|
|
#3151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
|
|
|
|
#3152 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam dzisiaj :
Rock is dead
|
#3153 |
|
Wtajemniczenie
|
bosz...większość to ma opisy
...ja mam: "burn in hell,you stupid,stupid blonde!"
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli wiara czyni cuda to, mało kto ciagle wierzy w Nas
Jeśli wiara czyni cuda to,mało kto wierzy tak jak Ja z txt'u Kasi Klich "jesli wiara czyni cuda"
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#3155 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny moje kochane!
Macie może jakieś opisy o tym że się na kimś zawiodło, że ktoś wydawał się być inny itepe?? ![]() Byłabym wdzięczna
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
#3156 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem dobra w mymyślaniu opisów, ale może ten Ci się spodoba:
Zmieniłam o Tobie zdanie - rozczarowanie... Rozczarowanie... Czy zasłużyłam sobie na nie?? Zdawałeś się być brylantem, a okazałeś się zwykłym szkłem... SpojrzałamMuGłębokoWOczy. ..AleWtedyNieRozumiałamŻe WidziałamPustke Pozdrawiam
|
|
|
|
#3157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może ktoś jeszcze coś ma?
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
#3158 |
|
Rozeznanie
|
a oto moje ktore miewam:
"pierd... slonce tak radosne i tak gorace" kiedy zimno okryj kocem swego ciala... kiedy sie od ciebie oddalam czuje ze zostawiam przy tobie polowe siebie zapach twoj na poduszce piescil mnie o swicie... znalazlam sacrum w profanum dla ciebie zyje marze jestem, dla ciebie kocham placze tesknie "odnalazlam siebie w Tobie, nie potrafiue Cie zapomniec..." |
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
moj opis na gg (mam go codziennie prawie od 2,5 roku) taki sam jak w podpisie na wizazu
|
|
|
|
#3160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem na kim się zawiodłaś ale ja kiedyś jak zawiodłam się na mojej przyjaciółce to umieściłam opis: Psedudofriendsom mówimy głośno i stanowczo NIE!!! zresztą ten opis poleciła mi jakaś miła osóbka z wizażu. |
|
|
|
|
#3161 |
|
Wtajemniczenie
|
Molca, zawiodłam się na jednym chłopaku :/
I teraz mi przykro z tego powodu ![]() Ale dzięki za opis, też ma trochę wspólnego
|
|
|
#3162 |
|
Wtajemniczenie
|
madi moze to:
przyjaciel ktory przestal nim byc nigdy nim nie był
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja pożycze bo i mi tez pasuje
![]()
|
#3164 |
|
Zadomowienie
|
"tylko się wydaje, że umarłam"
|
#3165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O boże jaka to stara historia, aż mi sie łezka w oku kręci ![]()
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Przyczajenie
|
-Nie zamykaj ludziom drzwi przed nosem nawet wtedy gdy ich nie otwarłeś
Taki opis miałam dosyć długo sam mi wpadł na myśl. Nie jestem dobra w wymyślaniu opisów ale ten mi się podoba :PP |
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Po dzisiejszych słownych potyczkach z TŻ-tem, zrobiłam sobie taki opis:
"Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni którzy wolniej myślą" oryginalna wersja, to : "Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni" Uważam, że pierwsza i druga to 200 % prawdy |
|
|
|
#3168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oni po prostu mają inny tok myśleniaa mój opis to: "W życiu istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca..."
|
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
ja dosyć rzadko mam opisy ale podaje moje ulubione ostatnio:
"mam wyjątkowo silną wole,robi ze mna co chce" "what a lovely day it is for falling down" "jeśli kto cie zapyta,jak sie masz-odpowiedz że wcale" (to z cylku mądrości kłapouchego )
Wróbelek to mała ptaszyna, Wrobelek istota niewielka, On brzydką stonogę pochłania, Lecz nikt nie pokochał wróbelka, Więc wołam: Dlaczego nikt nie pamięta, Że wróbelek do druh nasz szczery Kochajcie wróbelka dziewczęta, Kochajcie do jasnej cholery...
