![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzurki z opaskami ;)
hej
Co zrobic,bym mogła zobaczyc fotki ,które dodajecie,bo pisze tylko "ikonki zalaczonych zdjęc' i jest pusta .prosze o odp. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
kuilam sobie pierwsza od 15 lat opaske na wlosy,i wieccie co lubie ja. jest czarna z koronki taka ma moze 5 cm- fajna; nie jestem przekonana czy dobrze w niej wygladam ale dzisiaj ide w niej do pracy
![]() zobaczymy ilu osoba sie spodoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
kocham ten watek
w 2008 roku mam zamiar chodzic tylko w opaskach na wlosach kazdemu sie moja podobala, podobno wygladalam jak dzieciuch- ale to co. teraz szukam jakis fajnych fryzur i ladnych opadek. dzieki za ten temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Oglądałąm dzisiaj "Lejdis"...Spodobały mi się strasznie opaski noszone przez Korbę...a dokładniej chodzi mi o chusty...nie wiem jak dokładnie to nazwać...
Macie jakieś zdjęcia i wiecie jak to zawiązać na głowie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem o zupełnie odbiega od watku ale jak sie podobł film? chce na to iśc ale nie wiem czy warto ![]() a zeby zupełnie nie odbiegac od watku to powiem ze swego czasu nosilam tylko przepaski ale teraz odkrylam ze nawet niezle wygladam w przedziałku(jak wyprostuje wlosy) dołaczam kilka fotek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
opaski są ciekawe. Ale nie dla mnie
![]()
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Kyana, czemu nie dla Ciebie? Jeżeli masz grzywke to przecież możesz ją pominąć i zostawić na czole
![]() |
#338 |
BAN stały
|
Ja również dołączam sie do osób noszących opaske
![]() to najwygodniejsza fryzury i swietny sposob na odrastajaca grzywke! ( tak jest w moim wypadku ![]() dolaczam zdjecia w rozpuszczonych wlosach wyprostowanych prostownica, zlokowanych i w kitku! pozdrawiam i milego dnia zycze Wszystkim! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
piekne te fryzury
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Co do "Lejdis" to film polecam...
A chodziło mi o coś takiego...wie ktoś jak to zawiązać na głowie i jakie długie to musi być? Pomoże ktoś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich to moje pierwsze kroki na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość gdybym popełniła jakieś fafou - mianowicie chodzi mi o jakieś fotki fryzury banan z opaską. Mam figlarną małą czerwoną sukieneczkę i tak sobie pomyślałam o takim zestawieniu z biała opaską, wręcz kokardą na gładko. Czy ktoś widział takie cosik na żywo ??????? proszę o pomoc bo wesele psiapsiółki już w sobotę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Pamparampam
|
ja mam kręcone wlosy i tak się zastanwiam opaska czy chustka? cienka czy szeroka? i nie mam pojęcia co zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
Loczku, wszystko zależy od twarzy nie tylko od włosów. Trzeba popróbować, najlepiej poprzymierzać w sklepie i zobaczyć w jakich wyglądasz najlepiej. Poproś jakąś koleżankę o pomoc w doradzeniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Wtajemniczenie
|
zagadka: gdzie kupić opaskę ala atłasowa wstążka w kolorze pudrowego różu? nagroda: wdzięczność
![]() potrzbuje na ślub do siory, bede starsza a planuje fryzurkę prostą (nienawidzę koków i loków), mam prostą grzywkę i włosy do ramion, troche góre podtapiruje i będzie cacy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Pamparampam
|
w h&m chyba widziałam takie cuda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
cuuuudowne upięcia z opaską...zakochałam się w takich fryzurach..chociaż mam grzywkę to uwielbiam zakładać wąską przepaskę, dzięki niej wszystkie włosy są na miejscu i nie wychodzą mi żadne kilkutki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
najlepiej to chodzic w hijabie, polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
![]()
Elo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Subskrybuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
Uff, po przeczytaniu tego wątku nasza mnie taka ochota na noszenie opasek
![]() ![]() ![]() Mam grzywkę na bok i teraz mi jakoś dziwnie jak ją spinam, też tak macie ? ![]() A i jeszcze jutro sobie muszę kupić jakaś szeroką materiałową - czarną albo granatową .... ![]() Świetny wątek, zajrzę tu częściej ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
opaski do włosów
Hej!
Chciałabym zapytać, bo nie jestem w temacie,czy teraz modne są opaski do włosów? Jeśli tak to jakie(cienkie,grube,itp ...)? Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() Edytowane przez klaudunia1812 Czas edycji: 2010-01-02 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
Dot.: opaski do włosów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
Cienkie też
![]()
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Ale wam fajnie, ja niestety nie mogę nosić opasek, bo.... mam krzywą głowę, zauwazylam to wlasnie mierząc opaskę,że z jednej strony każda mi lekko odstaje, ale jest to zauwazalne, chyba ze opskę materiałową, ale to nie to samo
![]()
![]() |
![]() |
#359 |
Przyczajenie
|
Ja jestem uzależniona od jednej opaski, nosze ją bez przerwy od 2 lat.... bez niej czuję się mniej atrakcyjna. To jakieś moje zboczenie, chciałabym zrobić sobie jakąś fajną grzywkę czy też inną fryzurę, bo takie ciągłe przylizanie z opaską już mnie przygnębia...
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Ja jestem uzależniona od jednej opaski, nosze ją bez przerwy od 2 lat.... bez niej czuję się mniej atrakcyjna. To jakieś moje zboczenie, chciałabym zrobić sobie jakąś fajną grzywkę czy też inną fryzurę, bo takie ciągłe przylizanie z opaską już mnie przygnębia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.