|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 656
|
Dot.: Opalamy siê!!!!
A na mnie to mleczko nie dzia³a zupe³nie
![]() Wyrzuci³am ca³± butelke do kosza ![]()
![]() |
#1862 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 281
|
Jestem wlasnie po drugim zastosowaniu Dove Summer Glow do ciemnej karnacji i bajka
![]() ![]() NIgdy w zyciu nie mialam tak rownej i ladnej opalenizny ![]() a teraz jedna w±tpliwo¶æ ![]()
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 249
|
Cytat:
Tak, dok³adnie tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 856
|
Ja tez tak mam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 529
|
A mnie wkurza, ¿e jak jednego dnia na wieczór siê nie posmarujê, to nastêpnego ledwo co widaæ
![]() Jak jestem przeciwniczk± solarium, to chyba siê tam wybiorê na parê seansów, a potem bêdê siê dobr±zawiaæ balsamami ![]() ![]() A zapomnia³abym - ten zapach skwarki mnie czasem dobija ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 268
|
Dziewczyny a czy probowalyscie jakis suplementow diety w stylu capivit sun system albo inne tabletki rzekomo powoduj±ce szybsz± i ³adniejsz± opalenizne? jestem bardzo ciekawa czy to cos daje
![]() ![]()
![]() |
#1867 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U¿ywa³a która¶ z Was Dove do twarzy? Warto kupic? ten sam efekt co po balsamie? Jestem w nim normalnie zakpchana ![]()
![]() |
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 105
|
Uzywam Dove do twarzy (jasna karnacja) i jestem bardzo zadowolona. Jasna, naturalna opalenizna bez plam, nie czuc DHA tylko "egzotyczny" zapach kremu, szybko sie naklada, blednie podczas mycia, a nie schodzi platami, nie wysusza, nie podraznia nalozony pod oczami, higieniczne opakowanie i naprawde ladny kolor. W porownaniu do J&J do twarzy i mleczka Clarins jest zdecydowanie lepszy od obydwoch. Nie uzywalam Dove do ciala.
A propos chusteczek Rossmanna - nie polecam, mozna sobie narobic niedosmarowane smugi mimo starannego nakladania. Dzis to samo spotkalo moja kolezanke - wczoraj posmarowala chusteczkami nogi i jak dzisiaj napisala - tragedia Posejdona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Tak,ja w wakacje 2006 bralam kapsulki capivit sun system...nic mi one nie daly ![]() ![]() Ja ogolnie jestem w slonecznych tarapatach bo mam juz taka skore ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Czy Wam tak¿e samoopalacze wysuszaj± skórê?
Ja po sesji opalania mam skórê such± na wiór ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1872 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 040
|
![]()
U mnie tak samo, mimo ¿e mam skórê podatn± na opalanie. Da³am sobie spokój po dwóch opakowaniach.
![]() |
![]() |
#1873 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 404
|
Cytat:
Ca³y czas siê "krêcê" ko³o musu br±zuj±cego Lirene....Kupiæ czy nie..Trochê wkurza mnie lepkosæ po Dove ale w pe³ni zadowala kolor.Bojê siê ,ze po lirene nie bêdzie efektu br±zuj±cego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 44
|
dziewczyny a powiedzcie mi czy da sie zrobic tak zeby nie trzeba bylo zmywac samoopalacza do konca i nakladac go od nowa tylko zeby zachowaac jakas ciaglosc. Bo u mnie to wyglada tak: po czterodniowym smarowaniu uzyskuje idealny kolor ale co z tego jak piatego dnia skora sie robi taka jakby 'brudna' co oznacza ze czas juz zrobic peeling bo naskorek zrobil sie juz 'stary' i wtedy znowu jestem blada!!!glupio to wyglada, wiecie, jednego dnia wygladam jakbym wrocila z nad morza a drugiego jestem blada jak trup! help!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1876 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, ¿e skóra wygl±da na brudn±, to mo¿e tez byæ kwesta tego, ¿e samoopalacze jednak wysuszaj± trochê skórê - st±d to "przyszarzenie", mo¿e krem intensywnie nawil¿aj±cy przed³u¿y³by ¿ywotno¶æ Twojej opalenizny. Ja Clarinsa stosujê rano, pod krem nawil¿aj±cy albo filtr. Najpierw mleczko Clarinsa - szybciutko siê wch³ania, a potem na to krem. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 105
