|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
Ty wiesz ,że ja też Cię uwielbiam ..;* <33Wiesz . Kocham Cię . I nie boję się co będzie jutro , bo wiem , że będzie dobrze . bo miłość to nie tylko rysowanie serduszek na marginesie zeszytu... -Co robisz? -Kocham Cię. Rozkruszę wspomnienia o Tobie i nawet nie posprzątam. - Znowu to robisz – wymamrotałam. - Co takiego? - Mącisz mi w głowie.. nie ma ideałów. a miłość ślepa jest. zakochać się. wydawałoby się, głupstwo. To co czuję jest dla Ciebie nieużyteczne, wiem. __________ Nowy awatar ! ![]()
|
|
#3992 |
|
Raczkowanie
|
czemu cały czas o Tobie myślę ?
czemu ciągle chce widzieć Twoją postać ? czemu tak lubię jak na mnie patrzysz ? czyżbym się zakochała ? niee, to nie możliwe . nie po tym co przeszłam.. a może jednak ?
|
#3993 | |
|
Zadomowienie
|
_Panna_Migotka_ - no i baaaardzo dobrze
![]() ![]() TajemniczaPanna - Do usług i w razie potrzeby mam jeszcze taki:Najchętniej złapałabym JĄ za łeb i waliła o ścianę, aż rozpadnie się na małe kawałki, a później spokojnie poszłabym do łazienki umyć ręce. Nienawidzę tego, co robi! YouMakeMeHappy - Miło mi strasznie ![]() i witamy witamy![]() Cytat:
![]() ~*~
Ta gra jest dzieciaku jak zabawa nożem,ostrożnie, nie pod prąd.. Rzucasz słowa na wiatr.. Wynoś się, jak najdalej stąd, daleko od smutków, teraz! Albo zabierz mnie ze sobą.. Gdy wam nie wychodziło pchaliście nóż w moje plecy..
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-11-06 o 22:30 |
|
|
|
|
#3994 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczęta
już jakiś czas czytam Wasze opisy i postanowiłam dodać coś od siebie, nie sama je wymyśliłam, są "pożyczone" ![]() mam nadzieję że komuś się przydadzą ;D Czyżby to miłość zapukała do mego nieczułego, skutego lodem serca? Jeszcze nigdy nie czułam tego co teraz Gdy patrzę na ciebie Boję się bo nie wiem co będzie Moje życie nagle się odmienia Wiem że muszę żyć Dla ciebie. Deville Napełnij mnie radością, zabierz mi zwątpienie sprzed oczu. I nawet gdyby Twoja bliskość była trucizną, zostałabym z Tobą tak długo jak umrę.
Niedostępna prawda, ukryta tajemnica, mały sekret. Ty. Niby normalny dzień. Pusty jednak, jak nigdy. i dręczy ją uczucie braku kogoś. `cichy powiew Twoich rzęs, delikatny zapach ciepłych ramion. wymiana telepatyczna mysli i ten blask w Twoich tęczówkach.. Mam wrodzony talent do wybierania tego, co dla mnie najgorsze... Zanim powiesz kocham pomyśl czy potrafisz... i coraz dalszy jesteś mi... Postawiłam wielki mur z marzeń... Nie burz go... Sam kiedyś zniknie... nie rezygnuj z marzeń. nigdy nie wiesz kiedy staną się potrzebne...
|
#3995 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was
Jestem tu nowa i mam nadzieję że nie zrobie złego wrażenia ; ) Kurcze strasznie mi się tu podoba, podkradłam kilka opisów które ubóstwiaam ! najbardziej podobają mi sie te od : Issuee ![]() ldzlejdildz ![]() kee ![]() CookieCrisp ! - Jesteś niesamowita !! Dużo opisów wzięłam od Ciebie, wybaczysz ? :P ![]() _Panna_Migotka_ ![]() BananowaBrazylijka ![]() ZjemCie ![]() normalnie cudoooo ... ![]() _________________________ ___ piękny sen: usiadlam na schodach i zrozumialam: 'Ja tak bardzo Ciebie kocham...' Nie będe sie załamywać i chodzić roztrzepana. Zacznę sie stroić jak tylko sie da, byś tylko zrozumiał co straciłeś . narazie tyle, ale obiecuje że dodam więcej !
