Samoopalacze i kosmetyki br±zuj±ce - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Biochemia kosmetyczna

Notka

Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-06-15, 23:02   #1801
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 307
Dot.: Opalamy siê!!!!

Dziewczyny, mówicie o tym musie Lirene?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18152

Justin Timberlake jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-16, 01:48   #1802
KENZO
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 856

Tak o ten mus nam chodzi jest super dzis kupilam drugie opakowanie , moj TZ mi zazdrosci takiej ³adnej i w sumie juz dosc intensywnej opalenizny Normalnie sporo musia³abym posiedziec na s³oncu aby osiagnac taki efekt jaki serwuje sobie po nocy z Lirene

Edytowane przez KENZO
Czas edycji: 2007-06-16 o 11:10
KENZO jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-16, 10:36   #1803
zielona porzeczka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 249

Jak dla mnie najprzyjemniejszy jest balsam Nivea br±zuj±cy - ¶licznie pachnie owocami i daje ³adny kolorek, teraz mam Dove do jasnej karnacji i z drobinkami które niestety mi nie odpowiadaja bo sa zbyt widoczne i raz kolezanka do mnie "masz na nogach brokat"
do roz¶wietlenia tez polecam balsam nivea bo daje ³adny naturalny efekt roz¶wietlenia :P

zielona porzeczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-16, 11:07   #1804
AsikS
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 269

Witajcie
Jako, ¿e sezon i¶cie wakacyjno - letni, a ja nie chcê straszyæ ludzi swoj± blado¶ci±, postanowi³am zakupiæ co¶, co pomo¿e mi uzyskaæ delikatn± opaleniznê. Waha³am siê pomiêdzy Dove Summer Glow, a L`oreal NutriBronze - mleczko nawil¿aj±ce 24 h. Mój wybór pad³ na ten drugi i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Ju¿ po pierwszym u¿yciu delikatny kolorek br±zu pojawi³ siê na mojej skórze. Mleczko bardzo ³adnie pachnie, a co najwa¿niejsze - nie plami, nie brudzi. Oby tak dalej.
AsikS jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-16, 12:29   #1805
yedanna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 345

Cytat:
Napisane przez AsikS Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie
Jako, ¿e sezon i¶cie wakacyjno - letni, a ja nie chcê straszyæ ludzi swoj± blado¶ci±, postanowi³am zakupiæ co¶, co pomo¿e mi uzyskaæ delikatn± opaleniznê. Waha³am siê pomiêdzy Dove Summer Glow, a L`oreal NutriBronze - mleczko nawil¿aj±ce 24 h. Mój wybór pad³ na ten drugi i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Ju¿ po pierwszym u¿yciu delikatny kolorek br±zu pojawi³ siê na mojej skórze. Mleczko bardzo ³adnie pachnie, a co najwa¿niejsze - nie plami, nie brudzi. Oby tak dalej.
Ja w³a¶nie siedzê nim wysmarowana

Niedawno odkry³am ¿e strasznie trudno równo posmarowaæ stopy, macie jaki¶ patent?
Stary 2007-06-16, 12:35   #1806
jonajona
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 122
Send a message via Skype™ to jonajona

Cytat:
Napisane przez yedanna Poka¿ wiadomo¶æ
Ja w³a¶nie siedzê nim wysmarowana

Niedawno odkry³am ¿e strasznie trudno równo posmarowaæ stopy, macie jaki¶ patent?
Rozumiem, ¿e czê¶æ górn± ?? Ja robiê cukrowy peeling i dopiero wtedy nak³adam - jest w miare ok. Ale zawsze schodzi smugami z okolicy kostek.
Stary 2007-06-16, 12:42   #1807
yedanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jonajona Poka¿ wiadomo¶æ
Rozumiem, ¿e czê¶æ górn± ?? Ja robiê cukrowy peeling i dopiero wtedy nak³adam - jest w miare ok. Ale zawsze schodzi smugami z okolicy kostek.
Tak górn±, z doln± nie próbowa³am

