|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
wiecie co? jednak jestem, bo jak przczytałaam to wszystko, te posty, komentarze... pogadałam z ciiri, stwierdziłam, że nie warto
![]() witam ![]() i dzięękuje Wam <3* * * moje marzenia, one wszystkie związane były z tobą... teraz wszystko legło w gruzach dzisiaj tylko jedne, wybaczcie
|
|
#3722 |
|
Przyczajenie
|
i teraz słyszysz moje słowa: żyć beze mnie naucz się.. `
|
|
|
|
#3723 | |
|
Raczkowanie
|
To ja dziękuje
Cytat:
Nie, niestety. Znalazłam na photoblogu i mi się spodobało to wkleiłam ![]() _____________ Nikt nie wie, jak to jest siedzieć zamkniętym w małym miasteczku. Niby nikogo zamknąć nie można, bo każdy idzie, gdzie chce i robi, co mu się podoba. Tymczasem tu nie ma dokąd iść i wszystko włóczy się za tobą - rezygnacja, nuda, nawet wiatr jakiś taki pełen kurzawy. jak sceny z kiepskiego filmu, albo wyjątkowo nietrafiona książka. Siedzisz na ławce, palisz papierosy i zastanawiasz się, czy jest się do kogo odezwać, a jak nawet jest, to po co? Przecież powie ci to, co wczoraj i to, co jutra, więc może lepiej zamilknijmy na amen i dajmy już sobie spokój z cudami dnia powszedniego, jak szczery śmiech, który ni stąd ni zowąd potrafi się wydobyć z zaschniętych, pustych gardeł, lecz zaraz umiera w głuchej ciszy i nikt o nim nie pamięta. Sen nie jest ukojeniem, bo po przebudzeniu nadal jesteś we śnie, a po tym duszącym nudnym śnie przychodzi kolejnym i to ironicznie ktoś nazwał życiem. Po co z resztą to mówić, wszyscy to wiedzą, formułują to w swoich mózgach mniej lub bardziej wyraźnie, statystycznie urodzin wciąż jest więcej niż zgonów, więc może jednak jest po co żyć, choć nie u nas, gdzieś indziej, gdzieś za granica naszego wzroku i nigdy się o tym nie dowiemy. |
|
|
|
|
#3724 |
|
Przyczajenie
|
przekreśliłam przeszłość grubą kreską .
już mi się nie śnisz. nie ujrzysz mnie jeśli nie wrócisz . Co zrobisz gdy ktoś Ci przystawi nóż do szyi a Ty akurat dostaniesz czkawki Tak bardzo pozostali sami. |
|
|
|
#3725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i sie bardzoOO cieszę, że zostajesz.! _____________________ kocham słońce i Ciebie. I really wanna make you mine. <3 na prawdę chcę, żebyś był mój. przystopuj i pomyśl. rzygam już tym. stęskniona za Twoimi ramionami. how I found you? jak Cię znalazłam? why I lost you? czemu Cię straciłam?
|
|
|
#3726 |
|
Rozeznanie
|
Kamisha, Primadonna, BananowaBrazylijka, Hottie, Panna miodowa, Panna Bezczelna, xxxLolkaxxx, CookieCrisp, Tis, Rilen, Mijaaa, Issuee, Kama2704, Keeendy, Siatkarka18, nydee, ciiri, z innej bajki, NieZTejBajki, ratatamm, absurdalnie, JednaNaMilion, Toriaaa, amozefrytkidotego, JusttheOne - Powiem jednym słowem "cudowne" .
Ale on był tak bardzo intrygujący. Zgubiłam bilet do jego serca.
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zazdrosna o ten świat, dla którego chcesz mnie opuścić.
Ty udajesz że nie widzisz , ja udaję że nie czuję . nigdy Ci ku*wa tego nie zapomnę ! albo Ci do końca odbiło, albo to najsłodsze wyznanie w moim życiu. - co robisz tutaj? - spaceruję... w chmurach. - w takim razie chyba czas wrócić na ziemię.
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
-...i tak nie spotkasz się z Bogiem…
-Dlaczego…? -Ponieważ w piekle nie można Go spotkać…
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
Powinieneś bronic mnie jak rycerz ;*
Zdarzyć się mogło. Zdarzyć się MUSIAŁO. Istnieję tylko, jako dodatek do Ciebie ;*
|
|
#3730 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
<3 Cytat:
![]() Twoje zabieram ![]() I nagle świat mieści się w Twoich oczach..