|
|
|
|
#3170 |
|
Rozeznanie
|
dziś tylko jeden ;
ByłJakCichyWiatrCałkiemWo lnyLecz SamotnyJakOceanBezDnaNies zczęśliwy
|
#3171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj rzeczywiście już dawno to było... cytrynowo_piaskowa to Ty jesteś tą miłą osóbką tak? przyjemnie jest jak ktoś miło wspomni, prawda? pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ...a tak znaleźli...fajne i ładne texty piosenek mają..pozdrawiam
|
|
#3173 |
|
Zadomowienie
|
Reality is nice place to visit but I would not want to live there
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę bardzo
|
|
#3175 |
|
Raczkowanie
|
to ja tez podziele sie swoimi opisami
mam nadzieje ze komus sie spodobaja... bo u mnie na gg przewaznie takie są ![]() Zatancz ze mną jeszcze raz ... Potykając się cały czas o niesforny własny cień . . . pragnę tylko porozmawiać z Tobą czasem. pójśc nad rzekę i zachwycić się światem... Czy widziałeś kiedyś oczy, w których pustka zatacza krąg tęsknoty? Wyłączam się, nie ma mnie, nieczynna, Jestem normalna, czyli dla wielu inna... Przyjaciel to ten, który wie o Tobie wszystka mimo to nadal cię lubi... Bo Nie Patrząc Za Siebie Dalej Dojedziesz... Wszystko Mija... Kiedy Zamknę Oczy... Każdy ma w sobie "to coś”, co dostrzega tylko ktoś wyjątkowy Jesteśmy tylko ludźmi, Czasem bywa ze jestesmy rożni... W ciemni strachu powstają wyłącznie ciemne obrazy Schowam sie w cień ... Nie pamiętam już tych przebytych dróg w sercu czuje chłód. Tyle dni jesteśmy tak bezradni, choć patrzymy sobie prosto w twarz. I przepędzam czarne myśli z mego nieba... Swe anioły budzę śpiące słodko gdzieś we mgle... Bezduszny obraz dnia, bezsilność łez ... I popadasz w obłęd lęku przed ciemnością... Tyle lat Wypatruje białych flag Każdy dzień pustką kończy się To na tyle... może jeszcze cos dodam Pozdrawiam
|
|
#3176 |
|
Raczkowanie
|
sorki ze tak dziwnie to jest napisane ... ale tak miałam wklejone i skopisowałam to od razu całe ... myslałam ze sie naprawi ...
Cudów w naszym życiu nie ma To co piękne złudne jest Chociaż pełno w nas zwątpienia- Jak ja ciesz się tym dniem
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem,że czujesz jak ja...
Całe życie czekam na Ciebie, kiedys musisz przyjść... Odgłos moich kroków płoszy Twoje sny... Zwątpienie zabija... Nie zawsze można wierzyć oczom. Życie ma smak we dwoje Niebo i ziemia ku pomocy Miłość ta jak siódme niebo...przetrzymała czas, nie ustała... Nie wiem kto dopisał text do naszych ról, nie wiem skąd w tych rolach błąd, żal,ból... Prowadź mnie gdy światło drży i gdy pada cień... Przytul mnie i połam lód... Dopóki żal naprawia błąd nadzieję mam Dopóki łza jest jeszcze łzą nie jestem sam/-a Dorosłe dzieci, mają żal za kiepski przepis na ten świat... Ona i on dla siebie zwariowali... Nie rozmieniam słów na drobne... Nauczyli nas regułek i dat...niepotrzenie... Z A M Y Ś L E N I E ...
|
#3178 |
|
BAN stały
|
Ja sobie pożyczyłam ten...
Nasza wspólna droga...nasz wspólny cel.... Tylko dodałam jeszcze na końcu-małżeństwo
|
|
|
|
#3179 |
|
Rozeznanie
|
"bo jeśli świat to narkotyczny sen,to nie ma z niego przebudzenia" - mój dzisiejszy
a kojarzy ktoś taki opis : kobiety nie kłamią, one tylko uszminkowują prawdę.. - i właśnie nie wiem czy tak to brzmiało..
|
#3180 |
|
Zadomowienie
|
smiechowe:
..nieważne co o Tobie mówią, ważne żeby nie pomylili nazwiska ....kochaj blizniego swego, szczegolnie przystojnego ....robota nie Gołota - nie ucieknie....
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

...