![]() |
#2731 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 106
|
Dot.: Opalamy siê!!!!
Z tego co ja kojarzê to niestety nie naj³adniej ...
Nic tutaj nie rozprasza. Ani zapach, ani wygl±d, ani to, ¿e piersi s± zbyt ma³e. W sieci obraz siebie kreuje siê s³owami. W³asnymi s³owami. ... zawsze mo¿na wyci±gn±æ wtyczkê z gniazdka. J. L. Wi¶niewski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 448
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2733 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 138
|
Wszystkie samoopalacze smierdza w pewnym stopniu, gdyz zawieraja tez sam srodek samoopalajacy. Testowa³am ju¿ sporo balsamow brazujacych i mleczko SunOzon ma najdelikatniejszy zapaszek samoopalaczowy, czasem w ogole go nie wyczuwam nazajutrz po aplikacji i nie ma tragedii gdy brak rano czasu na prysznic.
Dziewczyny czy u Was sa kremy SunOzon w tubce w wersji do ciemniejszej karnacji? Ja nie moge dostac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Raczkowanie
|
Jaki¶ miesi±c temu bêd±c w ross. zwróci³am uwagê na owy sunozon i krem by³ tylko w wersji do jasnej karnacji.
Nic tutaj nie rozprasza. Ani zapach, ani wygl±d, ani to, ¿e piersi s± zbyt ma³e. W sieci obraz siebie kreuje siê s³owami. W³asnymi s³owami. ... zawsze mo¿na wyci±gn±æ wtyczkê z gniazdka. J. L. Wi¶niewski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2735 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Chyab go nie wycofali ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2736 |
Raczkowanie
|
W³a¶nie zastanawia³am siê czy jest a je¶li tak, to na czym polega ró¿nica w wygl±dzie (kolorze ) skóry posmarowanej kremem przeznaczonym do jasnej a tym do ciemnej karnacji.
Czyli ró¿nica jest. Nie chce byæ pomarañczowa, chcê byæ lekko br±zowa ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 020
|
jak to wycofali?! no ja w³asnie u¿ywam tego do ciemnej i nie z tubki tylko z takiej du¿ej ciemnobr±zowej butli.. kupowa³am z pó³ roku temu, wziê³am wtedy dwa opakowania..
co do smrodku, no jest smrodek oczywiscie, kazdy samoopalacz go ma, jeden bardziej st³umiony jak±s perfum± a inny mniej. Ten ma taki cytrynowy jakby dosc rzeski zapach, który zaczyna byc czuc samoopalaczem po jakiejs godzinie. Po 3-4 godzinach mozna juz wziac prysznic i sie tego zapaszku pozbyc. Ja sie smaruje po po³udniu/na wieczór, jak siedze w domu i akurat niewiele mam do roboty, bo wszystko zrobie wczesniej. Smaruje sie, pobawie z dzieckiem, po³oze go spac, po¶mierdze troszke ![]()
![]() |
#2738 |
Raczkowanie
|
mysia m my piszemy (przynajmniej ja) o kremie do twarzy a ty chyba o balsamie do cia³a
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
aha faktycznie :P
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- ale ja ten do cia³a stosuje na twarz równie¿.
![]() |
#2740 |
Wtajemniczenie
|
tak, mia³ysmy na mysli krem w tubce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2741 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmm, mo¿e warto spróbowaæ z t± twarz±, tyle ¿e moja jest sucha i wra¿liwa. My¶lisz ¿e balsam móg³by jej zaszkodziæ ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam such± i wra¿liw± skórê twarzy, ale mam swój patent. Najpierw smarujê buziê kremem dla niemowl±t oilatum - dostepny w aptekach za ok 15z³ za tubkê, ale na d³ugo wystarcza. Tylko zawiera lanolinê, wiêc jak jestes uczulona, to nie nadaje siê
![]()
![]() |
#2743 |
Raczkowanie
|
Oilatum znamy i siê lubimy
![]() Pomys³ masz cikawy i te¿ tak spróbujê zrobiæ tylko odwiedzê ross. w celu zakupu balsamu. Niestety wczoraj skusi³am siê na krem sunozon dla jasnej karnacji. Posmarowa³am nim twarz wieczorem i dzi¶ jestem taka jaka nie chcia³am byæ, czyli ¿ó³ta. Od rana peeling i jest odrobinkê lepiej. Ale generalnie to odradzam, ¿ó³to¶æ do potêgi!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
oo to mamy co¶ wspólnego :d mój synek tez ma skórkê sk³onn± do przesuszenia i atopowych zmian, szczególnie buzka i zewnêtrzne strony r±czek i ud. Od kiedy mu raz ten kremik podebra³am, tak musi siê siê dzielic z mam±
![]() ja raz tez kiedys uzy³am sunozonu w tubce dla jasnej karnacji i wysz³o ¿ó³to. tylko ten balsam do ciemnej wychodzi mi ³adnie.