|
Po kazdym smarowaniu samoopalaczem przecieram newraligiczne miejsca (m.in. pepek wlasnie) wacikiem nasaczonym tonikiem, wtedy kolor tam mniej lapie i odcien jest wyrownany do reszty brzucha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 529
|
Dziewczyny, zdecydowa³am przybr±zowiæ siê lekko na solarium i dopiero potem dodaæ sobie jeszcze koloru balsamem. Powiedzcie mi, czy mogê i¶æ siê opalaæ, je¶li na skórze mam jeszcze efekt po balsamie? Czy nie wp³ynie to na powstanie przebarwieñ etc.? [Wiem, wiem, solarium to z³ooooooo, ale chcê by skóra pod balsamem nie by³a tak blada]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
no i w koñcu kupi³am Dove z drobinkami do ciemnej karnacji i jestem nim zachwycona, zero plam, smug i tym podobnych jest poprostu rewelacyjny, nawet stopy nim wysmarowa³am i nie by³o smug tylko ³adna delikatna opalenizna i te drobinki mieni±ce siê w s³oñcu, normalnie cudo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
Ally mo¿esz tak zrobiæ
![]() Jas kiedy¶ te¿ tak w³a¶nie zaczê³am opalanie i by³am zadowolona. Madziorka a mnie ten z drobinkami sie nie podoba, mam jeszcze 3/4 butli i nie umiem zmusiæ siê ¿eby zacz±æ go u¿ywaæ. Nie lubiê tych ogromnych drobin a grrrrrrr
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 146
|
Cytat:
Trzeba bêdzie rozdzieliæ zg³oszenie kremów do twarzy NutriBronze na KWC, bo z moich badañ ![]() ![]() A co do samego kremu to choæ mam go od wczoraj to jestem bardzo zadowolona. Opala szybko, ale bezbole¶nie - tzn. widoczny efekt ju¿ by³ po pierwszym smarowaniu, a równocze¶nie ¿adnych smug ani plam siê nie nabawi³am. Pachnie ¶licznie, faktycznie jest ultralekki i jak tylko mnie nie zapcha ani nie podra¿ni przy d³u¿szym u¿yciu, to ma du¿e szanse na KWC ode mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
Cze¶æ ... moje do¶wiadczenia odno¶nie tabletek z beta-karotenem s± takie, ¿e wcale nie przyspieszaj± (tym bardziej nie u³atwiaj±) opalania ale wrêcz odwrotnie. Zawsze s³oneczko ³apa³o mnie dopiero po jakim¶ czasie, ale przynajmniej w ogóle ³apa³o. W zesz³ym roku by³am z moim T¯ w egipcie i on wróci³ br±zowiutki a ja zupe³nie jak po kiepskiej jednej sesji w solarium
![]() ![]()
![]() |
#1884 |
Wtajemniczenie
|
no i kupi³am L'oreala Nutri Bronce do ciemnej karnacji, mimo ¿e mam jasn±
![]() ![]() najpierw + -super kolor, prawdziwy br±z, ciemniejszy od Dove -do¶æ lekka konsystensja, lepi³ mi siê tylko na dekolcie, co mi akutar nie przeszkadza i minusy, które w ¿aden sposób go nie dykwalifikuja jak narazie ![]() - smrodek, przy Dove byl leciutko wyczuwalny i tylko czasami, jak na³o¿y³am 3 warstwy pod rz±d -szybciej siê wch³ania ni¿ galaretowaty Dove przez co pojawi³y siê plamy na d³oniach ![]() ja dla mnie super, bo g³ównie o kolor mi chodzi³o- Dove zrobi³ siê za blady, choæ jego te¿ bedê u¿ywaæ ca³akowita recenzjê L'oreala napiszê po jakim¶ tygodniu, muszê sprawdziæ jego schodzenie ![]() pozdrawiam i polecam do wypróbowania
![]() |
#1885 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 44
|
L_V dziekuje bardzo za odpowiedz, ale wlasnie z twarza nie mam problemu, tylko chodzi o cialo glownie brzuch... Jak sie robi taki 'szary' to juz pora zmyc a wtedy robie sie biala jak sciana... zaczyna mnei to wkurzac jak cholera...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 404
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 268
|
to troszke mnie zmartwi³y¶cie tymi informacjami o nieskuteczno¶ci wszelkich suplementów diety wspomagaj±cych opalanie.. ale kompletnie nie widzia³y¶cie zmiany kolorytu skóry? a mo¿e maj± jednak jakies dobroczynne efekty w stylu wspomaganie antyoksydantów czy co¶ w tym stylu?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 345
|
Cytat:
Na pewno dostêpny w Drogeria Natura.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.