|
|
|
|
#3996 |
|
Raczkowanie
|
powiedziałam Ci wszystko, otworzyłam się i pozwoliłam Ci wejść . sprawiłeś, że poczułam że wszystko jest dobrze raz w życiu . teraz wszystko co odeszło jest takie jakbym udawała, że jesteśmy wciąż razem, lecz takie popękane w środku .
|
#3997 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wybaczę i miło mi bardzo witamy nową <3 Cytat:
<3kiedy nie słyszę dźwięku wiadomości na GG wiem ,że to Ty. przedawkowałam smutek. Jeszcze niedawno łączył nas każdy oddech, każde uderzenie serca o klatkę piersiową. Dziś łączy nas wyraz 'nic', słowo 'było' i Twoje bezuczuciowe - nara. Nie teraz. Nie tutaj. Nie z nim. Nie czas na miłość. -kochasz mnie ? - nie. ale potrzebuje nie rozumiałam go. chyba nikogo już nie potrafiłam zrozumieć.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2009-11-06 o 22:38 |
||
|
|
|
#3998 |
|
Przyczajenie
|
Faceci nie użalają się nad sobą. Nigdy! Bezsilni staja sie dopiero w obliczu prawdziego cierpienia. Czyli skaleczenia albo kataru ![]() Ej frajerze nie udawaj że nie wiesz o co chodzi ! Skoro mówisz że dobrze mnie znasz to dlaczego wciąż słysze miliony pytań ? Prawdziwi przyjaciele nie pytają o powód Twojego smutku lecz widząc Ciebie od razu szukają rozwiązania. ________________________
Mówiłam że dam radę ? Nie dałam. Mówiłam że zapomnę ? Kłamałam. |
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
`nie sądziłam, że mój świat może zmienić się aż tak.
dzisiaj wiem, to był znak. `tylko pamiętaj, że życie jest c h o l e r n i e śliskie! `może chcesz dobrze.. ale przynosisz ból.. `nie obchodzi Cię, że upadłam i nie mogę się pozbierać. `ja jestem z tych, co nakrywają głowy kołdrą; z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie.
|
#4000 |
|
Przyczajenie
|
... i niezmiennie
wciąż się zmienia.
|
#4001 |
|
Zadomowienie
|
Pani K
Całując go, skupiałam się tylko na tym, żeby nie zapomnieć oddychać. Będzie tak, jakbyśmy nigdy się nie poznali. Koniec miłości. Koniec mojego życia. Czas przemija nawet wtedy, kiedy wydaje się to niemożliwe. Nawet wtedy, kiedy rytmiczne drganie wskazówki sekundowej zegara wywołuje pulsujący ból. Smutno było zdać sobie sprawę, że nie gra się już głównej roli kobiecej. Romans stulecia dobiegł końca. Zakaz pamiętania, przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem – wybrałam dla siebie zdradliwą ścieżkę.
|
#4002 |
|
Raczkowanie
|
CookieCrisp cieszę się że Ci się spodobały
![]() ![]() Będziesz trzymała Go za rękę,
Ale to ja pierwsza tuliłam Jego dłoń. Będziesz z Nim szła przez miasto, Ale ludzie będą moją postać pamiętać. Będziesz całowała Jego usta, Ale to ze mną przeżył swój pierwszy pocałunek. Będzie Mu smutno, będziesz Go pocieszać, Ale On będzie pamiętał, jak ja to robiłam. Przedstawi Cię swojej rodzinie, Ale oni będą pamiętać moment,gdy mnie poznali. Zostaniesz u Niego na noc, Ale oni będą widzieć,jakbym ja leżała. Będziesz całowała Jego ciało. Ale On wspomni,gdy ja to robiłam. Będziesz Go bardzo mocno kochać! Ale to ja pierwsza Mu serce i dusze oddałam. Będziesz próbowała zrobić coś oryginalnego, Ale to ja kiedyś się dla Niego pocięłam. Będzie patrzył w Twoje oczy, Ale zauważy w nich mój kolor zielony! Będzie czuł Twój zapach, Ale podświadomie poczuje moje perfumy. Będziesz Go przedstawiać swoim bliskim.. Ale On nie będzie bał się,tak jak za pierwszym razem. Będziesz z Nim spędzać dużo czasu, Ale jeszcze więcej ja z Nim spędzałam. Nie wymażesz mnie z Jego wspomnień. A gdy będzie kiedyś płakał, przybiegniesz do Niego, Ale On się odwróci, nie pytaj dlaczego, Bo tam już będę ja ... Sama dobrze wiesz,że o pierwszej miłości nikt nie zapomina, Nie smuć się, jestem tylko wspomnieniem!