Ja chyba ¶cieram sobie czê¶æ samoopalacza po posmarowaniu, bo zostaj± mi czasem smugi z boku stopy. A przy efekcie Loreala blado¶æ stóp rzuca siê w oczy przy mocno br±zowych nogach wiêc smarowaæ muszê, chocia¿ rzadziej.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2007-06-16, 12:43   #1808
gujana
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 682

Witajcie!
Zawsze balam sie kosmetykow samoopalaj±cych, ale w zeszlym tygodniu przerazilam sie bladosci± moich nog, jak rowniez tym ze przez wysokie filtry bede miala cale lato biala jak sciana twarz no i skusilam sie na balsam nivea (narazie ten do jasnej karnacji, ale juz widze ze TO WCI¡GA i mam ochotke na cos ciemniejszego,ale nieco pozniej) i na krem do twarzy dove. i teraz pojawia sie moje pytanko do Was - specjalistek kremu do twarzy uzylam jak narazie dopiero jeden raz, ale juz wiem, ze troszke za slabo nawilza.. czy w zwiazku z tym moge na niego (a moze lepiej pod) nalozyc jakis kremik nawilzajacy? czy taka mieszanka skonczy sie w efekcie mega smugami albo plamami...

pozdrawiam serdecznie

gujana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-16, 12:47   #1809
yedanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie!
Zawsze balam sie kosmetykow samoopalaj±cych, ale w zeszlym tygodniu przerazilam sie bladosci± moich nog, jak rowniez tym ze przez wysokie filtry bede miala cale lato biala jak sciana twarz no i skusilam sie na balsam nivea (narazie ten do jasnej karnacji, ale juz widze ze TO WCI¡GA i mam ochotke na cos ciemniejszego,ale nieco pozniej) i na krem do twarzy dove. i teraz pojawia sie moje pytanko do Was - specjalistek kremu do twarzy uzylam jak narazie dopiero jeden raz, ale juz wiem, ze troszke za slabo nawilza.. czy w zwiazku z tym moge na niego (a moze lepiej pod) nalozyc jakis kremik nawilzajacy? czy taka mieszanka skonczy sie w efekcie mega smugami albo plamami...

pozdrawiam serdecznie
Moim zdaniem to jest wrêcz wskazane. Ja nak³adam krem na samoopalacz tak po ok. 1godzinie od posmarowania. [jak ju¿ siê porz±dnie wch³onie]
Zreszt± tak samo postêpujê z reszt± cia³a, tyle ¿e tam stosujê oliwkê.
Stary 2007-06-16, 12:52   #1810
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Moim zdaniem to jest wrêcz wskazane. Ja nak³adam krem na samoopalacz tak po ok. 1godzinie od posmarowania. [jak ju¿ siê porz±dnie wch³onie]
Zreszt± tak samo postêpujê z reszt± cia³a, tyle ¿e tam stosujê oliwkê.

no to super, dzieki za odpowiedz to dopiero moje pierwsze kroki w tym temacie i troche balam sie eksperymentowac i robic cokolwiek dalej po nasmarowaniu sie tymi specyfikami ale cale szczescie, ze inny kremik nie bedzie kolidowal, bo inaczej bym sie chyba zasuszyla na wior

Stary 2007-06-16, 13:15   #1811
vril
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 105

Ja robie odwrotnie - najpierw nawilzanie, a potem specyfik brazujacy.
vril jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-16, 13:35   #1812
AsikS
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 269

Cytat:
Napisane przez vril Poka¿ wiadomo¶æ
Ja robie odwrotnie - najpierw nawilzanie, a potem specyfik brazujacy.

