|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
inna opalenizna-airbrush tanning
czy ktoras z was poddala sie juz takiemu opalaniu. podobno najlepszy sposob na ladna opalenizne. zadnych sztucznych skladnikow, bez szkodliwych promeni jak podczas opalania sloncem czy w solarium. chce sprobowac, ale najpierw zapoznam sie z opiniami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Re: inna opalenizna-airbrush tanning
już o tym dziewczyny pisały na forum... wystarczy użyć opcji "szukaj"
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej wam
![]() ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Air Brush Tanning
Czy ktos moze polecic mi gabinet w Warszawie, najlepiej w poludniowej czesci (Ursynow, Wilanow, Mokotow) w ktorym wykonuje sie opalanie ta metoda? Jaki jest koszt zabiegu? Bede wdzieczna jesli podzielicie sie ze mna swoimi doswiadczeniami! Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Dot.: Air Brush Tanning
nie polecam tej metody, zapach jest gorszy niz po samoopalaczu i brudzi ubranie, powstaja zacieki, jesli juz chcesz sie opalic to idz do solarium,jesli nie na naturalnym sloncu, a najlepiej sok z marchewki-ja pije i mam ladny kolor cery
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Wprawdzie nie mogę wskazac konkretnego salonu w Warszawie, ale mogę powiedzieć jak szukać dobrego air brusha, po prostu pytaj o kosmetyki do air brusha z firmy Techno Tan.Nie moge sie zgodzić z wypowiedzia koleżanki, dobrze zrobiony zabieg, na dobrym płynie a wymieniony takim jest opalenizna piękna, wogóle bez zapachu i absolutnie nie brudzi tak jak robią to samoopalacze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
![]()
Czy któraś z was miała już może do czynienia z opalaniem natryskowym? Jeśli tak to podzielcie się doświadczeniem, czy byłyście zadowolone, jaki jest efekt takiego opalania, czy rzeczywiście nie wychodzą żadne plamy ani smugi na ciele. Ja wybieram się na airbrush poraz pierwszy trzy dni przed ślubem, jestem już trochę opalona, ale chcę mieć ciemniejszą skórę. Wcześniej umówiłam się z kosmetyczką na rozmowę n/t doboru koloru, ale przyznam, że najpierw wolałabym poznać waszą opinię na ten temat. Pozdrawiam i liczę na pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dot.: airbrush
Niedawno był tu temat o opalaniu tą metodą i dziewczyny dzieliły się swoimi spostrzeżeniami.
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
![]() Zastanawia mnie jedna rzecz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Czy istnieje takie coś?
z tego co wiem,to air brush można zażyczyć sobie na twarz i szyję albo dodatkowo dekolt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
wiesz ja za bardzo nie wiem gdyz mojej tez nic nei chce lapac ale moze ziemia egipska jzu dziewczyny o niej pisaly moze ona
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny za tak szybką pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Air Brusk jest zabiegiem dość kosztownym - według opisów opalenizna trzyma się kilka tygodni. Według mnie jest to zabieg który można sobie wykonań na jakąś specjalną okazję, np. ślub 9własnie ze względu na cene). Na codzień polecam jakiś puderek brązujący
![]() pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Byłam dziś na takim zabiegu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Air Brush
Mam pytanie do panikosmetyczki. Na czym poega Air Brush, czy podobnie jak samoopalacz brudzi ubranie i schodzi nieregularnie ze skory, pozostawiajac mazy? Dziekuje za odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Dot.: Air Brush
Jezeli pozwolisz samoopalczowi dobrze wyschnac po zabiegu to nie bedzie brudzil ubrania, a w trakcie zmywania sie nie pozostwia maz.
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Air Brush Tanning
Chcialabym sie dowiedziec czegoś więcej na temat nowej metody "szybkiego" opalania...Za miesiąc wychodza za mąż i chciałabym mieć ładny koloryt skóry.., czy ta metoda nie pozostawia nierównych smug...no i jak długo sie utrzymuje? (kiedy najlepiej z niej skorzystać-tuż przed ślubem?)
dziękuję i pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dot.: natryskowe opalanie !!!
ale co dziwnego w tym, że kolor utrzymał się krótko? to w końcu tylko samoopalacz nałożony w bardziej "wyrafinowany" sposób.
a jeśli w gabinecie obiecywali ci np. 2 tygodnie, to możesz złożyć reklamację. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ja tez byłam niezadowolona,kolor był bardzo bardzo ciemny i wyglądałam jak murzyn a po trzech dniach zaczeła mi się zmywać opalenizna i miejscami miałam jasne plamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
słyszalamjuz wiele nieciekawych opinii o tym opalaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
![]()
Gdzieś wyczytałam, że zalecane jest powtórzenie zabiegu po 3 dniach... Ja to bym po pierwszym zabiegu była za ciemna (jak dla mnie) i wyglądałoby to nienaturalnie, bo mam jasną karnację, a po 3 dniach ?! O Matko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
wklejam linka, tam jest wszystko napisane www.airbrushtan.pl
Nie pozostawia smug, trzyma sie od 10 do 14 dni...ja bym skorzystała 3 dni przed ślubem...zeby osiagnąc najlepszy efekt. Metoda jest cakowicie naturalna i nie szkodliwa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
osobiscie nie polecam - mialam prysznic robiony z 6-7 razy a z tego 3 razy trze4ba bylo po nim robic poprawki - nie trzymal sie tyle ile obiecuja- po 4 dniach zostaly jedynie resztki opalenizny- zreszta bardzo nieestetyczne . Lepiej udaj sie do salonu - kosmetyczka zrobi to profesjonalniej i rownomiernie rozprowadzi samoopalacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Dot.: Re: airbrush tanning?
Wrtocław
ul. Hallera 104 całe ciało - 50 zł połowa - 30 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Dobrze chociaż,że niektóre z Was wyglądały jak murzynki.Ja wyglądałam tak,jakbym miała zaawansowaną żółtaczkę!Taki sposób nakładania samoopalacza i to w takiej ilości to porażka.Do tego jeszcze jak dobrze sobie go nie rozprowadzisz od razu po takiej sesji to masz zacieki i wyglądaszjak pozal się Boże.U nas koszt takiego opalania zmalał do 40 zł,poniewaz nikt z tego nie korzysta i ostrzegam wszystkie dziewczyny:dajcie sobie spokój z takimi rewelacjami rynkowymi,najlepsze sa sprawdzone sposoby i takie które daja efekt,czyli poprostu SOLARIUM!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
A ja byłam zadowolona z opalania natryskowego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
oy dziewczyny,za te 400 zl to mozna nakupic dobrych samoopalaczy na pól roku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.