|
#4003 |
|
Przyczajenie
|
CookieCrisp dzięki za miłe przyjęcie ; ))
A to takie coś, nie moje ale często przeze mnie używane . : I lubię Cie bardziej niż naleśniki z nutellą ! <3 Czy ta droga którą ide całe życie Czy gdziekolwiek zaprowadzi mnie ? Nie każ mi wybierać, bo wybiorę źle. Oddając serce reklamacji nie uwzględnia się. Ey wiesz, nienawidzę Cie ! Często próbuję udawać że już mi nie zależy, że już mam Cię gdzieś. Lecz gdy usiąde i zacznę o Tobie myśleć to wiem że bardzo mi brak wszystkiego. _________________________ __________________ La vita senza di Te non ha senso *(Życie bez Ciebie nie ma sensu) |
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
-To nie jest sen?
-Jest… -Ale nie będziemy się z niego budzić? - … ![]()
|
#4005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ten mi się podoba ;* witam ;* i zabieram. ![]() Tajemnicza Panna ; na pierwszą prośbę odpowiedziały dziewczyny i myślę, że już coś wybrałaś. A więc ode mnie coś `optymistycznego` . ;** Dzień bez uśmiechu jest dniem straconym. Zwróć swą twarz ku słońcu, a cień zostanie w tyle.. spróbuj choć raz odsłonić twarz
i spojrzeć prosto w słońce, zachwycić się po prostu tak i wzruszyć jak najmocniej! Nie bój się bać, gdy chcesz to płacz idź szukać wiatru w polu, pocałuj noc w najwyższą z gwiazd, zapomnij się.. i tańcz.. Litości! Ludzie litości! Gdzie nie spojrzę wciąż nowe powody do radości. ![]() I jeśli nie spełnią się moje sny, uśmiechnę się choćby przez łzy! Niestety, lepszych nie posiadam w moim notesiku . Mam nadzieję, że coś wybierzesz. YouMakeMeHappy dzień dobry ! ;d
![]() Edytowane przez oldschoolowa panna Czas edycji: 2009-11-06 o 22:58 |
|
|
|
|
#4006 |
|
Raczkowanie
|
Po każdej z naszych kłótni mówiłeś z ironicznym uśmiechem ,że jestem "Wyższą Szkołą Robienia Hałasu"
![]() ____________ Rozmowa ? Zaufanie ? Kochanie gdzie to wszystko odeszło ?! ![]() |
|
|
|
#4007 |
|
Przyczajenie
|
`prostujesz wszystkie zmarszczki na tym pomarszczonym materiale życia
`dla Ciebie mogę być nawet wielkim pluszowym misiem, który swoje serce będzie trzymał w ręce, gotów Ci je oddać, abyś mógł je zepsuć, pobrudzić- jeżeli zechcesz o coś wytrzeć swoje buty `tak idealnie o Nas mówisz, choć nie pokazujesz nigdy ` jesteś tym Moim, tylko dla mnie i tylko przy mnie `ostatnio jesteś taki inny, taki bardzo nie Mój `jesteś Moje wszystko, jesteś Moim bólem, strachem i obawą, Moim niespełnionym szczęściem, niewyjaśnionym marzeniem. Jesteś Moim fatalnym porankiem, rozbitym w kawałki kruchym szczęściem. `Byłeś, jesteś, nie będzie Cię `jestem przy Tobie i w Tobie i w Twojej głowie. I wiem co robię;> `chcę ustami omamić Cię bez litości `wiesz? chcę wiedzieć jak całujesz, bo dostaję świra! `chciałabym umieć pokazać mu tą miłość, którą czuję, nawet teraz mocniej, niż na początku `zawsze być przy nim, być potrzebna `chcę mu powiedzieć, że dla mnie jest najlepszy `zatruwa mnie Twój urok przepraszam, że tak dużo, ale nie wiedziałam, które napisać;x wybaczcie
|
|
#4008 |
|
Przyczajenie
|
Oldschoolowa Panna, Da kogo dobry dla tego dobry ; ))
