![]() |
#301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gadulcowe opisy :)
Dziewczynki coś megaAAa chamskiego i obraźliwego do dziewczyna Której nienawidzę Bo wchodzi mi w droge w życiu.
Pilnee proszęę!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
___ Tylko to przychodzi mi do głowy ![]() A mogłabyś bardziej sprecyzować swoją prośbę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
Jakies urodzinowe?
Jutro mam urodziny ![]() ![]()
#305 |
Konto usunięte
|
a coś w tym stylu?
`ej, skarbie, nie patrz tak smutno.` `kotku, gdzie zamierzasz dziś spać?` Pilne . Proszę ;] Edytowane przez 201804171603 Czas edycji: 2009-01-19 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Konto usunięte
|
Już [wiek] lat spędziłam z wariatami. / urodziny
Urodziny - znów minął rok. Mniej przede mną, więcej za mną. Czego mogę sobie życzyć w tym dniu? Tego, żeby ważni ludzie byli obok mnie. Czym są urodziny? Dziś są, jutro ich nie ma. Kolejny roczek zrobił kroczek. / urodziny. My sweet [wiek]! Niech cały wiruje świat! / urodziny. A ja się dziś bawię całą noc. / urodziny. _____ Może coś się spodoba. Wszystkiego najlepszego! ![]() I udanego świętowania! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10555665]
___ Tylko to przychodzi mi do głowy ![]() A mogłabyś bardziej sprecyzować swoją prośbę?[/quote] No coś o tym że jest dla wszystkich zerem i że soba nic nie reprezentujee... Że wpie**dala Sie tam gdzie jej nie chcą itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I got nobody on my side and surely that ain't right. ( co do tłumaczenie pewna nie jestem: Nie mam nikogo po swojej stronie i to chyba nie jest dobre. ) Nie chcę zrozumienia, pocieszenia. Iluzji istnienia, pustego uwielbienia. Odkręciła gaz. Nie zapukał nikt na czas. Mówią, że jej już nie ma. Wyniszczyły ją cierpienia. Between how it is and how it should be. ( tłumaczenie: Pomiędzy tym jak jest a jak być powinno. ) Szczęście prysnęło jak bańka mydlana. Z tuszem do rzęs spływającym po policzku... Nieaktualne marzenia i przeterminowane szczęście. ( większość opisów pochodzi z wizażu ) _____ Chyba jednak nie o takie opisy Ci chodziło ![]() Trzymaj się! ![]() [/quote] Dziękuje, Kochane. Tingeling, właśnie o takie ![]() ![]()
![]() |
#309 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Głupota ludzka nie zna granic, a ty jesteś tego najlepszym przykładem. _____ Nie jestem dobra w te klocki. Znalazłam jeszcze coś takiego. <klik> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Przyczajenie
|
Prosze pilneee!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
ponawiam moja prosbe
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Hmm to tak...chodze na zajecie taneczne od 3 lat i zawsze mam opis: na tańcach..Chcialam cos innego, fajnego no wiecie..plisssssssss |
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
BAN stały
|
Cytat:
just dance. raz dwa trzy.. / tańce. ruch to zdrowie. uważaj jak tańczysz. zatańczysz ze mną? zajarana tańcem. z moją miłością sam na sam ;D tańczę, więc mnie nie ma :P magia tańca mną owładnęła. bo ja tańczyc chcęę... to co każdego <podaj dzień> - władam parkietem. cytaty o tańcu: W tańcu możesz sobie pozwolić na luksus bycia sobą. Podczas kazdego tanca ktoremu oddajemy sie z radoscia, umysl traci swoja zdolnosc kontroli,a cialem zaczyna kierowac serce. "Tańczenie jest sztuką ponieważ ma zasady. " "Możesz tańczyć wszędzie jeżeli tańczysz sercem." "Balet to nie technika ale droga ekspresji, która jest bliżej wnętrza człowieka niż cokolwiek." "Gdy tańczę nie mogę oceniać, nienawidzić, nie mogę się oddzielić od życia, mogę tylko być wesoły i pełny chęci do tańca." "Ktokolwiek powiedział, że słońce przynosi szczęście ten nigdy nie tańczył w deszczu." "Człowieku, ucz się tańczyć, bo cóż będą z Tobą robić aniołowie w niebie". ''Dbaj o swoje zdrowie, twoje ciało, to instrument twego tańca. " |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Marudziara
|
Tingeling
Chcę sprawdzić po ilu buziakach się uśmiechniesz. Mogę? Lepiej coś zrobić i żałować, niż nie zrobić i żałować, że się nie zrobiło. Zrobimy? ____ Dzia śliczniusie ![]() ![]()
#315 |
BAN stały
|
nie dokazuj niunia.
