avene, co mam robic? Peelingu tam nie zastosuje zbyt mocnego poniewaz mam kruche naczynka. Dodatkowo co tydzien chodze na peeling kawitacyjny. Nie bardzo wiem co mam robic. Te plamy wygladaja jakbym miala poliki cale piegowate . Zwlaszcza ze na nosku w tym samym kolorze mam swoje "naturalne". I czy czekac az zejdzie ze mnie resztka tej avenki i dopiero posmarowac sie "nowym" (tym ktory kupie). Bo juz bladziutka byc zaczynam...

Pozdrawiam
justi2001 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-11, 13:56   #1682
justi2001
Przyczajenie

No i stalo sie. Do zakupu Chanel przyczynil sie fakt ze nie bylo dostepnych samoopalaczy Clarinsa, a dokladnie tego w mleczku do twarzy i dekoltu. Nasluchalam sie fantastycznych opinii od sprzedawczyni na jego temat wiec postanowilam go wyprobowac. Zdam relacje w poniedzialek, gdyz uzyje go dopiero w niedziele na noc. Jutro pojde na kawitacje wiec resztka evene powinna mi zejsc do niedzieli wieczorem. No i w poniedzialek albo bede skakac z zachwytu albo rozplacze sie krokodylimi lzami, bo wydalam na niego 151 zl. Wiec 3majcie kciuki.

Pozdrawiam
Stary 2007-05-11, 14:27   #1683
hulietta
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 181
GG do hulietta

Cytat:
Napisane przez justi2001 Poka¿ wiadomo¶æ
No i stalo sie. Do zakupu Chanel przyczynil sie fakt ze nie bylo dostepnych samoopalaczy Clarinsa, a dokladnie tego w mleczku do twarzy i dekoltu. Nasluchalam sie fantastycznych opinii od sprzedawczyni na jego temat wiec postanowilam go wyprobowac. Zdam relacje w poniedzialek, gdyz uzyje go dopiero w niedziele na noc. Jutro pojde na kawitacje wiec resztka evene powinna mi zejsc do niedzieli wieczorem. No i w poniedzialek albo bede skakac z zachwytu albo rozplacze sie krokodylimi lzami, bo wydalam na niego 151 zl. Wiec 3majcie kciuki.

Pozdrawiam
Te¿ zamierzam go sobie kupic, do cia³a uzywam shiseido... Czyta³am na Makeupalley ¶wietne recenzje samoopalacza chanel, my¶lê ¿e warto spróbowac. Czekam na Twoj± relacje!
hulietta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-13, 17:21   #1684
Sathi
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 656

Ja siê mêczy³am z balsamami br±zuj±cymi, u¿ywa³am tych do ciemnej karnacji, smarowa³am sie po 3 razy ¿eby by³a ³adny efekt...
Zaczê³o mnie to mêczyæ.
Ju¿ chcia³am zrezygnowaæ z opalania w taki sposób.
Ale zakupi³am Mus Br±zuj±cy Lirene.
To cudo, po jednej aplikacji moja zkóra ma piêkny z³ocisty kolor, idealna konsystencja musu sprawia ¿e wystarcz± 3 minuty na wtarcie go w ca³e cia³o.
³adnie pachnie i nie ¶mierdzi.
Od dzi¶ bêdê u¿ywaæ tylko jego, koniec z balsamami br±zuj±cymi
Acha - chyba bêdzie wydajny, wystarczy niewielka jego ilo¶æ na ca³e cia³o.

MI£EGO DNIA
Sathi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-13, 18:35   #1685
Angi74
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 404

Cytat:
Napisane przez Sathi Poka¿ wiadomo¶æ
Ja siê mêczy³am z balsamami br±zuj±cymi, u¿ywa³am tych do ciemnej karnacji, smarowa³am sie po 3 razy ¿eby by³a ³adny efekt...
Zaczê³o mnie to mêczyæ.
Ju¿ chcia³am zrezygnowaæ z opalania w taki sposób.
Ale zakupi³am Mus Br±zuj±cy Lirene.
To cudo, po jednej aplikacji moja zkóra ma piêkny z³ocisty kolor, idealna konsystencja musu sprawia ¿e wystarcz± 3 minuty na wtarcie go w ca³e cia³o.
³adnie pachnie i nie ¶mierdzi.
Od dzi¶ bêdê u¿ywaæ tylko jego, koniec z balsamami br±zuj±cymi
Acha - chyba bêdzie wydajny, wystarczy niewielka jego ilo¶æ na ca³e cia³o.
Czy to ten mus? :http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18152