Chodź. Opowiem Ci bajkę o samej sobie.Wciągnę Cie w mój świat w którym nie znajdziesz drzwi. Stad nie ma powrotu . Magia moich słów obezwładni Twoje ciało... zdany na mnie pozostajesz bezbronny. Ja staje się Twoim jedynym zagrożeniem i jedyną opoką . Słowo po słowie, dotyk po dotyku, oddech po oddechu...Wiruje ekstaza namiętności wokół nas... chcesz? Zastanów się , nie wrócisz juz do swojej nędznej ciszy.. A więc chcesz... ? Wiesz, bo to Ty przytulasz najmocniej gdy po policzku płyną łzy ! ![]() Miłość to słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach, miłość jest wtedy, jak do czterdziestoletniej kobiety wciąż mówisz Moja Maleńka i kiedy patrzysz jak ona je, a sam nie możesz przełknąć... Wtedy, kiedy nie zaśniesz, zanim nie dotkniesz jej brzucha... Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty marzysz, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić..Wtedy, gdy pod wodą oddajesz jej swoje powietrze. sny niespełnione w błagalnym geście ręce wyciągają. Zamykam oczy i jak zdrożony wędrowiec szukający źródła szczęście piję garściami Realizm to najgorszy koszmar... On niszczy wszystkie sny zabrania marzyć, więc z nim walczę i toczę największą wojnę wszech czasów... ____________
Czy są cukierki o smaku Twych ust ? |
|
|
|
#4009 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny
jak mam wene to mam i pisac moge ale dziś kompletna pustka. Potzebuje opisów takich raczej optymistycznych, alebo jakis smiesznych tekstów. Chodzi o to, że się odkochałam i koleś jest ost frajerem i wgle gdzie ja mialam oczy-------------------------------------------- Jesteś mym kwiatuszkiem, kwiatuszku
A bez Ciebie to jakoś tak pusto jest. Zadzwoń, noo proszeee ![]() A ja myślę o Tobie dzień i noc, noc i dzień. I będę się bawić, bez Ciebie. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_______________________ Cudne są te opisiki Moge ? |
|
|
|
|
#4011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
YouMakeMeHappy . zabrzmiało to niegrzecznie, ale nie będę się kłócić ;]
|
|
|
#4012 |
|
Przyczajenie
|
'wczoraj wczoraj nie liczy się bo wczoraj bo wczoraj nie było nie' i taką wodą być, co nawilży twoje wargi i wtedy powiem ci jak bardzo cię chcę i wszystkie moje tajemnice Znów wchodzisz we mnie drgawką a serce więzione w przyciasnej klatce żeber - martwieje .. ' chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości bezpowrotnie, spojrzeć kto tam - kto jest w środku' ^^ i nie moge nic, i nie zrobie nic.. Zimny kraj ... [..] zimna wóda ![]() jesteś napadem szaleństwa chwilowym , co zdarza się w jednej z tych sekund przed snem... |
|
|
|
#4013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w `przed-poprzednim` moim poście zamieściłam kilka optymistycznych , może coś się spodoba a co do chłopaka ; `wszystko to co było kiedyś - minęło , słońce wstało, przeszło. ` nic nie trwa wiecznie. ` jestem silna i niezależna. udowodnię to. eh, chyba coś nie bardzo. no ale starałam się