![]() |
#2745 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 48
|
dziewczyny a jakie macie dosiwadczenia z chusteczkami tymi z rossmana ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2746 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2747 |
Matka Smoka
Wiadomo¶ci: 11 937
|
Mnie to niepokoi od jakiego¶ czasu my¶l, ¿e Bielenda znów co¶ namiesza³a w swoich seriach i wycofaj± balsam orzechowy z serii Piêkna skóra. A jedynie z tym balsamem kojarzy mi siê brak zapachu samoopalacza, ³±dne nawil¿enie i naturalny kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2748 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
Dziewczyny kochane! Jak uzyskac odcieñ opalenizny Dody - oczywi¶cie ten jak najbardziej aktualny
![]() ![]() Wklejam fotki:
![]() |
#2749 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 298
|
Cytat:
mi po wszystkim wychodzi taki, np dove summer albo krem brazujacy z soraya a na twarz za ¿ó³ty podk³ad, plus roz w odcieniu takiego jasnego swietlistego br±zu ja to bym chciala miec po kremie braz a nie tak± ¿o³ta (zlota) skore ![]()
Dziewczyny, bardzo proszê o wype³nienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku us³ug dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziêkowania dla dwóch z Was oferujê bezp³atne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
up up
![]() |
#2751 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
Nie wiem dziewczyny, czy lepsze byloby dla mnie solarium, czy samoopalacz ;/
Jestem blondynka, bardzo jasna karnacja, wrazliwa, sucha skora (czyli chyba wszystko, co najgorsze, jesli chodzi o solarium), ale... samoopalacze, ktore mialam nie sprawdzily sie ;/ a robilam wszystko, co moglam, zeby nie bylo plam i smug ;/ smaruje zawsze CALE cialo i czasem nawet 2 godz vhodze nago po domu ![]() ![]() ![]() Macie moze jakies sposoby, zeby tego unikac ? Czy moze lepiej zaryzykowac solarium ? Dodam, ze nie kupuje nigdy samoopalaczy drozszych niz 30 z³ i moze to jst spowodowane ich jakosciam, choc byly one ze znanych firm, jak np nivea Prosze pilnie o rade
![]() |
![]() |
#2752 |
Wtajemniczenie
|
amfa - zrobisz jak zechcesz, ale gdy ja pomysle jakie katusze w solarium przezywa wra¿liwa , jasna i sucha skóra to a¿ mam ciarki... Radzi³abym Ci jeszcze poszukaæ dobrego dla Ciebie samoopalacza, uwierz, ze sa takie
![]() Natomiast moje idea³y to: 1. Flos-Lek, Golden Skin Troszke trudno go dostac, ale mo¿na zamowic w ☠☠☠☠☠☠☠ (http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p13702-Flos...i_ciala_100_ml) (zamowienie musi byc na min. 20 z³ i wtedy odbierasz za darmo z wybranej na stronie apteki) konsystencja ¿elu jest tutaj bardzo pomocna, zw³aszcza jesli kto¶ nie ma wprawy w nak³adnaiu samoopalacza. I nadaje sie na twarz, ¿el nie spowoduje zapchania porów i wysypu. 2. Mleczko SunOzon bez problemu dostepne w ka¿dym Rossmannie. ¦wietny, naturalny efekt. Smrodek samoopalaczowy niewielki w porownaniu z innymi. Z rad dotyczacych aplikacji: -Samoopalacz najlepiej k³adz wieczorem -Przed na³ozeniem zrób peeling (najskuteczniejszy i najprzyjemniejszy jest domowy -kawowy ), a do spania w³o¿ co¶ czarnego -Pamietaj by nak³adac i wsmarowywac rownomiernie cienk± warstwe - nie bedzie mowy o smugach, czy odcisnietych ¶ladach z ciuchow. By uzyskac g³ebszy efekt , nastepnym razem poprostu powtorzysz czynnosc , znow z cienka warstw± samoopalacza. -Pomiedzy kolejnymi aplikacjami nawil¿aj cia³o chojnie od¿ywczym balsamem. Zwroc uwage czy Twoj obecny balsam dobrze spe³nia te role. Ja na ten moment uzywam oliwkowego kremu isana. Wybieraj produkty np. z mocznikeim (urea), mas³oszem (butyrospermum parkkii butter), soj± (glycine soja oil), witaminami. Unikaj raczej parafiny, a juz wystrzegaj sie alkoholu w sk³adzie. Dzieki dobremu nawil¿aniu przedluzysz trwa³osc opalenizmy i nie bedzie schodzic plamami. Ja smaruje sie teraz saamopalaczem bez konieczno¶ci odczekiwania, az efekt poprzednich aplikacji zejdzie z cia³a ![]() Powodzenia! Edytowane przez Shee'naz Czas edycji: 2010-04-07 o 11:51 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2753 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 989