A jakich balsamów br±zuj±cych uzywa³a¶ wcze¶niej?
Angi74 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-13, 19:16   #1686
Sathi
Zakorzenienie

Angi74 tak to ten mus
Wcze¶niej u¿ywa³am kolejno: balsamy
ziaja sopot
J&J holiday skin
Dove bez drobinek
dove Softshimmer
Balsam nivea

Tak¿e przetestowa³am tego mnóstwo.
A pozostanê juz przy tym musie

MI£EGO DNIA
Stary 2007-05-13, 19:29   #1687
Mary_Q
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 245

heh ja juz sie chyba na nic nie dam namowic
:P chcociaz juz widzialm nowe nutri-bronze loreala...:P
Mary_Q jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2007-05-13, 19:34   #1688
Angi74
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 404

Cytat:
Napisane przez Sathi Poka¿ wiadomo¶æ
Angi74 tak to ten mus
Wcze¶niej u¿ywa³am kolejno: balsamy
ziaja sopot
J&J holiday skin
Dove bez drobinek
dove Softshimmer
Balsam nivea

Tak¿e przetestowa³am tego mnóstwo.
A pozostanê juz przy tym musie
Ja tez stosowalam te wymienione przez Ciebie i najbardziej odpowiada³ mi Dove,ale jestem bardzo zachêcona Twoj± opin± o Lirene,wiêc my¶lê,ze na pewno wypróbuje niebawem.
Angi74 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-13, 20:50   #1689
lolitka123
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 807

ja uzywam dova.. i mam troche dosc tego samoopalania sie a to dopiero poczatek bo cale lato jeszcze przede mna.. eh jak sie ze¼le to bede bia³a chodzic i kropka! no, ale mam nadzieje, ze troszke zbr±zowieje naturalnie (oczywiscie z filtrami ale egipskies lonce nawet filtrom da rade )
zastanawiam sie teraz na nivea albo J&J.. warto sprobowac czy moze lepiej zostac przy dovie?
Stary 2007-05-13, 21:25   #1690
anah
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 689

lolitka, na razie trwam przy Dove. W poprzednim roku mia³am J&J i Dove jest lepszy. Du¿o mniej ¶mierdzi, daje skórze ³adniejsze zabarwienie i du¿o lepszea nawil¿enie. J&J wysuszy³ mi skórê na wiór Nivei nie próbowa³am.
Jutro ma byæ gor±co, wiêc pewnie ods³oniê nieco bladego cia³ka.
Balsamem br±zuj±cym na razie traktujê tylko nogi, ¿eby mia³y przyzwoity odcieñ blado¶ci. Rêce i dekolt sa blade, ale nie przezroczysto-zielone jak nogi
anah jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-14, 06:56   #1691
ilonku
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 44

Dziewczynki a ile kosztuja ten mus? i mam jeszcze wa¿ne pytanko - jak smarowaæ stopy zeby nei bylo zaciekow?bo ja robilam juz chyba wszystko a i tak zawsze mam plamy
ilonku jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-14, 10:04   #1692
Sathi
Zakorzenienie

Ja zap³aci³am za mus 20 z³.
A stopy najlepiej posmarobaæ czym¶ nawil¿aj±cym a potem odrobn± samoiopalacza bo na stopach szybko i mocno ³apie.

MI£EGO DNIA
Stary 2007-05-14, 10:54   #1693
justi2001
Przyczajenie

A teraz moje pierwsze wrazenia na temat Chanel. Wiec posmarowalam sie nim wczoraj 2 razy, w odstepie 5-6 godzin. Jezeli chodzi o szybkosc opalania, to niestety u mnie opalenizna nie objawia sie wcale po 1-2 h. Dopiero dzis rano ja dostrzeglam jak wstalam z lozka, po wczorajszych dwoch smarowaniach. Mam Chanel do jasnej karnacji stad moze taki efekt. Jezeli chodzi o kolorek opalenizny no to jest on taki zlocisto zolty, jak najbardziej kolor taki mi odpowiada.