Jesteś za***ista laska, ale trochę za często ustami mlaskasz Poruszasz się tak pięknie tylko za szeroko Stawiasz kroki. Co ty? Jaka kochanie twoja cena,wolisz w dolarach czy wolisz w PLNach Ona jest zwykła szmatą Ona jest zwykła ścierą Seks maszyna napędzana herą Full opcja bo jest despero Samo dno - poziom zero P.K.P. patrz, komu podajesz. "Myślą, że są elitą, On jest zwykłym dupkiem, Ona pospolitą DZIWKĄ!" mowi sie, ze jezeli podczas stosunku partnerzy usmiechaja sie do siebie to dziecko rodzi sie madre. szkoda, ze twoi rodzice tego nie wiedzieli. ****o, dziwko, ****o, szmato Chuj Ci ***nął, chuj Ci za to w dupę twą I co teraz powiesz na to ****o, dziwko, ****o, szmato Chuj Ci ***nął, chuj Ci za to w dupę twą Oddychać już pod wodą,tyle farby masz na głowie, posłuchaj mnie teraz bo nikt szczerze Ci nie powie: że wyglądasz mi na szmate,na taką co jest łatwa Strasznie się dziwisz,że nikt cię nie szanuje, mnie to nie dziwi w oczach innych jestes... PRZEPRASZAM ZA WULGARYZMY... obraźliwe teksty polecam piosenki HH Tede, Harramba, Peja itp. ;DD |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Kochane
![]() ![]() ![]()
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#318 |
Przyczajenie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10554478]Zraniłam Cię lecz nie chciałam. Przepraszam, że kochałam.
Głupota jest najgorszą rzeczą, bo przez nią popełnia się najgorsze błędy swojego życia. / przepraszam. Przepraszam, że zraniłam. Przepraszam, że skrzywdziłam. Kilka sms-ów zmieniło wszystko. Przepraszam. Gdybym mogła cofnąć czas. Niestety, nie mogę... / przepraszam. Każdy z Nas popełnia błędy, ale każdy też zasługuje na drugą szansę. Nawet ja. [/quote] Dziękuję.. Niektóre są naprawdę świetne! ;** Macie coś jeszcze? potrzebuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#320 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Najbardziej lubimy tych dla których nie istniejemy. Przemyśl jak bardzo rani mnie twe milczenie. Tyle razy rozmawiałam z Tobą w moich myślach. Szkoda tylko, że w myślach. _____ Chyba nie o to chodziło ![]() Ale może komuś innemu się przyda. Jakoś wena mi uciekła i jej dogonić nie mogę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Przyczajenie
|
Macie coś o tym , że chciałabym wróciĆ do chłopaka chociaż to trudne ? i że nadal mam nadzeje na to że będziemy jeszcze kiedyŚ razem i ze go mocno kocham.
BardzO proszę o opisyy. ; * Z góryyy Śliiczniie Dziękujee. < 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Przyczajenie
|
Ja mam taką prośbę... Znacie może jakieś fajne życzenia na dzień babci i dziadka??
ale nie jakieś wierszyki.. Tylko jeśli się da to szczere życzenia
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Drogie wizażanki.
Macie coś o tym żeby chłopak troche bardziej pokazał, że mu zależy ? i o tym że boje się angażować bo boje się że znów zrani... Pomożecie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
BAN stały
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10555409]Chcę sprawdzić po ilu buziakach się uśmiechniesz. Mogę?
Lepiej coś zrobić i żałować, niż nie zrobić i żałować, że się nie zrobiło. Zrobimy? No chodź tu, lubię niegrzecznych chłopców. Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze. Jego język sprawia, że jęczę. Będę ogniem, gdy Twoje ciało drży zmęczone przez rozkoszy grę. Chcesz zatonąć w mych falach rozkoszy? ____ Miło mi, że poprzednie się podobały. Te już są odważniejsze. Zapędziłam się lekko... No, ale może się spodobają.[/quote] Boska jestes ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
znajdzie się coś o tym, że
jestem ta, którą on chce, ale miec nie bedzie [bo sie boi czy cos,ale to nie istotne^^] takie zaczepno-obronne ![]() PROOOOOOSZEEE ![]()
![]() |
#327 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jesli boisz sie sparzyc, nigdy sie nie ogrzejesz Zalezy Ci ? Choc troszke ? troszeczke? I spraw zebym sie nie bała Skąd wiesz, że osoba, którą jestem nie poczuła już pewnych emocji za bardzo? może właśnie teraz doznaje czegoś, co Ty dopiero poznajesz. Bo ja sie boje , tak bardzo sie boje. Jeśli Cię pokocham, wejdź bez pukania, lecz dobrze to sobie przemyśl: Twoja dłuższa nieobecność sprawiłaby mi ból. Bo my przytuleni nie zwykle tak. I spraw abym nie miała powodódo obaw Pamietaj ból za ból, cierpienie za cierpienie Mam nadzieje ze cos trafi w twój gust ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
BAN stały
|
Cytat:
Motto na dziś-Nie wierzyć samcom popaprańcom Bo taki z niego typ chłopaka ‘mamo zabrali mi lizaka’ Jeśli kobieta nazywa mężczyznę „jedynym”, można przyjąć, że jeszcze nie zdążyła się rozejrzeć. 'adoratorów-amatorów jest tu zatrzęsienie Bo do mnei czeka sie w kolejce Chyba cie nie nauczyli co to znaczy czekaj Pomogłam ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
BAN stały
|
I co fajnie było ? Podobało ci sie ? Juz wiesz co potrafie ![]() I nie jest mi juz nawet zal Mi tez było przyjemnie Bo dla mnie to tez było tlyko zabawa I co moze teraz jeszcze sie kolegą pochwalisz? Słodki to moze byc cukierek nie Ty ! Typowy facet przyleci przeleci odleci I myslisz ze załuje ? Moze cos sobie wybierzesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.