|
|
|
#3731 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo mi się spodobał ![]() ------------------------------------------------------------------------------- To może Hitler był EMO?! - (moje luźnie stwierdzenie na historii) :P Kiedy mam dobry humor to podchodzę do okna z nadzieją że zauważysz jak się cieszę. Uśmiechaj się, bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim usmiechu ![]() A Ty całuj mnie, to taka pięknaa gra.. I zabił ją. Obojętnością. Kochasz mnie? Serio? To powiedz mi do ch.uja co to jest ta miłość?! Jesteś jak młody Bóg.! I dla mnie zawsze będziesz nawet jak zaczniesz chodzić o lasce ![]() Przepraszam pana, ale zgubiłam klucz do serca. Przykro mi, nie wejdzie pan tam. Ty przyjaciółką?! Chyba sobie kpisz.! Juz obrobiłaś mi całą d.upę czy tylko jeden pośladek? Czym Ty kolego myślisz?! Bo na pewno nie mózgiem. Bo kiedy mam doła... to próbuję go zakopać ![]() Bezsens. Monotonia. Ty. Nie mam weny |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3732 |
|
Zadomowienie
|
W krainie zatracenia, w drodze do Czerwonej Królowej.
Ty powiedziałaś: Zasmakowałam popularności, więc narysowałam Twoje serce. Szatańskie dziewczyny umarły oszalałe, zabije cię od środka Wysuszona, Uwięziona I Martwa Dla świata Przejedź się tą przedśmiertną karuzelą Cztery rdzewiejące konie uduszone przez własne powrozy Gdzie dzieci miłości śpiewają Nie troszczę się o to, że Twój świat się dzisiaj kończy. ![]() chwyciłam miłość aby ją połamać lecz giętka była oplotła mi ręce i moje ręce związane miłością pytają ludzie czyim jestem więźniem |
|
|
|
#3733 |
|
Raczkowanie
|
* Sprawiasz, że czuję się jakbym czegoś nie miała.* Fajnie jest być świadomą swojej wartości jędzą.* [:opisy z gg mojej siostry jak coś
![]()
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby nie było pierwszej i drugiej rzeczy to nie byłoby i trzeciej i czwartej...
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
Cholerycznaa- miiło.
![]() tengo frio /jest mi zimno. para siempre /na zawsze. sucedio todo muy rapida /wszystko wydarzyło się bardzo szybko. puedes quitarte los zapatos /możesz zdjąć nuty. perdona la molestia /przepraszam za kłopot.
|
#3736 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, od kilku miesięcy przeglądam ten wątek, dziś postanowiłam założyć sobie konto i w końcu odważyłam się do was napisać.
Jesteście prześwietne, kurde! Żadne słowa nie oddadzą waszego talentu, serio. off top. Zarzucisz tyłkiem na lewo i prawo, podniecasz się jak menel bije brawo. i ode mnie z listy: znam definicje szczęścia, Twa obecność ją potwierdza. (; to co było już nie wróci - to esencja moich zasad ! Jeżeli nie rozumiesz mego milczenia nigdy nie zrozumiesz moich słów. nic nie może się stać... bo kochasz mnie Ty... Byłeś tylko chwilą, obrazem z fatamorgany Bez serca. bez litości... zapamiętasz mnie. napij sie, na*******, i odpłyń wraz ze mną... (; Edytowane przez babycham Czas edycji: 2009-11-05 o 16:30 |
|
|
|
#3737 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochanaa -
Ciiri, BananowaBrazylijka., Issuee, agattee, Ramayana - okradłam ![]() Miarą mojej miłości do ciebie jest moja nienawiść.
Czy wiesz, jak bardzo cię nienawidzę? Dobranoc słodki książę. Niech diabły kołyszą cię do snu. Ludzie, których kochamy, powinni umierać razem ze swoimi rzeczami. ' Wywiad z wampirem ' & ' Miłość w czasach zarazy. '
|
|
#3738 |
|
Raczkowanie
|
Daj mi w końcu jakiś znak i bądź blisko mnie ciągle tak... =*
|
#3739 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny słuchajcie potrzebuję Waszej pomocy mianowicie:
Dałam chłopakowi kosza i on teraz chcę wzbudzić we mnie zazdrość spotykając się i gadając z inną. I ja chce mu udowodnić, że mi to lata i w ogóle się tym nie przejmuje. Proszę Was wymyślcie jakieś opisyy które własnie to przedstawią ;DD Będę baaardzo wdzięczna ! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak btw. lubię rajcować ![]() __________________ kochanie...pora wyemigrować z mojego serca.'Na-ten-tychmiast'. Schowałam Twoje zdjęcia gdzieś głęboko do skrzynki. Niech toną w kurzu. Poszłam nawet do administracji. Tam też nie chcą Cie wymeldować z mojego serca. 'Nie umiem znaleźć wtyczki do gniazdka mojego życia. Przetnę ten przewód.Może wyłączę wreszcie umysł i wspomnienia. Może umrę.' (trochę zmienione) -Ciii...słyszysz? -Ale co? -Jak zgrzyta moje serce. w objęciach żalu. 'lepiej 3 razy stracić niż raz się wpi.ierdolic'
|
|
#3741 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
twoje życie? ee, nie wnikam. mam głęboko w tyłku kto, co, z kim, jak i gdzie! myślisz, że błyszczysz? a nawet nie świecisz. pech, gdy ktoś nie potrafi pogodzić się z porażką. musisz jakoś radzić sobie z grą, jaką jest kosz. kiepsko ci idzie, wzbudzenie we mnie zazdrości. starałam się, może coś wybierzesz. |
|
|
|
|
#3742 |
|
Rozeznanie
|
Kochanaa , Cholerycznaa & _Panna_Migotka_ <3
chcę zapomnieć siłą woli tylko nie wiem jak.