Ja tak samo. Najpierw nawil¿anie, potem opalanie.
AsikS jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-16, 13:40   #1813
yedanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsikS Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tak samo. Najpierw nawil¿anie, potem opalanie.
A mnie siê to jako¶ wydawa³o niezgodne z zasad±, ¿e skóa musi byæ bardzo dobrze oczyszczona przed na³o¿eniem samoopalacza wiêc najpierw ¿el i tonik pó¼niej samoopalacz a po wch³oniêciu kremik nawil¿aj±cy.

Znalaz³am taki w±tek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=81377

Chyba oba sposoby s± dobre
Stary 2007-06-16, 13:52   #1814
gujana
Wtajemniczenie

o, no to super dzis i jutro wyprobujê i zobacze ktora opcja bedzie mi lepiej pasowaæ

Stary 2007-06-16, 21:23   #1815
Sathi
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 656

grunt to odpowiednio nawil¿yæ, bo wtedy nie ma przesuszenia skóry i samoopalacz wch³ania siê i chwyta równo.

MI£EGO DNIA
Sathi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-16, 22:11   #1816
ivana
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 227

Trzeci dzieñ z Nive± Summer Beauty (do ciemnej karnacji) i jestem zadowolona choæ efekt móg³by byæ mocniejszy. Ale balsam siê ¶wietnie rozprowadza i momentalnie wch³ania, nie lepi siê i nie wa³kuje. Zapach ma egzotyczny i nie wy³azi z niego zapach DHA (po Evelinie nos mi urywa³o), nawet rano po nocce z tym balsamem nic a nic nie czujê, wiêc chyba zacznê go stosowaæ te¿ na dzieñ Aha, no i dziêki temu, ¿e szybko siê wch³ania, mo¿na od razu wskoczyæ w pi¿amê i i¶æ spaæ (po Eveline jak tak kiedy¶ zrobi³am, wsta³am rano ³aciata).

Samoopalenizna po chusteczkach Rossmana mocno siê trzyma³a, nawet piling i golenie nóg nie star³o opalenizny i przede wszystkim nie porobi³y siê plamy. Nie wiem jak do koñca by to zesz³o, bo zaczê³am u¿ywaæ Nivei zanim powróci³a blado¶æ na nogach

Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale moje cia³o do¶æ nierówno siê samoopala (zupe³nie analogicznie do opalania na s³oñcu). Tzn. ramiona i uda mam ¶licznie br±zowe, natomiast ³ydki (z wyj±tkiem okolic kostek), brzuch i dekold ledwo co. W sumie najbardziej ucieszy³aby mnie ³adna opalenizna dekoldu a tu kiszka Nie wiem od czego to zale¿y, bo dekold traktujê tak jak inne czê¶ci cia³a. Dzi¶ w akcie desperacji na dekold na³o¿y³am Autoheliosa LRP, mam nadzieje, ¿e to nie spowoduje jakiego¶ dysonansu kolorystycznego, bo na twarz z kolei u¿ywam samoopalacza Avene, hehe.
ivana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-17, 16:06   #1817
gujana
Wtajemniczenie

ja tez sie bardzo nierownomiernie opalam - lydki z tylu opalone a piszczele z przodu blade, uda z przodu opalone a z tylu blade brzuch wolno mi sie opala, natomiast plecy mam brazowe. z nivea jednak troszke "rowniej" sie opalilam bo brzuch mam ciemniejszy niz mialam, ale uzywam wersji do jasnej karnacji tak wiec efekt nie jest az taki spektakularny
w sumie tak sie balam tego balsamu a jednakmoglam sie skusic na ten do ciemnej karnacji

Stary 2007-06-17, 16:29   #1818
Sathi
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 656

Cytat:
w sumie tak sie balam tego balsamu a jednakmoglam sie skusic na ten do ciemnej karnacji
nie nie.
Najpierw lepiej potrenowaæ z czym¶ bezpieczniejszym.
Przynajmniej nastêpnym razem bêdziesz wprawiona i nie porobisz sobie smug

Zakupi³am balsam Dove w starej dobrej wersji bez drobinek z ¿elem ujêdrniaj±cym po 17 z³ociszy

