|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz siê biochemi± kosmetyczn±? Chcesz poznaæ dzia³anie poszczególnych sk³adników zawartych w kosmetykach oraz ich wp³yw na zdrowie. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2011 |
Raczkowanie
|
Dot.: Opalamy siê!!!!
JA i MóJ T¯ KoChaNy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2012 |
Raczkowanie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2013 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
tego loreala nie znam niestety wiec, nigdy go nie uzywalam. jak potrzebuje sie opalic to uzywam dove summer glow, zapach nie jest zly no i nigdy mnie nie podraznil. tyle ze nie kremuje sie nim codziennie, ale do uzyskania pozadanego koloru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2014 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 262
|
Cytat:
ja u¿ywam balsamu Loreala Nutri Bronze - jest boski !! ju¿ po 1 dniu widac opalenizne,jak narazie jeden z najlepszych balsamów br±zuj±cych jakie u¿ywa³am.
![]() |
![]() |
#2015 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 856
|
Ja wczoraj pierwszy raz wyprobowalam Loreal Nutri Bronze nawilzajacy wczesniej uzywalam Slim i wczoraj tez mialam zamiar kupic Slim ale nie by³o - nawilzajacy by³ ostatni jeden jedyny wiec go wzielam - wczoraj wyprobowalam
![]() ![]() Musze przyznac ze balsamy brazujace Loreala sa jak dla mnie narazie najlepsze do cia³a - kolorek daja sliczny ![]() A wczoraj zamówilam sobie samoopalacz Nuxe- do twarzy i drugi do cia³ka- podobno sa super, moja siostra ma apteke i do niej przychodzi jedna klientka ktora wlasnie uzywa tych samoopalaczy i podobno ma przepiekna skóre, kolor sliczny brazowy i skóra baardzo nawilzona- jak wyprobuje to dam znac ![]() Tak sobie mysle ze chyba lepiej by³oby tak co 2-3 dni zrobic sobie delikatny peeling - ale naprawde delikatny , bo zauwazy³am ze jak robilam do tej pory szorstka rekawica to pojawia³y sie jasniejsze miejsca, tam gdzie bardziej star³a, wiec moze jakby robila baardzo delikatny peeling ale kosmetykiem nie rekawica to wtedy mozna by zachowac ciaglosc aplikacji a nie scieranie i znów od nowa ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
Wtajemniczenie
|
ja czekam na wiadomosci o samoopalaczu NUXE...
a co do tego peelingu...to wiele razy byl ten temat poruszany wczesniej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Balsam [krem] br±zuj±cy a piegi. . .
Na pocz±tku powiem, ¿e nie wiem czy to dobry dzia³ na taki temat...
![]() S³ysza³am du¿o na temat balsamów br±zuj±cy oraz o ich efektach. Ponoæ s± dobre. Balsamy na prawdê brazuj± i to jest plus. Jednak mam problem. . .Isniej± balsamy [kremy] br±zuj±ce do twarzy np. J&J. Zastanawiam siê tylko czy bym mog³a je u¿ywaæ, poniewa¿ mój problem polega na tym, ¿e mam piegi. . .Na twarzy nie mogê siê tak opalaæ jak na reszcie cie³a [czêsto mam te¿ twarz czerwon±] dlatego zastanawiam siê czy mo¿e jednak nie skusiæ sie na balsam br±zuj±cy. Mo¿e pomo¿e mi to zakryæ piegi lub chocia¿ nie bêdzie ta twarz zcerwona. Jak My¶licie ?/ Prosze pomó¿cie mi. Edytowane przez magix16 Czas edycji: 2007-08-09 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 307
|
ooo ja tez czekam na wie¶ci o Nuxe!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2019 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 956
|
Dot.: Balsam [krem] br±zuj±cy a piegi. . .
Cytat:
![]() My¶lê, ¿e mo¿esz stosowaæ samoopalacz na twarz, jego dzia³anie polega na zabarwianiu zewnêtrznej warstwy naskórka; do g³êbszych warstw skóry nie dociera i po prostu z czasem schodzi wraz z naturalnym procesem ³uszczenia naskórka. Z pewno¶ci± (dobrze dobrany) samoopalacz jest w stanie zmieniæ i/lub wyrównaæ koloryt twarzy. (Oczywi¶cie nie na d³ugo; warto te¿ przeprowadziæ przed zabiegiem peeling, ¿eby równomiernie schodzi³ nie tworz±c malowniczych placków. ![]()
![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle,ze watek niech zostanie na BK i popieram Twoje rady ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118199 i nie wiem czy moze polaczyc docelowo te watki ![]()
![]() |
![]() |
#2021 |
Rozeznanie
|
My¶lê, ¿e to dobry pomys³.
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2022 |
Wtajemniczenie
|
KENZO od kiedy dbam o dobre nawil¿enie skóry (jak dla mnie najlepsze niebieskie mleczko NIVEA) nie muszê czêsto robiæ peelingu, raz na tydzien/ dwa tyg szorujê siê g±bk± tak aby siê kolor ³adnie wyrówna³
![]() ja zauwa¿y³am ¿e nie osi±gnê super ciemnej opalenizny, jak pisala¶ - mulatki, bo po ka¿dym prysznicu kolor lekko schodzi, na szczê¶cie równomiernie. tak¿e smarujê siê prawie codziennie i jestem ³adnie opalona ale nie ciemna ![]()
![]() |
#2023 |
Przyczajenie
|
Zdrowe i szybkie opalanie.