To co dla mnie NAJWAZNIEJSZE to "schodzenie" samoopalacza. Tego obawiam sie najbardziej, ale na to musze poczekac jeszcze kilka dni.

Natomiast niepokoi mnie wyglad mojej szyi. Poniewaz posmarowalam zarowno twarz jak i szyje, ale zrobily mi sie na szyi nieciekawe plamki . Tzn nie wyglada to tak strasznie zle. Jak ktos sie nie przyjrzy to tego niezauwazy. Ale SA. I chyba kolejny moj blad, poniewaz powinnam mojej szyjce zafundowac porzadny peelig, czego niestety nie uczynilam. Zrobie to dopiero jutro rano, a wieczorem znow potraktuje sie samoopalaczem. Tak wiec zobaczymy. Bede wypowiadac sie na biezaco. Na dzien dzisiejszy dalabym mu 4+.

POzdrawiam
Stary 2007-05-14, 11:17   #1694
hulietta
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 181
GG do hulietta

Cytat:
Napisane przez justi2001 Poka¿ wiadomo¶æ
A teraz moje pierwsze wrazenia na temat Chanel. Wiec posmarowalam sie nim wczoraj 2 razy, w odstepie 5-6 godzin. Jezeli chodzi o szybkosc opalania, to niestety u mnie opalenizna nie objawia sie wcale po 1-2 h. Dopiero dzis rano ja dostrzeglam jak wstalam z lozka, po wczorajszych dwoch smarowaniach. Mam Chanel do jasnej karnacji stad moze taki efekt. Jezeli chodzi o kolorek opalenizny no to jest on taki zlocisto zolty, jak najbardziej kolor taki mi odpowiada.

To co dla mnie NAJWAZNIEJSZE to "schodzenie" samoopalacza. Tego obawiam sie najbardziej, ale na to musze poczekac jeszcze kilka dni.

Natomiast niepokoi mnie wyglad mojej szyi. Poniewaz posmarowalam zarowno twarz jak i szyje, ale zrobily mi sie na szyi nieciekawe plamki . Tzn nie wyglada to tak strasznie zle. Jak ktos sie nie przyjrzy to tego niezauwazy. Ale SA. I chyba kolejny moj blad, poniewaz powinnam mojej szyjce zafundowac porzadny peelig, czego niestety nie uczynilam. Zrobie to dopiero jutro rano, a wieczorem znow potraktuje sie samoopalaczem. Tak wiec zobaczymy. Bede wypowiadac sie na biezaco. Na dzien dzisiejszy dalabym mu 4+.

POzdrawiam
I ja zdajê relacjê. Dosta³am Chanela ze strefy bezc³owej od mojego T¯ i spiesze z recenzj± po trzech dniach stosowania. Mam odcieñ BRONZE czyli ten ciemnniejszy. I muszê powiedzieæ ¿e jestem zachwycona efektem. Przede wszystkim naturalny kolor, brak t³usto¶ci - moge na niego po³ozyc krem i brak zacieków. Uzy³am równie¿ na szyjê i dekold i u mnie wysz³o bez plamek . Zapach pieczonego ciasta, nie czuc wcale a wcale smrodku samoopalaczowego. Jednak najwspanialsze w nim jest efekt roz¶wietlenia: wstajê rano a tu cera wypoczêta i taka ¶wietlista Dzisiaj siedze w pracy bez p[odk³adu tylko w samym filtrze i nie moge sie nadziwiæ jak piêknie moja cera wygl±da. Naprawde polecam. Ja znalaz³am swój zestaw idealny: do cia³a shiseido a do twarzy chanel, a w czasie miêdzy stosowaniem samoopalaczy skóra musniêta s³oñcem garnier
hulietta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-14, 16:54   #1695
ania8521
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11

ja kupi³am ostatnio Summer Beauty Nivei(do jasnej karnacji)po tym jak naogl±da³±m siê reklam i jestem bardzo nim rozczarowana.Smarowa³am siê nim na noc,pachnia³ rewelacyjnie,ale rano pozosta³ tylko smrodek samoopalacza,poza tympo drugim u¿yciu wygl±da³am jak chiñczyk,nie polecam
ania8521 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-14, 21:23   #1696
rmiecia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 484