MI£EGO DNIA
Sathi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-17, 17:12   #1819
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sathi Poka¿ wiadomo¶æ
nie nie.
Najpierw lepiej potrenowaæ z czym¶ bezpieczniejszym.
Przynajmniej nastêpnym razem bêdziesz wprawiona i nie porobisz sobie smug

Zakupi³am balsam Dove w starej dobrej wersji bez drobinek z ¿elem ujêdrniaj±cym po 17 z³ociszy
to tez racja, bo jeszcze musze przetestowac schodzenie tego balsamu dzis lub jutro machne sobie peeling i mam nadzieje ze nie bede cala w plamach

jedynie pomyslalam, ze ta ciemniejsza wersja moglabym sie rzadziej smarowac, a efekt by i tak byl ale wszystko jeszcze przede mna

Stary 2007-06-17, 17:19   #1820
vril
Zakorzenienie

Pierwsze w tym sezonie chusteczki. Wlasnie przed chwila posmarowalam sie daxami - swietnie, ze od razu mozna sie ubrac, nic sie nie klei i nie maze. Jutro poprawie chusteczkami Rossmanna i powinnam byc juz "opalona". Potem w ruch co pare dni Nivea Summer Beauty do jasnej. Na twarz wieczorem pojdzie Dove Summer Glow, tez do jasnej.
Stary 2007-06-17, 17:50   #1821
obca
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 454

jak Wy to robicie, ¿e wychodzi równo i naturalnie?

ja jestem za³amana moje nogi po musie Daxa s± ca³e w plamach (miejscami ciemne..miejscami zupe³nie bia³e)..jedynie uda wysz³y w miarê równo..ale ³ydki i kolana okropnie..
Stary 2007-06-17, 17:57   #1822
agattex
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 140

Ja przesta³am u¿ywaæ samoopalaczy, zawsze wychodzi³o mi nie równo, dlatego wolê siê opaliæ w solarium a ju¿ najbardziej lubiê siê opalaæ na s³oñcu, ¿eby by³o naturalnie. Jakie s± waszym zdaniem najlepsze emulsje do opalania? Pytam, bo jedna mi siê skoñczy³a z Avonu, z beta karotenem, z której by³am zadowolona, ale chcê równie¿ spróbowaæ czego¶ innego. Pozdrawiam!
agattex jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-17, 18:18   #1823
vril
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca Poka¿ wiadomo¶æ
jak Wy to robicie, ¿e wychodzi równo i naturalnie?

ja jestem za³amana moje nogi po musie Daxa s± ca³e w plamach (miejscami ciemne..miejscami zupe³nie bia³e)..jedynie uda wysz³y w miarê równo..ale ³ydki i kolana okropnie..
Nie przejmuj sie, kazdy ma trudne poczatku. Podstawa to gladka, nawilzona skora (na przesuszonych, szorstkich miejscach DHA mocniej lapie). Zacznij od peelingu (kawowy - 2 lyzeczki cukru, lyzeczka kawy mielonej, lyzeczka oliwki kosmetycznej, lyzeczka zelu pod prysznic) wtedy skora bedzie rownomiernie "starta", mozesz powtorzyc peeling przez 2 dni, jednoczesnie nawilzajac skore balsamem lub innym kosmetykiem nawilzajacym. Przed nalozeniem brazera naloz dodatkowa warstwe nawilzacza na stopy, kolana, lokcie, okolice pach i tam gdzie zauwazylas, ze kolor mocniej cie lapie, nastepnie naloz specyfik brazujacy (na poczatek zacznij od tych do jasnych karnacji, przyzwyczaisz sie do nakladania i wylapiesz bledy bez zbytnich wpadek). Przez nastepne dni ponawiaj aplikacje co 2-3 dni, a codziennie nawilzaj skore i wygladzaj ja pod prysznicem przy pomocy siatkowej myjki lub gabki (peeling stosuj raz w tygodniu). I nie pzrejmuj sie jezeli pierwsza warstwa wyjdzie nierowno lub gdy kolor bedzie sie zmywal tylko miejscami, po 2-3 aplikacjach "opalenizna" sie wyrowna, tylko nakladaj ja nadal rownomiernie, nie dokladaj i nie omijaj miejsc mocniej lub slabiej zabarwionych, bo narobisz jeszcze wiecej plam. Powodzenia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-17, 19:32   #1824
gujana
Wtajemniczenie