|
Cytat:
O ja tez mam ten samoopalacz z flos leku. Jest naprawde genialny i ma sliczne zlote drobinki ![]() Powiedz mi kochana jaka masz cere? Tez bym chciala go uzyc na twarz, ale sie boje, ze mnie zapcha, bo caly czas lecze tradzik i blizny po nim... Co ile dni powtarzasz aplikacje samoopalaczem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() D³uzszy czas z powodzeniem stosowa³am chusteczki SunOzon, jedynie troszke meczy³a mnie koneicznosc ich dodatkowego dzielenia na pare czesci, gdy stosuje tylko do twarzy i przechowywania w tej saszetce. Znalaz³am wiec Flos-Lek i musze Ci powiedziec, ze jest absolutnie bezpieczny dla twarzy, bez obaw mo¿esz go zastosowaæ ![]() Na poczatku aplikuje samoopalacz na cia³o 2-3 dni pod rz±d, potem juz co dwa dni ( czyli trzeciego dnia aplikacja, w pozosta³e dwa nawilzanie). Czesciej nak³adam na sama twarz i dekolt (oko³o co drugi dzien, czasem codziennie) , bo od maseczek, tonizowania etc. jako¶ szybciej blednie ni¿ reszta ![]() Nie jest te¿ tak, ze sobie scisle wyliczam i przestrzegam co ile dni aplikacja xD. To wychodzi jako¶ na czuja, naturalnie. Peeling cia³a standardowo przed pierwszym na³o¿eniem saamoopalacza, potem juz co kilka dni Edytowane przez Shee'naz Czas edycji: 2010-04-07 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2755 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 219
|
Jako obywatelka bladziocha
![]() Problem jest taki, ¿e po stosowania obu na udach (i potem ju¿ na ³ydkach) porobi³y mi siê drobniutkie br±zowe kropeczki. Uczulenie czy ki czort?? ![]() Teraz chcê spróbowaæ Sopotu Ziai. Zobaczymy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2756 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 556
|
Cytat:
![]() pewnie ¼le szukam ![]() ale czy mo¿esz napisaæ mi sk³ad tego ¿elu samoopalaj±cego ![]() ![]() ja do cia³a lubiê Loreala sublibronze do ciemnej karnacji, ale ostatnio strasznie ciê¿ko by³o mi go dostaæ.. wersja do twarzy te¿ jest ok, ale mam wra¿enie, ¿e mnie lekko zatyka.. dlatego szukam czego¶ w l¿ejszej, np ¿elowej jak ten Flos Lek, konsystencji ![]() ![]() do bu¼ki lubiê chusteczki la roche.. sun ozon u mnie siê tak nie sprawdzaj±, daj± efekt takiej jakby brudnej opalenizny, te la roche s± lepsze ![]()
![]() |
![]() |
#2757 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to sk³ad znaleziony gdzies w necie i zgadza sie z tym co mam na tubce: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2758 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja w³asnie zaczê³am szukaæ od strony producenta, i nie by³o... muszê siê pospieszyæ z zakupem chyba ![]()
![]() |
![]() |
#2759 |
Rozeznanie
|
uda³o mi siê kupiæ ten samoopalacz
![]() ![]() u¿y³am dzi¶ pierwszy raz - bosh! jaki on ma zapach cudny! w ogóle nie jak samoopalacz ![]() i wydajno¶æ, wycisnê³am z tubki ma³± kropelkê, gdzie z innych kremów etc posmarowa³abym mo¿e policzki, a ona na ca³± bu¼kê starczy³a ![]() ciekawa jestem jeszcze odcienia "opalenizny" ![]() ale dopiero co niedawno posmarowa³am ![]()
![]() |
#2760 |
Wtajemniczenie
|
rzeczywiscie - zapach i wydajnosc to te¿ wielkie plusy tego produktu. Mam nadzieje, ze go nie wycofaja, bo jest najlepszy z tej opalajacej serii flosa sk³adowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.