Chcia³a bym siê szybko opaliæ.
Zastanawiam siê nad samoopalaczem, ale co¶ nie mam szczê¶cia. bo trafi³am na samoopalacz który zostawia ¶lady. Solarium odpada. Tabletki opalaj±ce? chcia³a bym stosowaæ bo jest to dla mnie wygodniejsze.. i czy w wieku 15 lat moge je stosowaæ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 115
|
Dot.: Zdrowe i szybkie opalanie.
hmmm my¶lê, ¿e tak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2025 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zajrzyj jeszcze tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=betakaroten Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#2027 |
Rozeznanie
|
Naked a uzywasz tego mleczka dwa razy dziennie? tez je kilka razy kupowa³am ale dla mnie to okropny t³uscioch i ciezko sie wch³ania, a ja lubie sie szybko ubrac i zawsze ut³uszcze ubranie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Wtajemniczenie
|
tak dwa razy dziennie, rzeczywiscie Nivea to t³u¶cioch nie z tej ziemi, ale ja akurat lubiê tre¶ciwe balsamy, chwilkê odczekam i wtedy siê ubieram
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2029 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 135
|
a nie macie lam po samoopalaczach albo niewiem takich wiecie "mazi" niewiem jak to nazwac i wogole ja sie boje takie cos stosowac i nie zmywa sie to przykompieli albo na basenie i wogole niewiem
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2030 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 281
|
hej dziewczyny, uzywam obecnie Dove i nawet ok, ale zastanawiam sie nad Nivea. Czy macie porownanie tych 2och balsamów? który lepiej sie u Was sprawdzil?
![]() |
#2031 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja bym ci chetnie odpisala ale nie mam porownania tych dwoch kosmetykow,ale wydaje mi sie (analizujac ten watek) ze chyba DOVE ma wiecej wielbicielek niz NIVEA |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2032 |
Rozeznanie
|
Zdaje relacje odnosnie Nuxe Soleil Prodigieux - mam do twarzy i do cia³a. Konsystencja- lejaca, ale tresciwa- ³adnie nawilza, zawiera mnostwo naturalnych substancji aktywnych , zapach naturalny- jak wiekszosc produktów Nuxe, mnie osobiscie nie przypad³ do gustu , natomiast moja siostra sie nim zachwyca- mowi ze mog³aby sie maziac nim chocby dla samego zapachu
![]() ![]() ![]() Skóra jest po nim ³adna, nawilzona i wyglada zdrowo, szybko sie wch³ania. Ostatnio mam juz ochote zrobic konkretny peeling i zakonczyc sezon samoopalaczowy, zwlaszcza ze termin urlopu przesuna³ mi sie na druga polowe pazdziernika- kusi mnie zeby pojechac ca³kiem bladziutka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wy dziewczyny konczycie sezon samoopalaczowy czy ca³y rok sie samoopalacie? Naked o ile dobrze pamietam ty tez wyjezdzasz w pazdzierniku - masz zamiar wyjechac samoopalaona czy bladziutka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Raczkowanie
|
Witam!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2034 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 764
|
katarzynka-buziaczek pomy¶l niby fajny ale nie wiem czy to cos da bo ka¿dy aparat robi ró¼nie zdjêcia, z lampa inaczej bez te¿, na dworze inaczej i w pomieszczeniach te¿, do tego ka¿da z nas ma inny monitor i bêd± przek³amania.
![]() |
#2035 |
Wtajemniczenie
|
KENZO nam te¿ egzotyczne wakacje przesunê³y siê ale na zimê
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2036 |
Rozeznanie
|
Naked naprawde pojedziesz bladziutka?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zauwazy³am ze srednio raz w miesiacu mam bunt samoopalaczowy i chec znów bycia jasna, wtedy robie pod rzad 3 dni peeling , chodze kilka dni blada a potem nie wytrzymuje - stwierdzam ze delikatnie opalona bardziej sie sobie podobam i znów sie smaruje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2037 |
Raczkowanie
|
No masz racjê...ale jak by mia³ kto¶ ochotê to niech przesy³a fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 44
|
![]()
Dziewczyny a ja dalej rozmyslam nad tym co tu zrobic zeby nie trzeba bylo sie 'trzec' do konca i na nowo zaczynac samoopalania od zera tylko zachowac jakas ciaglosc... juz probowalam roznych rzeczy... nawilzalam sie codziennie, robilam delikatny peeling i nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2039 |
Wtajemniczenie
|
KENZO bardzo trafne pytanko,sama mialam sie was zapytac jak to z waszym samoopalaniem w jesieni
![]() ![]() ja wlasnie tak sie zasatanawiam czy nie wystawic swoich samoopalaczowych mazidelek w watku na wymiance...i kremow z filtrami,przyspieszaczy.. .bo w sumie maja tylko 12 miesiecy po otwarciu,wiec do nastepnego sezonu slonecznego pewnie juz sie przeterminuja... ale tak patrze na swojego Loreala i jak sobie przypomne jaka mialam ladna opalenizne( mialam bo juz sie nim nie smaruje) to zal mi sie go wyrzekac.. mysle ze jezeli juz bede sie smarowac to nogi (szkola,wf) i buzie...bo zazwyczaj twarz mam strasznie ziemista i blada...chetnie wyproboje ten NUXE, i jakby co, to napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Rozeznanie
|
Ja narazie nie moge sie rozstac z samoopalaniem bo mam wiele waznych uroczystosci, wyjazdów a takze urlop przed soba
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.