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ ____ Umiem zabijać moje własne smoki. Umiem marzyć moimi własnymi marzeniami. Moim rycerzem w lśniącej zbroi jestem ja. Więc zamierzam sama się uwolnić. ![]() Jestem wolna jak ptak . Nie wiem czy potrafię latać , ale nieba mam pod dostatkiem. Od każdego słońca wschodu śmiejesz się i mówisz, don't worry be happy i do przodu. ![]() Tego kwiatu jest pół światu, a 3/4 ch*ja warte ![]() _________________ Nie wiem czy dobrze trafiłam ,ale mam nadzieje ze sie przydadza ![]() _________________________ _______________________ Cos ode mnie : Przy moich problemach nawet Dalajlama straciłby sens życia ![]() _____________ Dzisiaj jest na odwrót - ja licze na powrót ! Edytowane przez Zaczarowana Ksiezniczka Czas edycji: 2009-11-06 o 23:22 |
|
|
|
|
#4015 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------------------------------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=378493 <--- podobny wątek do tego, tylko tu dodajemy same smieszne teksciki
|
||
|
|
|
#4016 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i w końcu uwolniłam umysł od Ciebie. gdzie ja miałam oczy, jak mogłam szaleć za kimś takim jak Ty ? Twoje istnienie jest już dla mnie nieistotne. Kiedy Cię nie widzę to aż skaczę z radości . Miałeś rację. zasługuję na kogoś lepszego. Myślisz, ze jesteś fajny? Masz rację. Nie odbierajmy ludziom marzeń. chyba nie za bardzo pomogłam . ale starałam sie...
![]() i jeszcze trochę moich wypocin ![]() dzisiaj jesteś moim jedynym marzeniem. a swoje marzenia zamknęłam w pudełku i schowałam pod łóżko. i tak się nie spełnią więc po co trzymać je na wierzchu? potrzebuję igłę i nitkę. moje serce się przetarło i musze je zacerować. mam chłodne dłonie. może spróbujesz je ogrzać ?
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2009-11-06 o 23:36 |
|
|
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
Chouchoute :https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=378493 <--- podobny wątek do tego, tylko tu dodajemy same smieszne teksciki
[/QUOTE]_________________________ __________ JejQ ten wątek wymiata hahahaha Dzięki za link![]() -opowiedz nam o swoim wypadku. -jakim wypadku?!? -no chyba nie powiesz ze się z takim ryjem urodziłeś!?! To kradne
Edytowane przez Zaczarowana Ksiezniczka Czas edycji: 2009-11-06 o 23:27 |
|
|
|
#4018 |
|
Rozeznanie
|
czasem trzeba usiąść i pogadać z sercem ot tak jak staremu kumplowi wytłumaczyć, że nie masz ochoty na piwo czy miłość. nie potrzebuje pomocy chociaż jest tak piekielnie źle.
i nie pytaj co u mnie bo i tak nie znajde słów by to opisać.
|
#4019 |
|
Zadomowienie
|
Moi je suis comme le vent.
/Ja, ja jestem jak wiatr./ Et tout l'or des hommes ne vaut plus rien. /I cale złoto ludzkości nie wystarczy./ J'ai glissé sous le vent /Idę pod wiatr./ Si demain commençait ce soir... /A jeśli jutro nadejdzie dziś wieczór?/ Je veux vivre chaque seconde comme si demain etait la fin du monde.. /Chcę przeżyć każdą sekundę tak, jakby jutro miał się skonczyć świat./ Je suis l’as mais pas le roix /jestem asem a nie królem./
|
#4020 |
|
Raczkowanie
|
pusto...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

)
Ty wiesz ,że ja też Cię uwielbiam ..;* <33

Jestem tu nowa i mam nadzieję że nie zrobie złego wrażenia ; ) Kurcze strasznie mi się tu podoba, podkradłam kilka opisów które ubóstwiaam !