|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
za pochwały dziękuję.
![]() potem liczą się tylko momenty, słabe chwile ubierane w lekki podskok, lecz już nie da się FRUNĄĆ, umiera się przez chwilę, sześć razy częściej niż poprzednio. ubierać każdy dzień w takim towarzystwie słów, odczuwać w takich barwach sztucznie wypełnianych. o, "znowu" się nie mówi, nawet jeśli pierwszy raz był niewypowiedziany kreuje sobie "jutro", może całkiem niepotrzebnie i bezsilnie, ale mam nadzieje pierwszy raz w moim życiu, ze będzie lepiej niż oczekuje, taka ze mnie dziś optymistka bez stanika. ogólnie mamy prze**bane, i w głowie mam papierosa, wszystko od początku.
|
|
#3782 |
|
Przyczajenie
|
Kocham swój uśmiech, kiedy czytam Twoje sms-y.
![]() Kocham jak zapach papierosów łączy się z Twoim zapachem. ![]() Nie słodzę herbaty, od kiedy pije ją z Tobą. <3 /ośka. |
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
`wybacz mi wszystko to, za co nie potrafię Cię przeprosić.
`pragnąłem przestać widzieć i słyszeć, ale strach nie pozwolił mi na to. `z a b o l a ł o. `i milczeniem mnie złamać łatwo. `po co mi to wszystko? hotele, szpan, rywale, a potem strach, że runie, no runie to wszystko. i znowu zostanę sam.
|
#3784 |
|
Raczkowanie
|
Całować chce, niech widzi cały świat, zapomnieć i nie liczyć żadnych dat…
|
#3785 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to cudownie być Twoją ;* ale.. przepraszam, że zawiodę.. i nie pomogę w prośbie.. w weekendy mam szkołę.. rozumiesz.. chyba nie muszę pisać.. wybacz.. Cytat:
Cytat:
dziękuuuuuuuję ! ; * _________________ teraz tutaj wszystko jest nieprawdą. a świat kłamstw był taki piękny..
|
|
|
#3786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
so wild, so beautiful. unbridled & erratic. /tak dzikie, tak piękne. nieposkromione i niekonsekwentne./ could you move in slow motion? everything goes by so fast, just slow down a little. /czy mogłabyś poruszać się w zwolnionym tempie? wszystko przemija tak szybko, tylko zwolnij trochę./ i am an unfenced fire. /jestem nieposkromionym ogniem./ nie wiem, czy opisy miały być o twoim wujku, czy o nieokiełznaniu, więc są jakieś takie. ![]() _____________________ give us this day our daily dose of faux affliction. /daj nam dzisiaj naszą dzienną dawkę fałszywego cierpienia./ don't you get it? /nie pojmujesz tego?/
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-11-05 o 19:50 |
|
|
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
wiele znam tajemnych przejść.