Cytat:
Napisane przez ania8521 Poka¿ wiadomo¶æ
ja kupi³am ostatnio Summer Beauty Nivei(do jasnej karnacji)po tym jak naogl±da³±m siê reklam i jestem bardzo nim rozczarowana.Smarowa³am siê nim na noc,pachnia³ rewelacyjnie,ale rano pozosta³ tylko smrodek samoopalacza,poza tympo drugim u¿yciu wygl±da³am jak chiñczyk,nie polecam
Te¿ go mam! I s±dzê o nim to samo! Beznadziejny, wcale nie opala, jesst sie po nim ¿ó³tym. No, ale muszê go wykoñczyc, trudno, jak mi sie chce to nak³adam na niego jeszcze samoopalacz (te¿ Nivei) w sprayu, ten jest ok.
rmiecia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-14, 22:00   #1697
mojito
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 277

no to jest chyba tak, ze na twarz jest osobyn krem brazujaco-nawilzajacy. zazwyczaj nie smaruje twarzy nawet zwyklym balsamem, wiec tutaj tez sie zaopatrzylam w wersje do twarzy
mojito jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-16, 09:46   #1698
guerrilla
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 99

Witam dziewczyny ! ja od 2 tygodni u¿ywam J&J holiday skin ujêdrniaj±cy... skusi³am siê na to " ujêdrniaj±cy" . Co do kolorku jestem bardzo zadowolona , na ujêdrninie musze jeszce poczekaæ. Teraz mia³am 3 dni przerwy w balsamowaniu a kolorek mam nadal, tak wiec wielki +
Sucho¶æ skóry by³a moim problemem zawsze, wiêc po wci±kniêciu balsamu, pryskam siê oliwkow± mgie³k± J&J któr± szczerze iz ca³ego serca ubóstwiam... no i gereranie jest ok
guerrilla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-16, 19:07   #1699
Chii1986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 326

Hej w³a¶nie moja siostra- farmaceutka u¶wiadomi³a mnie ¿e Vichy wprowadza balsam br±zuj±cy z serii Lipidiose. (a bardzo sobie ceniê te balasamiki Lipidiose bo super nawil¿aj±), podobno ma nie ¶mierdzieæ samoopalaczem, mieæ lekko br±zowy kolor i roz¶wietlaj±ce drobinki... cena pewnie typowa dla Vichy:/ bardzo jestem ciekawa czy to bedzie jakie¶ cudo czy wrêcz przeciwnie.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-19, 23:09   #1700
ilonku
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 44

dove summer glow z drobinkami moze i 'bierze' do bani (wsumie to by mogli produkowac dwie wersje, kto jaka lubi) ale za to dobrze sie wchlania
ilonku jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-21, 14:10   #1701
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 307

Dziewczyny, plizz napiszcie mi czy samoopalacz z Clarinsa Intense Bronze Self Tanning Tint (Concentre Teinte Auto-Bronzant Intense) to to samo co ten fajny z Clarinsa Eau Lactee??
Proszê, bo ja kupi³am, a teraz nie wiem czy to to samo..
Justin Timberlake jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-21, 14:20   #1702
Lily28
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej w³a¶nie moja siostra- farmaceutka u¶wiadomi³a mnie ¿e Vichy wprowadza balsam br±zuj±cy z serii Lipidiose. (a bardzo sobie ceniê te balasamiki Lipidiose bo super nawil¿aj±), podobno ma nie ¶mierdzieæ samoopalaczem, mieæ lekko br±zowy kolor i roz¶wietlaj±ce drobinki... cena pewnie typowa dla Vichy:/ bardzo jestem ciekawa czy to bedzie jakie¶ cudo czy wrêcz przeciwnie.