Dziewczyny, moze to glupie pytanie, ale czy br±zer do twarzy kladziecie rowniez na powiekach i pod brwiami? pytam, bo boje sie jakichs podraznien w okolicach oczu

Stary 2007-06-17, 20:51   #1825
yedanna
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, moze to glupie pytanie, ale czy br±zer do twarzy kladziecie rowniez na powiekach i pod brwiami? pytam, bo boje sie jakichs podraznien w okolicach oczu
Na powiekach odradzam, pod brwiami mo¿na bardzo cieniutko a same brwi nale¿y omijaæ, szczególnie jasne
Stary 2007-06-17, 21:09   #1826
vril
Zakorzenienie

Powiek nie smaruje ale lekko przecieram opuszkami okolice brwi i pod oczami zeby nie zostawic sobie pandy. Mozna potem przetrzec wacikiem nasaczonym tonikiem brwi zeby nie zabarwilo wloskow ale ja zostawiam jak jest, mam przezroczyste brwi i podoba mi sie jak brazer je lekko przyciemni - ale to juz indywidualna sprawa, kazdemu lapie na inny odcien, mnie akurat pasuje do koloru wlosow ale czesto samoopalacze moge zmienic kolor brwi na rudy, a to juz nie wszystkim pasuje.
Stary 2007-06-17, 21:36   #1827
obca
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 454

Cytat:
Nie przejmuj sie, kazdy ma trudne poczatku. Podstawa to gladka, nawilzona skora (na przesuszonych, szorstkich miejscach DHA mocniej lapie). Zacznij od peelingu (kawowy - 2 lyzeczki cukru, lyzeczka kawy mielonej, lyzeczka oliwki kosmetycznej, lyzeczka zelu pod prysznic) wtedy skora bedzie rownomiernie "starta", mozesz powtorzyc peeling przez 2 dni, jednoczesnie nawilzajac skore balsamem lub innym kosmetykiem nawilzajacym. Przed nalozeniem brazera naloz dodatkowa warstwe nawilzacza na stopy, kolana, lokcie, okolice pach i tam gdzie zauwazylas, ze kolor mocniej cie lapie, nastepnie naloz specyfik brazujacy (na poczatek zacznij od tych do jasnych karnacji, przyzwyczaisz sie do nakladania i wylapiesz bledy bez zbytnich wpadek). Przez nastepne dni ponawiaj aplikacje co 2-3 dni, a codziennie nawilzaj skore i wygladzaj ja pod prysznicem przy pomocy siatkowej myjki lub gabki (peeling stosuj raz w tygodniu). I nie pzrejmuj sie jezeli pierwsza warstwa wyjdzie nierowno lub gdy kolor bedzie sie zmywal tylko miejscami, po 2-3 aplikacjach "opalenizna" sie wyrowna, tylko nakladaj ja nadal rownomiernie, nie dokladaj i nie omijaj miejsc mocniej lub slabiej zabarwionych, bo narobisz jeszcze wiecej plam. Powodzenia
peeling robi³am kilkakrotnie kilka dni przedtem..kawowy ale przed u¿yciem samoopalacza nie wysmarowa³am siê balsamem - mo¿e to jest powodem? :0
niestety u mnie nie ma miejsc, gdzie ³apie mocniej lub mniej..jedno kolano wysz³o jasne..na drugim jest plama tylko w jednym miejscu..podobnie z ³ydkami..nie ma stref
mo¿e nierówno to na³o¿y³am ale trudno jest wyczuæ, gdzie tej pianki wsmarowa³o siê mniej a gdzie wiêcej