moje oczy są oczami wariata, kiedy spotykają się w twoimi oczami. taka miłość jest jedna, ty jesteś jedna, jesteś podwinięta rzęsą pod moją powieka. złość jest niedobra gdy z tobą stoję, gdy ciebie widzę, gdy ciebie czuje. coś się kończy, coś się zaczyna. smutki? topię w czarnej, mocnej kawie. okraść niebo, napaść na bank. co zrobić, byś mnie pokochał? życie? trudne i skomplikowane. wynoś się, jak najdalej stąd, daleko od smutków, teraz! ale zabierz mnie z sobą.. nie ma cię, po prostu cię nie ma. mówią, że wróci. wróci coś, czego tak naprawdę nigdy nie było! na kolację poproszę omleta z dżemem o smaku Twoich ust. |
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Odnajdywałam się w twoim spojrzeniu i czułam się zakochana
Nikt nie wie, co ma aż w końcu.. To straci W mojej fantazji jestem więźniem W ten sposób nikt nie może mnie zobaczyć Podaruj mi pocałunek, który zabierze mnie aż do słońca Tyle problemów i ulic bez wyjścia Jeśli któregoś dnia zobaczysz jak upadam Nigdy nie myśl, że jestem u twych stóp Wkrótce zobaczysz, jak wzlatuję znad swych popiołów |
|
|
|
#3789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() {mówić nie, chcąc powiedzieć tak.}
|
|
|
#3790 |
|
Raczkowanie
|
Zostaw mnie! Nie mów! Nie kuś! Nie wołaj…
Uciekaj stąd i zabierz wszystkie Nasze dni… „W tym smutnym jak ****a mieście!” A oni oboje szaleństwem pijani tańczyli w blasku księżyca… ![]() Zawsze chciała być szalona. Nie wiedziała, że to takie łatwe… Tyle, co dała, nikt jeszcze nikomu nie dał… Tak bardzo zakochana w Nim była… A on to wykorzystał… Kici, kici.. bądźmy nieprzyzwoici…Mrrrr xD Powtarzała śmiech po innych, to było widać. czasem się spóźniała…. I cóż mi pozostało z Twoich wielkich, małych słów?? Palce mi drętwieją…. Gdzie są moje palce?!! Niech mnie ktoś przytuli…. Zostaniesz moim miętaszkiem? ;D ;* |
|
|
|
#3791 |
|
Raczkowanie
|
(nowa.)
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3792 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W ten dzień muszę tańczyć jak mi zagrają.. Hierarchiczne podporządkowanie... Jak za dawnych czasów. Uwaga! proszę o powstanie.. Hrabia idzie. Czerwony dywan, eleganckie stroje, wystawna kolacja, i najważniejszy gość wieczoru, Hrabia. Czy my naprawde musimy wracać do innej epoki? To ja. Słodka roztrzepana nastolatka, która musi na jeden dzień przestać być sobą.. Nie wiem czy pomogłam,starałam się jaak mogłam z caałych sił:P - ;* - A za co to? - Czy zawsze musi być okazja żebym dała ci buziaka ? To ona. Piękna jak zawsze. Delikatny makijaż, do niego idealnie dobrana sukienka, szpilki pasujące do jej olśniewającej urody.. A te oczy.. Oczy ma jakby ze szła.. podobno to jego wina..
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-11-05 o 20:13 |
||
|
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
niewiedza bywa słodka dla ciała
igram z ogniem podpaliłeś ustami moją szyję brak słów brak nut brak rozumu brak nie tworzący przestrzeni do, wstecz powód do płaczu, płacz bez skutku (płacz bez wyrazu) myślę więc grzęznę, tonę więc jestem, brnę Sytuacja Graniczna na Niby raz jeden chciałabym zatańczyć nad przepaścią bez złudzeń twardo trącając niebem o ziemię w zatartych od przypadłości do cudów dłoniach nie rozumiejąc nie zadawać pytań jeżeli muszę na kogoś zrzucić ciężar poranka to raczej tylko na ciebie, aż lżejszy będę o całe trzy/czwarte, Zdziwisz się, bo niebo nie miało z tym nic wspólnego. jeszcze na to za wcześnie. |
|
|
|
#3794 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy byłam mała, wcale nie chciałam dowiedzieć się, jak się robi dzieci. Wielką tajemnicę życia stanowiło dla mnie zupełnie inne pytanie: dlaczego? Dalej wierzę, że gdyby spadło mi na głowę coś ciężkiego, dajmy na to kowadło, to po prostu samodzielnie zeskrobię się z chodnika i pomaszeruję dalej.
|
|
#3795 |
|
Raczkowanie
|
Rilen - kradnij ,kradnij
ja też Cię zawsze okradam tak nawiasem mówiąc...![]() Cholerycznaa - miło mi ![]() Kochanaa - bardzo dobra decyzja skarbie <3dosyp mi trochę miłości do herbaty. zamiast cukru.