No je¶li Twoje wiadomo¶ci siê potwierz±, to ju¿ nie mogê siê doczekaæ bo mam du¿e zaufanie do tej firmy- Vichy.
Lily28 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-21, 17:03   #1703
vril
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 105

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, plizz napiszcie mi czy samoopalacz z Clarinsa Intense Bronze Self Tanning Tint (Concentre Teinte Auto-Bronzant Intense) to to samo co ten fajny z Clarinsa Eau Lactee??
Proszê, bo ja kupi³am, a teraz nie wiem czy to to samo..
To sa dwa rozne produkty. Lactee jest bialy i nie "koloruje" twarzy przy nakladaniu. Teinte jest zabarwiony na brazowo i barwi skore od razu przy nakladaniu (widac gdzie nalozono samoopalacz, a gdzie trzeba dosmarowac).
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18923
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10570
vril jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-21, 17:10   #1704
Sathi
Zakorzenienie

Ja znów siê opali³am przez weekend Nive±.
Kurcze zadziwia mnie to, ¿e ten balsam wcale nie ¶mierdzi, nic a nic

MI£EGO DNIA
Stary 2007-05-21, 17:17   #1705
Lily28
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Czy która¶ z Was mo¿e mi poleciæ jaki¶ preparat/kapsu³ki, aby przygotowaæ skórê na dzia³anie s³oñca? Za dwa miesi±ce lecê na Kretê i chcê wcze¶niej zadbaæ o skórê.Macie jakie¶ sprawdzone sposoby?
Lily28 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-21, 17:37   #1706
olcia1515
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16

Najlepszy z jakich u¿ywa³am samoopalaczy jest L`oreal z pompk±. S± to dwa ¶rodki. Jeden br±zuj±cy a drugi, który utzrymuje opaleniznê i j± pog³êbia. Jego dodatkow± cech± jest to, ze podczas mycia nie sp³ukuje siê,tylko utzrymuje Jest ¶wietny! Polecam go. Ju¿ po pierwszym na³o¿eniu widac efekt piêknie opalonej skóry
olcia1515 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-21, 21:40   #1707
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vril Poka¿ wiadomo¶æ
To sa dwa rozne produkty. Lactee jest bialy i nie "koloruje" twarzy przy nakladaniu. Teinte jest zabarwiony na brazowo i barwi skore od razu przy nakladaniu (widac gdzie nalozono samoopalacz, a gdzie trzeba dosmarowac).
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18923
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10570
Dziêki

Dziewczyny, a "przeje¿d¿acie" tym p³atkiem tez oczy i uczy? Bo tam pisze, ¿eby nie robiæ oczu i nie wiem teraz..
Stary 2007-05-22, 11:36   #1708
vril
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 105

Mam Lactee (ten bialy) i smaruje oczy tym ostatnim pociagnieciem wacika, gdy juz tam jest malo co specyfiku zeby go nie napchac do oczu. Oczy po nalozeniu Lactee nie szczypia, nic im sie nie dzieje, nawet jak przejade wacikiem po powiekach. Lepiej posmarowac niz wygladac pozniej jak mis panda zwlaszcza, ze samoopalacz lekko niweluje since pod oczami i za to dodatkowy plus. Daj znac jak sie sprawuje ten barwiony Clarins ( tu dodatkowy powod za posmarowaniem oczu i uszu - bedzie widac, ze tam jest "niedomalowane", chyba).
vril jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-22, 17:45   #1709
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Ok, dam znaæ jak siê sprawuje Trochê siê go bojê u¿yæ, bo Sylwiasta w opinii napisa³a, ¿e daje dosyæ intensywny kolor, no ale zobaczymy..W ogóle podobno Lactee maj± ju¿ wycofywaæ i teraz jest nowy, w³a¶nie ten, który mi sprzedali..
Stary 2007-05-22, 19:21   #1710
maryd
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 201
GG do maryd

Ja dzi¶ znów zaczê³am smarowanie balsamem br±zuj±cym z Malwy (nie ma przyjemnego zapachu, ale jest skuteczny i nie brudzi). Smarujê cienk± warstwê.

maryd jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Biochemia kosmetyczna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.