pytałam serca, ale obrażone nie chce ze mną gadać. trzyma Twoją stronę. nawet rozum się zbuntował. ani myśli przestać rozmyślać o Tobie. wspomnienia jak paciorki w kolorach jesieni nawlekam na nić życia i suszę mokre od łez.
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę pokochać Anioła, który ma na mym punkcie fioła Kochaj mnie póki czas, bo za chwilę nie ma nas. Nie puszczę Cię dopóki się Tobą nie nasycę Jestem w kłopocie jak śliwka w kompocie. Ale w Jego oczach totalnie sie topię... Jestem misiem.kochać mi(...)się chce W Tobie moje niepokoje Tęsknota we mnie siedzi Cała jestem w bałaganie
|
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
pamięta ktoś jeszcze starą One for all..?
gdybyś mnie kochał, wziąłbyś mnie na ręce i powiedział: zabiorę Cię tak na koniec świata i zobaczysz, nawet się nie zmęczę. jeżeli oczy mają wymowę to już powinieneś wiedzieć, że jestem w Tobie zakochana po uszy. moje serce do Ciebie nie przyjdzie. pamiętaj. niekochana, od tak. a jeśli dam ci ciasteczko pójdziesz ze mną na koniec świata?
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-11-05 o 16:57 |
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Się cieszę
![]() Wiesz, że posiadam jeszczę różę którą dostałam od Ciebie na pierwszym spotkaniu? Po tym jak odszedłeś, wszystkie płatki opadły, mimo tego że była zasuszona... Powiedzieli mi, że gdy dziewczyna spotka ukochanego to stara się wyglądac jeszcze piękniej niż wyglądała... Zapisałam się na basen, codziennie biegam, ścięłam włosy i przeszłam na dietę. I to nie dlatego, że jesteś ze mną. Wręcz przeciwnie, tylko po to żebyś wiedział co straciłeś. I nie wierzę w Twoje przypadkowe spojrzenia.
|
|
#3746 |
|
Przyczajenie
|
babycham jesteś niesamowita! !
![]() kradnę wszystko. i bardzo Ci dziękuję --------------------------------- ~Wiem, żyję, jest mi smutno Więc weź mnie daleko, więc weź mnie ze sobą. ------------------------------- Edytowane przez shaneyla Czas edycji: 2009-11-05 o 16:56 |
|
|
|
#3747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;*.dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3748 |
|
Raczkowanie
|
♥
_____________________ know it's mad, but if i go to hell.. will you come with me,or just leave? /wiem, że to szaleństwo, ale jeśli pójdę do piekła.. pójdziesz ze mną, czy mnie zostawisz? / i'll dream of you and the smile that you give, to me. /śnię o Tobie i o uśmiechu, który mi podarowałeś./ crying now through a rusted smile. /teraz płacz przez zardzewiały uśmiech./
|
|
#3749 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no spoko spoko ; ** ale i tak jakoś Mi głupio ;** . a Twoje opisy zajmują połowę mojego notatnika < 33 ; ** Cytat:
och bardzo fajne uczucie ; DD < 3dziękuje kochanie * < 3 . Cytat:
_________________________ ____
miłość - choroba , którą unikam Bezbarwnie. Beznamiętnie. BezCiebie. naszamiłośćdopuściła się bankructwa . sama wystąpię z prośbą o zakaz zbliżania się do Ciebie . nieustabilizowane uczucia. skseruj mi choć cząstkę siebie .. łatwopalne uczucia . porażona miłości prądem . nie wiem czy to można nazwać miłością - milion smsów , tysiące spojrzeń , setki uśmiechów i kilka spotkań . uczucie dławiącej tęsknoty .
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
Nie pyta czy masz na nią czas i nagle staje w Twoich drzwiach . Ukryć się przed nią nie umiesz..
Tak oto dążymy naprzód , kierując łodzie pod prąd który nieustannie znosi nas w przeszłość. Tak mało Ciebie, kiedy noc w chłodnym śnie zanurza mnie. Spalam się naiwnie wierząc, że nie czuję bólu. Nie, za późno już by chcieć – straciłam Ciebie.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

i sie bardzoOO cieszę, że zostajesz.! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)