i jest kurewsko źle kiedy widzę Cię na ulicy i wiem ,że nigdy nie będziesz mój. chciałabym mięc Cię tylko dla siebie. miłość i przyjaźn są czasem mniej warte od narysowanego serca. nie opuszczaj mnie kiedy stoję w deszczu. to nie miejsce i czas. zamknę Cię w pudełko i będziesz tylko mój ! chcę chłopaka o smaku gofrów z malinami masz spokój w ramionach i składasz się z tego czego mi brak..
|
#3796 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ;**
Cytat:
W ten weekend będę zachowywać się niczym księżniczka. Tyle, że to nie moja bajka. Chyba nie pomogłam Cholerycznaa - dziękuję Ci za uznanie ![]() Uwaga. Rozsiewam wokół siebie upierdliwe bakterie i drobnoustroje. To cholerstwo od miłości. Na całych jeziorach Ty, o wszystkich dnia porach Ty. Na codzień i od święta Ty. Na wielką tęsknotę Ty. Zawsze Ty. |
|
|
|
|
#3797 |
|
BAN stały
|
- Wielkie miłości nie przemijają . - Masz rację . Ale czy Ty jesteś moją wielką miłością ? ![]() Gdyby miłość była grzechem , 3/4 ludzkości świata smażyło by się w piekle . ![]() Umrę jeśli odejdziesz .... kiedy czuję że życie spieerdala mi sprzed nosa , nie próbuję go gonić , bo wiem że jesteś blisko i będziesz już zawsze . Nigdy więcej ludzie nie powiedzą , że to co Nas połączyło to miłość od pierwszego wejrzenia . Bo ja pokochałam Cię przy drugim spotkaniu a Ty mnie wcale . Dziewuszki ! PO raz kolejny przepraszam za te dłuugie nieobecności . Problemy w szkole , w domu i ... lekkie z prawem nie pozwalają mi tak często tu zaglądać Trzymajcie się cieplutko ! ; **Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2009-11-05 o 20:29 |
|
|
|
#3798 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a te kradnęęę ![]() _____________________ Nigdy nie widziałem, by nadzieja na ponowne spotkanie umarła tak spokojnie…
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
powracam
jak sie uda ;*dzień nie chce być nasz. my z baletami mocny związek, życie jest nasze, to dopiero początek! Mam dosyć pieprzonych praw natury kierujących bólem.. Mam ochotę stąd wyjść, bo to będzie progres. Pachniesz pomarańczową namiętnością. Na przekór wszystkim, którzy nam źle życzą... W takie dni jak ten dziwię się, że chce zobaczyć jeszcze jeden zachód słońca... I poczuć Twój oddech na mojej szyi...
|
#3800 |
|
BAN stały
|
Daj spokój , nie warto ... |
|
|
|
#3801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kochana przepraszam . ale raczej nie pomogę ; (.. chciałabym . ale raczej nie dam rady . a kradnij kradnij < 33 *****tania błyskawiczna miłość na zagranicznych rejestracjach . jak zawsze robię to co zawsze - nic .to , że nie płakałam przy rozstaniu nie znaczy , że nie kochałam . nigdy nie pojmiesz jak moje ' zawsze ' potrafi być dosłowne . przelotne spojrzenia , kilka słów bez znaczenia . jak co dzień spotykamy się spojrzeniami , tak właśnie tym się jaram , o tym myślę godzinami .. i będziesz tak cholernie o mnie zazdrosny . związałam włosy , obcięłam paznokcie , założyłam dres . nie kocham cię już
|
|
#3802 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ;**
Cytat:
Dziękuję za wyróżnienie, ale obawiam się że nie pomogę, choć postaram się... Zagram główną rolę, w weekendowym teatrze.