kupi³am jeszcze balsam Dove..ten ja¶niejszy i popróbujê z nim gdy zejdzie trochê Dax..moze bêdzie lepiej
w sumie chcia³abym tylko lekko br±zowo-z³oty odcieñ..mam bardzo bia³± skórê i widze, ¿e zbyt ciemne to du¿e ryzyko :/

dziêkujê za te rady..bêdê jeszcze próbow±c
Stary 2007-06-17, 23:02   #1828
vril
Zakorzenienie

To moze sprobuj z chusteczkami? One nadaja delikatna opalenizne i sa przyjazne w uzyciu.
Stary 2007-06-18, 18:19   #1829
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Na powiekach odradzam, pod brwiami mo¿na bardzo cieniutko a same brwi nale¿y omijaæ, szczególnie jasne
Cytat:
Powiek nie smaruje ale lekko przecieram opuszkami okolice brwi i pod oczami zeby nie zostawic sobie pandy. Mozna potem przetrzec wacikiem nasaczonym tonikiem brwi zeby nie zabarwilo wloskow ale ja zostawiam jak jest, mam przezroczyste brwi i podoba mi sie jak brazer je lekko przyciemni - ale to juz indywidualna sprawa, kazdemu lapie na inny odcien, mnie akurat pasuje do koloru wlosow ale czesto samoopalacze moge zmienic kolor brwi na rudy, a to juz nie wszystkim pasuje.

Dziekuje za odpowiedzi

a co do brwi to za pierwszym razem niechcaco sobie posmarowalam i bardzo spodobal mi sie odcien jaki wyszedl, mam takie jasne brwi i brazer je nieco przyciemnil i ocieplil, wiec bede je chyba smarowac

Stary 2007-06-19, 11:23   #1830
vril
Zakorzenienie

Samoopalilam sie, czas na realcje.
Dax chusteczki - bardzo delikatny efekt, od razu wysychaja na skorze, zadnej lepkiej warstwy, mozna sie natychmiast ubrac, zapach DHA w normie, gladka, rozswietlona skora po ich uzyciu.

Rossmann chusteczki - mocniejszy efekt od Daxa, trzeba bardziej sie przylozyc zeby nie byly widoczne niedomalowane jasne smugi (w chusteczkach na odwrot niz w tradycyjnych samoopalaczach nie robi sie ciemnych smug, tylko wlasnie zostawia sie jasne, nie posmarowane\dosmarowane fragmenty), zapach znosny, koszmarnie brudzi dlonie, mimo szorowania rak zaraz po uzyciu chusteczek.

Nivea Summer Bauty do jasnej - ladnie wyrownal mi jasne smugi po chusteczkach, kolor idealnie zgrany z pozostalymi specyfikami, jasna oliwkowo-rozowa opalenizna, sama natura , zapach DHA upiorny, spalenizna straszna, troche sie maze przy nakladaniu, zostaje tylko lekka lepka warstwa, wiec trzeba chwile poczekac z ubraniem, mozna nalozyc dwie warstwy w odstepie kilku godzin i nic sie nie roluje, zmywa sie polowa koloru pod prysznicem.

Dove Summer Glow do twarzy, jasna karnacja - delikatny kolor, po 2-3 nalozeniach nie ciemnije juz bardziej, ale trzeba uzywac regularnie, bo sie zmywa, nakladam pod niego krem, wiec mnie nie wysusza ale sam w sobie tez nie powinien; ladny, naturalny kolor (leko musnieta sloncem twarz, a nie nadmorska opalenizna), odcien zgral sie z powyzszymi specyfikami do ciala, zapach DHA ledwo wyczuwalny.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Biochemia kosmetyczna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.