Patrząc co za nieład w domu- stanęłam i poczełam wzdychać. Postać jej drobną, smukłą Suknia zielona zdobiła, Usta czerwone, oczy niezwykłe... I ta mina wujka, gdy ją ujrzał- była bardzo miła... O zaiste Panienka pozwoli że się przedstawię- Monte Christo z tej strony.
|
|
#3803 |
|
Raczkowanie
|
Kochanaa - no, świetna decyzja.! nawet nie wiesz jak się cieszę.
Rilen - i super mi z tym. ;D. ;*** ---------- absolutnie nie pozwalam Ci żyć moim życiem.! nie chcesz raczej żyć w piekle. pamiętasz.? kiedyś każdą chwilę spędzaliśmy razem. dziś... dziś mam Cię raz w miesiącu, przez 5 minut na gadu-gadu. worki pod oczami, sine usta, dziurawe serce, przepity głos. nie umiałam poradzić sobie z samotnością. wypiłam ją. u mnie.? nic specjalnego... tylko jakoś tak żyć mi trudno. bo jak można żyć z zatrutą duszą.? /wiem, chała... przepraszam. brak mi sił na życie.
Edytowane przez allmylifeismusic Czas edycji: 2009-11-05 o 20:37 |
|
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
* -znów to robisz.!-co?! -mącisz mi w głowie. <33 *
|
#3805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pomaluję to, czego nie dał mi świat . ale masz trudne rysy. nawet śmierć nas nie rozłączy. limit mojego zaufania wyczerpany. Jeśli Ty kochasz niebieski, a ja kocham żółty, to obydwoje kochamy zieleń. w mej głowie oprócz myśli o tobie nie ma już nic. A podobno miłość Ci wszystko wybaczy. Powieki sa po to żeby nie patrzeć jak odchodzisz na zawsze. pozytywna? dlatego zakazana.
|
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
..zgubiłam się gdzieś między dźwiękiem i ciszą, między sekundą, a mijającymi latami.. z wiarem będzie mu posyłac pocałunki, wierząc, ze wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, ze ona ciągle zyje i czeka...
|
|
#3807 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Witaj w klubie maała ; /// a ja sobie je wezmę , mogę ? ; **
![]() Pieprzę teksty że tylko wspomnienia z ostają wiecznie . Bo i tak na starość zapomnę ... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3808 |
|
Raczkowanie
|
W ramionach anioła,
odfrunąć stąd, z tego ciemnego i zimnego pokoju hotelowego i ta nieskończoność,którą czujesz. Jesteś wyciągnięty z ruiny. Twoja cicha zaduma. Jesteś w ramionach anioła, może tu odnajdziesz jakieś pocieszenie... |
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
Nadałeś memu życiu sens <3
Bez Ciebie wszystko inne jest ![]() Żyłam tylko dla Ciebie . Byłam zawsze przy Tobie , gdzie byli wtedy Twoi przyjaciele ?! No powiedz .. Z Toba chce patrzec w przyszlosc ![]() ![]() Bałam sie Ci zaufac , Ty i tak byles przy mnie <3 Zrozumialam ile warte sa Twoje slowa . Wspomnieniami serca nie oszukasz ... Dotkliwie zraniles ![]() Odpier*dalales bez wyjatku siedem dni w tygodniu </3 |
|
|
|
#3810 |
|
Raczkowanie
|
ej , przez Ciebie znów rysuję serduszka . ♥
przepraszam,że Cię pokochałam what the fuck? Choruję na zazdrość. ufać tylko swoim, z nimi trzymać się blisko. za mała by dorosnąc ... za duża by być dzieckiem . Onlajn teraz w Twoim łóżku ♥ pytasz o realia? w miłości ich nie ma.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

chyba nie muszę pisać.. wybacz.. 
Czyli wiadomo jak to wszystko będzie wyglądać... Heheh dyganie i inne poprawne zachowywanie się ;] No a że mnie trudno okiełznać więc będzie to dla mnie ciężkie wyzwanie. Da radę coś wymyślić???

przepraszam . ale raczej nie pomogę ; (.. chciałabym . ale raczej nie dam rady .